Natta panik

Jag tycker inte om att tänka när jag är trött.

Jag skrev precis på Facebook att jag kom på att jag är på jobbet om 12 timmar och därför måste säga god natt nu.
Då får jag lite lätt panik och känns som jag tänkt fel och allt möjligt. Jätte jobbigt för liksom 12 timmar, det är ju "ingenting", hur är det möjligt?

Men så börjar jag ju räkna. Aah, egentligen är jag ju faktiskt på jobbet om 11 timmar (hjälp!) och jag ska gå hemifrån om lite mer än 10 timmar.
Då börjar jag lugna mig för jag kommer på att jag går ju upp 1-2 timmar innan jag åker. Alltså sover jag 8-9 timmar och det är ju lugnt.

Så nu har jag börjat andas normalt igen och ska göra mig i ordning för natten.
Jag är inte helt säker på att förhållandet kommer hålla fortfarande, men vi är ju fortfarande ett team!

Tjiho!

Hanna: Det är lugnt, jag är också lite efter.

Erika: Haha ja det måste vara nåt i dom manliga hårsäckarna eller nåt?





Wohoo vad jag är på hugget med bloggning. Men jag har sjukskrivit mig lite, man får det.
Har varit en lång men snabb dag på jobbet idag. Massa att sälja, så kul! Räknade lite snabbt bara på skoj, igår sålde vi nästan 6000 i snitt per timme, idag runt 11000 - i snitt per timme. Så vi hade att göra, ja.
Och ännu bättre är att imorgon ska jag göra om det - med Pippi! Tjoho!
Och sen är det baaad.

Och ännu bättre är att jag slapp gråta nå mer denna veckan.
Har gått hela veckan och varit så ledsen för att det är sista gången och allt. Speciellt eftersom det inte var nåt förra veckan och sådär. Blö, tråkigt. Så ledsen jag varit.
Så ringde jag mamma för att höra om buset hon tänkt hitta på till avslutningen och när hon inte nämnde det som nåt vi skulle göra nästa gång frågade jag om hon skulle slopa det.

"Men det skulle vi ju göra sista gången. Det är en gång kvar innan dess!"
Tjiho, tjiho, tjihoo! Nog för att jag får gå och gråta denna veckan också, men jag får en vecka till med gullungarna, TJIHO! Helt sjukt, att vi haft dom i typ 10-12 veckor redan. Känns som 3.
Men förmodligen ska vi ha nån grupp nästa termin också, om det behövs och går att få typ samma tid.

Mamma vill ju ha eftermiddags tid och för att jag ska hinna om jag jobbar.
Nu börjar ju första passet 17.25 och jag slutar 16.15 på söndagar. Räkna med minst 20 minuter dit. Sen brukar vi svänga förbi nåt McDonald's för att jag ska få mat i magen, som inte ätit sen typ 10-tiden, och byta om och allt. Brukar bli precis lagomt. Perfekt tid.

Fast imorgon har jag date med Pippi. Igen, ja.
Kommer nån timme tidigare så hinner vi fixa och dona. Och äta lunch tillsammans. Jag hade tänkt mig frukost (vi öppnar ändå 11 och innan dess måste vi ha ätit) men så kom jag på att jag kunde ta med tacos. Så då blev det lunch.
Kuligt som attans.

Så nu är det bäst jag nanar så det snart blir imorgon, tjiho!
(Och ju mer man gräver ner sig i annat glömmer man att det är första adevent och allt man "ska" göra då, och skiter i det och tar det nästa dag).
Goden natten, sov så gott där ute!

Manlighet vaddå?

Oscar tyckte att hans manlighet steg igen eftersom han var bättre på datorer än Pippi.
Jag vet nåt som är ännu mer manligt. Förkylning. Jisses, det är tur att jag är van vid män som är förkylda. Host host, jag är så sjuk. Jaja, lite snuva och hosta, jag ska beställa kistan.
Orkar inte ditt, orkar inte datt. Jag är så sjuk, stackars mig. Och bara för att jag inte tar det så allvarligt, önskar han att jag ska bli sjuk snart. Men hallå, jag hade ingen luft på hela helgen och hostar fortfarande av det, så kul var inte det. "Ja men du har inte ditt och inte datt" som man har i förkylning.
Ne, men sist när jag mådde jätte inte alls bra, jobbade jag. Jag jobbade bort min förkylning. Synd om mig? Nej, jag är väl bara kvinnlig. Finns väl inget så kvinnligt som att ignorera sin sjukdom för att allt ska fortgå som vanligt?

Det ÄR kul

Hanna: Haha ja, och nu såg han ju ännu äldre och fulare ut!




Oscar pratar med sig själv:
Varför sitter jag på Facebook? Varför gör jag inget vettigare för?


Nu ska vi snart nana. Och jag har hittat ännu mer glädje i Facebook. Säg vad ni vill, men jag gillar det!
Pippi är ute och hämtar öl och tar en cigg så jag sitter här och väntar. Försöker lägga upp lite bilder där också men neee, det vill sig inte... Så klart.
Imorgon är det back to girl power, tjiho! Fick höra (eller snarare läsa) att Rebecca ska jobba på lördag också, och sen jobbar ju Pippi på söndag så det blir ju gött som attans!

Nu ska vi snart säga god natt, så snart den slutar tänka där uppe.
Kan ju faktiskt ta ut linser och sånt där under tiden. Om man vill, så underlättar det ju lite. Men bara lite.

What the..?!

Anna: Ja, som tur är verkar vi har rätt bra internetleverantör för så ofta strular det ändå inte. Men jobbigt när det väl händer.




Sitter här med hakan på golvet. Sen plockade jag upp den och började flabba, haha.
Kollar på One Tree Hill. Och helt plötsligt är James Van Deerbek (eller nåt sånt?) med, han som spelade Dawson i Dawson's Creek. Dels spelade en han flummig person, men inte bara det.
Han såg så gammal ut. Jag har ju sett nåt senare avsnitt där han ser rätt gammal ut men nu var det ännu mer.

Det roliga är ju att Chad Michael Murray (orka stava alla konstiga namn, alla vet väl vem han är?) som spelar Lucas i One Tree Hill, har vart med i Dawson's Creek. Han spelade Charlie för den som såg det, busunge som var ihop med Jennifer och sånt där, om jag inte minns helt fel.

I alla fall när jag såg James och sen tittade på Chad så tänkte jag på honom när han spelade Charlie. SÅ stor skillnad. Så stor han var nu! Haha, inte så konstigt kanske. Det var nog rätt länge sen han var med där.
Men så kände jag liksom "Aah, Chad hade en inte jättestor roll i James serie, men har ju ändå gjort en del efter och har ju sin egna serie och bla bla. Men James då? Ja han ska ju vara glad att han har en liten roll i Chads serie."

Ja, det var kul.

Ja just det!

Glömde ju vad jag tänkte i förra inlägget.
Det är inte bara jag som är lite off, internet har varit det också. Till stor del därför jag inte bloggat... typ igår. Det var borta hela tiden jag var hemma och när jag kom hem åt jag och la mig typ.
Så inte bara mitt fel att det blivit så hära, faktiskt.

Tuppis?

Hanna: Jorå, lite grann i alla fall.




Idag ser vi fram emot mysiga tjejdagar.
Denna dagen idag är Pippi, Jessica och Carina på plats när jag kommer. Pippi går nångång "när hon behöver" och Carina gör la nåt liknande. Och sen är det jag och Jessica till stängning.
Imorgon blir det typ samma fast Pippi går till stängning hon också. Eller ja, Pippi skulle kanske komma tillbaka till stängning också eller nåt sånt. Vi får se, men det blir kul och mys i vilket fall som helst.

Ne, funderar på frukost och en tuppis. Haha. Jag ska ju ändå inte åka förän 14-tiden så jag skulle kunna sova ett par timmar till. Men ne, det är la lika bra att hålla sig vaken.
Kanske ta och mysa lite med sjuklingen här hemma. Värst vad alla ska vara sjuka, I don't belive it. Det "häftiga" i det hela är att jag inte blir sjuk.
Lite hostig fortfarande men det är ju efter katterna. Katten, en var det bara. Men det räckte gott och väl, haha. Aja, inte så noga. Ska se färdigt Grey's Anatomy och läsa bloggar så jag nångång kan komma till Hannas, så tom utan.

Blä blä blöja...

Anna: Hehe ja, nu var det väl bara jag som tänkt fel men så händer det här också. "Men, jag tänkte inte..." ne just det, hehe!




Jag har verkligen noll blogglust just nu, så jag har inte så mycket att bjuda på. Ska lägga in några få bilder från helgen men that's it. Hos Malin, Micke och Algot var det jättekul och mysigt men övrigt i helgen var väl sådär.
Ska bli kul till jul, läääängtar. Fast då blir det väl inte mycket man får hålla i lillen, hehe.



Tyckte bara minen var så söt, haha!



Och så lilla söta familjen!


Har visst håll på med detta inlägget i några timmar. Well, well. Så är det.
Nu har vi ätit gott mat och ska strax naninana. Jobba imorgon, och resten av veckan. Får väl se hur blogghumöret ser ut under resten av veckan.
Good nighty!

Planering what?

Ann-Sophie: Hehe det är heeelt okej, kom tillbaka när du känner för det och orkar. Passa på i helgen då jag hoppas att jag inte uppdaterar så mycket, haha!




Min planering är ju inte på topp precis. Jag tänkte att jag skulle duscha, sen äta och så var jag klar.
När jag stod i duschen kom jag på "Oops, vi har ju inget vanligt bröd kvar. Jaja, det finns ju lite knäckebröd." Lallade vidare i duschen och när jag var klar skulle jag sätta äggen på kokning "Men, här finns inga ägg? Jag kokade ju dom sista igår?" och så fanns det bara ett kvar.
Känns som vi får köpa med oss typ bananer eller nåt sånt. Det är ju ändå fyra timmar man ska sitta där, och ingen som vet när det blir mat när man kommer fram. Eller koka nudlar? Neh, finns ju kalkon pålägg också, jag överlever nog allt!

Blir nog det sista för mig här för helgen tror jag. Kanske hinner plinta ner nåt i de sista sekundrarna, men gör jag inte det är ju inte det hela världen. Och så kan det ju hända att jag får för mig att blogga på vägen, så det blir ju ändå inte värsta torkan.
Hoppas ni får en bra helg alla så hörs vi om inte annat imorgon kväll!
Tooodels!

Dagens i-landsproblem

Hanna: Aah, det ska bli riktigt kul! Ännu mer för Oscar som får träffa sin familj.




Fy bövelen vad trött jag blev! Kom hem till nästan färdig mat, det var gott. Och då satt jag mest här medans det blev klart. Nåt kött och potatisgratäng. Smarrigt.
Tittade sen när bussen går imorgon. Jag blev tröttare. 10.20 går bussen från stan. Vi kan välja buss här ifrån som är inne 9.10 eller 10.10 och med tanke på hur det gick sist känns det bäst med 9.10. Och då går bussen här ifrån 8.40. Vilket betyder att vi måste gå hemifrån allra senast 8.30.
Nu ångrar jag att jag tänkte duscha imorgon bitti. Ställer förmodligen klockan på 6.30 - gäsp! Men då har man tid på sig om man inte kommer upp direkt och sådär. Lika bra så slipper man stressa.
Ska bara se till att få packat här ikväll så man slipper det. Även om det inte är mycket så blir det ju stressigare om man ska tänka på det också.

Ne, då är det väl dags att dra sig. Tänkte föreslå lite mer 2½ Men i soffan med kanske lite glass innan vi lägger oss. Eller varför inte lägga sig direkt och ta lite mys innan? Vi får se, det löser sig.
I vilket fall som helst får vi se vilken lust jag har att blogga i helgen. Känns som jag hellre är social och sådär men det är ju ändå fyra timmar på buss båda dagarna och sådär.
Vi får se helt enkelt, jag överlever utan att blogga på 36 timmar och jag skulle inte tro nåt annat om er läsare heller. Känner inte samma abstinens som sist när vi åkte till Västervik. Kanske för att det då handlade om dagar och denna gången nästan bara om timmar. Jaja, skit samma vad det är.

Så positivt och glatt inlägg här blev, verkligen. Men jag är trött. Plus att Oscar hade fixat det senaste tillägget till the Sims idag. Hus och herrgård eller vad den nu hette. Till utsidan då. Så jag vill ju testa det också. Också. Också.
"Jag tänkte jag skulle fixa allt annat innan jag fastnade. Eller så vet jag inte om jag vill testa för då fastnar jag och sitter uppe hela natten" svarade jag när Oscar undrade om jag inte hade testat än. Dagens i-landsproblem får jag till svar.
Ja, må så vara. Men det är mitt i-landsproblem, så det så!

Det var helgen det

Erika: Ja så är det ju, men förhoppningsvis är det inte så ofta det är så.

Hanna: Jaa, så klart du får tycka vad du vill undrade bara vad som var så hemskt. Men då vet jag!




Ser fram emot dag idag lite på nåt sätt. Känns som det kommer bli bra.
Oscar gick ju som vanligt vid 8.30 och strax efter 9 blev telefonen tyst så jag åt frukost. Lungt och gott i nästan en timme, mja i alla fall en 40 minuter. Så gott.
Så nu har jag inte så mycket att göra förän om två timmar när Oscar slutat. Då ska vi gå ner och handla lite, äta lunch och sådär. Hinna mysa lite innan jag åker. Det är det bästa med att jobba fredagar, att han slutar tidigt och dom två senaste har jag börjat så sent så vi hinner ses.
Sen kommer jag till jobbet, tar kaffe och tjötar med Pippi en stund innan hon slutar och jag börjar. När jag börjar kilar Pippi och Jessica och dagen återstår till mig och Carina. Lär garanterat finnas att göra då, haha.
Och sen får man komma hem, det bästa på hela dagen.

Okej, nu kom jag på ett måste för idag. Packa! Och slå in Algottis paket.
Imorgon tuffar vi buss till Algots ettårs kalas. Ska bli myskul. Men då får man paketera in paketet han ska få och packa det man ska ha med sig. Nåt får man ju ha även om det bara är en natt.
Och fråga mamma om dom har tid att köra eller hämta oss. Oscar frågade om vi skulle åka vid 8 eller 10. Ehh, vad tror du? Det roliga var att åkte vi 8 hade vi varit framme 13 och nu när vi åker 10 är vi framme 14. Men i alla fall. Samma på söndag, då undrar han om vi ska komma hem 20 eller 22. Gissa.

Du är min...

...och bara min Skitnisse <3

Rabbel babbel

Chathrine: Du är så välkommen så! Och tack för tipset, värt att tänka på!

Hanna: Men det är väl ändå inte Facebooks fel att du har lama kompisar som är medlemmar där? Det finns idioter i/på/runt bloggar också, och det är ju bra?

Anna: Ja, ibland undrar man.




Nu sitter jag här, all alena. Oscar är i Slottsskogen och kollar på stjärnor. Och nej, dom ligger inte på en filt och stirrar i himlen (som jag trodde först). Dom är där och kollar i stjärnkikare och grejer och får se stjärnor och planeter. Coolt tyckte jag, nu ångrar jag att jag inte började på skolan, haha.
Kul för honom att dom andra bestämde sig för att gå också så han också fick gå.

Det är rätt sjukt. Jag sa igår till Oscar, efter att ha sett bara första avsnittet av College Years, att jag undrar vad jag sett för Saved by the Bell. Fjärde säsongen finns inte att få tag på men jag kan inte tänka mig att det bara är den säsongen jag bara sett.
Och jag har inte känt nånting genom dom tre säsongerna jag sett, att jag känt igen det eller sett det eller nåt. Ingen klocka plingade nånstans, även om jag tror att jag måste ha sett nåt i alla fall!

Efter andra avsnittet plingade det hela tiden. Och nyss var det "nu kommer detta hända..." och sen hände det. Så ja, det måste ha varit College Years jag sett, haha!
Så snurrig man kan vara då. Lite kul är att hon som spelade Nora i Desperate Housewives, Toms ex som han hade en dotter med, är med och hon spelar lika knäpp här.

Tänkte vi skulle ta en läkar vecka nästa vecka. Typ tandläkaren och sånt. Och vi har ju inte behövt nåt här än, så jag hade iiinga nummer så jag satte mig och letade upp dom här i datorn.
Så ringde jag upp för dom säger ju då vilka telefontider dom har. Och så ringer jag tandläkaren. Hon rabblade allt så jag hann skriva måndag-tisdag, vilken tid och onsdag-torsdag och samtidigt som hon rabblade vidare hann jag höra att hon sa fredag så det skrev jag också. Sen fick jag ringa upp igen och ta onsdag-torsdag och fredags tid samt lunchen.
Jämfört med sömngångarna som brukar vara annars, haha!

Har dom bly i skorna?

Det måste vara det. Var köper man skor med bly i? Och varför vill man ha det? Är det det nya modet?
Allvarligt talat, grannarna som går i trappan här stampar som om dom försökte mörda men elefant när dom går. Dag som natt, morgon som kväll. Stamp, stamp, stamp.
Snart får jag packa in finporslinet för jag är rädd att det ska gå i backen och tusen bitar. Lätt som en fjärder, pyttsan!
Men går man så hela dagarna borde man inte få rätt ont i ben och fötter och sådär? Stamp, klamp, boom, klamp, stamp, boom, boom, stamp. Aj?

Paniiik!! Eller..?

Hanna: Haha visst är bra braaaa! Bra, kom ihåg det. Aldrig i livet att jag skulle lägga mitt egna barn, speciellt inte om det kommer nåt bra på tv, haha! Vad har du emot Facebook egentligen..?




Ibland blir jag så trött på mitt huvud så jag funderar på skilsmässa. Vi har hängt ihop länge nu men det känns som att allt den gör, är för att jävlas och försvåra allt för mig. Jag vet inte om det ens finns kärlek mellan oss längre.
Se bara som idag, nu har vi bråkat jättelänge bara för att jag litade på den och stressade och hade mig. Men vem hade rätt? En ledtråd: det var inte huvudet! (Svaret kommer längre ner i inlägget.)

Jag börjar 13.30 idag. Bussen går 12.53. Jag räknar med att gå 12.30 även om jag inte går förän 10 minuter senare, men det är lättare att räkna med hela och halva timmar.
Så ska jag gå ner och hämta en sallad till lunch sen, har inget hemma och jag är lat. Så jag har gått och funderat när jag måste ringa, när jag måste hämta och när jag ska äta för att hinna i tid och slippa stressa som det blivit dom senaste dagarna.

Huvudet har sagt hela tiden att 10.30-11.00 måste det ringas och hämtas för att det ska bli lagomt.
Så gick jag in i duschen, inte en tanke på klockan. När jag kommer ut kollar jag vad den är för att veta vad jag har för tid på mig. Ehh... Klockan är 10.55! Hur hände det?!
Hur ska jag nu hinna, nu blir det till att stressa - igen!

Och så tog jag en titt till på klockan. Ja, den är snart 11. Men vaddå? Jag ska ju inte gå om en halvtimme, då blir det ju 11.53 bussen och jag kommer fram en timme för tidigt.
Alltså har jag en halvtimme på mig, till 11.30 då det blir lagomt att ringa och jag har en timme kvar tills jag ska gå till bussen. Precis lagom och jag hinner sitta här och torka lite och klä på mig i lungnan ro. Jag behöver nog inte ens slänga i mig maten, wow.

Så nu pratar vi inte längre. Jag är så sur och irriterad så skulle vi börja prata skulle jag förmodligen bara säga nåt jag skulle ångra senare, så jag är tyst.
Men jag segar (och bloggar) bara för att visa huvudet att det var minsann jag som hade rätt! Ha, up yours liksom!
Ska bara lugna ner mig lite nu så vi kan kiss and make up sen. Jag tror trotsallt att det är bäst att vi är sams tills jag ska till jobbet, vi är ändå ett rätt bra team.

Äntligen!!

Woho, gjorde min bäta serie ever!
3 spärrar och 7 strikar! Totalt 228 poäng, är jag grym or what?!

Fast sen såg jag att kusinen hade klättrat upp till 213 och en annan kompis op 223, det var inte lika kul, hehe.
Men å andra sidan så klarade jag två "uppdrag": Få över 200 poäng och göra minst 5 strikar i en serie. Yeah mama!

Okej, jag vet att jag sa att jag skulle gå men sen upptäckte jag att man får 10 poäng för varje gång man utmanar nån, istället för 5 när man spelar själv (OM jag bara vetat innan...!!) så jag har utmanat Oscar några gånger för att komma upp i mina 1000 och har nu dom nya kläderna!

Nu kan jag sova gott i nya, fina kläder. Jag ligger på topp och har gjort mitt bästa spel ever.
God natt världen!

Tjugotio?

Anna: Hua, kan tänka mig att det blir kallt... Och kallare blir det ju...




Tjugotio. Jag försökte räkna ut hur många poäng jag hade kvar till 1000. Och fick fram just tjugotio. Så fundersam jag blev och funderade på hur mycket det blev, hur man skulle skrivit det och vad katten det var?
Sen kom jag på vad det var jag försökte få fram, och att det var helt knasigt. Nu ska jag försöka komma på rätt poäng.

Okej, jag har 790 poäng så det var 210 jag försökte tänka. Tjugotio var ju rätt nära då, kanske.
Då kommer mina nya kläder till bowlingen, tjiho! Haha, sicken dag. Men nu är det i alla fall snart sista av vanliga Saved by the Bell. Imorgon blir det college years.

Det var la typ det. Blir nog att jag kryper till kojs om ett avsnitt.
Har varken ork eller lust att sitta här så mycket mer. Fast lite mer bowling först, hihi.

Jag vill inte vara ute, det är kallt där

Hanna: Fast det var inte det avsnittet som gick på 5:an igår. Men hur du kan låta ditt barn gå före Desperate Housewives förstår jag inte... Nej, så kommer icke jag prioritera, hehe.
Haha ja bowling på Facebook! Kul var det också, för snart slår jag henne!




Oscar sa till mig igår att jag snart är inne. Men jag vill vara inne, jag vill inte vara ute. Inte undra på att jag fryser till ibland, om jag är ute. Det är så kallt där, burr.
"Du har blogg och Facebook, nu fattas bara bilddagboken och att du lägger ut alla filmer på YouTube." säger han (och då tänkte jag på dig, Hanna!) och det var då bara dom två sista som fattades för att vara inne.
Grejen är ju att jag har en bilddagbok, men är kass på att använda den (kanske det som var grejen, att man var tvungen att använda den också?) men det där med YouTube.
Nu vet jag ju vad jag behöver göra för värme igen.

Som jag skrev till Hanna så är jag nära på att slå min kussebulle nu i bowlingen! Har typ inte gjort annat idag, haha. Haft lite Saved by the Bell i bakgrunden och bara bowlat typ. Så jag slog mitt rekord och är uppe i 178 poäng nu och det är 189 jag ska ta. Snart, snaaart.
Tänkte bara lära mig hur poängen räknas först. Men det verkar vara... en hel vetenskap...
Men en dag kanske? Fråga pappa, han kan saker han. Och inte glömma att ringa mamma nån gång idag.

Och sen kommer bästaste!

Fy fasiken vilket bra avsnitt av Desperate Housewives! Har suttit och lipat det sista och hoppat i stolen och blivit förbannat på att det slutar. Och att det är en vecka kvar till nästa avnsnitt. Riktigt jävla skit bra!
Jag vill ha mera, nuuu!

Bara för det verkar One Tree Hill bli trist, trist, trist. Helt knasigt och knäppt. Såna avsnitt som jag absolut inte gillar och trycker är så tråkiga.
Synd att jag valde att se Desperate Housewives innan bara, hade vart ett bättre avslut.

Sämst, mellan och bäst

Hanna: Haha ja, lite så. Jag har mina perioder i det mesta. Wiiho, du duktig kicka!

Anonym: Varför skulle jag inte kunna ha manliga beundrare..? Det står ju inte "Har du nån lesbo beundrare?"




Nu har jag nog sätt det tråkigaste avsnittet av Grey's Anatomy som finnits (måste skriva finnits nu istället för funntis, för det blev tokigt när jag skrev). Hände typ en spännande grej, men det gjorde också att jag blev helt förvirrad när det slutade och det är ju inget bra slut.
Grey's Anatomy, säsong 5 avsnitt 8.

Nu gick precis Oscar, hela en och en halv timme senare än vanligt. Och sen kommer han hem runt 14-tiden skulle jag tro, wiho!
Hoppas bara han hann med bussen, vilket han måste ha gjort, men det blev så klart strul och grejer nu precis sekunden innan han gick. Så klart, vad annars liksom?

Nu ska jag hämta vatten, törstig munnen.
Sen blir det nog bowling på Facebook. Haha, jag är fast! Men det ligger nog i generna. Kusinen som tipsade/utmande mig är lika beroende hon, haha! Skönt att man inte har nåt liv.

Förhållandelista

1. Är du i ett förhållande? - Jaao!
2. Om inte, varför inte? - Ja sa jag ju!
3. Hur långt var ditt längsta förhållande? - Än så länge 2 år, 9 månader och (cirkus) 29 dagar.
4. Vad heter den du är/senast var i ett förhållande med? - Oscar, som alltid.
5. Hatar du ditt ex? - Nej.
6. Har du velat bli tillsamans med ditt ex igen? - Då, ja. Nu, never!
7. Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden? - Inge mer än bleknande minnen.
8. Vad är DU mest för, förhållande eller strul? - Förhållande, absolut.
9. Är du en player? - Nono.
10. Har du blivit dumpad? - Japp.
11. Har du blivit sårad? - Det också.
12. Har du dumpat någon?- Nej, har inte tänkt göra det heller.
13. Är du en bra partner? - Så klart!
14. Värsta raggningsrepliken - Haha, jag vet verkligen inte.
15. Är du kär i någon nu? - Massa!
16. Har du någon beundrare? - Har jag säkert, höhö.
17. Hur skulle du beskriva den perfekta partnern? - Med ett ord: Oscar.
18. Har du varit kär i flera samtidigt? - Inte kääär, men sådär man var när man var liten är det klart.
19. Har du sårat någon allvarligt? - Nej det har jag inte (hoppas jag!).
20. Hur skulle du beskriva dig själv som partner? - Oscars.
21. När du vill ha någon, vad gör du? - Säger "baochickabaobao!" hahaha!
22. Bästa raggningsrepliken?-  Ovanstående.
23. Hur skulle den perfekta dejten se ut? - Allt vi gör tillsammans är perfekt.
24. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? - Alla killarna i mitt liv är viktiga.
25 Tänder du på? - Oscar.
26 Är du gift i framtien? - I sure hope so!

Suck suckelisuck suck

Anonym: Pippi är bästaste Pippi!

Hanna: Haha, jag som precis läste din blogg och tänkte skrivit att det var dåligt att du inte kommenterat här. Tur att jag inte gjorde det eftersom du i samma stund gjorde det!




Potatisen var inte helt klar, men det gick ner. Hela sju minuter satt jag nog och åt innan jag stressade vidare. Så kan det gå. Eller bra, men det hade ju inte vart lika spännande.
Gäsp, trött är jag också. Trots att jag slutade 17 idag. Tänkte på det förut, det är lite roligt. Jag själv slutar aldrig nån annan tid än 19.15 (och jag kan säga aldrig för det händer kanske en gång på ett halvår-år) men om jag jobbar åt nån annan kan det hända att jag slutar tidigare. Som idag, så jobbade jag åt Carina och då slutade jag 17.
Sånt är det.

Haha Oscar klagade på att jag spelade samma låt om och om igen. "Vad har vi sagt om detta?" tyckte han. Ja, då satte jag på lite variation. Massa olika Backstreet Boys. Hah!
Och så skickade jag en av dom till Putti och hon typ "Aah, brings me back to the 90's" så nu har jag letat upp alla "våra" låtar typ. Sånt vi lyssnade på den tiden vi begav oss.
Känns som hundra år sen, haha!

Blue - You, Eminem - The Way I Am, Usher ft. P.Diddy & Noos - I Need A Girl, Usher ft. Alicia Keys - My Boo.
Haha, var det bara dom? Kändes som fler... Kom inte på några fler. Lyssnar på TLC nu för mig själv (eller ja, Oscar hör ju säkert men det var liksom inget speciellt för oss med dom).
Där emot fanns inte Johannes Kotschys That's Why I Love You. Tror han var Sveriges första vinnare i Popstars. Det var våran låt massa.
Hmm, får fundera på fler låtar.

Stressad

Hanna: Jag är glad att i alla fall NÅN saknade mig, hihi. Tur att jag har dig!

Amanda: Tack för kommentaren, du har räddat min blogg! Kul med nån som skriver och visar sig, haha.




Åh, jag saknar min strejk, haha! Nu vill jag ju skriva men är samtidigt så stressad.
Pratade nyss med mamma i telefon. Två stycken timmar. Blev lite försenad i planeringen med mat och så. Så nu kokar potatis och sås. Bara det att potatisen vill typ inte klar så nu har jag mos på förberedelse eftersom jag ska gå om 20 minuter typ. Men det blir bra.
Som tur är går jag ju inte till stängning idag, så jag ska nog överleva.
Ska bara kika potatisen, kommer straxi!

Nu ser det bättre ut, skönt. Blir nog mat idag ändå. Och jag som är så hungrig!
Jaha, känns att jag hade mycket att komma med så här efter min strejk, haha! Får väl se vad som blir sen, får fundera vidare vad jag ska hitta på med lilla bloggen.
Idag ska vi i alla fall städa hos trollen. Pippi tyckte vi skulle skaffa pippi. Då blir det fyra troll och en pippi, haha! Oscar blev överlycklig när jag sa det "Jaaa, jag tycker om Pippi! Jag har ju tjatat på dig om fågel sen vi blev tillsammans!" Jasså..?

Mina naglar är skrynkliga, är det bra?
Åh, maten luktar gott! Nu måste potatisen vara klar, så jag måste äta! Muuums!
Ses ikväll!

Ett dygn med strejk

Hanna: Det är väl ingen dum fråga? Vet man inte så får man ju fråga, hur ska man annars få veta? I alla fall så var det så simpelt som att jag var så skoltrött och orkade inte med skolan, började skobba och slöa och kände inte att jag orkade ta ikapp. Fick veta att man kunde få praktisera istället, och kände att jobba skulle passa mig så mycket bättre! Och det gjorde det ju verkligen. Nu gäller det bara att hoppa på och göra klart dom sista 1,5 åren jag har kvar av gymnasiet.

Nja, jag vette katten om jag kände för att gå ut på promenard 03.17 på morgonen, haha! Och energidryck är faktiskt obligatoriskt när man är uppe sent för datorn, haha.
Haha nej han är väl så långt ifrån författare man kan komma. Men pokerspelare - oh yes!
Mja, det är väl så, så jag "fusk bloggar" och svarar på era kommentarer som inte orkade igår, hihi. Lär väl inte kunna hålla mig men det hade ju varit kul men nån kommentar.

Ann-Sophie: Wii fit ja, haha. Har funderat på det också faktiskt. Sen får man ju med Wii Sports där boxning finns med. DET var rätt gott att stå och slå, slå, slå tills svetten spruta och man föll ihop i en pöl, haha!
Haha, vad har du emot Facebook? Det blir bara bättre och bättre tycker jag, om än lite tråkigt och enformigt. Men ändå.




17 november, 10.39
Nu har jag svarat på alla Hannas och Ann-Sophies kommentarer. Lite "fusk bloggning" men det blir ju ändå inte uppdaterat än. Får se hur länge jag kan skriva på detta inlägget, kommer bli lååångt känns det som, haha!
Och bara för det hade jag ingen lust att fortsätta, så jag gör min lista istället och ska fundera på om det räknas som att blogga eller inte. Kanske publicerar den ikväll så det märks att jag är vid liv.

10.46
Snåla människor. Tar ni er ändå tid att komma in hit, varför inte slösa några extra sekunder på en kommentar? Vad som helst, hur många sekunder tar det att skriva bara "hej". Jag begär inte mycket.
Lätt att jag hade kunnat börja blogga innan jag åker till jobbet sen, men det måste ju vara så att ni som är här hela tiden och ränner vill inte att jag ska fortsätta blogga, och kommenterar därför inte. Ahaaa.

21.44
Jag vill blogga! Nu är jag uppe i 3 (tror jag ska skriva mer i folks bloggar som svarar tillbaka i ens egen, haha!) och jag fattar inte hur det är möjligt med lika många besökare som vanligt.
Vad är det för folk som sitter och läser min blogg egentligen?! Även om jag försökt att inte bry mig innan när man ser besökare efter besökare men aldrig nån kommentar (och har väl inte brytt mig heller), men nu börjar det nästan bli läskigt.

Funderar på om jag borde låsa min blogg. Inte för att jag vill egentligen, men varför ska jag bara sitta och skriva så folk antingen kan snoka eller bara glo, utan att ens säga nåt? Visst, jag skriver för mig själv och inte för att få mer eller mindre besökare, men det är faktiskt lite creepy att se att det är folk som är här, och kommer tillbaka, men ändå inte säger ett pip! Why?

Så trist detta, jag vill blogga! Funderar på att lägga ut listan ändå, men det känns inte rätt. Är det strejk så är det, och jag får ju ändå skrivit här nu. Så det får nog va' med listan!
Där emot kanske jag ska gå och kommentera jag själv, så är jag ju ändå uppe i 4 och kan snart börja blogga igen. Suck. Fan vad tråkigt alltså. Inte nån ny jävel som kunde tänka sig att lämna ett spår.
Lika creeped out och fundersam som jag är, lika irriterad och sur blir jag också.

23.52
Och ÄNNU fler besökare! Men ingen som kommenterar! Funderar på om bloggen ligger uppe nånstans även om man inte bloggar. Alltså, uppdaterar man typ en gång i timmen en dag kan jag tänka mig att man kanske ligger på nån "startsida" eller nåt över senaste bloggar. Men som nu då, det var mer än 24 timmar sen jag bloggade sist. Vart hittade ni mig? Och varför går ni in idag när jag har strejk? Framför allt: varför går ni in men gör inget åt det?!
Tänk så glad Hanna blivit om bara två personer till skrivit ett litet hej eller vad som helst (hon blir glad eftersom hon i alla fall vill att jag ska blogga, och är ledsen eftersom jag inte gör det).

23.57
Hur sorgligt är inte det då egentligen? Men nu har jag ju gjort allt jag kunnat.
Lämnade ett litet stamp som förtydligande i en kommentar, så nu är vi fyra som kommenterat. En kvar alltså. Undra hur länge den ska dröja med tanke på att Hanna och Anso redan kommenterat. Hmpf.
Men jag ger mig inte. Nej, nej. Jag har massa spännande att berätta men icke! Och detta inlägget lär ju bli så långt så man får kramp i fingret för att scrolla ner till slutet. Men jag ger mig inte. Nej nej.

För övrigt, har jag spenderat en och en halv timme (tills batteriet i min telefon dog, annars hade det blivit längre) med Pippi nyss. Telefonen dog för en si sådär 30-40 minuter sen. Och därför sitter jag nu här. Försökte väcka Oscar men dels var det svårt och dels kom jag på att han ska ju faktiskt upp imorgon.
Så jag gick upp innan jag gjorde för mycket skada. Kunde inte riktigt sova ändå.
Hatar att sova själv, oavsett om han är hemma eller inte. Han ska vara vaken i alla fall lite om jag ska somna. Men som idag när jag inte var speciellt trött är det bara jobbigt att ligga där.
Då går jag upp tills jag är så trött så ögonen ploppar ut. Då är det lagom att lägga sig när han redan sover.
Jag är hungrig.

18 november, 00.29
Ne, nu går jag och lägger mig.

11.02
Tjihoo!! Jag får blogga!!

Jaha, där ser man!

Det var ju faktiskt rätt intressant. Idag har jag inte bloggat nånting (mer än i natt, men jag sa idag) men har haft många besökare och ännu fler ounika besökare.
Antingen så är det ju en person som springer i tid och otid och tittar om jag uppdaterat, eller så är det flera? Alltså är det nån som vill att jag ska blogga?
Kanske ska säga att får jag inte minst fem kommentarer till detta inlägget så strejkar jag? Ja, och av fem olika personer, självklart. Det säger vi.

Vem tog min dag?

Nu kan jag med att visa min nuna igen! Haha, ne så illa är det väl inte. Men det blev lite trött och flummigt i natt kan man säga. Och lite därför jag inte visat så mycket här. Dagen har liksom gått på ett eller annat sätt.

Runt 4.20 igår släckte jag ner och gick och la mig. Somnade rätt snabbt och sov gott till typ 6.45 då Korvas väckte mig och undrade om vi skulle gå upp. Klockan stod på 7 så jag sa att vi kunde vila lite till. Jag är då glad att han inte gick upp 5.30 som han sa igår att han skulle, haha!
En snooze till 7.07 och strax efter var vi uppe.

Sen var det ju frukost, tandborstning och Wii så klart. Man måste ju spela lite på morgonen också.
Typ 8.45 var mamma på G så vi gick ut och jag tänkte att jag skulle lagt mig igen men jag tror jag fastnade här. Vi spelade lite mer Wii och tittade lite tv, sen måste klockan ha varit närmare 10 när jag inte kunde hålla ögonen öppna, så vi gick och la oss och myste.

Somnade snabbt och gott, hehe. Bad Oscar sätta klockan på 12 så vi vaknade, även om det är senare som vi ska till badet så ska det ju ätas och packas och så innan. Men han lovade att han skulle vara vaken till 12.
Kanske han var, jag minns inte. Vet inte när han sa till mig första gången men vet att han var inne vid 13 och då tänkte jag att jag skulle gå upp. Sen när han kom in och sa att klockan var 14, då var det bara att masa sig upp för att hinna allt.

Så har det varit det gamla vanliga: Wii, tv och dator. Och mat och packning som det skulle.
Vid 16.45 hämtade mamma mig och vi åkte till badet. Hade skoj, speciellt eftersom två barn som varit jätterädda för vatten förut (inte för vatten just, men inte vågat simma själva och så) simmade alldeles själva i slutet! Wiho verkligen! Och alla var gör duktiga på att dyka med ruschkanan.
Söta små barn, så tråkigt att det bara är två små pytte gånger kvar!

Så dagen har allt sprungit på på ett eller annat sätt. Känns inte som jag gjort nåt samtidigt som det känns som jag gjort massor. Och nu ska vi bara fixa oss för natten och sen nana. Ska bli gott, haha!
Och imorgon är det jobb som gäller. Hade jag väl räknat med och det är gott att veta nu innan istället för några timmar innan man börjar.
Tycker om att ha god tid på mig och få göra som jag vill och brukar.

Då blev det dags att säga god natt då ja. Och svara på kommentarer en annan dag. Var så många (och det är jag JÄTTE glad för) men orkade inte riktigt med det bara.
En sväng på facebook och en på bloggkoll innan jag släcker. "Hittade" för övrigt min äldsta kusin tidgare idag. Ses typ aldrig så jag skickade ett hej och en vänförfrågning (tror jag? Måste gå in och kolla) så kan man ju ha lite kontakt på så sätt.
Nu förstår jag dom som sagt hur bra det är med Facebook och allt.

Kan inte avsluta. Får tvinga handen till musen. Klicka på Spara & publicera nu! Gööör deeet!

Fast? Neej, varför tror du det?

Okej, kanske lite då.
Har suttit och snurrat på Facebook, och jag tar tillbaka litegrann från förra inlägget. Dom som jag träffade i gymnasiet är inte så spännande nu, bara två år senare.
Men sen finns det ju faktiskt dom som jag inte sett sen vi slutade 9:an, vad blir det? Öhh... Tre år sen? Neej. Hahaha, joo. Nee? Är det möjligt? Var det verkligen två år sen jag hoppade av då?
Ja men jo det är det ju. I april har jag varit anställd i två år och jag hoppade av innan jul innan. Så det är två år sen.

Haha nee vad dum jag är. Som jag tjatade om att det var ju inget med Anna-Maria-Sara eller vad jag nu kallade henne. Men ändå har jag suttit och tjoat (för mig själv) när jag hittat folk som jag inte sätt på bara tre år då, haha.
Känns som det var en evighetsen... Nian, och högstadiet. Mycket som hände då. Ne, usch. Inget att tänka på nu.
Men det var ju lite kul ändå hur jag gnällt om att det är väl inget speciellt, så skilde det bara ett år.

Men snart ska jag dra mig till säng. Är egentligen så trött men jag vet inte om jag är så sugen på att ligga bredvid spark- och knömaskinen men är man tillräckligt trött kanske man däckar?
Ne, men klockan står ju på 7 så är det illa ska jag ändå snart upp, så då kan jag ju sitta här ändå. Känns som att när jag lämnat liten så kanske jag la mig och sov igen.
Eller tittade på nåt på tv:n med Oscar och "råkade" somna, haha.

Fy vad jag babblar. Lite som hur Oscar skrattar som en tok när han är trött.
Så då är det lika bra att lägga av.

Facebook

Nu ska jag försöka komma ihåg att det är då Facebook jag har, inte myspace.
Senast idag frågade Ia om jag hade facebook och jag svarade som jag brukar: "Öhh... Vet inte om det är det eller myspace, men jag är typ aldrig inne!" men sen nu när jag satte mig här (igen) hade jag fått ett mail om att Marie vill bli vän på Facebook så nu vet jag.
Jag var till och med inne och kollade där lite, oj!

Men jag fattar typ ingenting, haha! Vet inte riktigt vad man ska göra? Typ leta gamla bekanta och bli glad att prata med dom? Det finns en som jag nu skulle vilja leta upp. Och precis kom jag på att man har ju liksom inga användarnamn så det är ju bara att söka på hennes namn.
Men jag hade hellre haft en funktion så man kunde söka på alla 88:or-90:er här ifrån och så skriver man till dom man vill. Än att komma på varje enstaka.

Haha ja, jag hade tänkt bli värsta aktiv där nu! Ne men jag känner fortfarande att det var typ två år sen jag hoppade av skolan och känner liksom inte "Ooooj, där är Anna-Maja-Lisa! Henne har jag inte sett på evigheter, vad kul!" utan dom flesta har man ju "koll" på eller vad man ska säga.
Eller inte alls, har ingen aning om vad dom flesta gör efter studenten men... Ahh, alltså det är väl roligare om man inte setts eller hörts på 5-10 år.
Lite som hon jag ska in och söka efter nu.

Snarkande pojkar

Nu ligger Oscar och Korvas och snarkar i vår säng. Vi läste lite Kalle Anka och det var som sömnpiller för dom båda. Tänkte jag skulle sätta mig här bara en snabbis eller så. Kände väl egentligen för att titta på nåt med Oscar men han var så trött och sover ju nu.
Blir väl lite bloggar, även om det inte var så mycket tydligen.

Hade mysigt på kalaset. Alltid kul att träffa alla, framför allt Putti.
Sen gick vi till bussen. Dom bor en snabbis från Avenyn så vi gick hela Avenyn ikväll. Mysigt värre. Och Oscar tyckte att det var kul att se det natte tid.
Käkade McDonald's för det blev akut hungrigt, och det var mysigt det också.

Sen har vi, som säkert är ganska lätt att gissa, spelat Wii ikväll.
Och Korvas spelade Spore ett tag också. Jag ska försöka få tillbaka min andning antingen här eller framför tv:n och sen joina killarna och snarka i kapp.
God natt snart.

Det gick!

Vi la oss efter 4 igår, hann nog bli närmare 5 till och med.
Jag ställde klockan på 10 eftersom vi ska åka runt 13.30 så jag siktar på att vara klar 13 o'clock. Ja, eller där omkring.
Men vad som var imponerande var att jag vaknade 9.46 och var typ pigg. Men tänkte att jag kunde blunda den sista stunden innan klockan ringer så när den ringde 10 snoozade jag men gick upp två minuter senare.
Trodde aldrig att jag skulle komma upp, men joråsåatt!

Får väl äta nån macka, spela lite Sims. Sen ska vi ner på Ica och handla middag så Korvas slipper. Dom senaste gångerna han har varit här har vi varit tvungna att handla middagen, och varje gång har han försökt övertala mig att vi inte behöver det.
Inte middag då alltså, handla. Oftast brukar hans argument vara "Vi kan äta pizza".
Men icke sa Nicke, här blire ingen pizza inte! Inte varje gång åt minstonde, hehe...he.

Nu vill jag åka nuuu, nuuu, nuuu. Eller så snart jag bytt om i alla fall.
Dumt att åka så här, alldeles invirad i handdukar. Men nu var det så hiskeligt länge sen jag träffade nån av den familjen, framför allt Putti, så det ska bli kulilul.
Men först kulilul med Sims, jag kommer ju ändå inte iväg tidigare än vad vi bestämt.
Om jag inte går, och det gör jag inte.

Nu är jag trött

Och ont i magen har jag också. Massor.
Sen ska man ju inte tro att spelet ska fungera denna gången heller, nänä. Och jag som vill sooova. Snart blire banne mig nana själv innan jag druttar ner här.
Försöker hålla mig vaken i simmarnas värld, men det vill ju inte bli som jag vill så det hjälper inte heller. Möööp.

En slurk cola, kanske skulle hämta en energidryck?
Och det är vaaaarmt! Men skulle jag öppna dörren skulle min kvinna frysa ihjäl, så jag svettas.
Där emot känns det lockande att vräka upp fönsterna i sovrummet innan man lägger sig där. Mm, titta... öhh, tv? Går väl inget nu ändå?

Känner att detta var ett meningsfullt inlägg.
Tror jag lägger ner detta nu.

And the winner is....

Anna: Hehe jo det blir ju så. Fast jag har kommit till skumma igenom-stadiet mest. Speciellt vid denna tiden på dygnet.




....What-the-Blooper!!! Blooper och Birdo!
Förlorarna bidde Hammer Bro och Bo, lag Bad Vibe.
Ja, vi spelar Mario Party 8.

Och så har vi varit så duktiga att vi gått igenom alla spel (över 50 stycken) och skrivit vilka det är så man vet snabbt och lätt. Sen ska vi fixa en innehålls lista så man har ännu mer koll.
Men kändes som att det var bra att ha koll när Korvas kommer imorgon.

"Vilket är det här?" "Men det här då?" "Vad gör man på detta?"
Vad svarar man när man inte har en aning om vad det är för spel? Och måste sätta in varje skiva och kolla vad det blir. Ne, då är det lättare så här. Bra bra!

Snart tänkte jag mig nog min andra tacos också. Bara en halvtimme kvar tills han ska spela.
Kom på att jag kan nog inte lägga mig så länge han spelar ändå, så lika bra att vara uppe. Eller ja, jag vill ju inte sova själv och eftersom han är uppe så är jag det också.

Tacos var det ja.

Sen kväll to come

Ann-Sophie: Haha tack för alla kommentarer, nu har jag suttit här och flinat mig igenom dom!
Ingen aning om dom tillhör nån serie, dom andra har jag ju haft så länge jag kan minnas så jag har ingen aning om var dom kommer ifrån, och den andra köpte jag ju på loppis på andra sidan Sverige. Kanske ta med till Antikrundan? Hahaha jag lovar att får jag miljoner åker vi brudar!
Vi beeer här snälla Jasas att lära oss att lägga in YouTube-klipp i bloggen. Snääääällaaaaa! Hihi.




Nu ska vi snart äteliäta tacos. Älsklings förslag. Och spela Wii och ha mysigt ikväll. Jag gillar när han ska vara uppe och spela mitt i natten så han måste hålla sig uppe länge, hehe.
Fast kanske inte när jag ska sova dåligt nästa natt och gå upp 7 där efter. Men jag överlever nog det också! Trots att jag blev dösugen på Marabous mjölkchoklad.....

Ne, nu ska jag ägna mig åt andras bloggar (typ Hannas som har minst två uppdateringar, iiiiihh!!) och Saved byt he Bell. Trots att jag vill att det ska ta slut är det lite tråkigt att jag inte har säsong fyra. Knepigt.
Och imorgon är det kalas, jippiyaay!

Då gick vi

Pytte strax att dra sig till jobbet. Jag valde den senaste möjliga tiden. Kände att det var lika bra, plus att jag fick lite extra tid med Oscar (även om han sovit den senaste halvtimmen och inte vaknar förrän jag står i dörren). Så det blir ju bara lite över tre timmars jobb, men det är ju bättre än ingenting samtidigt som det är lite när jag egentligen skulle varit ledig och sett fram emot det.

Men så går det ibland när alla är sjuka eller känner nån som är det som "ställer till". Jag hoppas bara att helgen är säkrad, verkligen. Ja alltså jag har ju inget val än att ställa upp annars, men ja. Val har man väl men alltså, ah kan inte formulera hur jag menar mig.

Har gått och stört mig hela dagen, blir så irriterad.
Framför allt för att det finns dom som öppnar käften sin utan att egentligen ha nån poäng eller mening. Förutom att vara så bäst själv.
Ja, jag talar i gåtor och tycker egentligen inte om "sånt" men vissa saker vill man inte skriva för hela världen, speciellt när det är så många som inte vill säga vilka dom är.

Men nu är klockan dags att gå, gå och inte springa. Om en stund är den dags för att springa så jag satsar på gå.

Hej hej!


Gismo säger hej!



Puck, Lova och Belinda hälsar!

Ännu mer efterslänt

Kom på att jag visade ju den söta lilla proslinsgrejen jag köpte i Västervik,
men aldrig dom jag redan hade hemma.
Så, när vi ändå håller på med bilder kan jag ju göra det också. Gu så duktig jag är!



Först är dom jag haft sen innan, två lösa. Sen är det den jag köpte i Västervik.



Försökte ta jämförelsebilder (även omte det inte gick så bra) och jag står nog fast vid att det ser ut som dom när dom var yngre typ, lite rundare och lite mindre är dom allt, hihi.



Sen såg jag alldeles nyss när jag såg en förstoring på just denna bilden,
att det är ett inristat hjärta i stammen dom sitter på i mitten, så gulligt!
Det hade jag faktiskt inte sett innan.

Bordbyte

Ja, och när jag ändå är igång med bilder, varför inte slänga upp dom som blev av bytet av bord?
Nu blev inte jätte bra för jag hade inga andra före bilder än dom jag tog sist för att visa lägenheten, så jag tog en efter bild i samma vinkel. Tror inte man upplever hur stor skillnad det blev, både bättre "rytm" i rummet och så mycket större!


FÖRE:





EFTER:



Farsdag eftersläntaren

Jag skrev inlägget, men glömde bilderna. Det är ju bra.
Så vi kör en eftersläntare här:


Själva omslaget, eller pärmen eller vad man ska säga.


Sen var det vanligt linjerat papper i, och det där skrev jag ju själv då på första sidan.
Och det passade bra för hans pokerbok höll på att ta slut, så nu fick han en ny!

Va sa?

Jag ska sluta säga saker, det blir bara så... inte som jag tänkt då.
I... onsdags när vi satt i bilen efter jobbet "pikade" jag Carina lite om att jag förmodligen inte skulle få jobba nästa vecka. Vi har en långtidspraktikant som jobbar varannan vecka, och när hon går fem timmar varje dag behövs ju inte jag lika mycket och jag tyckte jag hade "räknat ut" så bra att det var så.
Det tyckte väl inte Carina och Pippi sen när jag sa det och bla bla.

Så igår ringde Pippi precis innan vi skulle till pappa. Hon behövde bli av med sin stängning och ville att jag skulle komma in. Men eftersom vi skulle ha farsdag fick hon försöka ta in nån annan så Filip hade kommit in.
Sen ringde Carina här för nån timme sen. "Visst har du inga planer idag? Du sa ju senast i förrgår att du ville ha tider!" Haha jojo, jag sa mer "Jag hoppas att ni ringer nästa vecka då" för jag ville vara ledig denna veckan och jobba även om Jennifer är där.
Men okej, det var ju bara att säga ja och åka och jobba sen.

Där emot så sa hon att man måste inte komma 14 om man inte vill, det är okej med 15-16 om man inte vill ha lite mer timmar och komma 14.
Mjaa, jag känner nog att det blir 15-16 faktiskt. Oscar kommer så sett hem lite tidigare idag, runt 12.30 men ändå. Lite vill jag ju hinna se honom när man aldrig gör det annars.
Men då blev dagens planer snurrade upp och ner och inte alls som jag tänkt. Som vanligt alltså. Men så är det väl, ska väl inte klaga.

Hemkomna

Nu är vi dubbelt hemkomna.
Hemkomna från farsdags firandet och hemkomna från affären.

Hade mys hos pappa med smörgåstårta och fika. Satt och tjötade och bara hade det bra.
Fick med oss bordet hem och min stora tomte som ska hälsa på alla till jul. Bidde bra så bra och det var kul att träffas igen. Var ju ett tag sen, hmm. Men nu blir det ju mer med födelsedagar och jul och allt sånt.
Och så fick vi lite spark i baken att gnälla på fastighetsskötaren, och chefen om det var så. Jag kommer verkligen bli en såndär gnäll kärring, suck...

När vi plockat ner det gamla bordet och upp det nya gick vi ner och handlade middag.
Latemans middag på hög nivå. Oscar köpte fryst pizza och jag tog färdig lasange. Lätt och lat. Men så får det vara ibland, heeelt okej.
Så blir det att inviga nya bordet sen. Väldigt litet så jag vet inte hur jag ska få plats med min frukost där, men jaja det får vi väl lösa, haha!

Ne, nu tycker jag faktiskt att Saved by the Bell ska börja ta slut. Suck, avsnitt 11 av 26. Nu är det inte lika roligt som det var i början. Och så vill jag se College säsongen, för jag känner inte igen nååånting...
Annars brukar man liksom "ahaa, detta kommer jag ju ihåg!" men inte nu. Ingenting.
Mmm, maten lukta d-d-delicious. Jenni haaa nu..!

Hur var det nu?

Hanna: Jag hoppas ju att ingen hör mig, men jag tänker liksom inte på det. Hehe det är farligt när man har musik på, blir så för mig också. Norsk karaoke på hög nivå!




Orre-Borre is home. Dom hade till och med slutat lite tidigare så nu var det snart en timme sen han kom hem.
Ska plocka färdigt medans han spelar med Markus så ska han få ta golven sen. Efter det börjar det väl bli dags att trippa till far min. Icke att glömma paketet då bara, risken finns.
Och tänka sig, jag kom ihåg att fota innan jag paketerade in! Så ikväll kan det ju vara dags för lite bilder?

Seeen hade jag tänkt att jag skulle hitta på hur man får in YouTube filmer i bloggen. Lär väl inte funka, precis som det inte vill med länkar, men man kan ju alltid testa.
Men det blir nog också ikväll. Lika bra.

Lite kul är det ändå när vi åt lite förut. Så fick Oscar så bråttom till datorn och spela för han hade lovat Markus att dom skulle spela efter maten.
Och eftersom han lovat så i flera veckor men det inte blivit av för han somnat, städat eller spelat nåt annat så ville han inte att Markus skulle bli arg eller så för att han inte spelade idag heller.

Eeh, jaha? Så en butter flickvän är bättre än en butter Markus?
Hur var det nu, vem var det som var älsklingen? För det gick ju bra att dissa mig för att vara med Markus men inte alls att dissa Markus för att vara med mig.
Haha, ja jag säger då det!

Men uppdatera då!

Ann-Sophie: Vassego, bara att ta!

Hanna: Haha joo då dom har jag hört, har nog dom flesta utav dom skivorna haha :p Förstår ju att du inte suttit här så mycket, men kul att du är tillbaka! Då mår pojkarna bättre också, skönt!
Jag tänker nog inte så mycket på att jag gör det, för jag sjunger nästan alltid - hemma som borta.

Mikaela: Ja eller hur, hehe.




Jag har tappat min städ lust. Jag vet inte var den är, men om nån hittar den kan ni la ringa?
Så kommer jag hit och tänker "Men jag ska bara läsa om nån uppdaterat" när jag går in på bloggkoll. Har nån uppdaterat då? NEJ! Så då får jag ju sätta mig här och skriva själv för att slippa städa. Men det ser inte lika bra ut.

Men jag har faktiskt plockat i ordning, duktig som jag är. Så ska jag be Oscar ta golvet sen när han kommer hem för det funkar inte. Och så får toaletten vänta till imorgon.
Så hoppas vi att det nya bordet kommer hem idag också, så blir det extra kul. Känns som att det behövs nåt nytt. När så mycket annat inte är och blivit som vi vill.

Och nu har jag hunnit greja lite emellan så kanske det finns nån uppdatering om jag kollar nu?
Har sjungit som en gaphals, det var kul. Rensade ur winamp på dom sämre låtarna och sparade dom bättre och så kom det en bra så jag satt väl och sjöng den några gånger om och om igen, haha.
Men bara hemma - så högt sjunger jag aldrig ute!

Smurfarna

Sitter och tänkter på Smurfarna nu. Dom hade ju massa skivor, Smurfhits? Lyssna på 2 Unlimiteds No Limit och den har Smurfarna gjort om nån gång, haha. Typ med bad och nåt?
Det är lite kul när man lyssnar på "dom gamla" låtarna och så hör man sånt, eller låtar från reklamer eller vad som helst. Lite kul ändå.

Naj, kanske äta lite frukost? Börjar må illa så det är väl dags innan jag blir sådär vrål hungrig.
Sen ska jag försöka städa om ryggen vill vara med. Kanske inte.
Och vill den inte får det vänta, inte mer med det.
I vilket fall som helst, är tiden här slut för nu. I'll be back!

50 frågor


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abonnemang.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jao, ett par.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Har inte varit vaken två timmar än.
4. Hur lång är du? 1.67.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Mamma Mia tror jag.
6. Hur löd ditt senaste sms? "Japp...men sitter i bilen nu...vi hörs sen...glöm inte städa...älskar dig"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Oftast SMS:a.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Separerade.
9. När såg du senast din mamma? I söndags.
10. Icke godkänt i något ämne? Naj.
11. Mvg i något? Kanske jag inte hade..? Minns inte?
12. När vaknade du idag? 8.05 - på ett ungefär.
13. Vilken är din favoritplats? I Oscars armar.
14. Vilken plats föredrar du minst? Klädaffärer.
16. Hur stor är din säng? 160 och 200.
17. Vad sover du i? Beror helt på väder och vind.
18. Hur många kuddar har du i sängen? Jag har två, totalt finns där fyra.
19. Var har du bott/bor? Lite här och var i kommunen med tio flyttar.
20. Tycker du om kinamat? Jorå, hittar man nåt som passar är det gott.
21. Tycker du om kaffe? Jag försöker, haha!
22. Vad dricker du helst till frukost? Vatten eller juice.
23. Kan du spela poker? Jag kan reglerna men spela är jag inte så bra på.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? En tjej i paralellklassen för evigheter sen och Jennifer Lowe Hewitt. Fast henne känner jag ju inte, haha! Om man läser fråga noga då.
25. Vill du ha barn? Jaa.
26. Kan du några andra språk än svenska? Knappt engelska, finska, spanska och västervikska.
27. Har du någonsin åkt ambulans? Never ever.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Sån som vi "behöver", höhö.
30. Äger du dyrbara smycken? Förlovningsringen är dyrbar på många sätt.
31. Kan du rulla med tungan? Njae? Men jag kan forma spetsen till ett o! Och vända den uppochner.
32. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt, alla säger mycket skojit ofta.
33. Vad har du för ringsignal? Nån plingelinge på Nokian och Hakuna Matata på SE:n.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Självklart!
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Det är lite rött på Frölunda-muggen. Annars en boingfisk.
36. Kan du byta olja på bilen? Haha neej.
37. Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med Domedagen gryr.
38. Dansar du i bilen? Dansar kanske inte men trummar och sjunger och shakar lite, haha!
39. När var du i kyrkan senast? På Algottis dop i maj.
40. Hur många hål har du i öronen? Tre i vänster och två i höger, av dom fungerar två. Och så två som jag hör med.
41. Har du någon piercing? Nej.
42. Har du någon tatuering? Inte det heller.
43. Har du provat droger? Nope, inte mer än kärlek.
44. Röka eller snusa? Snusat men aldrig igen.
45. När blev du av med oskulden? 2005.
46. Har du pojkvän/flickvän? Och fästman och sambo.
47. Har du ett bra sexliv? Självklart!
48. Vad är ditt  mobil nummer? Massa siffror.
49. Vad ska du göra ikväll? Inte en aning! Har ju knappt ens vaknat, haha!
50. Har du några syskon? En liten sådan.


Hahaha!

Kelly: Why would he cheat on me?
Screech: Ohh, I don't know Kelly. Men are such pigs. I hope I'll never become one!


Slater: Hey, what happened to you big, bad babe?
Screech: Some guy tried to pick a fight with me, she's outside taking care of him.

Visste du att...

... jag brukar sjunga när jag är ute. Inte nynna eller så, utan sjunga. Rätt högt dessutom.
Sitter du bakom mig på bussen hör du garanterat, även om jag sänker rösten lite i sådana tillfällen.
Men skulle då gå bakom mig, och sen gå om mig, skulle du höra hur jag sjunger.
Hade det varit nu hade du hört Super-Trooper.

Rubrik också kanske?

Ann-Sophie: Hahaha, förlåt jag ska lugna mig för din skull! Men nu när jag jobbat har det väl inte varit mykcet uppdateringar? Men bra, då är det ju en jag kan utesluta, haha!

Anna: Ja det är ju tråkigt när folk ändå klickar sig in, varför inte lämna en kommentar? Gärna om man kommer tillbaka igen också. Men men, så är det väl.



Nu ska vi "strax" äta här. Startade ugnen för ett tag sen och tänkte bara slänga in panpizzor.
Jag åt lunch strax före 17 så jag kände inte direkt för mat nu då. Fast samtidgt börjar jag bli hungrig, så jag tänkte att panpizza blir ju lagom.
Och Oscar tycker dom är så goda när dom är gjorda i ugnen, så då gör vi dom så.
Kollar väl lite 2½ Men och nanar sen. Ögonen går redan i kors här. Hujeda mig vilken dag!

Intentering, inventering och åter inventering. Och sånna tråkiga grejer som gardiner och gardintillbehör för min del då. Bläch! Tog så gott som hela dagen.
Och så ska vi bara... Och så ska vi bara... Och så ska vi bara... Vid 15 tror jag jag frågade Carina om vi slutat med mat men vi skulle bara... Sen äta.
Så klockan var nog typ 16.40 när jag satte mig ner medans maten var i micron.

Men kul har det vart ändå! Röjt och haft oss, bara jag och Carina. Ja och praktikanter, men det gills ju inte.
Sen kom Pippi, det var kuuul!
Hon kom precis när min lunch var slut, bör ju ha varit typ 17.10 då. Så babblade vi och höll på. Sen skulle hon gå hem men "Eftersom klockan redan är kvart över (18) kan jag ju lika gärna stanna!" sa hon sen, så vi tjötade ännu lite mer, haha!
Och så åkte hon med upp och hem.

Och så kom farmor och farfar! Lite förvånande men kul.
Ännu mer kul eftersom jag fick rätt. Farmor tittade på en pall förra veckan (bara en vanlig såndär skranglig sak på fyra ben) och när jag sa det till Pippi tyckte hon att det var bättre med en klappstol. Den har ju ryggstöd och man kan fälla ihop den och sådär.
Men jag sa det att det är ju bara vi barnbarn som ska sitta, så det spelar ju ingen roll egentligen och hon vill ju ha pallen.
Så när dom kom visade jag båda alternativen, och hon åkte hem med pall! Hah på dig Pippi!

Nu ser jag att ugnen är klar så då får jag slänga in maten så vi kan sova snart.
Blev ett rätt långt inlägg idag också, men imorgon tänkte jag vara ledig förutom hushålls sysslor och hälsa på fadern min, så då kanske det blir lite bloggande.
Kanske fastnar om jag möter Putti? Den som lever får se.


Och Hanna, ville bara säga att om du läser detta, så tänker jag på dig och er!
Du är så stark och ovärderlig för alla i din närhet!
Hoppas dina pojkar blir bättre snart - och som sagt så finns jag bara ett pling bort!

Vem är du?

Vem går upp före klockan 8 och läser min blogg? Vem vill så gärna få läst min blogg innan dagen drar igång, utan att ens lämna ett spår?
Antalet besökare varierar ganska stort, även om det är nån eller många (just vilka vet jag ju inte där) som kommer in flera gånger per dag och letar eller läser uppdateringar.
Hade varit kul med lite kommentarer, nån presentation eller vad vet jag.
Dom två senaste dagarna har det varit två tjejer som skrivit nåt, men det hade varit kul om nån annan vågat visa sig också. För jag har ändå svårt att tro att alla besökare varje dag är nya.
Och även om det är så - säg nåt ändå! Oavsett om det är första, andra, femtonde, fyrtiotredje gången du är här. Jag är nyfiken!

Beroende? Kanske?

Jag lovade mig själv att inte titta på ett till avsnitt när det som höll på 22.06 hade slutat.
Nu är klockan 22.22 (HAH!) och det är runt sex minuter kvar av avsnittet. Jag lovade att inte titta på ett till, men sa inget om lite mer än halva?
Ne men allvarligt så tänkte jag nana nu. Är ju tidig (och låång) dag imorgon. Ska fundera vidare lite, om det nästan inte är så att jag går före Oscar. Nja, nej. Men nästan, kanske.
Naaah, det går inte... Det är ju bara några minuter. Typiskt!

Och så var det idag också

Jeanette: Tack, har jag haft. Hoppas du också haft det!

Hanna: Tror hon varit med tidigare? Kanske inte? Min kusin/syster som jag varit ifrån allt för länge!
Ja, jag brukar ju vara så inne i mina serier så jag ser inte när folk loggar in, men i morse hade jag koll. Aah, det var kul att du tänkte på det då, hih!




Guuuu vad jag är trött.... Helt slut, idag igen. Märks att jag nyss varit sjuk, då känns det som att ork och kondis och allt sjunker till minsta möjliga.
Man blir trött för ingenting, anfådd för ingenting, ont för ingenting. Fast ändå nästan sprang jag upp för backen idag - hoo! Bara sådär och det var nästan inte ens jobbigt, haha! Ne, men säg så här: jag var inte anfådd! Annars när jag går med nån (typ Patrik med två meter långa ben som går så jäkla snabbt) så blir man rätt trött, men inte idag inte!

Vi hade lite myspys idag ändå. Carina skulle inte åka direkt så vi pillade och grejade massa. Dukade bord och plockade upp pynt och gjorde fint. Och jag valde min vara, äntligen.
Så Carina gick strax innan 17 och sen var det bara jag och Patrik. Och den jääävla grejen jag skulle montera! Jag blir så trött bara jag tänker på att den står och väntar på mig imorgon när jag kommer igen. Gaah!!

Det roliga är att innan jag började på Jysk skulle jag aldrig få för mig att montera nånting. Varje gång vi köpt nåt har det varit Oscars del, det är ingen idé att ens fråga mig för mitt tålamod tar slut och så blir jag arg och så blir det pannkaka.
Sen började jag där och det var bara att montera sommarmöbler/bord.
Det är ju inte det mest avancerade, men sen har det liksom blivit på min lott att montera.

Egentligen är Filip våran montör, han är liksom experten. Men nu har han nästan slutat (kommer bara in och monterar stora och jobbiga möbler) så då är det jag som monterar!
Nån stjärna, komet, planet eller måne eller nåt måste ligga i ojämn bana för det är ju så galet så det finns inte.
Fördelen är att på jobbet kan jag ju inte börja skrika, gapa, gråta och sparka på saker som inte funkar, haha. Även om jag var nära idag!

Nu ska vi snart äta nåt så ovanligt som fläskfilé, klyftpotatis, skysås och vitlöksmör. Muuums!
Hungrig i magen nu, och så får jag en smarrig matlåda till imorgon. Kom på nu bara att när jag gjorde potatisen tänkte jag inte på att jag skulle ha imorgon också...
Asch, jag får väl gå och hacka potatis och slänga in under tiden vi äter, inte mer med det.
Pausa One Tree Hill då, gör det. Gör det! Gööör deeet!!

Kilar

Då kilar jag nu då!
Hoppas alla får en brabra dag så hörs vi ikväll igen!
Glöm inte massa kommentarer, hehe.



Vem vet inte du? Vem vet inte jag? Vi vet ingenting nu. Vi vet inget idag.

Lång lunch?

Här sitter jag och väntar och väntar på att Putti ska komma tillbaka från sin lunch.
Nu funderar jag, har dom onormalt lång lunch eller har vi onormalt kort lunch?

Jag tror att dom börjar nångång typ 8-9 och sen slutar dom runt 15-16. Som kortast jobbar dom då 6 timmar och som längst 8 timmar. Ska höra med henne sen, om jag hinner, om vilka tider dom gäller.
Men i alla fall, dom verkar ha en timmes lunch, strax innan 12 gick hon och är ännu inte tillbaka.

Vi där emot har ju bara en halvtimme och jobbar (oftast) 10-19. Även om man jobbar 8-19 eller vad som helst så är det en halvtimme.
Så det trodde jag ju dom hade. Sen har jag inte så koll på vad andra har. Pappa har en halvtimme, det är typ det jag vet, haha. Och när jag praoat har det också bara varit en halvtimme.

Lite ledsen blev jag ju allt, eftersom hon kommer tillbaka strax innan jag ska gå nu då.
Hoppas jag, så vi inte missar varandra totalt.
Ne, jag får väl döna på musik så högt jag bara vill den stunden jag har kvar här hemma, för att höja humöret lite nu då.

Gladig

Så gott humör jag är på!
Sitter fortfarande i massa från Hanna stunden, Mios smile och allt.
Och prata med min Putti. Min, min, miiiin! Så kul, så länge sen. Och till helgen ses vi på Neas kalas, tjiihoo! Ses alldeles för sällan, illa.
Vi tittade på vovvisar på blocket förut. Man vill ju bara ha alla, alla, alla!
Nu är jag full laddad med gladhet och positivitet (får plats mer, höhö) så nu är jag redo att möta en seg dag med säkert massa tråkiga kunder, TJIHO!

Härliga morgon!

Erika: Fy vad tråkigt, förstår att det inte funkar att jobba då. Så jäkla tråkigt när man har problem med sånt när man är så ung.

Mamma Melissa: Hehe ja så kan det ju ha varit och ja, jag ser det som en komplimang.

Hanna: HAHA jaa, han är gör liten! Dom var la typ 15 när det började men nu är han runt 17 så han börjar närma sig att bli stor, om jag jämför med mig själv då.
Hihi visst har jag? Finaste!




Oj vad morgonen gått!
Har suttit här och läst bloggar, pratat med Putti och Hanna på MSN, tittat på Miiiiiiio, tittat på Saved by the Bell och bara allmänt "hängt". I.... snart tre timmar.

Haha, man kan ju inte låta bli att skratta!
Dom ska ha volleyboll tävling och Zack har hittat en mega lång kille som ska få dom att vinna. Screech lyckas så klart skada honom. När han kommer ut med gips på foten följer denna konversation:

Zack: Kommer du kunna vara med i matchen?
Killen: Jag kan inte ens gå...
Screech: Svara bara på frågan nu!

Ojoj, bara en timme kvar till lunch. Men det är helt okej för dagen har börjat så bra!
Pratade ju med Hanna förut. Och så startade hon sin webcam så jag fick se Mio live. Så kul! Sötare unge får man leta länge efter, om det än finns. Nyfiken på allt och skulle rycka sladdar och ta kameran, haha.
Och så snabbisar på Daizi och Hannan själv.

Så jag fick skrattat gott. Och självklart var det ju kul att bara prata med Hanna också.
Tillsammans med Putti och Saved by the Bell - morgonen har varit hur bra som helst!
Får se om jag kommer ihåg Hem till gården om en halvtimme typ. Förmodligen inte men det är ju inte hela världen. Och sen är det snart dags för jobb. Alla går när jag kommer, mjaaaa.

Schlutt!

Hanna: För att du är en så söt, underbar, snäll och genom go människa! Du förtjänar varje gott ord kommet till dig! För att du alltid finns här och alltid har nåt snällt att säga!

Ann-Sophie: Hahaha, joo självklart är det den jätte gamla! Började under tidigt 90-tal, haha.

Erika: Jorå, det var en rätt bra dag. Hoppas du haft en bra dag!




Idag har jag jobbat, haha. Känns som jag har gjort allt själv och jobbat hela dagen och tränat i flera timmar.
Helt slut. Trött som bara den, ont lite här och var och bara allmänt väck.
Sista timmen var jag väl inte direkt på topp, haha. Snurrade till det och velade och krångel. Men det löste sig, tur att jag har Pippi och Jessica där.
Så nu blir det ett sista Saved by the Bell och sen nana. Kommer somna gott och snabbt i alla fall.

Har vart en helt okej dag idag. En hel del att göra och sådär.
Blir väl lite lugnare imorgon men så blev den tidigare helt plötsligt. Skulle börjat 16 men Pippi tyckte det var onödigt att jobba bara två timmer (14-16 eftersom jag jobbar åt henne) så det blev 14.
Inte för att jag hade klagat över 16, men men.

Blev inget hos farmor heller, som "tur" var. Hade varit kul och sådär men eftersom jag är så trött hade jag nog somnat där, haha.
Så jag får ta med mig farmor, och kanske farfar, i slutet på veckan och åka till jobbet och kolla grejer dom skulle ha.
Och så till pappa på torsdag förhoppningsvis.

Haha, Zack hittade precis på "fem minuters regeln" i skolan.
Om läraren inte kommit fem minuter efter att klockan ringt (in) så får man gå. Och när han räknar ner dom sista tio sekundrarna kommer rektorn in och stoppar honom och frågar om det är fem minuters regeln. "Hur visste han det? Jag hittade just på det?".
Men det hade ju vi i skolan. Fast kanske inte fem minuter, mer tio eller femton minuter.

Fast då sprang alltid nån och kollade antingen listan om läraren var sjuk eller kollade i lärarrumet.
Hann sällan gå så lång tid innan vi visste om det var lektion eller inte.
Aja, inte så noga men lite kul ändå.
Ska kika vidare lite innan det är nana dags. Hörs te mörra!

Du är det vackraste som någons

MMS

Du är det vackraste som någonsin existerat <3


Toodels

Hanna: Du är så söt!




Nu blire snart lunch här innan jag ska tuffa till jobbet.
Och så klart lite Desperate Housewives i bakgrunden, jammi jammi.
Sen är dagen snart slut. Blir eventuellt att hälsa på farfar ikväll med pappa. Dubbla farsdag kan man säga. Hellre det än på torsdag, men vi får se.
Får ta och kika till maten, börjar bli hungrigt i magen.

Tyckte denna bilden blev lite

MMS

Tyckte denna bilden blev lite kul. Kameran fokuserade på min ärm istället för Korvas som det var meningen att jag skulle fota. På väg hem från High School Musical the Ice Tour.


Bara för att ha skrivit nåt nu

Hanna: Mamma är alltid bäst, hihi. Tack vad du är gulle! <3




Gäsp, oj. Tänkte vart pigg men nene, nån som ville nåt annat.
Ska bjuda på ett totalt onintressant inlägg (för att bara ha skrivit nåt nu), äta frukost, duscha och se vad dagen har att bjuda på innan jobbet.
Desperate Housewives kanske? Saved by the Bell måntro?
Ingen som vet, ingen som vet.

IIh, iih, iiiiihh!

Snart är det sista av Saved by the Bell nere. Känns lite... slut. Konstigt. Snart är säsong två färdig tittad - vad ska jag göra då liksom? Blir ju fel på nåt sätt, känns det som.
Ja, inte när jag sett klart säsong två, då har jag ju trean och fyran och en film kvar, men när det är klart också.

Ja, jag är galen i Saved by the Bell.
Och mamma förstår mig i alla fall. Berättade om det här med att Oscar bara förstör när jag har roligt, och berättade om det jag skrev om Washington resan och det där. Hon skrattade i alla fall.
Så vet jag att det inte är bara jag som är konstig.

Snart blire mat, chicken nuggets och ris. Snabbt och lätt mitt i natten.
Jippus.

Tjöt och babbel, massa långt

Hanna: Ska skriva en förklaring här i inlägget så får du inte ett jäääätte långt svar, tihi.

Alina: Tack, det har jag haft. Hoppas du också haft det!




Grejen med jobbet då. Både igår och idag har jag tänkt att det är lite dumt när vi ändrat öppningstiden på söndagar. Förr öppnade vi 12 och då var man ganska hungrig när vi slutade. Nu öppnar vi 11 och då blir man ju ännu hungrigare. Detta har jag tänkt både igår och idag.

Vad jag även tänk, både idag och igår, är att vi öppnar 12. Jag har räknat med det hela tiden. När jag tänkt när jag ska gå upp, när jag ska äta, när jag ska åka.
Allt!

Så jag gick upp vid 8.30 för att hinna i gott om tid. Satt här, åt celmentin, packade väskan, åt mat. Sen började klockan närma sig och jag satte mig här. Tittade på klockan: 11.03. Sen kom det: "VA?! 11.03?! Vi öppnar ju klockan 11!!"
Så vem ska jag ringa? Jag hade Westers nycklar (självklart händer ju sånt när jag är den med kod och nycklar som ska öppna, alltid) så jag ringde Pippi.
Men tydligen var Wester på väg dit för att hämta hennes nycklar redan, så det hade löst sig.

Som tur är öppnar vi inte offeciellt 11 än, det är bara på prov men vi alla vet att vi aldrig kommer få gå tillbaka till 12 nu.
Så då kunde ju i alla fall ingen gnälla att vi öppnade för sent. Och Rebecca, som kom strax innan 11, hade förklarat för kunderna vad som hänt och att vi skulle öppna så fort som möjligt.

Så ja, det var ju bara för mig att sätta mig på bussen och stressa ner sen. Runt 11.45 var jag på plats - full rulle! Malin kom där ifrån efter 12 och sen har det bara varit fullt upp.
Tre sängar, två soffor, massa möbler och jag vet inte allt vad vi sålt. Och så duktiga vi varit, har alla sagt nu.

Vi har ju olika summor vi "måste" sälja för för att klara budget och sådär. Man ska öka med en viss procent och sådär.
Igår skulle vi sålt 58.000 men sålde "bara" 49.000. Idag skulle vi sålt 9000 men sa 20.000 för att ha tagit gårdagen också.
Dom andra blev rätt chockade, och ganska mycket glada när vi berättade att vi landade på totalt 38.500!! På fem timmar då. Det, mina vänner, är inte alls illa pinkat!

Så hujeda mig, jag var så trött och slö när mamma hämtade mig. Fick i mig lite McBurgare innan badet och sen stoja där i en timme. Jag hittade på en ny grej som var så kul, hihi.
Många av dom "små" barnen är rädda för att doppa huvudet under vattnet. En som varit det tidigare hade idag vattenglasögon (kommer inte ihåg vad det heter nu, men så heter det väl inte?) så hon simmade på under vattnet.

Så tänkte jag, varför inte göra det lite roligare och lite mer spännande?
Jag frågade om hon ville testa och simma genom en ring (typ rockring, har sett andra grupper ha det och det ser så kul ut!) och hon tyckte det lät kul så vi testade det.
Dels var hon helt överlycklig och tyckte det var skit kul, men sen så hakade ju även dom andra ungarna på!
Dom om inte ville doppa huvudet helt höjde vi bara ringen till lite, så dom fick i typ till hakan.
Kuligt, kuligt!

Känner att detta blir ett väldigt, väldigt långt inlägg så det kanske är bäst att sluta.
Försöka hitta på nåt att äta kanske istället. Mja, får fundera på det.

Dåliga uppdateringar

Hanna: Tack! Hoppas du/ni får det också!




Måste säga att det är riktigt illa med uppdatering denna morgon. Senaste bloggen publicerades för 44 minuter sen. Bara för det hoppas jag att jag har massa nya inlägg när jag kommer hem ikväll!
Snart dags att bege sig mot öppning. Uscha, första gången jag öppnar själv i nya butiken. Lite läskigt. Hoppas Rebecca börjar kvart i också, så jag slipper stå där själv.

Bra, jag kollar på klockan och den är 11.03 DÅ kommer jag på "Jävlar, vi öppnar 11!!!" med Wester var redan på väg ner för att öppna och jag är där om 30-40 minuter. Och ingen i närheten som kan köra, självklart.
Så jäkla typiskt att det blir så här nu. Och bara för det hade jag ju Westers nyckel så hon fick åka och hämta Pippis. Något stressad blev man, ja.
Bläääää!!

Hugget

Hanna: Ja, fast jag tycker han ser ut som sin ålder, om inte äldre. Eller så tänkte hon bara att jag stod där med honom, men det var lite kul i alla fall.
Carina, chefen, och hennes kille hade fest för dom fyllt år nyligen.
Haha eller hur, när vässade man en penna så senast?




Jag är på hugget - men trött. Nåt sånt.
Är egentligen inte sugen på att jobba men samtidigt ska det bli kul. Jag har egentligen ingen lust med simskolan men jag saknar ungarna och vill se vad som hände förra veckan. Egentligen hade jag velat åka till pappa idag, och inte på torsdag. Men så blir det inte och så får man göra det bästa av dagen ändå.

Sitter här och smuttar lite clementin/satsuma till Lipstick Jungle. Säsong tre av Saved by the Bell kom ner i ett kick, så nu kan jag titta hur mycket jag vill. Nu är fjärde säsongen/College years på väg ner, sen är det nån film tror jag.
Tänk när det tar slut... Ayayay...

Ne, kanske ta och packa väskan och göra sig i ordning innan lunchen innan jobbet.
Naaaj, ett avsnitt Saved by the Bell först, hehe.

Nostalgi

Inte bara det att Saved by the Bell är bra och roligt, men det är nostalgiskt också.
Dels är det kläderna, byxorna sitter under brösten med pösiga tröjor, killar klär sig nästan som tjejer, höga toffsar, avklippta resårer (i kragen, där ärmarna slutar) och... ja, allt!
Sen är det mycket macho som möter femenism. Och dom har mega mobiler. Dom lyssnar på band - i sina bärbara bandspelare. Så mycket som är tidigt 90-tal med så tydlig skillnad mot nästan 2010. Det skiljer ju ändå nästan 20 år, inte så konstigt.

Men en grej jag reagerade var när dom gick fram till lärarens skrivbord och vässade pennan!
För det första var den en såndär oval grej som satt fast i bordet. Som man bara stoppade in pennan i och vevade. Och sen var det en pennvässare.

Och jag sa till Oscar, att en sån vässare har jag inte sett sen lågstadiet. Knappt ens det. Det var nångång i lågstadiet vi bytte till dom man liksom drog ut en grej och "spännde fast" pennan när man vässade den.
Och dom hade vi bara till mellanstadiet, fanns nog inga pennvässare i högstadiet för då hade vi bara stiftpennor.

Men då tyckte han att pennvässare hade dom under hela skoltiden. Kanske inte dom "gamla" men dom man drog ut. Även i gymnasiet.
Ja, sen har vi ju konstaterat att 90-talets musik inte kommit till Västervik än - men ändå.

Ung mamma

Idag hade Jessica med sig sin son Oscar till jobbet. Han är jätteduktig och har varit med en hel del. Han kommer bli skit bra att ha sen när han blir äldre som extra jobbare, han har säkert vart med ett par år så han kan ju det mesta redan.
I alla fall, han får ju inte stå i kassan själv eftersom han är så ung och Jessica skulle göra nåt annat så jag stod med och hjälpte till och hade koll.
Många kunder som kommenterade att han var där och tyckte att det var roligt och skämtade och sådär.

Det kom en kund till mig och pratade lite om det, kul att han var där och sådär.
Sen frågar hon han är min son. Jag skrattade lite och säger att det är en kollegas son, nästan skäller hennes gubbe "nej!". Haha, vet inte om hon trodde jag var mycket äldre eller Oscar mycket yngre.

Han är 12-13, vilket betyder att jag skulle blivit mamma vid 7-8 års ålder.
Det kallar jag då ung mamma. 13-14 är väl ingenting, haha.
Ne, men Jessica är väl runt 35 så hon var väl strax innan 25 när hon fick honom. Äldre än jag ens är idag då. Men hon måste ju ha trott att jag åtminstonde var närmare 30, för att kunna ha en så gammal son.

Goood mooorgon!

God morgon, god morgon! Solen skiner och fåglarna kvittrar!
Nja, men det känns som en bra dag idag! Kanske för att vi öppnade för en stund sen och jag är fortfarande hemma. Och jag ska vara det över en timme till. Skönt som attans.
Blir en riktigt kort dag idag, men det är helt okej. Och imorgon är det bara jag och Rebecca. En lagom kort dag då också.
Ett till avsnitt Saved by the Bell, sen lunch.

Haha, vi har nog aldrig varit så många som jobbat, och skiftat på en lördag.
Vanligtvis jobbar två stycken 9.45-16.15. Ibland, typ lönehelg, kan nån jobba typ 10-14.
Idag börjar Malin och Jessica 9.45. Jag börjar 12 (strax efter). Jessica slutar 14. Runt 15 kommer Pippi och löser av Malin som ska göra sig iordning eftersom alla dom ska iväg sen.
Men det blir kul, alla vi tjejor.

Nej, nu får det vara bra här.
Hoppas ni alla får en bra dag så ses vi ikväll!
Tjingeling pling!

Lite blandat

Namn: Jenni
Smeknamn: Älskling, oftast.
Piercingar: Hål i öronen
Tatueringar: Nada.
Längd: 168, typus.
Skostorlek: 41-42
Hårfärg: Lite mörk-aktigt.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja, det funkar här.
Tänker du på självmord
: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Hoppas jag inte, haha.
Använder du droger: Never.
Röker/Snusar du: Nope.
Vilket shampoo använder du: Just nu L'oreal.
Vilken parfym använder du: Paris Hilton.
Vad är du rädd för: Döden.
Gillar du att tvätta: Ibland så. 

Din första:
Operation: Titthål för gallstenen.
Första piercingen: Räknas öronen så var det dom när jag var 6 år.
Första priset:
Typ springtävling på dags kanske, haha.
Första sporten du började med: Gymnastik.
Första husdjuret:
Vovve.
Första semestern:
Borde varit Finland.
Första konserten:
Backstreet Boys -99.

Just nu:
Äter du: Godis....
Dricker du: Inget.
Ska du: Göra färdigt listan och se klart Saved by the Bell.
Lyssnar du på: Saved by the Bell.
Väntar du på: Att klockan ska gå vidare till lunch.
Tittar du på: Dataskrämen.
Har på du på dig: Handdukar.

Din framtid:
Barn: Ja, självklart!
Giftemål:
Det också!
Karriär: Vem vet, jag hinner nog ångra mig några gånger.
Har du någonsin kysst en främling:
Njae, nej.
Tappat bort glasögon/linser: Haha, heeela tiden!
Brutit ett ben: Nepp.
Rymt hemifrån:
Nej.
Röntgats:
Antal gånger.
Gråtit när någon dött: Nej.

Tror du på:

Gud: Mja.
Mirakel:
Ja.
Aliens: Kanske inte just aliens, haha.
Magi:
Kan man väl säga.
Himlen:
Njae, inte direkt.
Tomten: Haha, självklart!
Änglar:
Ja, på sätt och vis.

Senaste:
Film du hyrde: Säkert nån killfilm.
Film du köpte: Oscar köpte nån förra helgen, vette katten vad.
Låten du lyssnade på:
Mauro Scoccos "Till dom ensamma".
Låten du hade på hjärnan:
Nån av dom 90-tals låtarna jag lyssnat på.
personen du ringde:
Mami.
program du tittade på:
Saved by the Bell.

Favorit:
Mat: Kött, kött, kött.
Låt:
Ahh, svårt att välja en.
Sak att göra: Mysa.
Dryck:
Herrljungas päroncider eller iskallt vatten.
Bil:
Våran bil, så klart.
Ljugit för någon:
Små vita lögner, ja.
Varit i slagsmål: Haha neej, inte precis.
Blivit arresterad: Nej, haha.

Antal:
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig ordentligt.
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen skulle jag tro.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Inte många.
Ärr du har på kroppen:
Haha, massor!

Senaste:
Tidning du läste: Alekuriren.
Personen du fick mail av: Mami eller Putti.
Personen du fick brev av:
Haha ingen person så, men kallning till tandläkaren.
Personen du fick sms av:
Mami eller Oscar, beroende telefon.
Saken du köpte:
Köpte mat igår.

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Ätit frukost, duschat och suttit här.
Var det kul:
Haha ja, det funkade la.
Hur tidigt stiger du upp:
Runt 8-tiden.
Gillar du att slåss:
Inte slagsmål, men busa.
Vad ska du göra ikväll:
Blir väl mys och så efter jobbet.
Är du seriös:
Haha ne, inte så ofta.
Var har du ont:
Faktiskt ingenstans, hör och häpna!
Använder du hårspray:
En gång om året typ.
Kan du stå på händer: Haha nej, verkligen inte!

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan om man måste välja.
Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: Ja.
Är du glad nu: Sitter väl inte och skrattar men visst.
Var du glad igår:
Ja, igår var mys.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Lite avlägset.
Stockholm är:
Blä.
Kan du sjunga:
Jajjemen, kanske inte så bra bara.
Spaghetti eller makaroner:
Makaroner.


Aaaah!!

Här skriker jag ut av glädje, BÅDE säsong 2 och andra säsongen What About Brian? har kommit ner!!! Och Oscar tittar och tycker jag är knäpp. Men det är okej.




Hanna: Vi kör tvärtom då, fast jag tror nog ni lyckas fylla dagarna ändå, hihi.
Förstår att det känns jobbigt, men hon visste hur mycket hon betydde för dig och finns ju alltid hos dig och inom dig.

MrLindeberg: Kvinnlig list, fortfarande.




Det är inte roligt att berätta saker för Oscar, han bara förstör.
Här sitter jag och skrattar som bara den, fick pausa för jag hörde inte vad dom sa. Han undrar så klart varför jag skrattar, vad som var så himla kul.
Men jag ville liksom inte berätta, visste från förra gången att jag berättar och han tittar på mig och himlar med ögonen.

Zack, den "tuffa", ställde upp i skolvalet som president för han fick reda på att man fick en gratis vecka i Washington (då man också slipper skola och läxa). Han ber då Screech, han kompis som är snäll och nörd, att hämta kataloger från sin mammas resebyrå. Men han får inte berätta nåt för nån för det är hemligt.
När han hämtar dom springer han in i Zacks konkurrent (inte just i valet, men i allt annat) så alla kataloger ramlar ut på golvet.

- Varför har du massa kataloger om Washington?
- Det får jag inte lov att säga, jag är på ett hemligt, politiskt uppdrag. Zack dödar mig om han får veta att jag sagt att dom är till honom.
- Varför ska Zack ha kataloger om Washington?
- Hur vet du det? Okej, vem är det som har skvallrat?!

Och jag vet, det låter inte lika roligt varken när man förklarar eller skriver det, men det var roligt att se.
Och kanske måste man ha sett mer för att förstå det roliga, eftersom det är liksom hans sätt och det var inte första gången.
Men som vanligt, så tittade han bara och tyckte att jag var knäpp så det var inte roligt längre.
Spelar ingen roll, jag har roligt ändå!

Tillbaka - igen.

Hanna: Så klart, det var mys! Men nu är jag tillbaka, på lite bättre (blogg)humör. Haha, eller hur, en kvinnas list!

Erika: Ne det blir inge bra, men det är ju en tid kvar till jul.

MrLindeberg: En kvinnas list, det är allt jag säger. Jag vet nog.




Nu är vi hemma igen. Blev några timmar med farmor.
Åkte och handlade och vi hittade en del båda två. Och ännu mer till nästa vecka, perfa. Och så jobb till nästa vecka, självklart.
Tänkte diska nu och sen lat mans baka. Hitta på nåt till middag också - igen.
Jag tror vi ska sluta med middag.

Och nerladdningarna vill bara inte. Säsong två har slutat - igen. What about Brian? har 2% kvar men vägrar komma ner. Och jag har bara fyra avsnitt Saved by the Bell kvar. Tur att jag jobbar i helgen så det kanske blir kvar till nästa vecka, som blir rätt fullbokad igen.
Men skönt ändå när det varit en rätt lugn vecka denna veckan.

Ändrade planer

Vi ska gå ner till lilla farmor och fråga om hon vill åka med till jobbet sen.
Hon sa sist vi var där att hon behövde en ny bäddmadrass så jag tänkte att vi kunde åka allihoppa, om det är så att hon har tid och lust.
Så hoppar vi nog julshoppingen. Hade inte jättelust när det kom till kritan. Eller, snarare inte att shoppa just där. Åker hellre till stan då så man har allt på samma plats. Får kolla om vi tar det lite senare.
Umgås hellre med farmor idag då. Och Oscar så klart. Så ska han få se ZZ top-tomtarna. Och allt annat jag vill ha, ha, ha!

Internet är inte vad det borde vara

Nej, allt går så segt och ibland funkar det inte alls. Man tappar liksom allt vad lust heter för att sitta här.
Men jag kollar mina bloggar och sen går jag.
Jag som blev överlycklig när jag kom upp och såg att säsong 2 bara hade tre-fyra timmar kvar och låg på 80% (istället för under 10% som igår när jag la mig) och nu har det stannat - igen.
Inte ens What About Brian? kan komma ner. Jag har ingen lust att se Men in Trees, jag har ingen lust att se om Desperate Housewives. Jag vill se Saved by the Bell eller What About Brian?!
Så därför tänker jag strejka, och inte sitta här/skriva här förän internet är snällt tillbaka, och ger mig nåt bra att titta på - så det så!

Smygare

Nu tänkte jag säga god natt. Maten var gott och vi ska se ett avsnitt 2½ män innan vi nanar.
Tänkte bara sagt det, och att jag saknar Hannas uppdateringar.

Haha, måste bara berätta först, om Oscars underbara försök till att hitta på julklappar till mig.
Han har sagt hur länge som helst att han har en sån perfekt julklapp till mig och ojojoj.
Sen frågade han igår, bara helt apropå, vad jag önskade mig i julklapp.

Idag kom jag på, att varför frågar man om man redan vet?
Så jag frågade och han började förklara bort sig "man kan väl fråga ändå" och sånt. Mhm.

Sen kom han nyss och hade en idé om att vi skulle köpa nåt gemensamt till oss båda i julklapp, ifall jag hade svårt att hitta nåt till honom, så var han snäll mot mig.
Men varför vill du inte ge mig den perfekta och jätte bra presenten?

Så jag frågade, du har inte kommit på nåt till mig va?
Mjaaaa... Haha, gulligt försök i alla fall.

Vad blir det till middag?

Ann-Sophie: Det är heeelt okej, efter jag spottat klart kunde jag också skratta åt det, haha!




Jag vet verkligen inte vad vi ska äta idag. Har inte nåt emot egentligen att laga nåt, även om Oscar ville ha nåt som sköter sig själv i ugnen. Har var även sugen på nåt gratängigt i morse sa han.
Men jag vet inte alls vad jag vill ha.
Funderar på typ falukorv i ugn och potatismos?

Annars ville han testa nåt han sett på reklam. Färdig tacos typ. Allt var klart i hårt bröd och så la man det i ugnen och efter en stund var det klart.
Men njaa, jag är lite skeptisk. Känns som det är för mycket jag inte skulle tycka om i, haha!
Och nu börjar jag bli hungrig, domt.

Får väl klä på mig, byta lite tankar med mannen där inne och sen bege oss ner.
Behövs ju lite annat också, men åh så gott det lät med grillad kyckling? Och panrich (? Baguette kanske?). Och kamben till Orren. Kanske? Lättaste möjliga, haha.
Åååh, marinerade vitlöksklyftor! Nu har jag min middag! Ska bara hoppas att han håller med.

Avloppsvatten betyg: 2

Oscar tyckte att det var en bättre idé att åka imorgon, så vi gjorde det.
Så vi tog tag i hemmet istället. Ibland är det bra tråkigt. Men så mycket roligare det blir när det är klart då! Vi tar halva lägenheten var, delar rätt av.
Jag är i köket, klädkammaren och sovrummet. Oscar har toan, hallarna och v-rummet. Rättvist och bra, alla är nödja. Oftast. Kanske inte dom som dricker avloppsvatten dock.

Kände att det var lika bra att ta tag i det när man ändå höll på, så jag tog på mig handskar och började rensa. Sen var det dags för slangen, gick bra och mycket som lossnade. Sen hittade jag ett annat hål och säger till Oscar (som styr vattnet) "Sätt på igen....försiktigt!" så han öser på.
Vilket resulterar i att vattnet bara spottas ut och skvätter ut massa vatten från avloppet som studsar ut på mina kläder, i min mun, mitt ansikte och resten av badrummet.
Jammi, men lite kass konsistens, jag ger det betyg 2.

Hann prata bort en stund med pappa mitt i allt också.
Dom skulle åka bort så han skulle "bara tala om det" så pratade vi om allt möjligt. Julen, Oscars utbildning, hans tanvärk, ekonomi, mitt plugg/jobb och säkert massa mer.
Och så sa jag att vi tänkt hälsa på imorgon, så det var ju tur att han sa att han inte var hemma. Men så blir det förmodligen på måndag istället, om ingen får för sig att jag ska jobba.
Så ska vi få hem vårat nya soffbord. Eller nya och nya, mitt gamla. Hade det i lägenheten hos pappa och vi kände för att byta. Men det blir ju nytt för vårat gemensamma boende.

Så det kan gå

Så blir det som vanligt. Jag pratar med Pippi och sen är det kört.
Hon har tråkigt för hon har varit på jobbet sen 8 och börjar inte förän 14. Eller tråkigt och tråkigt, hade hon haft tråkigt hade hon väl fått sig nåt att göra, det var nog bara så att hon saknade mig.
Hade lite saker att fixa och dona så hon tyckte jag/vi skulle komma ner. Så jag tänkte vi kunde ha en mysig dag och gå ut och äta och kolla julklappar och sådär. Bara ha mys och sådär.

...och så står det att det är två veckor tills säsong 2 är klar, och jag har bara tio avsnitt kvar, så det kan ju vara bra att göra nåt annat emellan.

Saved by the Bell

Hanna: Förmodligen behövde han det till nån redovisning till ett företag, men ne jag fattar inte heller vad som var så svårt.
Jag gillar också han som spelar Brian - både där och i7'th heaven, haha! Sen är han ju med i Samantha Who? som vi kollat på.




Åhh, Jenni gilla! Innan jag la mig igår såg jag att det kommit när ändå, så nu tittar jag så det ryker.
Ett avsnitt är bara 20 minuter så man hinner se massa. Det var kul i alla fall. Skönt att det inte var som det kan vara ibland, att det var jätte kul när man var liten men sen när man ser det 10 år senare så var det kanske inte så kul.
Men detta, det var kul!

Inte för att jag kommer ihåg så mycket men det kommer väl.
Lite kul ändå hur gammalt det är. Kläderna och håret, haha. Och sättet och allt också. Skulle man gjort den idag hade det varit STOR skillnad.
Aja, får titta vidare. Titta ja. Inte göra tusen saker samtidigt, utan titta.

Why me?

Hanna: Jag tappade bokstavligen hakan! Hinner inte svara och läsa alla kommentarer nu men lovar att jag ska göra det!




Nån måste ha nåt emot mig. Det var 9 minuter kvar när jag gick och sa god natt till Oscar.
Sen skulle jag göra nåt att äta och sätta mig och titta på första avsnittet. Allt har gått så bra så. Men så tänkte jag att jag skulle bara kolla och det skulle vara så kul att se att det var färdigt.
Var det färdigt? Nej!
Nu har det stannat av på 96,6%! Som ett hån, haha det här är allt du får!

Och tid kvar är oändlig (ja, det är en liggande åtta, tecknet för oändligt).
Jag visste det, så typiskt.

Ja, ja, ja, ja, jaaaaaa!!!!

Bara för det så är det nån vänlig själ som satt igång nerladdningen igen, tjiiiihoo!!!!
Lite mer än en timme kvar om det fortsätter så här. Ja, ja, jaaaaa!!!! Jag tror jag kör en all-nighter om den kommer ner. Och om det är lika bra som det var då.
Jag vill, jag vill, jag vill!

Neeeeej...!!

Nån har slutat dela ut mitt Saved by the Bell!! Det har bara helt och hållet slutat på 40% och mitt hjärta är krossat. Åååååh, jag som ville seee!!!
Ja, jag överanvänder bokstäver och utropstäcken men det är tillåtet i denna situationen!

Buhu, Jenni ledsen... Så måste jag säkert se typ Men in Trees och nästa säsong What About Brian? imorgon.
Jag som bara ville se Saved by the Bell. Allt jag ville... Vem är så dum så att man seedar ensamt ett tag och sen bara slutar?! Säkert nån som gått och lagt sig, och är iväg hela dagen imorgon.

Världsliga problem, men jag kände att det var så slött med bloggande från alla, så jag fick slänga in nåt.
Nu ska jag gå och gråta.

Glömde:

Jag lämnade det andra inlägget mitt i och gjorde annat, sen när jag kom tillbaka kom jag inte ihåg vad jag tänkt skriva mer. Öppnade nu Azureus och kom på det.
Jag råkade hitta tre av fyra säsonger av Saved by the Bell!!! Och även den säsongen när dom är på college.
Jag ääääälskade den serien när jag var liten! Så jäkla skön, och så kär jag var i han som spelade Zack, haha! Hoppas det fortfarande är lika bra som jag tyckte då.
Tankar för fullt, men det börjar bli fullt på hårddisken, haha! Jag skulle hittat det innan jag började tanka massa annat.

OJ vad han (och min smak) hade förändrats!
http://a.abcnews.com/images/Entertainment/nm_gosselaar_080408_ssh.jpg


Imorgon, då minsann (om det inte skyndar på väldigt, väldigt). Fyra timmar kvar, iiih!

Kortaste ever?

What About Brian? måste ju vara den serien med världens rekordet på kortaste säsongen. Första säsongen var fem fem avsnitt - storsatsning med andra ord!
Och ändå kom en säsong två, på normala 19 avsnitt.
Men å andra sidan skulle man lätt kunna dra en hel säsong på bara en dag, haha! Kanske inte nu och kanske inte idag, men om det börjat tidigare.

Mest besvikelse

Genom de första 100 låtarna har det mest varit besvikelse. Nån enstaka bra, inte mer än 10.
Men så kom Snoop Dogg och Doggy Dog World och jag hade ingen aning om att det var han som gjort den (borde ju sagt sig själv, men jag visste nog inte vad den hette)!
Gillar den, så ska det vara. Inte sån skit som görs idag.

Degraderad?

Jag är ute i köket när jag hör Oscar vid sin dator:

- Älskling?
- Jaa?
- Jag pratar inte med dig nu, jag pratar med Markus.

Eh? Jaha, är det nåt jag har missat? Sen när blev Markus Älskling?

- Är Markus din älskling nu?
- Nej men jag ville bara att du skulle veta att jag pratade med honom, och inte med dig.

Jaha, jag är väl old news nu, gårdagens hit.
Men jag ska nog komma på nåt för att ta mig tillbaka till toppen! Jag ska!

I brist på annat - igen!

Hanna: Tänkte väl att du varit ovanligt tyst, hihi. Men jag finns ju kvar!




Oj, vilken skillnad! För det första hittade jag att jag hade tankat två "skivor" med 90-tals låtar. Först den igår (som dessutom var 3 disc:are och inte bara 2) och en jag hittade nyss. Med 488 låtar!
Men det verkar inte vara lika mycket bra som igår, men så är jag ju bara på låt 16 än så länge hehe.

Men skillnaden då, orginalet på All for One. EMD gjorde ju den för ett tag sen men nu hörde jag orginalet med Bryan Adams, Rod Stewart och Sting. Lite skillnad!
Och till det bättre då. Lät mycket kraftigare och manligare.

Och i brist på annat, eftersom inte PS funkar, har jag tankat serier.
Gick igenom massa på TVtorrents och hittade What About Brian, Dark Angel, Men in Trees och Gossip Girl. Kan ju kanske bli nåt. I brist på annat då.
Snart ska vi se 2½ Men tillsammans. Har inte så många serier kvar att se tillsammans, så vi ska börja se den. Och Ghost Whisperer.

Tänkte mig ett eget inlägg, tillägnat... ja, gissa.

Det är okej

Erika: Hehe så är det ju :) Idag funderar jag på att antingen bara vara sjuk och ligga på soffan eller ta tag i hemmet.




Om man lyssnar på jullåtar på sommaren får man lyssna på sommarlåtar på vintern.
Jag har en julskiva med många av dom artisterna jag nämnde igår, som Oscar inte tål (Backstreet Boys, Britney Spears, Monica, 'N Sync, S Club 7, Steps, Santana och några till), där dom flesta inte sjunger vanliga jullåtar. Några av dom vanliga typ Silent Night och sådär är med, men annars är det juliga låtar.
Den kan jag lyssna på året om bara för att jag tycker att musiken och låtarna är bra. Sen att det handlar om jul och sånt, det är inte så noga.
http://www.poplyrics.net/waiguo/compilations/platinumxmas/index.htm

Men så idag då, så sitter jag och lyssnar på nån skiva jag tankat. Husvagnshits heter den.
Alla klassiska sommarhits. Tomas Ledin, Ted Gerestad, Man ska ha husvagn, Snowstorm, Per Gessle, Walkin on Sunshine, BWO, Pepps och massa fler.
Det bara skriker sommar om det. Inte för att jag njuter lika mycket av det som jullåtarna i sommarn, men ändå. Det är nåt.
Och Oscar sa här förut att det är så skönt när jag lyssnar på blandad musik istället för bara, bara Miss Li.


Men jisses! Jag har glömt! Jag tankade ju nya penslar och så till PS igår, och dom är klara! Och här sitter jag utan att testa!
Håller på och tinar smör till frukosten så jag har ju tid på mig, suck.
Plingeling på MSN, kom och hjälpa!

Sömntuta

Det blev ingen valvaka för mig igår, även om jag gjorde mitt bästa.
Jag såg det första 40 minutrarna, sen vaknade jag vid 1.30 och gick och la mig, haha. Så bra gick det.
Så jag vet inte vem som vann. Nästan.
När vi låg i sängen precis och vaknade frågade Oscar:

- Vill du veta vem som vann?
- Nä.
- Varför inte?
- Tråkigt.
- Men jag vill veta!

Han surfar lite på telefonen och efter en stund.

- Obama!
- Meh!
- Vad?
- Jag ville ju inte veta.
- Eller McCain.

Så gör han alltid. Om han försäger sig, så säger han "motsatsen" för att jag inte ska veta.
Men nu vet jag.

Bailando

Paradiso med Bailando, haha så underbart!

Minns när jag och Malin satt på gungan på rasten och skrek-sjöng "Bailandoo bailando! Amigos adios, adios! Ecilexilongio (eller hur i hundan det stavas, men vi sa nog nåt sånt) Tu y yo ala fiesta. Tu y yo-o-o-o! Si señor, señor. Ecilexilongio!" och trodde att det var värsta kärlekssången (fast vi sjöng om adíos eftersom han skulle gå hem) och skrek-sjöng det till Patrik. Alla tjejer i hela klassen, nästan hela skolan, var kära i Patrik.
Haha. Vad kan vi gått i? Tvåan-trean? Borde vart tvåan. När man är åtta år då, inte gymnasiet.
Det var tider det.


Ska vi gå ut och sjunga på gungorna? Malin A. om du ser detta så har jag inget för mig imorgon.




En länk, för dom som inte förstår min textning.
http://www.youtube.com/watch?v=VAXG4hb_E44

Penslar, ge mig

Försökte hitta lite grejer man kunde tanka för att göra PS lite roligare, men det var inte mycket jag hittade.
Vart hittar man sånt? Jag kollade på PirateBay och dom hade typ tre-fyra olika paket och det är ju inte mycket att komma med (skulle jag tro?). Kanske ska lugna mig tills jag sett vad det är, men om jag räknar med att det är skit så blir jag ju positivt överraskad, eller hur? Haha, logiskt.

Sitter samtidigt och lyssnar på musik från sweet 90-tal. Jag saknar 90-talet och dess musik.
Då var det verkligen musik. Tänkt om jag fått vara född minst fem år tidigare så jag hade fått vara med under allt av det årtiondets musik... Vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet ingenting, vi vet inget idag. Men som tur är går det ju att tanka, tur tur! Så kan en stackare som blir alldeles förviddar i 2000-talets musikaliska... jag vet inte vad.

Och så är det så häftigt när man bläddrar runt och tänker "Vad är det här för låt?" och sen "Va?! Är det DEN som har gjort DENNA?!" och allra bäst om låten är med i nån reklam eller nåt, haha.
Absolute 90's, dubbel skiva. 60 av dom bästa (mjaaa...) låtarna från 90-talet. Som jag ska rocka imorgon när det inte är natt och Oscar inte är hemma!
Han har verkligen nåt emot min musik, men det skiiiiiter jag i, mouahaha!

Jag vet inte riktigt vad det är, men när jag sätter på typ Backstreet Boys får han ryckningar, utslag och bara skriker.
Så då sätter jag på Robyn för att se om det hjälper, men det bara fortsätter. Men Aqua då, tänker jag och han fortsätter. Vad ska man göra? Miss Li? Nej, det blir värre. Cascada? Lambretta? Aaron Carter? Westlife? Spice Girls? Vad göra?
Så hittar jag nåt lite rockigt, eller liknande. Då lugnar det sig. Han hyperventilerar fortfarande och blicken är frånvarande, men skakningarna slutar och han blir tyst.

När vi gräver guuuuld i USAaaaa.
Men imorgon, då smäller det. Då får jag lyssna på "min musik" hur mycket och högt jag vill. Kompromiss:
När jag är ensam hemma lyssnar jag så mycket och högt jag vill på "min musik" och när han är hemma sänker jag lite så han i alla fall hör vad dom säger i spelt.
Det är kärlek det, att inte vara helt egoistisk och bara tänka på sig själv.

Funderar på om jag ska ta och plocka ut linserna innan vi ska lägga oss i sängen och kolla valvakan. Eller, börja kolla på den. Jag lär ju somna efter fem minuter.
Har inte tänkt på vad klockan är och nu när det ändå bara är en halvtimme kvar kan man ju lika gärna börja se.
Haha, nu kom en låt som är med i en reklam. Minns inte vilken, men tror att det är nåt med bilar. Ooooh oooh, I like it. Jag säger det samma, I like it!

Om 2 och 7 timmar är mina packer klara. Så när valvakan är slut, har jag ju att sysselsätta mig med (läs: så då kan jag göra nåt imorgon när jag sovit gott och sen ska lyssna på min musik).
Hah, en låt av Mr.Big. Och det är DEN! Så jävla bra ju!
Och så bara för att jag var en sån musik nörd när jag var liten så blir jag så glad och lyckligt och spattig när jag hör låtar, och så säger jag till Oscar att han måste ju ha hört den och den! Men nej, inte. Det är väl typ nu dom är populära i Västervik.
Mitt lilla musik hjärtat klappar och klappar, åhh jag nästan ryser...

Handskrivet kvitto in my gaah!

Nu är jag mätt i magen. Maten blev gott, bröden blev helt perfa!
Problemet är bara att jag blev trött och ont, och då vill man gärna sova. Plus att Oscar ska ju till skolan imorgon så det känns ju dumt eftersom programmet slutar en halvtimme innan han ska gå upp. Tror inte det blir nån valvaka för varken mig eller oss. Pensionatet nästa!

Haha ibland älskar man verkligen Desperate Housewives!
Susan ska smyga in i duschen. Hon blir lika förvånad som tjejen där inne. Dom skriker, sen sprutar tjejen tvål i Susans ansikte och drar för drapperiet.
Då typ dunkar Susan in henne i väggen, haha!
Ahh, låter kanske knasigt men det kändes så typiskt Susan och så bra!

Gaah, kom att täna på en så jäkla otrevlig kund jag hade igår!
Många kunder kommer och frågar efter skrivna kvitton och då brukar jag svara att vi "inte har" det, men dom får ju ett vanligt kassakvitto. Det brukar dom nöja sig med.
Brukar.

Han handlade och betalade kontant. Jag gav honom växel och kvittot.
Då säger han att han vill ha ett handskrivet kvitto och avbryter mig när jag försöker svara med att det brukar han få hos oss. Och innan jag hinner svara igen säger han att han måste ha det eftersom texten på kvittot bleknar.
Jag svarar då att man kan kopiera det.... Avbruten igen med att han kan minsann inte sånt och har minsann ingen möjlighet till det! Så jag skulle skriva det på ett papper.

Jajaja, jag skaaa. Vad är det du vill ha då? Jag har ingen aning om vad det är för uppgifter som är så livsviktiga.
Så jag ska skriva vad det är för nåt, och vad det kostar.
Ahh, inga problem. Sen börjar han skrika om momsen. Ja, den är ju på 25% och jaddijadda. Ne då skulle han ha summan för varje vara (som tur var bara tre) och "där av moms..." och hur mycket den var.

Så jäkla otrevlig och blev så arg för att jag inte visste vad han ville ha!
Men hur ska jag veta? Jag har aldrig varit med om nån som inte nöjt sig med ett vanligt kassakvitto (sen vet ju inte jag vad dom gör med det men jag gör aldrig nåt).
Han kunde väl lika gärna fixat det själv? Blir så tokig på folk som ska vara så otrevliga!
Tack för mig.

Utmaning

Vilken mat äter du ofta?
Fläskfilé och (klyft)potatis.
När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Haha, satt Jenni sitter!
Var sitter du helst när du bloggar?
På min datastol.
Köper du ofta Triss? 
Nej, har inte gjort det på år och dar.
Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Stugorna i Finland - alltid.
Vilken TV-kanal tittar du mest på? 
3:an och 5:an oftast.
Vilket är ditt favorit vin?
Dricker inte vin

Regler!
*
Välj ut 4 stycken som du vill ska svara.
* Skriv i deras bloggar och berätta om utmaningen.
* Den som vill får göra, hihi!

Att ska eller icke?

Jag funderar, bara för att, se på Filip & Fredriks valvaka i natt.
Jag är inte det minsta intresserad av valet, har noll koll (protestanter och proteiner, eller vad heter partierna?) och tycker egentligen det är tråkigt. Och vad jag förstått är det redan klart, i princip.
Men jag tycker där emot att Filip & Fredrik kan vara roliga, och att dom kan göra en rolig grej av det.
Plus att det är lite häftigt om Obama vinner.

Krigen slutar och en svart styr över USA. Det kan vara nåt att berätta för barnbarnen?
Men jag har inte bestämt mig, jag kanske sover ändå?
Nån som är intresserad och tänker följa det av andra orsaker än programledarna? Eller som kommer slita sig i håret/skutta av lycka beroende på svaret?

Nu vet jag!

Vi ska äta pitabröd! Vet inte vad själv rätten heter (det heter ju tacos och tortillabröd (tror jag)) men man har ju pitabröd och köttfärs. Och säkert creme fraise med vitlök och kanske grönsaker. Får fundera på grönsakerna.
Men pita ska vi äta idag. Nåt med köttfärs men inget jag nämnde innan, så sugen jag blev på det!

Och bara för det, saknar jag Pita.

Blö

Hanna: Jag förstår, och tack!

Erika: Ne, det är inge kul. Jodå, har vart en bra dag, hopps din vart det också!




Nu har jag kommit hem igen. Hoppas verkligen att jag är ledig imorgon, känner att det behövs.
Dels för att jag är så trött och slö, och dels för att jag skulle behöva städa toaletten och tvätta.
Ska väl ta och äta snart, vette katten vad jag är sugen på. Köttfärs kanske? Men inte sås och inte tacos. Inte biff/hamburgare eller köttbullar. Inte soppa. Blö, jag är inte på humör.

Får nog sätta mig och titta på One Tree Hill och Desperate Housewives och bli på bättre humör. Och ringa Pippi så småningom, om jag kommer ihåg och orkar.
Ne, jag är hungrig. Vad gör man åt det?

Sjuk?

Ann-Sophie: Man tackar, men jag får inte ta åt mig all ära. Rakapparaten gjorde det mesta, haha! Visst är jag ovärdelig, det måste man ju vara så får man jobba massa! Haha känns som det var mycket hår det senaste?

Hanna: Jag jobbade faktiskt bara till... 14.30 tror jag. Och jag var tvungen eftersom vi har så ont om folk. Men sen har jag bara vilat, därför jag inte bloggat. Bra va?
Haha tror du mig om jag säger att jag har fotfobi också? Men ah, det var lite kul bara. Då är Daizi också en "speciell" schäfer? Kommer inte ihåg varför, om det är nåt med färgerna, men Oscar säger alltid att Kajsa är lite annorlunda.




Jahajaa... Nu tänkte jag gå och lägga mig.
Ne men allvarligt, jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen och vila (alternativt gosa om Oscar kommer med) och somnar jag så är ju inte det hela världen.
Har legat på soffan och slöat typ sen jag kom hem, behövdes efter jobbet. Även om det bara var 4 timmar så var jag så trött när jag kom hem.
Och eftersom det var magsjuka Carina åkt på, fick hon order av Pippi att inte visa sig på jobbet imorgon heller, så då blir det jobb för mig också.

Lite roligt är det ändå hur mycket jag jobbat för att andra varit sjuka.
Jag har jobbat för Pippi (och där med Pernilla som Pippi vickar för) och nu Carina och för Jessica som haft sjuka barn. Än så länge är det bara Patrik som varit frisk, förutom jag då.
Och jag är ju sjuk men är på jobbet ändå. Så jag tycker inte det räknas. Eller så räknas det som att jag jobbar för mig som är sjukskriven, typ?

Så det blev inte att vi gick till pappa idag, nej. Och imorgon jobbar jag också och han jobbar sent så då blir det inget. Men på onsdag där emot, då siktar jag på att vi ska ta oss dit.
Och då blir det antagligen en visit till farmor under dagen, medans Oscar är i skolan.
Sen ska jag vara ledig, hoppas jag. Jag jobbar helg också, även om lördagen är en kortare dag, men ändå. Hade ju varit kul att bli frisk nån gång. Kanske.

Ne, som sagt. Inget vettigt att tillföra längre. En gäsp eller två kanske. Lika bra att krypa ner då.
Är som tur är en lite senare (och mer planerad) dag imorgon. Börjar inte förän 12 så det är skönt. Hinner jag äta frukost när Oscar gått och äta innan jag åker.
Och så slutar jag nån gång 16-17, beroende på hur länge jag orkar, så det blir en skön dag. Helt otroligt idag när jag kom hem strax efter 15, hela dagen var kvar!

Inte för att jag gjorde så mycket av den, men grejen var ju att jag kunde ligga på soffan i flera timmar och klockan är inte ens 20 än. Vanligtvis kommer jag hem vid denna tiden!
Så, god natt.

Och igen!

Hanna: Ne vi gör ju nåt på dom två dagarna, men menade bara att många verkar göra så mega stor grej av allt, och då även halvårs dagarna.




Nu ska jag strax till jobbet Pippi ringde och väckte mig några minuter för tidigt, fattade inte ens att det ringde så jag hann inte heller svara. Hon lämnade meddelande om att Carina var sjuk så jag fick komma in så fort som möjligt och stanna så länge jag orkade. Funderade medans jag vaknade till, sen ringde hon igen.
Hade egentligen ingen lust att jobba men det var magsjuka så Carina var inte tillåten att komma ner. Jessica kunde inte komma ner tidigare för hon skulle iväg innan hon började 13.30.
Sen är det ju bara lilla jag.

Så vad gör man? Jo jag sa att jag kommer inte före 10 för jag måste äta och duscha och så. Så får vi se hur länge jag stannar. Leveransen skulle komma runt 10-tiden så den kan ha kommit redan.
Men jag får köra på som jag gjort i helgen, ta det lugnt i kassan. Be Pippi komma med lite plock som man kan gå med.
Och sicken tur att jag var så snäll och bra och fixade skyltarna igår då, eftersom hon blev själv i bytet då!

Nu har jag ätit klart och bör gå om typ 10 minuter om jag ska hinna med första bussen. Det blir spännande.
Inga linser, halvt med kläder och turban så håret är finfint. Mm, kanske går?

Sängfösare

Nu tänkte jag säga natti natti, släcka lampan, ta ut linserna och gå och lägga mig.
Börjar bli riktigt trött och imorgon är det ju skola för Orre-Borren. Och så har jag ju varit duktig med massa, massa bilder ikväll, så jag förtjänar att få sova tidigt, typ.

Maten blev smarr smarr. Det var tydligen ytter fläskfilé eller nåt sånt, gott som attans var det i alla fall! Så imorgon blir det nog till att koka lite potäter och ha till. Variation liksom, haha. Sen är jag fruktansvärt sugen på grekisk pytt. Det får vi göra en dag. Gottigott.
Och nu är One Tree Hill slut, jag är ikapp. Men imorgon kommer som sagt nya Desperate Housewives, wiho!

Ne, nu fanns det inte så mycket mer meningsfullt att säga, så jag säger bara god natt!

Håret borta






Så här bidde det.

Bilder från Västervik

Kom på att eftersom det kom med en bild i varje inlägg från Västervik, har jag inte tänkt på dom bilderna jag har från kameran där ifrån. Fiffigt. Men nu så, tänkte jag att jag skulle ta och lägga in dom.



Först har vi svärfars vovve Kajsa. Finns en kisse mjau också, min kompis, men han är inte inne så han kom aldrig med på bild. Men desto fler åt Kajsa! Och det behövdes, hehe.



Sen har vi djuren hos svärmor. Massa kisse kattor. Först har vi fina damen, Ella. En riktig skönhet och fotomodell! Sen kommer Boris, syns inte för mycket av honom, kanske lite kameraskygg? Och sist men inte minst Loi. Han blev tappad när han var liten - tror man. Och en (till) miss.



Lite folk man kunde hitta där. Lillebror Kalle. Lillasyster Fannie. Svärfar Janne. Och... Nån tjomme.



Sist men inte minst bjuds det på lite meningslösa bilder som kom av tristess och nyfikenhet. Testa, testa, testa kameran! Och vad driver inte på tiden bättre än att fota, fota, fota!


Jäss, very intressant men så hade vi det i en vecka... eller ja fyra dagar. Spännande som bara den!
Fattades dock lite bilder, kände jag sen. Bland annat svärmor och kissen hos svärfar då. Och en lite bättre bild på svärfar kanske?
Men det kommer ju fler gånger. Förhoppningsvis i påsk eller sommar för min del.

Fattigt

Hanna: Nej självklart inte, jag försökte ju få ledigt. Men eftersom alla egentligen var på julfest. Tre var hemma: en är långtidssjukskriven, andra är ledig varannanhelg och har inte varit med sina barn nån halloween de senaste åren och ville inte jobba, tredje tog mina tider i veckan eftersom vi skulle bort så hon kunde inte. Resten var på festen, och en jobbade jag ju med då. Så annars hade jag självklart stannat hemma, och det ska jag göra imorgon!

Erika: Hehe jaadu, det kostar ju sin lilla peng men vill nån skänka en miljon så nästa vecka :p Ne men jag hade gärna gjort det för länge sen!




Nu har jag klippit Oscars hår. Han blir alltid lika snopen när han frågar om han är snygg och jag svarar "mja..." haha! Ne, jag älskar honom precis som han är. Långhårig som korthårig men jag tycker att det är liiite för kort som det är nu, men det är det längsta man kan klippa med den.
OCH, det viktigaste, han vill ha det så själv och trivs med det. Och jag tycker ju inte han är ful, bara att han passar bättre i något längre hår.

Så nu står han i duschen och sköljer av hår, sen ska vi ta det sista och sen är maten klar! Mums, luktar smarrigt som bara den och jag börjar bli hungrig.
Har inte blivit mycket till magen idag. Frukost vid 10, macka när jag kom hem vid 17 och så middag nu. Ska bli gottare än gottast! Och så P-p-prison Breaaak!

Och så trött jag blev precis.
Försöker titta på veckans Desperate Housewives. Andra gången, haha. Bara för att jag gör annat samtidigt och lyssnar inte ordentligt så hänger jag inte med i vad som hände. Var inte så noga med Lipstick Jungle eller Grey's Anatomy kände jag men Desperate Housewives vill jag se, och komma ihåg.
Samma med One Tree Hill. Men det tar jag nog nån dag när jag är hemma själv. Längta, längta, längta!
Och woho, imorgon är det nytt Desperate Housewives!


...och rubriken, var mest att jag är fattig på idéer till rubriker. Eller mest, det var bara det.

Förlovningsdagen

Nu ska vi ner till Ica och köpa mys till förlovningsdagen. Vi är egentligen inte så mycket för att fira saker, men man kan ju äta lite gott och ha mys tycker vi (läs: jag).

Kommer ihåg nån gång under vårat första år, så frågade Oscar om jag var ledsen för att vi inte firat våran halvårsdag. Ehh va?! Haha jag tyckte han var knäpp som frågade typ. Ne men så var det ju nån och nåt och halvårsdag. Kommer inte riktigt ihåg just den delen, men nån kompis eller nåt måste det väl vart som vart "tvingad" att fira att dom varit tillsammans ett halvår, och då undrade Oscar om jag velat göra det också.

Vet att många firar halvår, ett och ett halvt, två och ett halvt och så vidare. Men det är inget för mig/oss. Egentligen inget med två, tre, fyra år heller. Som sagt, man kan göra lite mys och så där, men jag tycker inte man behöver fira förän kanske, kanske fem år och sen tio då.
Sen blir det ju massa dagar man måste fira.

(Första gången man pratade.)
Första gången man träffades.
När man blev ihop.
Förlovningsdagen.
Bröllopsdagen.

Och sen då halvårs dagar, det blir ju massa! Ne, vi har våra dagar men man kan inte fira allt.
Vi hade första kontakten 6:e februari. Vi pratade i telefon första gången 8:e februari. Vi blev tillsammans 19:e februari. Vi träffades första gången 24:e februari. Vi förlovade oss 2 november.
Det blir en massa saker att fira, och sen bröllop. Ne, 19:e och 2:e brukar vi göra nåt mys bara, men inget speciellt så.
Allt jag behöver är ju att vara med Oscar, så då kan jag lika gärna vara med honom här hemma.

Blev mer än vad jag tänkt, haha! Skulle bara sagt att vi skulle ner och handla.
Fläskfilé och klyftpotatis blir det till middag. Och till det ser vi på våran serie, Prison Break.
Det var DET jag skulle skriva! Never mind det andra.

Fjäska?

Hanna: Aarå, det gick kanoners, tack!

Erika: Ja, börjar bli långdraget men å andra sidan blir det ju bättre. Mysigt med egentid!




Jag är så trött på att vara sjuk. Och på jobbet kan man inte vara sjuk/slö.
Alltså, jag har ju inte den bästa kondisen normalt fall men eftersom hela halsen och lungorna är paj nu så kan jag typ inte resa mig från stolen utan att bli anfådd (lite överdrivet, men inte mycket).
Och på jobbet kan man liksom inte lunka fram eller gå. Man småspringer. Eller hastar. Men man går inte. Jag kan inte. Minns i början hur jag blev trött bara av att se Carina springa runt, nu gör man det själv. Men allt går ju så mycket snabbare! Haha, ne men det går bara inte att ta det lugnt, vet inte varför.

Men i alla fall, det jag skulle komma fram till var då att eftersom jag hade en sån slö dag igår så kände jag att jag hade mer energi idag. Har inte haft nåt direkt att göra och så pratade vi om det inte var skylt byte imorgon.
Är det vita skyltar (reapriser som går upp till ordinarie igen) brukar vi börja byta på söndagarna men om det är gula (ordinariepriser som går ner till rea) så måste dom ju bytas när det är stängt, måndag morgon.
Och det brukar man pyssla med på helgerna. På lördagen river och sorterar man dom vita (om det finns sådana) och på söndagen sätter man upp dom och river och sorterar dom gula.

Nu har vi ett blad som var igång förra veckan men fortsätter en vecka till, alltså fanns det inga vita skyltar. Det hade jag i alla fall kollat igår.
Men så kollade jag idag och såg att det fanns nya skyltar till imorgon.
Jag har ingen aning om hur man gör för att få ut dom. Hade ingen aning om hur man hittade dom heller, men jag klickade mig fram.
Och sen sa jag bara att jag skulle gå in på kontoret och kolla om jag fick ut dom och med lite klickeliklick som fick jag ut skyltarna. Ingen som visat eller nånting, jag blev lite imponerad.

Och då var det bara 400 skyltar som skulle ut. Förstår inte hur Carina och dom lyckas när det är över 1000 ibland. Men samtidigt var jag så nervös för att förstöra det hela, haha.
Om jag hade tabbat mig hade alla nya skyltar försvunnit och inte gått att hitta igen. Not so good.
Men jag blev allt stolt över mig själv som fixade det. Och sen sorterade jag och fixade så duktigt.

Sen blev det liksom dött igen och jag kände att det var kaos i kassan. Så jag städade lite och kände att golvet behövde besök av dammsugaren. Så jag gick och hämtade den och började nere vid lagret eftersom det var sketet där också. Speciellt i den hörnan liksom, skulle bara ta där.
Och så kom det massa annat (läs: kunder) emellan och efter att Patrik hade varit ute på lagret kom han upp med dammsugaren så jag dammsög kassaområdet.
Så fint det blev och det var så skönt att göra nåt.

Men ändå så vet jag att det kommer snackas skit om "fjäsk".
Och det var inte alls därför jag gjorde det. Visst är det kul om nån säger nåt men det var liksom inget sånt. Bara att jag ville ha att göra, och som skyltarna till exempel, sånt brukar alltid Carina fixa innan.
Nu tyckte hon kanske det var så lite skyltar så hon hade hunnit det själv, men jag ville vara snäll och göra det och dessutom var det ju kul att få testa på det. Lära sig själv liksom.

Som igår ville Patrik att jag skulle skriva ut nåt åt honom.
Eller han frågade "borde det inte gå att skriva ut blablabla..." och jag sa att så klart borde det gå och började kika vad, var, hur och sen låg pappret där.

Ne, usch blir bara så trött. Det var kulilul (värst vad jag skriver sånt då. Klickeliklick, kulilul och så skrev jag nåt till Oscar förut. Trött kanske?) att få testa sig fram, lära sig själv och testa nya grejer.
Fördelen med skit snack är väl att jag aldrig kommer få höra det, haha. Så hade jag inte vetat om det hade jag kunnat gått här och bara tyckt att jag är bra.
Men jag är bra ändå, det är dåligt med skit snack! Jag är bra! Bäst!
Akta dig Carina, snart tar jag ditt jobb, mouahaha!

Morgonpigg?

Morgon pigg läser jag. Sen känns det som om morgonpigg vart bättre.
Kanske inte var så pigg ändå?

Nu ska jag kila till jobbet. Ska bli kul, Pippi lovade dessutom att ringa så får man höra allt vad dom haft för sig.
Lite arg är hon allt på mig, men så kan det gå. Nu är jag glad att vi inte åkte. Hade inte orkat med ytterligare timmar, och sen dessutom vara så här dålig. Hade ju vart lagom kul.
Men så kan det vara, kommer väl fler gånger.

Ne, host och snor nu går vi.

Morgon pigg

Jeanny: God morgon på dig också!

Erika: Tack! Så mysigt, lite lustigt att det var så nära, hihi. Njae, blir inget så. Jag ska jobba idag sen är vi trötta och sjuka så vi får mysa och bara ta det lugnt så vi båda överlever, hehe.

Hanna: Hihi, tack! Tur att jag inte är ensam om att känna så då! Så blir jag lite mindre tokig.
Ne jag fattar inte det heller, hur kan man fortsätta utan att veta vad som hände personen?
Hmm, jag har tröttnat lite på GI faktiskt. Men det har varit så mycket annat, får försöka ta tag i det igen. Men det blir nog inte mer efter dom första tre obligatoriska månaderna.
Du var ju inte så dålig på att kommentera heller, hihi!




Nu har vi varit nere och handlat frukost. Kändes lite tokigt, men ändå skönt. Och kallt och gott var det.
Hade gärna gått ut och gått men jag hade väl knappt kommit nån vart innan jag svimmat av luftförlust, och så ska jag ju jobba sen så jag får försöka överleva det.
Trodde min tid var förbi när vi kom hem. Jag blir tokig, hostar som en dåre och sen känns det som hela maginehållet ska komma ut också. Känns inte som en vanlig förkylning. Är det väl inte så egentligen, men nu borde det ovanliga ha gått över.
Enligt schemat är jag ledig imorgon, så det tänker jag vara. Orkar inte mer.

Men nu ska vi inte vara griniga, idag är en bra och mysig dag!
Kan inte fatta att det redan är två år sen. Känns som igår. Sjukt så struligt och stressigt och tokigt det blev. Men så bra. Tiden går fort när man har roligt, eller hur?

Nu kallar frukosten. Så gott med lång och go frukost. Rätt så i alla fall.
Jag fastnar ju här hela tiden, haha! Men nu så, ska jag sparka mig själv upp så jag inte behöver stressa för mycket.

Två års förlovning <3

Idag är dagen, för två år sen, som vi förlovade oss!

Du & jag för alltid <3





Eh?

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/46811/jeinyn?claim=gep49un5gcu">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Vette katten vad jag gör?

Är det bara jag som är knäpp?

Kom att tänka på efter jag skrev det inlägget om bre'/bred och fre'/fred, att det var andra gången samma dag som jag undrade om det bara var jag som var knäpp.

Frågade mamma det tidigare idag.
Jag tycker liksom att man svarar på frågor, för att visa den som frågat att man hört.


Exempel:

Om jag frågar Oscar om han kan ta med sig en gaffel till mig, förväntar jag mig att han svarar ja eller nej så jag vet om han tar med eller om jag ska hämta en själv.
Han där emot svarar inte, utan gör det bara.
Så jag har försökt att göra det samma mot honom, men han reagerar liksom. Känns lite som att det "ska" vara så då. Man konfirmerar inte att man hört genom att svara "Ja, det kan jag göra".

Eller som igår när jag frågade Carina om nån kunde jobba för mig idag.
Efter nästan fem timmar utan svar skickar jag igen och sa att det var bra om jag visste hur det blev.
Då ringde hon och sa att hon inte visste än, hon hade inte fått svar från alla (typ) så det var därför hon inte hört av sig. Och då tänkte jag att man kunde ju svarat typ "Japp, kollar på det" så jag visste att hon sett och fått meddelandet.
Tror nästa gång hon messar och frågar om jag kan jobba, ska jag inte svara utan bara dyka upp.


Nej men faktiskt, är det bara jag som tycker att man ska svara när man får en fråga?
Så var det alltid när man skulle träffa nån kompis också. Typ:
- Ska vi ses på torsdag?
- Ja, vi kan väl höras?
Och sen blir det torsdag och eftersom den inte kunde så hörde den inte av sig. Man hör bara av sig om man kan.
Jag tycker allt att det är lite konstigt, och fel. Men som sagt, det kanske bara är jag?

Utkast: Usch, huvudet ...

Usch, huvudet är inte med idag. Försöker leka i PS men det vill sig inte. Nu när jag hittat lite roliga "pennor" är jag inne på att skriva eller rita men det vill sig inte alls.
Känns som det är lite för mycket nu, kanske få av sig lite av det.

Pratade ju då med pappa förut. Det roliga i det hela var att han blev jätteglad av min idé och skulle självklart komma. Oavsett hur övriga i huset planerade sin julafton skulle han se till att komma, helt klart. Var riktigt roligt, då bidde jag så glad så glad.





23:e oktober och jag vet att jag skrev ett inlägg strax efter att jag lovade att skriva om allt detta jag tänkte på till detta inlägget, så det ägnar jag mig åt om en liten stund (när jag gått igenom alla).





Ja just det. Jag pratade med pappa om julen. Som för övrigt är rätt bestämd nu, blir troligen här på morgonen. Måste bara få Oscar att ringa Malin också men det bästa blir att vi är här på julaftons morgon.

Men i detta samtalet berättade även pappa att farmor hade blivit påkörd! Han skrämde upp mig som bara den. Hon hade ont i knät (jag ser att hon typ inte kan röra sig, haltar sig fram) och hade fått betala typ 1800 kronor för tänderna (ser att hon inte har några tänder för... jag vet inte, för att jag är rädd) och att det ser ut som att hon har mustach för överläppen är skadad.
Blir så klart jätte rädd och orolig så jag skyndar mig ner.
Då är två av mina kusiner där och fixar med galsögon och sånt som går på garanti (haha, jag är arbetsskadad, försäkring heter det ju självklart när det gäller människor!) och hon är pigg och glad.

Hon vet inte riktigt vad som hänt. Hon var ute sent på kvällen och gick med Rex. Det var mörkt och blåsigt och så hade nån kört på henne med antingen moppe eller cykel, bakifrån.
Hon hade ramlat (och blivit geggig och smutsig, hon frågade mig "Kan du tänka dig hur jag såg ut när jag kom in?!" haha, för det var ju det värsta med det hela!) och kunde knappt ta sig upp.
Hon är ju lite tung (men det får man vara som farmor) och har så dåliga knän och leder och allting. Ingen människa syns till och hon funderade på att skrika som en stucken gris (hade inte förvånat mig alls, alla mins vi väl det senaste om farfar och personalrabatten?) men lyckas till slut ta sig upp.

Men ingen fara skedd. Inget är skadat eller så, men är sånt som går att ersätta (även om det är dyrt). Men hon hade gjort polisanmälan och allt sånt - man ska ju alltid ha papper på sånna här händelser.
Hon har ju haft problem med knäna och opererat dom och så. Kommer det då senare att hon får problem igen har hon ju papper på att hon varit med om detta, och det kanske är en orsak.
Min stackars lilla farmor.

När jag berättade det för mamma sen och jag sa det att jag var så orolig, men när jag kom studsade hon runt och var ovanligt glad.
Men det var (som mamma sa) antagligen för att inte visa hur rädd och otäckt hon tyckt att det var. Men vi kramades och det kändes bra. Min söta farmor, vem är sån idiot så man kör på en gamal tant?!
Oscar tyckte ju att om (och som det antagligen var) var en olycka, så får man inte kalla personen idiot. Jo, för att den inte stannade tyckte jag. Ja, personen var idiot för att den inte stannade kvar men inte för att den körde på henne.
Jo, kör man på min farmor är man idiot och hade jag varit med hade jag sprungit efter och tagit cykeln eller moppen och kört på den också! Blir så arg nu bara jag tänker på det!

Allvarligt talat, man kör på en gammal tant (kan ju inte han vetat, men spela roll egentligen om den är gammal eller ung, man drar väl ändå inte??) och drar bara? Man kollar inte hur det gick, man kolla inte att hon kommer upp. Nej, man bara drar. Fy fan, hade jag fått reda på att min unge gjort nåt sånt...
Ne, lugn och fin Jenni. Farmor mår ändå bra, och det är ju det som är det viktigaste. Men jag blir så arg på att det finns folk som kan med att göra sånt!
Älskade lilla farmor!

Spottar inlägg!

Här kommer det inlägg utav bara den! Åtta inlägg på tio minuter, det är inte illa!
Haha, nej jag fuskar inte alls. Men jag tänkte bara att Anso skulle ha lite mer att göra, haha!

Utkast: MrLindeberg : ...

MrLindeberg: Nej, du har fel som alltid <3




Haha kom på att det kan ju se lite roligt ut att vi har lite av en konveration här i min blogg - men jag tycker bara att vi har tagit saker ett steg längre.
Vanligtvis brukar vi prata på MSN (heller där än IRL, orka slösa röst liksom) om vi sitter vi datorerna. Annars brukar vi SMS:a. Oavsett om båda är hemma eller inte.
Så att konversera genom





27:e oktober konverserade vi tydligen, haha! Och jag kommer inte ihåg vad jag tänkte efter "Så att konversera genom" så det får vara så!

Utkast: Känns som ...

Känns som jag borde/vill blogga men jag vet inte riktigt varför eller om vad. Men det kanske löser sig?





Nån som märkte detta lilla problem jag hade 3:e oktober?

Tacooos!

Hanna: Men det är ju goooott....!! :D

Anso: Hahaha, men det funkade även som bara vanlig hederlig frukost! Haha!


Ikväll blev det änligen mitt efterlängtade tacos. Men det blev inte alls lika gott som det brukar. Men så var det inte mycket som var som det brukar. Jag gjorde en stor sallad istället för en skål för varje sort. Vi hade 800 gram köttfärs till en påse tänkt till 500 gram (svag smak med andra ord). Vi hade bara creme fraise, ingen vitök i.
Visst var det gott men njaa, kändes inte bra. Typiskt. Men nu fick jag mat i magen så jag ska väl inte klaga, egentligen. Och så blir det gott till lunch imorgon innan jag börjar jobba.

"Jag tänkte komma och lägga sex också" får bli kvällens citat. Oscar säger att han tänker gå och lägga sig och kolla lite South Park. Jag ska svara att jag tänkt lägga mig strax också, men så blev det inte.

Och ja, badet idag gick bra. Har en störtskön kille i ena gruppen. Första gången (var tredje idag) var han livrädd för det mesta, man fick följa med och hålla i honom och det kändes hopplöst (så man ville kämpa mer). Idag var han hur duktig som helst! Man blir så glad i magen då. Han var görduktig, så stolt man blir!
Och en tjej som var livrädd första gången, hon hade gått i simskola i somras och kommit under vattnet och knappt vågat gå i vattnet efter det. Förra gången och idag har hennes mamma fått vara med i vattnet för att hon ska komma i. Men hon är så duktig! Nu vågar hon vara med i ringen, hon plockade saker från botten och hade så kul. Man ser hur gärna hon vill vara med, men vågar inte. Då får man ju helt enkelt ta ner det till hennes nivå - också.
Det är hur skoj som helst, så härliga barn verkligen! Har inte sett det så innan, dom gångerna jag varit med som vikarie eller så, men nu när det är "min" grupp också, knyter man ju an på ett annat sätt.
Några av tjejerna, dom är väl i 4-års åldern, tjatar hela tiden, haha! Antingen ska dom visa allt dom kan, berätta allt som hänt sen sist vi sågs, eller så ska vi tävla. Sötungar!

Nu ska jag kika in i Hannas blogg om hon skrivit nåt mer, sen blir det till att nana. Skönt att komma in i "rutinen" igen, hoppas jag bara kan somna ikväll, men just nu känns inte det som nåt problem haha!
God natt alla sköna!





Detta var ju inte så länge sen, 21:e september. Undra vad som gått snett här tro?

Sveriges smartaste?

Haha, kom att tänka på igen när vi var hos mamma med moster och några av hennes svärsöner (och döttrar så klart).
Kevin, som är dansk, säger till Cyritha (hans tjej, min kusin, min mosters dotter) att han är nog tillsammans med Sveriges dummaste tjej.
Cyrenia (Cyrithas syster, min kusin, min mosters dotter) skrattar och pekar på Robin, hennes kille, och säger att det är han också! Haha, så klockrent!





10:e augusti har vi här. Ser det inom mig, haha! "Det är han också, hö hö hö!" Snart blir hon 21 och då blir det kalaaas!

Utkast: Är det ...

Är det inte så typiskt? Iprincip varje dag har Oscar varit hemma runt 15.50 trots att han slutar 16 (och har typ fem minuter promenix hem) men nu när vi ska iväg idag har han inte kommit hem än.
Kom på det att dom andra killarna är ju där nu, inte samma som var där dom tre första veckorna, och dom vill väl inte släppa iväg dom bara sådär, så då får dom sitta där inne och vänta tills klockan är framme.





Från 6:e augusti. När vi skulle till Falkenberg. Antagligen kom han hem precis där jag slutade, haha.

Datatrubbel

Det är inte bra att ha när man är ensam hemma.
Vet inte om jag hade för mycket igång. Lyssnade på musik och försökte ladda ner mer och sen gick det inte att göra nåt med nåt mer än MSN-fönstrena. Grejt.
Startade om och då kom den inte vidare. Känns som att Oscar kommer bli glad när han kommer hem, stackars.

Ikväll är det Aloe Vera-party hos Lena.





Haha, detta skrev jag 15:e juli! Tyckte bara det var så roligt, och jag mindes partyt, så jag tänkte att jag skulle publicera det. Trots att det är över tre månader gammalt.
Hittade massa utkast, så slarvig jag är! Kommer kanske fler såna här.

Svar som in i bomben!

Hanna: Ja, jag kan nog rekomendera den. Du tycker ju om sånna böcker också. Jag tyckte den var riktigt bra, men samtidigt vidrig. Vissa gånger höll jag på att sluta läsa. Men samtidigt tyckte jag den var lite "hoppig". Jag hade velat ha det liksom i ordning "Detta hände när jag var två år... Nu är jag tre år... Och det var i fyra års åldern... Nu är jag tio..." men det var bra ändå. Läste ut hela på en dag, puh!
Blir så plottrigt att svara på alla "små-kommentarer" så jag säger TAAACK för alla kommentarer!! Så glad jag blev när jag kom hem till alla dom!
Haha, om juicen så var det så att den var god först. Vi köpte den många gånger. Sen helt plötsligt blev den äcklig. Så ville vi ju ge den en chans till... Kanske en till... Och en sista. Men sen var det bara äckligt så nej, och verkligen inte efter det!
Haha jag är lik din mamma, dansa dansa... Men vem kan motstå söta små panter egentligen?

Ann-Sophie: Vad gulligt av dig, väntar här då hihi.

Anna: Ja, det är gör käckt. Denna har ju fyra yttre fack, tre inre och ett stort själva väskan. Blir så sett mycket "allt hamnar i botten huller om buller" men alla viktiga grejer har ju sina fack. Gör bra!

Lina: Du anar inte! Och tack för besöket och kommentaren!

Sanna: Tack, det samma till dig!

Annie: Jajjemen, så sant som det var skrivet! Och tack även till dig!

Erika: Åh, tack! Och vad kul! Jag har dig redan på bloggkoll, hihi.




Ja, det var väl allt? Haha, det var ju massor, precis som jag önskade!
Så kul så kul att mötas av detta! Och det var inte så illa att svara på det redan idag. Jag trodde det skulle bli typ nästa torsdag, haha!
Nu ska jag ta och uppdatera massa utkast som jag har liggandes (som jag glömt?).

Säger man så?

Såg precis ett klip hos Blondinnisse/Storstadspojken/Blondinbellas pojkvän. Där har han spelat in Bella när hon spelar singstar och sjunger Jag ljuger så bra.
Men egentligen hade det inget med inlägget att göra. Men grejer är att Linda sjunger ju "Jag har min tidning i fred och en säng som är bred" (eller kanske tvärtom?) och så tänkte jag innan dom sjöng att hon sjönd "Jag har min tidning i fre' och en säng som är bre'". Men stockholmsflickorna uttalad d:et så starkt i slutet på både fred och bred.

Så jag började fundera, är det stockholmska att säga bred och fred och typ göteborgska/väst svenska att säga fre' och bre'? Eller är det helt enkelt bara jag som är knäpp?

Sju grejer du inte visste?

Hanna utmande mig, och självklart antar jag utmaningen:

1. Jag har alltid haft en sån längtan efter ett syskon (större eller mindre var inte så noga, men mindre var ju lättare ordnat än större).

2. När jag till slut fick en lillebror önskade jag att det var en lillasyster (haha, snällt (och ja, jag är så tråkig att jag delar en till två, smidigt)).

3. Jag har följt Våra bästa år i närmare 10 år (och har inte tänkt att sluta det närmsta).

4. Jag har haft fler nät-pojkvänner, som jag aldrig träffat, än vad jag haft IRL-pojkvänner (var en riktig flirterska i unga dar, sen växte jag upp och sen kom Oscar).

5. Jag tycker att fötter är äckliga och läskiga, mina kan jag ta på men knappt Oscars och hatar att någon går barfota i mitt hem eller hos nån jag är hos (tjuvar idéen lite från Hanna, men nu börjar det tunnas ut på grejer jag vill skriva).

6. Jag älskar, älskar, älskar elfanter men samlar inte eller nåt sånt (och skriker "Paaaant!!!" så fort jag ser nån).

7. Jag sorterar mina strumpor i par om höger- och vänsterstrumpor (man ser om den sluttar åt nåt håll, vart stortån varit, och på så sätt vilken som är höger eller vänster).


Regler:

Skriv reglerna i ett inlägg och länka gärna den som har utmanat dig.
Berätta 7 saker om dig själv (alldagliga och knäppa).
Utmana 7 andra bloggare genom att länka till dem.
Tala om för dem att de har blivit utmanade.


Utmanade:

Tänker faktiskt inte utmana någon.
Känner inte att jag har sju att utmana (tro det eller ej, efter alla blogginlägg att ta igen).
Så jag säger hellre att den som vill, får.
Och vill man så kan man ju säga till att man gjort den.
Annars är det här nånstans man ska utmana folk.
Sju människor som ska rannsaka sig själva.
Goodie luck!


Äntligen!

Wiho, äntligen har jag kommit till dom braiga bloggarna! 110 stycken! Det är lite illa faktiskt. Av typ 600 inlägg är 100 (för att avrunda båda) bra. Det är inte mycket. Men å andra sidan så skummar jag nog igenom dom 500 första mest, sen läser jag dom bra.
Sen ska jag nog ta ett svars inlägg och svara på alla kommentarerna.

ÄCKLIGT!

Oscar skickade denna länken med kommentaren: "Kanske därför våran äppeljuice smakade så äckligt?"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3673289.ab

För nåt år sen eller nåt köpte vi äppeljuice på Lidl i flera omgångar, och ibland med längre mellanrum, och det smakade alltid äckligt. Luktade kanske inte kiss, och det var (förhoppningsvis!!) inget sånt, men ändå.
Man blir ju rätt äcklad.

Ett undantag

Det kommer säkert fler sådana, men än så länge är det bara ett.
Kände för att skriva lite här och eftersom det är så fruktansvärt massa inlägg kvar fick jag böja mig här och skriva innan jag läst klart. Kommer väl göra det fler gånger, eftersom jag ska jobba idag så blir det ju ännu mer att läsa.
Men jag gick upp lite tidigare för att hinna läsa, haha!

Jag vaknade tre minuter innan klockan skulle ringa (den skulle ringa 6.45) för jag hade räknat med att börja 10 och ta bussen. Men sen fick jag ett SMS från mamma att hon kunde köra mig, så då blir det en timme senare men jag tänkte att jag kunde gå upp och ha gott om tid.
Tittade på klockan vid sängen, som vi inte ställt om, och trodde att jag försvoit mig. Som tur var inte.
Satte mig här och läste, läste, läste.

Ska strax hoppa in i duschen, sitta här lite, läsa bloggar.
Väntar egentligen fortfarande på att veta när jag börjar idag. Så jag hoppas verkligen med alla tår jag har att Jessica inte har kommit när jag kommer idag.

Ingen kunde ju imorgon, främst för att dom flesta är på julfesten. Och Jessica ville inte alls jobba sin lediga helg (kan jag förstå, jobbar man varannan helg vill man ju gärna vara ledig den lediga man har) men Carina skulle höra om hon ville ta nån timme på morgonen.
Men hon har inte sagt att Jessica ville, så jag får ju vara där till öppning. Hoppas bara för både min och Jessicas skull att hon inte står där när jag kommer.

Men på måndag ska jag vara ledig. Måste hinna vila nån gång också.
Har bara flängt och sprungit hela veckan, och mått så skit. Och så gå upp 7 idag igen. Och har inte mått bra under natten. Det håller fortfarande i sig, det tycker jag inte om.
Så jag ska ta det lugnt på tisdag, felanmäla våra element och sen ska vi antagligen till pappa. Tänkte bara hälsa på, men det blir nog farsdag i förskott.

Så bidde det ett litet inlägg här då. Ska hoppa in i duschen nu och allt sånt.
Är väl så inne i mina bloggar sen så det kommer nog inget inlägg förän ikväll. Jag vill ju läsa Hannas blogg!!!


Igår var en slags förklaring, inget undantag.

RSS 2.0