Fjäska?

Hanna: Aarå, det gick kanoners, tack!

Erika: Ja, börjar bli långdraget men å andra sidan blir det ju bättre. Mysigt med egentid!




Jag är så trött på att vara sjuk. Och på jobbet kan man inte vara sjuk/slö.
Alltså, jag har ju inte den bästa kondisen normalt fall men eftersom hela halsen och lungorna är paj nu så kan jag typ inte resa mig från stolen utan att bli anfådd (lite överdrivet, men inte mycket).
Och på jobbet kan man liksom inte lunka fram eller gå. Man småspringer. Eller hastar. Men man går inte. Jag kan inte. Minns i början hur jag blev trött bara av att se Carina springa runt, nu gör man det själv. Men allt går ju så mycket snabbare! Haha, ne men det går bara inte att ta det lugnt, vet inte varför.

Men i alla fall, det jag skulle komma fram till var då att eftersom jag hade en sån slö dag igår så kände jag att jag hade mer energi idag. Har inte haft nåt direkt att göra och så pratade vi om det inte var skylt byte imorgon.
Är det vita skyltar (reapriser som går upp till ordinarie igen) brukar vi börja byta på söndagarna men om det är gula (ordinariepriser som går ner till rea) så måste dom ju bytas när det är stängt, måndag morgon.
Och det brukar man pyssla med på helgerna. På lördagen river och sorterar man dom vita (om det finns sådana) och på söndagen sätter man upp dom och river och sorterar dom gula.

Nu har vi ett blad som var igång förra veckan men fortsätter en vecka till, alltså fanns det inga vita skyltar. Det hade jag i alla fall kollat igår.
Men så kollade jag idag och såg att det fanns nya skyltar till imorgon.
Jag har ingen aning om hur man gör för att få ut dom. Hade ingen aning om hur man hittade dom heller, men jag klickade mig fram.
Och sen sa jag bara att jag skulle gå in på kontoret och kolla om jag fick ut dom och med lite klickeliklick som fick jag ut skyltarna. Ingen som visat eller nånting, jag blev lite imponerad.

Och då var det bara 400 skyltar som skulle ut. Förstår inte hur Carina och dom lyckas när det är över 1000 ibland. Men samtidigt var jag så nervös för att förstöra det hela, haha.
Om jag hade tabbat mig hade alla nya skyltar försvunnit och inte gått att hitta igen. Not so good.
Men jag blev allt stolt över mig själv som fixade det. Och sen sorterade jag och fixade så duktigt.

Sen blev det liksom dött igen och jag kände att det var kaos i kassan. Så jag städade lite och kände att golvet behövde besök av dammsugaren. Så jag gick och hämtade den och började nere vid lagret eftersom det var sketet där också. Speciellt i den hörnan liksom, skulle bara ta där.
Och så kom det massa annat (läs: kunder) emellan och efter att Patrik hade varit ute på lagret kom han upp med dammsugaren så jag dammsög kassaområdet.
Så fint det blev och det var så skönt att göra nåt.

Men ändå så vet jag att det kommer snackas skit om "fjäsk".
Och det var inte alls därför jag gjorde det. Visst är det kul om nån säger nåt men det var liksom inget sånt. Bara att jag ville ha att göra, och som skyltarna till exempel, sånt brukar alltid Carina fixa innan.
Nu tyckte hon kanske det var så lite skyltar så hon hade hunnit det själv, men jag ville vara snäll och göra det och dessutom var det ju kul att få testa på det. Lära sig själv liksom.

Som igår ville Patrik att jag skulle skriva ut nåt åt honom.
Eller han frågade "borde det inte gå att skriva ut blablabla..." och jag sa att så klart borde det gå och började kika vad, var, hur och sen låg pappret där.

Ne, usch blir bara så trött. Det var kulilul (värst vad jag skriver sånt då. Klickeliklick, kulilul och så skrev jag nåt till Oscar förut. Trött kanske?) att få testa sig fram, lära sig själv och testa nya grejer.
Fördelen med skit snack är väl att jag aldrig kommer få höra det, haha. Så hade jag inte vetat om det hade jag kunnat gått här och bara tyckt att jag är bra.
Men jag är bra ändå, det är dåligt med skit snack! Jag är bra! Bäst!
Akta dig Carina, snart tar jag ditt jobb, mouahaha!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Jag tycker du borde stannat hemma från jobb ist! Hälsan går faktiskt före lön!!!!!!!

2008-11-02 @ 18:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0