Vem tog min dag?

Nu kan jag med att visa min nuna igen! Haha, ne så illa är det väl inte. Men det blev lite trött och flummigt i natt kan man säga. Och lite därför jag inte visat så mycket här. Dagen har liksom gått på ett eller annat sätt.

Runt 4.20 igår släckte jag ner och gick och la mig. Somnade rätt snabbt och sov gott till typ 6.45 då Korvas väckte mig och undrade om vi skulle gå upp. Klockan stod på 7 så jag sa att vi kunde vila lite till. Jag är då glad att han inte gick upp 5.30 som han sa igår att han skulle, haha!
En snooze till 7.07 och strax efter var vi uppe.

Sen var det ju frukost, tandborstning och Wii så klart. Man måste ju spela lite på morgonen också.
Typ 8.45 var mamma på G så vi gick ut och jag tänkte att jag skulle lagt mig igen men jag tror jag fastnade här. Vi spelade lite mer Wii och tittade lite tv, sen måste klockan ha varit närmare 10 när jag inte kunde hålla ögonen öppna, så vi gick och la oss och myste.

Somnade snabbt och gott, hehe. Bad Oscar sätta klockan på 12 så vi vaknade, även om det är senare som vi ska till badet så ska det ju ätas och packas och så innan. Men han lovade att han skulle vara vaken till 12.
Kanske han var, jag minns inte. Vet inte när han sa till mig första gången men vet att han var inne vid 13 och då tänkte jag att jag skulle gå upp. Sen när han kom in och sa att klockan var 14, då var det bara att masa sig upp för att hinna allt.

Så har det varit det gamla vanliga: Wii, tv och dator. Och mat och packning som det skulle.
Vid 16.45 hämtade mamma mig och vi åkte till badet. Hade skoj, speciellt eftersom två barn som varit jätterädda för vatten förut (inte för vatten just, men inte vågat simma själva och så) simmade alldeles själva i slutet! Wiho verkligen! Och alla var gör duktiga på att dyka med ruschkanan.
Söta små barn, så tråkigt att det bara är två små pytte gånger kvar!

Så dagen har allt sprungit på på ett eller annat sätt. Känns inte som jag gjort nåt samtidigt som det känns som jag gjort massor. Och nu ska vi bara fixa oss för natten och sen nana. Ska bli gott, haha!
Och imorgon är det jobb som gäller. Hade jag väl räknat med och det är gott att veta nu innan istället för några timmar innan man börjar.
Tycker om att ha god tid på mig och få göra som jag vill och brukar.

Då blev det dags att säga god natt då ja. Och svara på kommentarer en annan dag. Var så många (och det är jag JÄTTE glad för) men orkade inte riktigt med det bara.
En sväng på facebook och en på bloggkoll innan jag släcker. "Hittade" för övrigt min äldsta kusin tidgare idag. Ses typ aldrig så jag skickade ett hej och en vänförfrågning (tror jag? Måste gå in och kolla) så kan man ju ha lite kontakt på så sätt.
Nu förstår jag dom som sagt hur bra det är med Facebook och allt.

Kan inte avsluta. Får tvinga handen till musen. Klicka på Spara & publicera nu! Gööör deeet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0