Penslar, ge mig

Försökte hitta lite grejer man kunde tanka för att göra PS lite roligare, men det var inte mycket jag hittade.
Vart hittar man sånt? Jag kollade på PirateBay och dom hade typ tre-fyra olika paket och det är ju inte mycket att komma med (skulle jag tro?). Kanske ska lugna mig tills jag sett vad det är, men om jag räknar med att det är skit så blir jag ju positivt överraskad, eller hur? Haha, logiskt.

Sitter samtidigt och lyssnar på musik från sweet 90-tal. Jag saknar 90-talet och dess musik.
Då var det verkligen musik. Tänkt om jag fått vara född minst fem år tidigare så jag hade fått vara med under allt av det årtiondets musik... Vem vet inte du, vem vet inte jag, vi vet ingenting, vi vet inget idag. Men som tur är går det ju att tanka, tur tur! Så kan en stackare som blir alldeles förviddar i 2000-talets musikaliska... jag vet inte vad.

Och så är det så häftigt när man bläddrar runt och tänker "Vad är det här för låt?" och sen "Va?! Är det DEN som har gjort DENNA?!" och allra bäst om låten är med i nån reklam eller nåt, haha.
Absolute 90's, dubbel skiva. 60 av dom bästa (mjaaa...) låtarna från 90-talet. Som jag ska rocka imorgon när det inte är natt och Oscar inte är hemma!
Han har verkligen nåt emot min musik, men det skiiiiiter jag i, mouahaha!

Jag vet inte riktigt vad det är, men när jag sätter på typ Backstreet Boys får han ryckningar, utslag och bara skriker.
Så då sätter jag på Robyn för att se om det hjälper, men det bara fortsätter. Men Aqua då, tänker jag och han fortsätter. Vad ska man göra? Miss Li? Nej, det blir värre. Cascada? Lambretta? Aaron Carter? Westlife? Spice Girls? Vad göra?
Så hittar jag nåt lite rockigt, eller liknande. Då lugnar det sig. Han hyperventilerar fortfarande och blicken är frånvarande, men skakningarna slutar och han blir tyst.

När vi gräver guuuuld i USAaaaa.
Men imorgon, då smäller det. Då får jag lyssna på "min musik" hur mycket och högt jag vill. Kompromiss:
När jag är ensam hemma lyssnar jag så mycket och högt jag vill på "min musik" och när han är hemma sänker jag lite så han i alla fall hör vad dom säger i spelt.
Det är kärlek det, att inte vara helt egoistisk och bara tänka på sig själv.

Funderar på om jag ska ta och plocka ut linserna innan vi ska lägga oss i sängen och kolla valvakan. Eller, börja kolla på den. Jag lär ju somna efter fem minuter.
Har inte tänkt på vad klockan är och nu när det ändå bara är en halvtimme kvar kan man ju lika gärna börja se.
Haha, nu kom en låt som är med i en reklam. Minns inte vilken, men tror att det är nåt med bilar. Ooooh oooh, I like it. Jag säger det samma, I like it!

Om 2 och 7 timmar är mina packer klara. Så när valvakan är slut, har jag ju att sysselsätta mig med (läs: så då kan jag göra nåt imorgon när jag sovit gott och sen ska lyssna på min musik).
Hah, en låt av Mr.Big. Och det är DEN! Så jävla bra ju!
Och så bara för att jag var en sån musik nörd när jag var liten så blir jag så glad och lyckligt och spattig när jag hör låtar, och så säger jag till Oscar att han måste ju ha hört den och den! Men nej, inte. Det är väl typ nu dom är populära i Västervik.
Mitt lilla musik hjärtat klappar och klappar, åhh jag nästan ryser...

Kommentarer
Postat av: Jasas

HAH! Låter som mig och Björn. Jag lyssnar på hårdrock / metal och han på dansband - snacka om att skona varandra ;) Jag AVSKYR dansband och han är la inte jättepå hårdrock :P

2008-11-05 @ 23:08:30
URL: http://therockerinnan.blogg.se/
Postat av: Jasas

HAH! Låter som mig och Björn. Jag lyssnar på hårdrock / metal och han på dansband - snacka om att skona varandra ;) Jag AVSKYR dansband och han är la inte jättepå hårdrock :P

2008-11-05 @ 23:08:36
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0