Handskrivet kvitto in my gaah!

Nu är jag mätt i magen. Maten blev gott, bröden blev helt perfa!
Problemet är bara att jag blev trött och ont, och då vill man gärna sova. Plus att Oscar ska ju till skolan imorgon så det känns ju dumt eftersom programmet slutar en halvtimme innan han ska gå upp. Tror inte det blir nån valvaka för varken mig eller oss. Pensionatet nästa!

Haha ibland älskar man verkligen Desperate Housewives!
Susan ska smyga in i duschen. Hon blir lika förvånad som tjejen där inne. Dom skriker, sen sprutar tjejen tvål i Susans ansikte och drar för drapperiet.
Då typ dunkar Susan in henne i väggen, haha!
Ahh, låter kanske knasigt men det kändes så typiskt Susan och så bra!

Gaah, kom att täna på en så jäkla otrevlig kund jag hade igår!
Många kunder kommer och frågar efter skrivna kvitton och då brukar jag svara att vi "inte har" det, men dom får ju ett vanligt kassakvitto. Det brukar dom nöja sig med.
Brukar.

Han handlade och betalade kontant. Jag gav honom växel och kvittot.
Då säger han att han vill ha ett handskrivet kvitto och avbryter mig när jag försöker svara med att det brukar han få hos oss. Och innan jag hinner svara igen säger han att han måste ha det eftersom texten på kvittot bleknar.
Jag svarar då att man kan kopiera det.... Avbruten igen med att han kan minsann inte sånt och har minsann ingen möjlighet till det! Så jag skulle skriva det på ett papper.

Jajaja, jag skaaa. Vad är det du vill ha då? Jag har ingen aning om vad det är för uppgifter som är så livsviktiga.
Så jag ska skriva vad det är för nåt, och vad det kostar.
Ahh, inga problem. Sen börjar han skrika om momsen. Ja, den är ju på 25% och jaddijadda. Ne då skulle han ha summan för varje vara (som tur var bara tre) och "där av moms..." och hur mycket den var.

Så jäkla otrevlig och blev så arg för att jag inte visste vad han ville ha!
Men hur ska jag veta? Jag har aldrig varit med om nån som inte nöjt sig med ett vanligt kassakvitto (sen vet ju inte jag vad dom gör med det men jag gör aldrig nåt).
Han kunde väl lika gärna fixat det själv? Blir så tokig på folk som ska vara så otrevliga!
Tack för mig.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Hmm, då börjar JAG undra - vad ska han med ett handskrivet kvitto till? Är det typ företag och så då elr? Då brukar dem ju ha tillgång till kopieringsmaskin annars så finns det faktiskt på allmäna bibliotek!



I. D. I. O. T.

2008-11-05 @ 23:06:29
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0