Avloppsvatten betyg: 2

Oscar tyckte att det var en bättre idé att åka imorgon, så vi gjorde det.
Så vi tog tag i hemmet istället. Ibland är det bra tråkigt. Men så mycket roligare det blir när det är klart då! Vi tar halva lägenheten var, delar rätt av.
Jag är i köket, klädkammaren och sovrummet. Oscar har toan, hallarna och v-rummet. Rättvist och bra, alla är nödja. Oftast. Kanske inte dom som dricker avloppsvatten dock.

Kände att det var lika bra att ta tag i det när man ändå höll på, så jag tog på mig handskar och började rensa. Sen var det dags för slangen, gick bra och mycket som lossnade. Sen hittade jag ett annat hål och säger till Oscar (som styr vattnet) "Sätt på igen....försiktigt!" så han öser på.
Vilket resulterar i att vattnet bara spottas ut och skvätter ut massa vatten från avloppet som studsar ut på mina kläder, i min mun, mitt ansikte och resten av badrummet.
Jammi, men lite kass konsistens, jag ger det betyg 2.

Hann prata bort en stund med pappa mitt i allt också.
Dom skulle åka bort så han skulle "bara tala om det" så pratade vi om allt möjligt. Julen, Oscars utbildning, hans tanvärk, ekonomi, mitt plugg/jobb och säkert massa mer.
Och så sa jag att vi tänkt hälsa på imorgon, så det var ju tur att han sa att han inte var hemma. Men så blir det förmodligen på måndag istället, om ingen får för sig att jag ska jobba.
Så ska vi få hem vårat nya soffbord. Eller nya och nya, mitt gamla. Hade det i lägenheten hos pappa och vi kände för att byta. Men det blir ju nytt för vårat gemensamma boende.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

HAHAHAHA! Sorry att jag skrattar åt ditt smaktest men det låter ju så roligt. HAHAHA!

2008-11-06 @ 16:07:54
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0