Tjöt och babbel, massa långt

Hanna: Ska skriva en förklaring här i inlägget så får du inte ett jäääätte långt svar, tihi.

Alina: Tack, det har jag haft. Hoppas du också haft det!




Grejen med jobbet då. Både igår och idag har jag tänkt att det är lite dumt när vi ändrat öppningstiden på söndagar. Förr öppnade vi 12 och då var man ganska hungrig när vi slutade. Nu öppnar vi 11 och då blir man ju ännu hungrigare. Detta har jag tänkt både igår och idag.

Vad jag även tänk, både idag och igår, är att vi öppnar 12. Jag har räknat med det hela tiden. När jag tänkt när jag ska gå upp, när jag ska äta, när jag ska åka.
Allt!

Så jag gick upp vid 8.30 för att hinna i gott om tid. Satt här, åt celmentin, packade väskan, åt mat. Sen började klockan närma sig och jag satte mig här. Tittade på klockan: 11.03. Sen kom det: "VA?! 11.03?! Vi öppnar ju klockan 11!!"
Så vem ska jag ringa? Jag hade Westers nycklar (självklart händer ju sånt när jag är den med kod och nycklar som ska öppna, alltid) så jag ringde Pippi.
Men tydligen var Wester på väg dit för att hämta hennes nycklar redan, så det hade löst sig.

Som tur är öppnar vi inte offeciellt 11 än, det är bara på prov men vi alla vet att vi aldrig kommer få gå tillbaka till 12 nu.
Så då kunde ju i alla fall ingen gnälla att vi öppnade för sent. Och Rebecca, som kom strax innan 11, hade förklarat för kunderna vad som hänt och att vi skulle öppna så fort som möjligt.

Så ja, det var ju bara för mig att sätta mig på bussen och stressa ner sen. Runt 11.45 var jag på plats - full rulle! Malin kom där ifrån efter 12 och sen har det bara varit fullt upp.
Tre sängar, två soffor, massa möbler och jag vet inte allt vad vi sålt. Och så duktiga vi varit, har alla sagt nu.

Vi har ju olika summor vi "måste" sälja för för att klara budget och sådär. Man ska öka med en viss procent och sådär.
Igår skulle vi sålt 58.000 men sålde "bara" 49.000. Idag skulle vi sålt 9000 men sa 20.000 för att ha tagit gårdagen också.
Dom andra blev rätt chockade, och ganska mycket glada när vi berättade att vi landade på totalt 38.500!! På fem timmar då. Det, mina vänner, är inte alls illa pinkat!

Så hujeda mig, jag var så trött och slö när mamma hämtade mig. Fick i mig lite McBurgare innan badet och sen stoja där i en timme. Jag hittade på en ny grej som var så kul, hihi.
Många av dom "små" barnen är rädda för att doppa huvudet under vattnet. En som varit det tidigare hade idag vattenglasögon (kommer inte ihåg vad det heter nu, men så heter det väl inte?) så hon simmade på under vattnet.

Så tänkte jag, varför inte göra det lite roligare och lite mer spännande?
Jag frågade om hon ville testa och simma genom en ring (typ rockring, har sett andra grupper ha det och det ser så kul ut!) och hon tyckte det lät kul så vi testade det.
Dels var hon helt överlycklig och tyckte det var skit kul, men sen så hakade ju även dom andra ungarna på!
Dom om inte ville doppa huvudet helt höjde vi bara ringen till lite, så dom fick i typ till hakan.
Kuligt, kuligt!

Känner att detta blir ett väldigt, väldigt långt inlägg så det kanske är bäst att sluta.
Försöka hitta på nåt att äta kanske istället. Mja, får fundera på det.

Kommentarer
Postat av: Jasas

OKEJ, då är jag med! Tyckte det lät lite lustigt för du brukar ju ha koll på när du börjar osv. :)



Så duktig du är på simmeriet, stolt över!



Du är så bra och fin!

2008-11-09 @ 23:09:02
URL: http://therockerinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0