Tuppis?

Hanna: Jorå, lite grann i alla fall.




Idag ser vi fram emot mysiga tjejdagar.
Denna dagen idag är Pippi, Jessica och Carina på plats när jag kommer. Pippi går nångång "när hon behöver" och Carina gör la nåt liknande. Och sen är det jag och Jessica till stängning.
Imorgon blir det typ samma fast Pippi går till stängning hon också. Eller ja, Pippi skulle kanske komma tillbaka till stängning också eller nåt sånt. Vi får se, men det blir kul och mys i vilket fall som helst.

Ne, funderar på frukost och en tuppis. Haha. Jag ska ju ändå inte åka förän 14-tiden så jag skulle kunna sova ett par timmar till. Men ne, det är la lika bra att hålla sig vaken.
Kanske ta och mysa lite med sjuklingen här hemma. Värst vad alla ska vara sjuka, I don't belive it. Det "häftiga" i det hela är att jag inte blir sjuk.
Lite hostig fortfarande men det är ju efter katterna. Katten, en var det bara. Men det räckte gott och väl, haha. Aja, inte så noga. Ska se färdigt Grey's Anatomy och läsa bloggar så jag nångång kan komma till Hannas, så tom utan.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hoppas det fortsätter så att du slipper bli sjuk.. jag känner mig lite 'konstig'.. hm, förkylning på G eller så är jag bara slö och matt sedan storhandlingen.. haha.

2008-11-26 @ 13:47:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0