What the..?!

Anna: Ja, som tur är verkar vi har rätt bra internetleverantör för så ofta strular det ändå inte. Men jobbigt när det väl händer.




Sitter här med hakan på golvet. Sen plockade jag upp den och började flabba, haha.
Kollar på One Tree Hill. Och helt plötsligt är James Van Deerbek (eller nåt sånt?) med, han som spelade Dawson i Dawson's Creek. Dels spelade en han flummig person, men inte bara det.
Han såg så gammal ut. Jag har ju sett nåt senare avsnitt där han ser rätt gammal ut men nu var det ännu mer.

Det roliga är ju att Chad Michael Murray (orka stava alla konstiga namn, alla vet väl vem han är?) som spelar Lucas i One Tree Hill, har vart med i Dawson's Creek. Han spelade Charlie för den som såg det, busunge som var ihop med Jennifer och sånt där, om jag inte minns helt fel.

I alla fall när jag såg James och sen tittade på Chad så tänkte jag på honom när han spelade Charlie. SÅ stor skillnad. Så stor han var nu! Haha, inte så konstigt kanske. Det var nog rätt länge sen han var med där.
Men så kände jag liksom "Aah, Chad hade en inte jättestor roll i James serie, men har ju ändå gjort en del efter och har ju sin egna serie och bla bla. Men James då? Ja han ska ju vara glad att han har en liten roll i Chads serie."

Ja, det var kul.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Dawson är så ful! Tyckte alltid han såg så gammal ut i Dawsons creek. Uh!

2008-11-26 @ 13:49:07
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0