Facebook

Nu ska jag försöka komma ihåg att det är då Facebook jag har, inte myspace.
Senast idag frågade Ia om jag hade facebook och jag svarade som jag brukar: "Öhh... Vet inte om det är det eller myspace, men jag är typ aldrig inne!" men sen nu när jag satte mig här (igen) hade jag fått ett mail om att Marie vill bli vän på Facebook så nu vet jag.
Jag var till och med inne och kollade där lite, oj!

Men jag fattar typ ingenting, haha! Vet inte riktigt vad man ska göra? Typ leta gamla bekanta och bli glad att prata med dom? Det finns en som jag nu skulle vilja leta upp. Och precis kom jag på att man har ju liksom inga användarnamn så det är ju bara att söka på hennes namn.
Men jag hade hellre haft en funktion så man kunde söka på alla 88:or-90:er här ifrån och så skriver man till dom man vill. Än att komma på varje enstaka.

Haha ja, jag hade tänkt bli värsta aktiv där nu! Ne men jag känner fortfarande att det var typ två år sen jag hoppade av skolan och känner liksom inte "Ooooj, där är Anna-Maja-Lisa! Henne har jag inte sett på evigheter, vad kul!" utan dom flesta har man ju "koll" på eller vad man ska säga.
Eller inte alls, har ingen aning om vad dom flesta gör efter studenten men... Ahh, alltså det är väl roligare om man inte setts eller hörts på 5-10 år.
Lite som hon jag ska in och söka efter nu.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Usch hata Facebook! Hahaha! Försökte avsluta mitt konto men det går icke :S

2008-11-16 @ 13:07:40
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0