Svar som in i bomben!

Hanna: Ja, jag kan nog rekomendera den. Du tycker ju om sånna böcker också. Jag tyckte den var riktigt bra, men samtidigt vidrig. Vissa gånger höll jag på att sluta läsa. Men samtidigt tyckte jag den var lite "hoppig". Jag hade velat ha det liksom i ordning "Detta hände när jag var två år... Nu är jag tre år... Och det var i fyra års åldern... Nu är jag tio..." men det var bra ändå. Läste ut hela på en dag, puh!
Blir så plottrigt att svara på alla "små-kommentarer" så jag säger TAAACK för alla kommentarer!! Så glad jag blev när jag kom hem till alla dom!
Haha, om juicen så var det så att den var god först. Vi köpte den många gånger. Sen helt plötsligt blev den äcklig. Så ville vi ju ge den en chans till... Kanske en till... Och en sista. Men sen var det bara äckligt så nej, och verkligen inte efter det!
Haha jag är lik din mamma, dansa dansa... Men vem kan motstå söta små panter egentligen?

Ann-Sophie: Vad gulligt av dig, väntar här då hihi.

Anna: Ja, det är gör käckt. Denna har ju fyra yttre fack, tre inre och ett stort själva väskan. Blir så sett mycket "allt hamnar i botten huller om buller" men alla viktiga grejer har ju sina fack. Gör bra!

Lina: Du anar inte! Och tack för besöket och kommentaren!

Sanna: Tack, det samma till dig!

Annie: Jajjemen, så sant som det var skrivet! Och tack även till dig!

Erika: Åh, tack! Och vad kul! Jag har dig redan på bloggkoll, hihi.




Ja, det var väl allt? Haha, det var ju massor, precis som jag önskade!
Så kul så kul att mötas av detta! Och det var inte så illa att svara på det redan idag. Jag trodde det skulle bli typ nästa torsdag, haha!
Nu ska jag ta och uppdatera massa utkast som jag har liggandes (som jag glömt?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0