Gimmie, gimmie, gimmie

När vi gick i ettan på gymnasiet så tyckte våra lärare att vi skulle gå på högskolemässan i Göteborg, vi gick ju trots allt samhäll och då ska man ju plugga vidare och vara duktig.

Dock var det inte riktigt så vi såg det; Vem kan få flest grejer med sig hem? Pennor och godis fanns det gott om, sen fanns det lite annat smått och gott och varje gång man mötte nån som hade nåt man inte hade själv "Var hittade du den??" och så sprang man dit.

Ett bås var dock lite hårdare. Det hade varit så många där och bara tagit grejer som inte ens visste vad dom höll på med men en kompis kom och sa att bara man låtsades veta vad dom gjorde så kunde man hämta nåt.

Vi gick dit och dom berättade att dom var från Naprapat högskolan, och frågade om vi visste vad en naprapat gjorde. "Håller på med nålar och sådär" svarade vi typ. Och dom blev så glada att det kom några som verkligen var intresserade av deras grejer och frågade vad vi ville ha.

Alla gjorde det och vi var ju inte så intresserade för högskolan verkade såå långt bort och dom flesta var väl skapligt trötta på att plugga. Men när flaskan står här framför mig får jag ändå lite dåligt samvete för att vi lurade dom så. Kanske borde satsa på att bli naprapat, för att gottgöra?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha :)

Nää, men det tror jag att de genomskådade? Kanske? Jag tror inte att du behöver ha dåligt samvete iaf. Du har ju nytta av flaskan iaf! Och har den kvar! Det måste ju betyda nåt? ;)

2010-03-10 @ 21:14:13
Postat av: ♥ Jasas

HAHA, inte ska du ha något dåligt samvete för något som du "kämpat" att få! Gratis är bra.. är dom så "dumma" att dom ger bort saker så får dom väl skylla sig själva!Sen gör du ju faktiskt reklam för dom. Vem vet, du kanske har 10 personer MINST hemma varje dag - som ser din flaska?!

2010-03-10 @ 21:34:42
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0