Vår lille skrilleåkare

Jasas: Haha jaa men vi är ju inte alls vana vid att röra oss SÅ mycket! Man börjar ju liksom inte lite lugnt med en kortis, ne vi kör två timmar pang på och sen vart det pang ner, hah!

Tänkte att eftersom jag varit så duktig med att lägga ut aktuella bilder idag (med mössan) så kan jag ju fortsätta så och bjuda på några bilder på Korvasen på skriller.
Nu åkte dom så långt borta så jag fick zooma massa så det blev suddigt, och jag fick mest ryggbilder. Men så tröttnade han ett tag och då hade vi lite fotosession. Nåt ska det nog bli till här.

Och liten i svart overall och vit hjälm, för den som inte antog/förstod det.
Och så finns det massa bilder när han åker runt, runt, runt.
Och ramlade, för det gjorde han (med flit) en hel del, hah. Söt nos.Vår lille skrilleåkare <3

Delad plats med Mio

Världen och universums sötaste Jasas har nominerat mig till måndags blogg hos en Linda och jag blev SÅ glad! Speciellt när hon skriver i sitt inlägg "Om ni inte sett hennes bilder då hon har mössa på sig idag så måste ni glida in dit direkt! Sötaste idag (med delad plats med Mio i sin mössa - det Ni!)." Och DET är inte illa att ligga på samma plats som Mio (hennes sötaste son) så det var verkligen en komplimang som värmde bättre än nån mössa!


Hanna, SÅ HÄR glad blev jag:

Change of plans

Jasas: Den gröna ramen runt måste försvinna innan man kan öppna dom, varför dom börjat med sånt nu.
Och TACK vad du är gullig! Nu blir jag lika varm som i mössan, tihi.

Anneli: Thank you! Hah! Jaa, tycker jag absolut du ska göra. Speciellt eftersom jag inte gör det, duttidu...

Change of plans.
Big change of plans! Vi satte oss och kollade på ett avsnitt 2½ Men och när det sista var kvar skulle vi (eller jag i alla fall, antar att Oscar tänkte samma) värma oss under en filt och la oss ner. OJ DÅ! Så gott vi sov i tre timmar, haha! Nån som blev trött och slut idag tro? Så ja, vi hade somnat gott ikväll. Men jag sov som en prinsessa på soffan?

Så, vi har inte gjort nåt.
Tänka sig? Inget städ. Inget sängklädesbyte. Inget bad. Inget nåt. Men jag överlever nog det också. Det är ju en dag imorgon också. För nu ska alla krafter jag har gå till att somna om en timme eller två. Så man inte snurrar om dygnet totalt, det är så lätt gjort annars. Annars får vi bara ta en runda till liksom?

Sova som en prinsessa

Jaha, jag kanske skulle skriva ett inlägg också?
Dagen blev i alla fall SKIT bra! Även om den inte är slut än, men ändå. Vi gick i 35 minuter till mamma. Så raskt vi orkade/kunde. Går hellre lite saktare för att orka hålla samma takt hela vägen än springer några meter och slöar resten. Sen gick vi runt sjönt, tog runt 55 minuter i också rätt rasktakt men där var det inte lika bra underlag, om man nu ska ha nåt att skylla på, haha! Hemvägen tog väl runt 30 minuter den också, förmodligen längre men vi gick så långsamt där. Så säg två timmars promenad idag, GÖTT!

Och backen upp till mamma är rätt go.
Rätt brant och efter ett par steg hade jag gör ont i vaderna. Oscar frågade om vi skulle stanna och vila men jag sa bara nej, att det gör ont tyder ju på att muskler som inte är vana att anvädas är igång nu och det är ju bra! Så vi körde på. Satt inte ens fem minuter medans mamma gjorde sig i ordning och sen drog vi. Sen satt vi faktiskt runt 20 minuter hos mamma innan vi lunkade hem. Men det gjorde så ont i fötterna, haha. Dom är inte vana att gå så här mycket och långt. Men det var skönt, det gör vi absolut om!

Nu ska här ätas och drickas.
Sen ska vi städa och sådär. Funderar på att lägga mig i ett bad sen. Känns inte helt fel med en mör och go kropp, hehe. Och bädda rent i sängen så lägger man sig i goa lakan ikväll. Och lyxar till det med ett glas pulver sen, yee! Ne, som sagt dagen började skit bra och ser inte ut att bli sämre! Och, jag kommer sova som en prinsessa ikväll, haha!

Utmaningen: Visa ditt badrumsskåp!

Jag har blivit utmanad i utmaningen: Visa ditt badrumsskåp!
Och jag vet, jag är lite seg och sådär men nu så!
Men, då vi inte har nåt badrumsskåp, har vi istället detta:
En hylla, en tvättmaskin, en uppochner vänd papperskorg och ett handfat.
Det är ju nästan samma sak.

En bild på mig i mössa

Jasas: SJÄLVKLART! Sagt och gjort, plus att jag fotat allt annat du bett mig! Är jag duktig eller är jag duktig?

Sötaste Jasas efterlyste en bild på mig i mössa.
Men varför bara en? Varför inte ett helt gäng? Mer och mindre seriösa och bra, men ändå:

 

Då får det va'

MEN BAJS PÅ blogg.se!!
Jag som har massa, massa bilder att lägga upp men neee, det vill vi inte.
Så, då får det va' (eller vänta).

Det är en god morgon

Marina: Tack, hoppas du får en bra helg också!

Anneli: Haha ne snälla fråga inte för då kanske jag inte kan hålla mig! Men, så fort jag vet lovar jag att meddela!

God morgon, god morgon, god morgon!
Japp, det är en god morgon. Även om jag snoozade i en halvtimme och var(/är?) dö trött. Men efter en promenad, som vi får fundera vidare på efter som det kommit snö i natt (ite, ite), så somnar man gott i natt? Och ett röj ska vi hinna med också. Men nu är jag uppe och igång, tjiho!

Sitter här med min frukost.
Så smidigt att bara hälla i sig när man ändå sitter här liksom. Även om den inte uppfyller den mättande känslan som mat gör, som är skönt att ha i magen såhär på morgonen, så mättar den så man inte är hungrig (oftast) och det är ju mössan. Huvudsaken, alltså.

Men, nu börjar tiden sina.
Det tar ju trots allt så lång tid att få på sig kläder. Och jag tänkte vi skulle gå och möta dom så slapp hon omvägen in här och bröta, när dom förmodligen ändå är stressade. Så då blir det ännu lite kortare tid. Och nu är ju ändå Oscar uppe så vi kan gå nästan när som, gooddans.

En sån grej jag vill berätta

Anneli: Haha, älska blogg.se. När strular det inte liksom? Bah!

Jasas: Naaj, tror inte mamma velat åka den lilla biten varje helg, men jag ska tipsa henne om att ni har en också!

Burr, jag fryser!
På måndag är det andre mars. Då, kommer det ligga felanmälningar inlagda på datorn igen. Två månader sen dom andra kom in utan minsta reaktion (förutom utskrift). Sen funderar jag på att lägga in varje vecka om inget händer. För jag känner att det ska nog ligga på datorn för då kan alla se när jag lagt in det och när han gjort nåt plus att jag har bevis för att jag verkligen gjort felanmälningen. Slarvar han bort papprena (som han förmodligen gjort nu, vilket blir tredje gången för oss) så finns det i datorn.

Men jag måste fråga pappa.
Eftersom inte grejerna är avslutade/avklarade så måste dom väl ändå ligga i systemet? Som på jobbet, gör jag en reservation men sen säljer varan utan reservationen så ligger den ju kvar i systemet typ "Varför i sjuttsingen har ni inte kontaktat kunden att varan är kommen??" och så borde det ju vara hos dom fast varför dom inte fixat hos hyresgästen? Tycker jag. Men vad vet jag?

Men nu blir det nani här.
Let's Dance är så gott som slut och det blir ju tidig morgon imorgon. Där är fördelen med snabb mat (inte snabbmat utan snabb mat) igen: man kan gå upp tio minuter innan man åker för det tar några sekunder att skaka ihop och hälla i sig. Och eftersom vi ska vara vid isbanan har jag mössa (läs och häpna!) så jag behöver inte duscha innan vi åker. SÅ bra! Det som tar längst tid är att klä på sig (och komma upp, hah!). Men typ 8.30 beger vi oss här ifrån, skickade precis och konfirmerade med mamma så sen vet jag.


Bah! Jag har en sån grej jag vill berätta, men kan inte!
Får inte! Bör inte! Men håll tummarna att alla om och kanske slår in!!
SÅ jobbigt att inte få skrika ut det här, och nu gick det inte längre, måste bara berätta att nåt faktiskt är på G! Iiih! Jag vill, jag vill, jag VILL!!!!!!!!!

Åh nej!

Åh nej!
Klockan är redan 20.45 och jag har inte ätit än!
Men det är okej, middagen ska skakas i 10-15 sekunder.
Sometimes I love pulver.

Kul att se Oscar lite

Anneli: Hehe ne men tack! Och stackars Andreas. Hoppas han kryar på sig!

Uh, vad jag är trött!
Jessica var tydligen sjuk imorgon så jag höll på att hoppa in. Sa ja en liten stund och sen när jag skulle be Malin ringa Filip kom han inspringandes (helt sjukt, men lite lustigt).
Så han fick lördagen. Kände att det blivit mycket i veckan ändå och det är kul att se Oscar lite. Känns som vi bara gått om varandra hela veckan, blä.

Så, jag skulle fråga mamma om vi skulle ut och gå imorgon.
Men innan jag hann dit frågade hon om vi ville med imorgon och se när Korvas åker skridskor - självklart! Så runt 8.30 eller nåt hämtar dom oss imorgon och så åker han väl nån timme.
Ska bli kul att se, han tycker det är så skoj. Och så åker vi hem och fixar lite, sen går vi upp och går på promenad. Myspys! Och duktig, jaa-a!

Utmaning: Sju sanningar

Fick precis en utmaning av sötaste Jasas, here it goes:

Regler:
1.
Länka till den som har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
4. Kommentera hos personerna som du utmanat.

Sju sanningar om mig:
1. Jag har aldrig testat att röka.
2. Jag är överviktig, vet om det och gör inget åt det.
3. Jag tycker det är allra roligast att jobba med Malin.
4. Jag har alltid önskat mig en lillasyster.
5. Jag har gööör fina ögon.
6. Jag är en riktig blygis.
7. Jag tycker blodpudding är bläää.

Jag utmanar:
1. Anneli.
2. Anso.
3. Malin.
4. Erika.
5. Chathrine.
6. Marina.
7. Spiderchick.


Det är faktiskt fredag

Jasas: Speciellt när man jobbar ovanliga tider vill man kanske inte jobba för många % för att hinna ha ett liv också. Många gånger är man ju ledig när andra jobbar (som nu, för mig idag). Men jag trivs, och vill jag inte jobba är det ju bara att säga nej. Så jag har ju "valt" att jobba såpass, samtidigt som jag fått chansen till det. Hmm, känns snurrigt nu.

Så, nu är Lost klart också.
Ska borsta tänderna och sätta i linserna så är jag så gott som klar att åka och ska inte gå förrän efter 11. Där kom jag på en fördel med att dricka sin mat, det går snabbt! Fast igår sa jag till Oscar att det är lite tråkigt, för tänkte man kanske titta på nåt "till maten" hinner man ju inte förbi vinjetten innan man är klar.
Men nu var det passande, eller om man är stressad.

Och det är faktiskt fredag idag.
Igår kändes som en fredag, och mamma sa att fler sagt det så det var nog så. Skulle precis kolla bussen, bara för att, och då står det "Idag Fredag". Idag är det ju fredag och inte igår. Och även om jag visste igår att jag skulle jobba igår, blev det "Men suck, det var ju inte fredag idag" för jag trott det.
Ibland är man snurrig. Eller rätt ofta.

Känner mig ensam

Mamma Melissa: Allt för att förgylla vardagen lite, haha.

Mööp, jag känner mig ensam.
Ibland blir det så här. Från ingenstans direkt blir jag så ledsen om Oscar säger att han måste sluta messa för han är framme och jag blir kvar ensam. Även om det oftast är så här.
Även om tv:n står på. Även om jag har Lost att titta på. Även om jag inte är så ensam som jag känner mig. Men idag är en sån dag där hjärnan inte fattar. Inte just detta.

Men nu ska här göras sallad.
Blir så sugen så jag vill ha lunch nu, hah! Men nej, det får vänta. Vänta och vänta. Men då får jag lite att göra en stund för lite sällskap och sen är det snart dags att åka. Till Maaalin.
Jag skiftar av Carina och sen är det fyra timmar bara jag och Malin. Sen stänger jag de sista tre timmarna med Pernilla. Det är bra flyt på dagen, med intervaller och så.

Men nej, inte fastna i Lost.
Då kan det bli bråttom sen, hah. Men nej sa jag!

Undersökningen lyckades!

Jag har kört en undersökning, kan man nog kalla det.
När en toarulle tar slut brukar den bli kvar, tom, på rullhållaren. Ibland byts den, men många gånger blir den kvar både en och två rullar. Så jag ville göra ett test.

Bredvid toastolen finns det olika nivåer.
Badkaret, papperskorgen och golvet. Jag börjar längst upp: badkaret. Där är det rätt lätt att nå när man står ändå. Så det funkar bra. Inget händer.

Flyttar den ner till papperskorgen, mitten nivån.
Lite längre att sträcka sig, både för att ta upp och lägga ner, när man står upp. Sitta är ju inga problem men det är inte så många här som gör det. Inget resultat.

Sista nivån: golvet.
Den står aldrig där två gånger, ställer jag den på golvet hittar jag den på badkaret eller papperskorgen nästa gång. Men jag fortsätter med golvet: det funkar!

Och vad hittar jag sen då?
Dom sista varven - på hållaren! Och bara för att testa, lämnar jag den tom på hållaren. Gissa hur förvånad jag blev, när en full rulle mötte mig där nästa gång!

Mission completed.
Nu kan jag byta igen. För jag vet att jag inte måste. Jag visste innan också, men nu har jag lite mer konkret bevis. Gu sicken bagatell, men undersökningen lyckades!

Sug på att tugga

Jasas: Hah, ja lite så känner jag också! Men jag jobbar ju sällan heldagar (förutom nu det senaste) utan mest 5-6 timmar på eftermiddagen, så det känns/verkar nog mer. Men räknar man med stora svängar har jag de senaste månaderna (eller säg halvåret) jobbat runt 65-70% "bara". Puh, tänk om jag haft heltid, då hade det verkligen varit hela tiden, hah! Är ju minst 40 timmar per månad som fattas till 100%.

Lite så där med lusten för att blogga.
Jobbade ju ändå heldag. Sen kom mamma strax innan vi stängde och skulle köpa en present så vi fastnade med tjöt i bilen så jag var inte hemma förrän nån minut innan 20. Men, det gjorde ingenting.
Sen hann vi ner till Ica och handla, blev så sugen på kycklingsallad till imorgon när jag läste hos Erika att hon åt det idag, så då blev det en tripp dit. Gissa om jag blev sugen till idag? Hah!

Men, jag drack min middag.
Fick ta två knäckebröd också. Fick sånt sug på att tugga, hah! Så galet vad hjärnan tänker och vill. Det känns helskumt när man knappt tuggat på en hel dag. Risotto är ju inte så tugg-bart.
Men söndag ska bli spännande, då ska jag enbart leva på pulver och frukt. Men det är då det. Nu är det natti natti, för länge sen dessutom. Så natti natti.

Kommentaren från igår

Jenni  (egggulan@hotmail.com) om Avslutar dagen här:
Möp vad tråkigt. Ligger här vaken och Oscar snarkar så jag tänkte jag skulle blogga men då funkar det inte. Själva rutan man skriver i är off kan man nog säga. Tråkigt, tråkigt. Som tur är är det inte så länge kvar nu tills Scrubs börjar (redan nu tydligen, wiho!) så jag har nåt att roa mig med. Natti natti!
28 Januari, 23:55  

Avslutar dagen här

Marina: Ja, det är helkass att inte ha nåt skåp. Fattar inte vad man tänker med när man inte har det?
Och det är bara att slänga iväg ett mail så får du lösen direkt! egggulan@hotmail.com

Jasas: Visst var vi?! Rediga små töser och pojkar!

Jag tror jag avslutar dagen här.
Sitter väl nån timme till med Sims men har inte så mycket mer här att göra. Malin skulle eventuellt komma in efter hon lagt barn men ja, sånt kan man ju inte veta säkert.
Störst sannolikhet är nog att jag ploppar in från Oscars telefon sen, och om hon kommer in är det där jag har henne. Men, i annat fall ses vi ju imorgon.

För jag skulle visst jobba imorgon.
Ja, det visste jag inte förrän lite mer än två timmar sen hon ringde så det var inte så. Hon och jag som gör heldag och Carina är med några timmar här eller där.
Patrik hade tydligen gått och blivit suuuk idag så då blev det jobb till mig - ja tack. Och heldag med Malin säger man ju inte nej till varken en eller två gånger.

Så imorgon ska jag tugga mat.
Känner att jag inte ska börja med att gå en hel dag utan mat. Så jag plockade fram risotto ur frysen (kändes bättre är det karibiska tjofräset med grädde och stuff, haha).
Men pås-middag blir det allt! För frukost kan jag inte leva utan om jag ska jobba. Man blir hungrig på ett helt annat sätt då och måste liksom ha mat för att stå på benen. Faktiskt.

Annars då?
Jo men hör på detta chokerande, bloglovin'/bloggkoll strular. Ne men va?! Det var ju inte igår! Eller jo, det var precis vad det var! Eller så är det min dator, men nej det tror jag inte.
Men nu har vi inte så mycket kvar gemensamt för ikväll, så det får väl vara okej. Och hoppas på en bättre morgon och kväll tillsammans imorgon. Hoppas kan man ju alltid.

Vissa avbrott

Anneli: Du får GÅ ner! Eller så borde det vara gratis att åka nånstans där man ska aktivera sig - för att göra svenska befolkningen mindre fet? Så kan vi ut och promenera i Spanien eller nåt, hah!

Nu är vi hemkomna.
Var rätt skönt att gå förutom vissa avbrott. Bah. Lite för kallt med min lilla halsduk. Men vi gick en runda på kanske... 40-50 minuter nåt? Är inte hela vägen till pappa och dit tar det ju 35-40 minuteren väg och vi gick ju hem sen också. Jaja, glömde ta tiden och sen gick vi ju in på Lidl och handlade lite.

Fastnade i den låsta bloggen visst.
Skulle in och skriva det ovan och hade fått kommentarer jag ville svara på som resulterade i ett lååångt inlägg. Så detta blev pausat en halvtimme, haha! Men nu är jag med igen, med mitt vatten och funderar på en påse pulver till lite Sims. Och mår dessutom bättre, skönt det!

En länk

Anneli: Regn? Vaddå? Vad är det? Har jag inte sett här på år och dar känns det som. Du skulle kommit hit och promenerat! Kan vi inte krympa ihop Sverige lite..?

Glömde ju, så klart.
Oscar skickade en länk till mig. Han gör alltid det. Skulle jag nån gång gå på det här med MSN-virus hårt skulle det vara från honom. Tur att han inte gör det.
I alla fall, så var det från Aftonbladet om en stackars kille som inte sovit på tre år! Från att han föddes sov han aldrig, tills han fick en operation och vid tre års ålder fick sovit.
Vet inte vem det är mest synd om, honom eller föräldrarna?

Neder-magen

Anneli: Gu så bra! Nu har jag fått mig en hel lektion om teer, och kan skryta lite för Oscar, hehe. Tack!

Dagen kan bli bra idag trots allt.
Låg ner i sängen från att jag lämnade datorn förut. Virade min lilla halsduk runt neder-magen och höfterna och låg så tills Oscar kom hem. Han tyckte då att vi sen skulle sitta här lite, äta (vilket han får göra eftersom jag druckit min lunch, hah) och sen bege oss ut på promenix. Det var värst.

Men jag säger inte nej, haha.
Behöver röra mig också nu när värmen hjälpt så det känns bättre. Tänkte sagt att sen kanske dagen snart är slut, men klockan var ju inte alls mycket bara för att han kom hem tidigare idag! Vanligtvis kommer han hem om en halvtimme, från nu. Men, jag klagar inte där heller.

Snoozade

Bah, tror inte jag mår riktigt bra.
Har sovit lite av och till i en timme nu. Ställde klockan på en kvart (efter att jag höll på och somna i soffan) men somnade inte. När klockan ringde tänkte jag att jag kunde ju vila lite till och somnade. Och snoozade. I 45 minuter. Sen kommer jag upp och känner mig sådär bra. Har ingen lust att åka på nåt så hoppas det bara är trötthet eller nåt som kommer.

Snabbis (typ)

Anneli: Hehe så bra, kände att jag änna "gick igång" där lite haha!

Okej Ica, jag fattar piken.
(Skulle för övrigt skrivit om det igår, men eftersom allt krånglade så NÄ) Vi gick in en snabbis (typ) när vi ändå var på Ica igår och skulle köpa busskort. För övrigt la vi 1170 kronor på busskort igår, kändes nice. En månad till oss båda. En hundring extra för att Oscar inte gör annat än åker in till stan (skulle kostat 30 kronor fram och tillbaka annars, dom ska in tre dagar denna veckan och ett antal nästa) med skolan och trots att man betalar en hög avgift så står inte dom för dom pengarna. Tycker jag faktiskt är dåligt. Dom enda som fick busskort var internatelever som sa att dom hade ont om pengar, det var ju gulligt.

Men åter till Ica då (svammel).
Så drog jag kortet för att kolla deras erbjudanden. Då har dom erbjudande att köpa storpack Nutrilett och sånna shakes, så jag tänkte att jag kan ju kolla vad det är och sådär. Har ju druckit det innan och funderat på att börja igen. Så ja, jag köpte det (Oscar skulle så klart jävlas om att det var så dyrt, tills jag räknade ut att en påse kostar 6 kronor, vilket en vanlig middag minst går på. Vanligt pris är 7 kronor per påse). Så nu ska jag se hur länge jag kan överleva med det. Bra att vi köpte världsgott pålägg bara så frukosten är än så länge fast, haha.

Så det nappade jag på.
Är så bra på sånt. Men, nåt dom tjatat och tjatat och tjatat på mig/oss om så länge jag kan minnas är barn! Ica vill verkligen att vi ska skaffa barn! Dom tror verkligen att dom kommer tjäna så mycket mer på oss med en kotte i huset. Igår hade vi då erbjudande på gröt (såndär med blå nalle på) och förra veckan var det våtservetter. Och så håller det på, med blöjor och massa annat bra att ha till den lille/-a. Tänk så överlyckliga dom på Ica kommer bli när dom ser en bulle i ugnen "Yeees, we did it!!" kommer dom skrika.

Okej, jag är trött.
Jag ska sluta innan jag babblat alldeles för mycket. Som alltid när jag är trött. Fråga bara Oscar. Igår när jag gick och la mig halvsov han åt det närmare hållet sov. När jag kom frågade jag om det och sa att det är ingen idé jag lägger mig då. Ne, för han ville inte att jag skulle väcka mig. Men jag la mig en stund ändå, lånade hans telefon och tjötade på MSN och kramades. Sen helt plötsligt säger han att han ska ha te! Då hade jag varit tyst länge, länge men efter han tjuvkikat började jag kommentera vad vi skrev. Frågade om jag väckte honom så blev han tyst.

Bara säga det till Jasas

JASAS: Har lagt in ett utkast som heter Badrumsskåp så jag inte ska glömma imorgon! Just so you know. Imorgon I planning to lägg it upp!

Marina: Natti natti!

Ja, jag ville egentligen bara säga det till Jasas.
Jag har nämligen fått en utmaning, att visa vad som finns i mitt badrumsskåp. Och det ska jag göra då imorgon eftersom Oscar ropade för ett bra tag sen att han släckt.
Så, natti natti!

Så trött på allt!

Jasas: Så fort jag får Bloglovin'/Bloggkoll att funkar ska jag läsa aaalla dina inlägg och anta(?) utmaningen!

Jag blir så trött på allt!
Antingen är det datorn, internetet eller Bloggkoll som strular. Och egentligen skiter jag i vilket det är, bara det slutar! Baah!

Nu tappade jag lusten helt.
Så, bara för det. No blogging. Kanske mer ikväll, om jag inte somnar. God natten annars.

Hennes jättelätta hemtelefonnummer

Ann-Sophie: Gött att du är med här igen, haha! Haha, kan tänka mig at det har sinna fördelar också, att han är bannlyst från köket!
Absolut! Jag ska bygga en Anso-lägenhet en dag haha! Så kan du bo där!

Anneli: (Hah, låter som du talar av egen erfarenhet? <-- skrev det först, sen läste jag kommentaren igen) Haha ja vem vet? Fast kanske inte så extremt hoppas jag?

Anna: Ja det är hemskt och helt sjukt... Hu.

Okej, natten och dagen blev lite si sådär.
Jag somnade runt 4-tiden. Oscar förmodligen nån timme senare. Han var inte trött, han var inte trött och till slut bestämde jag att ne men vi stannar uppe hela natten då för att få nån räta på dygnet. Sådär bra, för vid 3 blev min kropp helt slut så jag var tvungen att lägga mig, och sen somnade jag till så klart. Det är ju så skönt att sova!!

Och när jag la mig, la han sig.
Så klockan 11 ringde Carina och väckte mig, haha! Då hade jag tre missade samtal och två meddelanden på telefonsvararen från henne. Sen hade hon ringt Malin som inte hade tid för hon hade full planerad dag idag. "Men ring hennes jättelätta hemtelefonnummer då?" och det sista Carina sa innan hon gick var att hon kunde det utantill, haha!

Så när jag satt med mobilen i örat ringde hon på hemtelefonen.
"Man får börja när man vill" - gosh. Så käckt med sånna dagar. Jessica skulle jobbat heldag men eftersom dom var två på plats så var det ingen panik med när jag kom, bara jag gick till stängning. Och det är ju klart. Så jag har gått igenom raderade varor (saker som utgår ur sortimentet, och sen går vidare till raderad) och känt mig duktig!

Nu, ska vi gå ner och köpa busskort.
I love ICA! Så skönt när dom har öppet till mitt i natta (kanske inte om man jobbar där dock) så vi som kommer hem sent hinner ner och handla också. Som i gamla lägenheten hade vi ju bara ett Tempo (och en Pressbyrå, om man ska ha busskort, men mat och grejer på Tempo) som stängde samtidigt som oss.

Så, nu vet ni vad jag haft för mig.
Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra dag?

Ett så fruktansvärt bra blogginlägg

Bea: Tack, det samma till dig!

Blondinbella har skrivit ett så fruktansvärt bra blogginlägg idag så jag bara måste länka det!


Och en annan lite kul, eller kanske mer bra grej, är att på Facebook finns det en grupp/klubb/sak som är emot det här med "hundslagsmål" eller "hundattacker". När man blev medlem stod det "Jenni is the 1,129,266th person to join the cause Stop Dog Fighting Now. Join them: http://apps.facebook.com/causes/join/717/34341669?m=6d722a40" Cirka två timmar senare blir Oscar medlem i samma grupp/klubb/sak och får följande meddelande: "Oscar Lindeberg is the 1,130,034th person to join the cause Stop Dog Fighting Now. Join them: http://apps.facebook.com/causes/join/717/42853568?m=6d722a40" och förutom att det är massa siffror i adresserna står det även vilken person i ordningen man är som registrerat sig och på de cirka två timmarna som gick mellan våra registreringar har det gått med 768 personer. Det tyckte jag var rätt strongt och bra.

Det var typ det jag ville säga.

Det finns verkligen folk till allt!!

Marina: Visst är dom? Natti natti på dig också! ...eller god morgon nu förmodligen, hehe.

Jasas: Tack själv du!! Dom har en stor skål med fin, fin sand som dom rullar sig i. Lite lustigt, hah.
Haha det hade jag aldrig hört! Vi säger kort och gott flisa! Eller ja, jag i alla fall.

Anneli: Naaw, mamma hjärtat bliralldeles varm av att läsa, haha.
Nä bläch, jag är så trött på ungar nu så jag spyyyr, haha! Efter mina försök att få tio ungar när jag kom upp i sju i ena och sex i andra, baah! Nu kör jag aging off men det är tråkigt också, dom går till jobbet och kommer hem och om och om igen. Ganska enformigt just nu.
Hah, det finns verkligen folk till allt!
Helt sjukt vad vissa tror eller hittar på. Kolla här vad som stod hos expressen. Oscar som skickade länken (han håller på med så skumma grejer?) och jag bara skrattade när jag läste.
Folk, folk, folk...

Fastnade visst lite i spelet, oops.
Så tråkigt var det, hah! Men nu känns det som det borde vara natti, eller hur? Läsa alla bloggar som kommit sen sist också, vissa har plitat på bra ikväll! Kuuuuul.
Natti natti folket!

Våra sötaste små gostroll <3

Kom på att jag skrev ju förut till Hanna att jag skulle lägga ut bilder på ungarna.
Och så fick jag sån lust att visa ALLA!

Vi börjar med mellan små/stora. Bilderna när vi sålde förra omgången.


Tuffs och Rumpan. Sparv och Trilla.
Rumpan är storasyster, född fyra månader tidigare än övriga tre här.
Hon hade även ett syskon som dog i magen, vid födseln eller strax efter.
Det var vår allra första kull chinchilla bebisar.


Lillebror och storasyster pussas lite, haha gos troll.
Och Sparv och Trilla. Inte det lättaste att fota chinchillor.


Vår lilla Rumpan.
Världens tamaste och sötaste bebis.
Hon var inte riktigt som alla andra. Två nätter i rad lyckades hon rymmar ur sin bur. Vad gör hon för bus? Jo, hoppar upp i sängen och trampar runt i Oscars ansikte! Hah!
Skulle man ha ut henne sträckte man in handen i buren, hon nosade lite och hoppade på sen.
Den finaste och sötaste av dom alla, alltid vår lilla bebis <3Lilla bebisarna, ganska så nykläckta. Hela en dag gamla.
Ser inte ut som mycket för världen, man kan ha en, två och till och med tre sötnosar i en hand!
Och stilla vet dom inte vad det är. Kuta så fort mina skakiga ben orkar bära är rätta takter. Bambi på hal is är en underdrift.
Kolla bara på Belinda eller Piggelin (första bilden) som klättrar på, ETT DYGN ganmal!


Lilla Puck (fortfarande en dag gammal) är ute på äventyr! Om vi bara vetat då, vad den lille då, skulle hitta på NU! Hah, fan vad livet är underbart!
Och Oscar som tittar på en av dom blinda, Belinda eller Piggelin. Fråga mig inte vem.


Belinda eller Piggelin på klättrings äventyr första dagen i livet. Puck hänger på - lite efter som vanligt.
Lite för mycket lek och bus gör pytte bebisar naniga så dom somnar i ens hand. Hah, snarkar gör dom också dom små trollen, så söta så!!Lite större troll. Fast lite små ändå. Pappa och Puck.
Och Puck och Belinda. Toktroll!


Toktrollen som är kameraskygga. Mamma i mitten (den stora alltså) och bebisarna runt om. Puck, svart, och Belinda, ljus, för den som inte hängt med.
Och Gismo, kameraälskaren nummer ett.


Och sist, men inte minst, en avslutningsbild på alla älsklingarna.
Oftast när jag är i farten med kameran är det mitt på ljusa dan och då gör dom sin favorit syssla (efter äta, bada och busa) vilket är sova. Här ligger dom alla så gott i en hög. Tittar man noga ska man se nåt ljust bakom pappa Gismo och nåt mörkt bakom mamma Lova (så lägligt dom låg, prefa!).

Våra sötaste små gostroll <3

Bröt blogg.se!

Bröt blogg.se!
Så trött jag blir, alltid är det nåt som strular! Håller på och göra ett inlägg om alla bebisar, men funkar det? Ne, det tar hundra år att göra nåt och det blir error. Orka blogg.se!

Får ge det ett försök till.
Sen försvinner jag in i Sims igen om det inte funkar. Snart dags att nana, påstår Oscar, och då vill jag ju hunnit spela. Så, håll tummarna för att det funkar, annars vet ni vad som väntar imorgon!

Hacka mina grönsaker

Chathrine: Haha ja, det finns då knepiga människor här i världen!

Nu ska vi snart äta tacos här (igen?).
Kändes som det inte var så länge sen sist men jag blev så sugen på det! Så jag ska hacka mina grönsaker så fort jag är klar här, och Oscar gör köttfärsen som alltid. Vi är ett bra team vi. Han får inte hacka mina grönsaker så det inte blir fel, då blir han delegerad till köttfärsen. Perfekt!

Pratade med Malin tidigare.
Höjde snittet då samtalet låg på en timme, dom senaste har bara legat på 50 minuter och det drar ju ner en del, hah! Hon sa i alla fall att Jessica hade barn som var på väg att bli sjukt/var lite sjukt så eventuellt skulle det bli jobb imorgon. Annars ser veckan leeedig ut? What?

Men jag lovade komma ner typ onsdag eller torsdag.
Malin skulle ha med sig moussakka(??) (googlade, stavas med ett 'k', men ändå) så jag skulle komma ner och smaka. Hennes pappa gjorde tydligen gooood moussaka (<-- kunde!!). Ne men vad sägs om mat? Oscar säger att han ska lägga sig snart, vi får väl se om det.

Tillbaka till Belladonnabukten

Annli: Ja, mammas söta är hon. Men då kanske jag ska orka mig titta nån gång då. Kanske, hah.

Ne, nu ska jag tillbaka till Belladonnabukten (sorry, jag ljög när jag pratade om Blomdalen, Belladonnabukten är det ju som gäller) och bo i mitt coola, balla lägenhetshus!

En god hemmafru

Jasas: Dåå ska jag lägga upp bilder på när bebisarna var små! Dom ser ut som små råttor men så söta! Du får komma hit så ska du få se och klämma(?) och känna! Så mjuka och goa! Och söta!
Hmm, ingen aning? Vad är en spinga?

Spiderchick: Visst är hon!

Nu ska jag snart vara en god hemmafru och göra lunch till min man.
Stekt kassler och potatis, gu så avanserat. Sen ska vi nog ta ner julen till förrådet. Det mesta står ju nerpackat i kartonger men ner ska det ju också.

Annars har jag bara speeelat.
Byggde värsta tuffa lägenhetshuset så där ska jag bo sen! Med världens dunder utsikt, om jag kommer ihåg att titta på det sen när jag spela, haha!

Ne, men dags att sätta igång.
OCH! För den som inte upptäckt det så är bästaste Jasas-Hanna på G igen! Tjoho! Efter lång (hah) frånvaro har hon bloggat som en tok idag, goodie!!

Excellent only love

När jag gick igenom bilderna här om dagen hittade jag även en bild på lilla Lova-love från när vi hade bebisarna (Puck och Belinda, sista omgången) och hon var tvungen att tvångsmatas.
Hon ser så liten, bebisig, och söt ut, våran lilla Lova-love. Stackars mammas lilla bebis.


Våran alldeles egna lilla
Excellent only love!

Pigga till lite

Chathrine: Hah, låter ju som tjejen har lite problem då? Stackars kille...

Marina: Eller hur? Haha. Tack, ha en bra dag du också!

Ännu en måndagsmorgon.
Dom är lika mycket favorit som tvärt om. Skönt på ett sätt att veckan drar igång och snart är det helg och Oscar kommer till skolan. Men samtidigt är det alltid måndagar som är mest tveksamma - "blir det jobb eller blir det inte?". Man vet liksom aldrig säkert.

Kan bli ja lika mycket som nej.
Och båda är ju trevliga. Alltid kul att jobba och aldrig fel att vara hemma. Men eftersom det är leveransdag så vet man typ när leveransen kommit om jag behövs eller inte, heh. "Man får gärna komma när man vill" brukar det komma SMS då. Okaaj, be right there!

Men än är inte klockan så mycket.
Sängen lockar riktigt mycket. Vill, vill, vill! Men samtidigt är jag ändå uppe. Får väl ta mig in i duschen för att pigga till lite. Och luckra upp foten lite. Ska operera mig in och plocka ut nåt som tatt sig in igen. Suck. Varför ska det alltid fastna saker i mina fötter för?!

Ex är en rolig uppfinning

Alltså ex är en rolig uppfinning.
Jag har ett som jag tycker är lite roligt, men det är inte honom som fick mig att tänka på detta. Även om han väl räknas in i den roliga uppfinningen ex. Nej, den jag tänkte på var Oscars ex. Hon är också en rolig historia.

Det har varit några turer hit och dit med den tjejen.
Allt från att hon ska vara kompis med Oscar, hon ska hata Oscar, hon ska vara bästis med mig, vi hatar varandra och jag vet inte allt. Men helst av allt vill hon gärna skryta om hur bra hon har det utan Oscar.

Fine with me, jag är nöjd med honom.
Men så ser jag idag, av en slump egentligen, att sist jag bloggade på lunar var den 10:e december förra året. Den 4 januari i år skapade hon ett konto, som bara varit inne då och hunnit läsa mitt senaste inlägg.

Jag undrar bara varför?
Hon har inte gjort nånting alls annat (vad jag kan se) och kontot finns kvar. Sen kan jag väl inte vara helt, helt säker på att det är hon, men det är samma nick, samma ålder och samma ort. Så det känns troligt.

Jaja, tyckte bara det var lite komiskt.
Vad är meningen liksom? Som sagt, ex är en rolig uppfinning. Tänk så tråkigt och olustigt allt varit utan allas våra kära ex? Ex kex liksom.

Framsteg

Så, nu är jag hemkomen igen.
Har väl varit ett litet tag också, men ändå. Gick bra idag. Några fler ungar men inte många. Kan vi ha vart fyra (av sex) i första gruppen och fyra (av sju) i andra gruppen. Så det är ju ändå framsteg från förra veckan. Så nästa vecka får vi hoppas på fulla grupper, japp japp!

Och när jag kommer hem är här så fint.
Nog för att jag sagt till innan, men ändå. Haha. Så kanske jag är ledig imorgon och kan göra klart, främst golv som behövs göras. Nu är jag nana redo där emot. Fast först lite mat. Får se vad vi kan hitta på för spännande på den fronten. Lutar åt baguette, men man kan ju förvånas!

Sugen på att bygga hus

Marina: Haha nej det kan man verkligen inte! Simskola är det idag ja.

Så, nu känns det bra igen.
Nu har jag kortare hår på benen än vad Oscar har. Hans har väl typ växt ut till fullängd igen sen förrgår så nu är mitt hår kortast. Allt ska vara en tävling, vem har kortast hår på benen?

Tänkte mig nog lite Sims igen.
Hmm, blev så sugen på att bygga hus om jag inte spelar vidare på alla ungarna. Apropå ungar kom jag på att det ska bli spännande att se hur många vi blir denna veckan.

Förra veckan var det ju ganska tunnt.
Två, sen tre, ungar i första gruppen och tre i den andra. Antingen är det mycket sjukdommar eller så är det nåt som blivit fel i informationen. Hoppas i vilket fall att vi blir fler idag!

Ne, nån halvtimme kvar nu.
Bäst att hoppa in igen så man hinner nåt, hehe. Tiden går ju så fort ändå så man behöver all tid man får. Så ha en bra kväll ya'll!

Ett tag eller två

Marina: Mjorå, det blev rätt okej. Mer om det nedan, hehe.

Nu börjar det bli dags att ta på sig kläder, här är kallt.
Och packa väskan till badet så man inte glömmer det. Sen får vi ta ett tag eller två här i hemmet även om jag fick gjort mycket medans Oscar gjorde sin mat. Hans skulle ju göras massa i stekpannan, så jag fick steka min fisk och lägga bort den medans han gjorde sin. Men promenarden får nog vänta till en annan dag, om det inte blir en sen, sen promenard men det är väl inte att räkna med?

Och som jag skrev till Marina så blev fisken rätt okej.
Hade förmodligen för hög värme så det föll ihop när jag vände den för sidorna blev hårda. Men då kommer jag ihåg det till nästa gång för sån var det inte sist jag köpte en annan sort. Men, det gick att äta och blev så smarrigt så! Är glad att jag gjorde den maten och inte Oscars, höhö. Även om han sa att det blev gott men det såg inte det minsta aptitligt ut faktiskt.

Ne, om vi skulle ta och göra nåt av dagen då.

Kände att jag behövde en paus

Jasas: I miss you! <3

Nu har jag tröttnat på Sims, brööt.
Det blev för många ungar med tvillingar varje gång, haha! Istället för att hon skulle bli gravid direkt efter hon fött andra omgången var det så mycket annat att göra så hon hann liksom inte lägga sig ner den tiden det tar att myspysa. Och hann hon var killen på jobbet eller gjorde nåt annat. Men nu är hon på G igen och alla barn reder sig snart själva, tjoho! Bara fyra kvar (om man räknar dom i magen).

Så, jag kände att jag behövde en paus.
Typ göra mat. Jag ska äta lax och potatis, så gott!! Så länge sen jag åt nåt sånt eftersom Oscar inte äter fisk och nån enda gång vi är hos mamma bjuder dom kanske på kokt fisk och vitsås för dom vet hur mycket jag älsker det. Men lax är ju en annan historia, och den ska vi ta i dag, smarr!!

Sen har jag lagt städ och promenard på schemat.
Vet inte hur många dagar jag sagt och tänkt det men jaja. Inte hela världen. Det blir lite stökigare och man blir lite fetare men vad gör det? Inget ont som har nåt gott med sig eller vad heter det? Nej, nu tycker jag att jag hör firren ropa på mig. "Snääälla, kom och äääät miiiig!!!"

Ett steg från döden

Om jag hade vart med om det hade jag köpt en trisslott, säger Oscar när jag tittar på klippet.
Ehh, ja. Helt galet. Inte för inte heter klippet Ett steg från döden.

What ever, haj!

Ann-Sophie: Du kan ju tänka dig vad för grejer han slänger ur sig när han sitter där, haha!

Så, nu har jag fått till det låsta inlägget och tänker tacka för mig och säga god natt.
Ja, lite bloggar och sådär innan men inga mer inlägg förrän jag sovit, låter bra.
Så natti natti på er folket, eller god morgon kanske det blir mer? What ever, haj!

Gayvapen

Jag har ett halvt öra med i Oscar och Karls konversation.
Dom sitter och spelar tillsammans över nätet.
Helt plötsligt hör jag Oscar säga:

- Jag går och byter vapen. Detta var ett gayvapen.

En bild jag skulle haft med i Malins tävling

Chathrine: Ja, det är också ett alternativ faktiskt. Får ta med det också i beräkningarna och funderingarna.

Marina: Visst var den bra? Hah!

Attans, lite sent hittade jag en bild jag skulle haft med i Malins tävling!
Håller på med ett låst inlägg och fick bilder från Oscar som inte var purfärska. Hittade detta, något galna, foto på mig då från julen -07. Hujeda mig!Madicken

Nog för att jag gillar alla Astrid Lindgrens serier, filmer och låtar, men denna var ju bara SÅ bra hahaha!
En något hottad Madicken, hah!

Man blir så sliskig

Bah, dilemma!
Jag är hungrig, eller sugen på mat. Vi åt ju vid 13-tiden och sen dess har det bara varit massa sött. Men vi har inte direkt nåt matigt hemma. Baguetter är det närmsta men det hjälper inte när jag vill ha mat liksom. Finns inte så mycket annat man orkar ställa sig och laga mitt i natten.

Då har vi alternativet.
Mc Donald's. Egentligen är jag inte alls sugen på det, inte gå ner och allt det där heller. Även om jag för nån timme sen var dunder sugen på nåt fettigt. Kebab eller Mc, bara det är fett! Hel skumt, men det gick över rätt snabbt. Sicka problem man har verkligen va?

Hatar att bara ha gått på sötsaker hela dagen.
Man blir så sliskig och jag vill liksom äta mat, nåt som är salt som liksom jämnar upp i magen på nåt sätt. Så vi får la se om vi ska orka dra oss ner och hämta mat eller hittar på nåt här. Kanske fråga Malin om inte hon kommer och kör hit maten? Tar ju henne max en halvtimme med allt?

"Jag träffar ju din mamma oftare än vad jag träffar dig!"

Marina: Tack från mig och säkert från henne också!

Jasas: Tack från oss till dig också! Haha, nu hade hon blivit glad om hört/sett att du tyckte det. Men det är hon också, lilla mamsen. Och BRA att du gillar mina Sims-äventyr, då kan det komma mer haha!

Chathrine: Haha jo så sett men dom är lika gamla, om man inte ser till oss då, hehe. Unga och fräsha, hah!

Hah, skällde precis lite på Putti för att hon varit lite frånvarande.
"Jag träffar ju din mamma oftare än vad jag träffar dig!" och det värsta är att det är sant, hah! Var ju inte så länge sen, typ i början på januari, när vi var uppe hos mamma och moster var där. Och idag var hon ju där för att fira mamma. Och Putti såg jag sist..... Borde vart när Nea fyllder år i november?

Men som tur är fyller vi ju år snart, så det blir ändring på det.
Apropå det har vi lite funderingar på hur vi ska göra. Jag fyller ju på lördagen och Oscar på söndagen. Jag tycker att öppethus båda dagarna är det bästa eftersom vi inte har plats för båda familjerna (min mammas och min pappas) samtidigt och knappt en i taget.

Plus att helger brukar vara så stressiga och planerade.
Då kan folk komma när dom vill. Oscar där emot tycker vi tar en familj ena dagen och andra nästa dag. För att slippa ha folk "springandes hela dagarna". Men jag tycker det bli så mycket smidigare så alla får plats och kommer när dom har tid. När det ändå är en hel del folk det handlar om.

Så, min fråga är bara lite snabbt och lätt:
Vad tycker ni? Vilket hade ni föredragit? Och då pratar vi om minst 20 pers, jag har inte tänkt att nån ska sitta i köket då har vi soffan med 6-7 platser men ett litet bord. Så sett blir det ju 10 pers om dagen, cirka. Så svårt att veta vilka som kan eller inte, kan bli upp emot 30 också.

Så domt när man inte vet, och orka ringa alla?
Ne, sen blir det att jag säger till en eller två på var sida hur det blir så får dom sprida vidare, haha! Det är ju så jag får reda på saker också så. Men men, det löser sig väl på nåt sätt, annars får vi la fly landet i några veckor tills det lugnat sig. Ne men det löser sig alltid.

Jag ska spela Sims

Anneli: Visst är det alltid så, man tappar alla namn när dom blivit för många. Men nu när jag är uppe i sju barn börjar det bli jobbigt att komma på namn som passar! Både för killar och tjejer. Borde finnas en såndär slump grej som när man gör simmar, fast med namn också.

Åter en ny dag, tänka sig.
Idag ska vi åka till mami för hon, ja just det, fyller år. Men innan dess ska jag hinna duscha och göra lunch, så vi får se när det blir. Dessutom ska ju dom andra hinna komma hem från skridskon och hon ska hinna vakna.

Men, jag har faktiskt ingen lust att sitta här och skriva.
Jag ska spela Sims, har ju sovit i flera speltimmar! Så man kan göra.

Grattis på 46-års dagen Mamiiii!!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är mamis födelsedag
hurra, hurra, hurra!
Grattis på 46-års dagen Mamiiii!!

Tack för idag

Wow, Det är tio (eller femton?) minuter kvar tills Let's Dance börjar och jag är vaken!
Ikväll röstar jag på Morgan, Laila och Hasse. Om man bara ser till ikväll för dom andra kvällarna kommer jag faktiskt inte ihåg. Förutom att Morgan var favvon innan också. Han är ju grym!

Funderar där emot på att ta röstningen, med lite Samantha, i sängen.
Plocka ut linser och göra sig klar och sen bara släcka de små blå. Gick inte så bra för min familj, pappan ökade sin ålder med tre dagar och jag har inte "råd" att lösa det.

Men men, han får la dö så får hon gå vidare med nån annan?
Eller så startar jag en till och drar upp så dom lättare får tvillingar, då behöver man ju bara få barn fem gånger. Det löser sig, det är bara ett spel - som tur är! Hah, tänk om det var på riktigt!

Ne, men då ska jag inte sitta här och babbla.
Good natt och ses imorgon, sov så gott och allt sånt där. Tack för idag och puss och kram!
Och lite sådär.

Utmaning med frågor igen

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? - 22.01.
2. Namn? - Jenni.
3. Vart bor du? - I vår lägenhet.
4. Hur många barn vill du ha? - Minst två, sen får vi se.
5. Vill du gifta dig? - Absolut, är ju bara en ring ifrån!
.6. Har du ätit sushi? - Ja, tyvärr.
7. Favoritglass? - Choklad med chokladkross, mumma!
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? - Två-tre tror jag vi(/HAN) har.
9. Humör? - Trött och glaaad.

FYRA GREJOR
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej, hah.
2. Har du en hund? Nej men har haft.
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon om den är Oscar. Annars sover jag inte.
4. Tror du på spöken? Japp, absolut.

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nån centimeter eller två kanske.
2. Skulle du vilja väga mer? Nej nu räcker det!
3. Skulle du vilja ha sex nu? Inte på studs.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Ne, sockerdricka räcker så bra så.

KAN
1. Kan du röra på öronen? Med händerna, ja.
2.Kan du slicka dig på näsan? Hah, ja! Vad nu det ska vara bra för?
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Skela? Ja, men inte gärna.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Så länge det inte är nåt bus på G.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jag sover ju oftast mer än fyra timmar.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Självklart.
7. Kan dina vänner lita på dig? Jaa-a!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Kan tänka mig, ja.
9. Kan du suga? Det ska väl inte vara omöjligt.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jaa, utan problem!

HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Det har väl hänt...
.2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja det har dom/gör dom.
3. Har du syskon? Japp, en liten sådan.
4. Har du någonsin haft sex med någon? Hah, ja nån gång eller två.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte mer än bus - vad jag vet.
6. Har du varit full den här månaden? Nej har jag inte.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Haha ne, inte så värst.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, men om en liten stund.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Haha, jorå.
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej, hoppas på aldrig.
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ne, samma där.
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ne.
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Hah, nej!
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Vet bara jag... Lala... Ne då, det har jag inte.

Omjusteringar i middagen

Jasas: Ja precis, dom har man ju alltid.

Anneli: Njae, det anser jag väl inte vara fusk egentligen, eftersom som du säger man får det som belöning. Bara att jag inte tänkt på det, men det ska jag försöka komma ihåg till sen, hehe.

Vi gjorde lite omjusteringar i middagen.
Ingen av oss hade direkt lust att göra paj så vi gjorde som så att vi stekte filéerna och kryddade dom då. Skivade dom så vi kan ha på/till baguetterna. Och så salladen då, som jag tjatar.
Men det blir nog gott det också, och lättare.

Åt ju ändå mega massa pizza från igår förut.
Så nåt dunder mega behöver vi ju inte ha i oss nu. Och så har jag ju mitt godis, tihi. Och så blir det Let's Dance på det. Får väl se om jag orkar se hela idag, haha.

Man skriker när man blir upphetsad

Jasas: Ja det känns ju som mest jobbigt i början även om man alltid kommer ha en del som är ledsen och saknar. Men vi finns ju alla här för dig, det vet du!

Tänkte lämna en lägeskoll.
Nu är vi uppe i sex ungar (Benjamin, Kristoffer, Mikael, Amanda, Sebastian och Mikaela) när jag insåg att om åtta dagar blir dom åldringar så det blir till att adoptera här nu. Så fort dom är på fötterna igen.

Men, innan dess ska jag ta en paus.
Eller två egentligen. Nu ska vi strax gå och handla, så det blir ju paus nummer ett. Då ska vi köpa godiiis. Mm, så sugen! Sen ska jag faktiskt bygga ett hus som jag skissat lite på. Det blir paus nummer två.

Sen blire paj ikväll, ska bli smarrigt!
Och så köper vi Icas gudomligt goda vitlöks baguetter till och sallad då. Och så godis på det. Och imorgon blir det säkert nåt gott när vi är uppe och firar mamisen. Får nog gå upp imorgon då, haha.

Men i alla fall, ni vet var ni har mig.
Precis här där jag alltid sitter fast i ett annat kvarter bara. Och emellanåt kommer jag tillbaka på andningspauser. Man blir så inne i spelet så det blir så intensivt så man måste dra sig ur ibland.

Lite som jag fått säga till Oscar att ta en kalldusch några gånger igår och idag.
Han nästan skriker åt stackars Karl och jag försöker få honom och dämpa sig men han ursäktar sig bara med att man skriker när man blir upphetsad. Ta en kalldusch då säger jag, men han lyssnar inte.

Vetti katten hur vi ska klara det här

Anneli: I see, I see. Smart tänk, med överkastet, hehe.

Jasas: Ja, jag förstår verkligen! Skulle bara vilja ge dig en dunderkram nu och önska att det onda gick över snart.

Kom liksom av mig lite efter jag var inne och läste hos Jasas-Hanna.
Blir så ledsen för hennes och deras skull och kommer ihåg hur det var när vi var tvugna att göra oss av med vår bästa vän. Men sånt är livet och en dag lär man sig att leva med det även om det är tungt i början.

Lika bra jag flyr tillbaka till Blomdalen igen.
Där har vi nu fem ungar och vetti katten hur vi ska klara det här. Men det ska gå bra, minst 10 ungar ska det bli. Har man bara tillräckligt mycket att göra går det bara av farten. Japp, nu drar jag!

Nu beger jag mig in i Blomdalen

Fortfarande inga kommentarer från Jasas, trots att jag bloggar som en tok?
Jaja, det är väl bara att vänta. Hon har ju inte ens bloggat än och klockan är, kors i taket, redan 9.35! Fast på ett sätt är det ju lite positivt för jag kommer här ifrån snabbare då, haha. Även om jag ska vara kvar men jag hinner byta tills Sims.

För idag ska jag spela och där med pasta, försök inte ändra mig!
I flera dagar nu har jag varit så sugen men alltid nåt som kommer emellan. Men, nu beger jag mig in i Blomdalen och kommer ut för andningspauser lite då och då. Släng ett pling så säger jag hej när jag kommer ut.

Jag bestämde att han skulle raka hela benen

Om nån undrar vad vi gjort här ikväll/natt kan jag svara på det:
Vi har rakat Oscar(s ben).

Det började hel oskyldigt med att han tyckte att hans hår på fötterna (ja han har/hade sånt) kliade så värst så han skulle raka bort det. Vilket han också gjorde.

Sen skämtade jag/vi om att han kanske skulle raka av det som alltid kliade där strumporna satt. Det var lite kul men såg ju så domt ut! Så jag bestämde att han skulle raka hela benen.

Han sa nej, så jag rakade en bit lite under knät och vad skulle han säga då?
Sen var det ju bara att köra på eftersom vi laddade batteriet så jag får rakat mig till söndag.

I alla fall, han blev som en stor bebis. "Så här ohårig har jag inte varit på många år" tror jag han sa vid nåt tillfälle. Och att det blev en hel hund när han sopade upp håret.

Rusa i säng

Chathrine: Då får jag leta om/när vi tar oss till nån annan affär än Ica då, haha! Här är det bara Ica och Lidl och jag gissar på att dom inte har.

Anneli: Thank you very mutch!

Okej, jag börjar bli lite trött.
Men jag kan inte lägga mig förrän Oscar är klar. Han hjälper sin lillebror att bygga dator och han har försökt i en timme nu(?) att få i cd-läsaren. Och hållt på med allt i säkert en fem-sex timmar eller nåt. Nu är det dags att bli klar och nana tycker jag allt. Speciellt eftersom jag fastnade med Malin på MSN och missade mitt Sims.

Fan vad jag tycker om att ha slappe dag och vara ledig.
Plus att jag känner mig så utvilad och go så jag lätt kunnat gå och jobba imorgon. Har dessutom lovat vara stand-by på söndag (inte lördag eftersom mami fyller år) och så.

Verkar som Malin är på väg bort.
Vaddå, det är ju lite mer än sju timmar tills hon börjar varför ska hon sova nu? Äh, klent. Och Kalle vill också sova men Oscar propsar på att dom ska få allt klart ikväll. Jag säger då det. Kanske bäst att göra allt i ordning för att kunna bara rusa i säng när dom är klara? Kanske. Vi gör så.

Idag var pysseldagen

Okido, idag var pysseldagen.


1. Alla joks och beskrivningar. 2. The pearls. 3. Alla trådar: vit, röd, svart, natur och orange.


1. Flätat svart, vitt, orange och rött med pärlor i samma färger.
2. Skulle gjort ett armband, men snörena tog slut.
3. Natur och orange med lite pärlor.
4. Armbandet kopplades på och blev ett halsband, käckt!

Fotat mig själv lite

Jag satt och bläddrade igenom bilderna jag la in, eftersom jag ska göra ett inlägg sen om det jag pysslat med idag. Hade fotat mig själv lite, ovanligt? Ne, men den finns sånnadär magnet grejer man använder som "knäpps" (som man öppnar och stänger med) och det kan man använda för att se hur det ser ut om man har piercing.Under läppen och i tungan, yeah!


I alla fall, när jag gör detta vänder sig (tydligen) Oscar om och följande konversation följer:
- Vem var det?
- (hinner inte svara...)
- Är det DU?!
- Ehh, ja...
- Du såg så söt ut...
- Jaha?!
- ...jag menar så konstig ut!
- Tack, kändes bättre.


Bara för det lägger jag ut en bild på honom när han ser tjock ut OCH där han ser ut att tro sig kunna flyga, mouahaha! (Även om han egentligen klipper i en tröja, mouahaha!)

Pappas födelsedagspresent

Bara för att jag tyckte det var lite kul och fint så tänkte jag att bättre sen än aldrig och lägger ut bilderna på pappas födelsedagspresent. Det är ju inte ens en vecka sen vi var där, så det är väl inte så illa? Och lite gamla bilder är väl bättre än inga bilder? Am I right or am I right?1.   2.   3.
1. Handdukarna  2. 'Joel' och 'J' - guess why?  3. Inslaget och fint!

Vi gjorde nog världens godaste pizza!

Marina: Utmaningen ska jag anta imorgon, var ännu en såndär lång en och jag har ju precis gjort den från Jasas, haha! Men tack, ska absolut göra den!

Jasas: Ja men visst är jag elak? Jag har varit ledig hela dagen och knappt bloggat alls. Men jag har sett desto mer Lost!
Och mina linser är sånna man måste ta ut varje kväll, finns olika sorter. Som mina, sånna man slänger efter varje dag och sånna som sitter i en månad. Sen kanske det finns fler men, ja.

Chathrine: Lät inte helt fel med apelsin-geisha. Även om jag inte är så mycket för apelsinchoklad alltid, men lät gott.

Anneli: Jajjemen, lite har det allt blitt!

Så mätt jag blev, vi gjorde nog världens godaste pizza!
Hittade ett dunder bra recept på nätet, (typ hääär) och så hade vi passerade tomater med vitlök på och skinka och taco-köttfärs. Och så ost då. Och efter 10 av 15 minuter slängde jag på lite röd paprika och det blev så smarrigt! Degen var riktigt, riktigt god och nu äntligen tyckte jag om vår hemmagjorda pizza!

Haha, halva plåten gick faktiskt.
Även om Oscar åt mest, det gjorde han. Och jag egentligen inte skulle ätit den sista biten, men gott vare! Och nu är jag så sugen på att spela Sims så jag vet inte om jag ska spela vidare eller bygga hus. Kanske lite av båda? I alla fall så ska jag skriva/göra två-tre inlägg till nu, innan jag gör nåt annat.

Utmaning med frågor

OM DIG
01. Namn - Jenniii.
02. Bor - I vår lägenhet.
03. Syskon - Japp, en liten.
04. Ålder - Soon to be 20.
05. Född - På en tisdag.
06. Ögonfärg - Blå/grön.
07. Längd - 167,5 kan vi väl säga.
08. Sko storlek - 41-42 cirka.
09. Höger eller vänsterhänt - Högerhänt.
10. Stjärntecken - Fisk.
11. Hårfärg - Röd-aktigt.
12. Födelseort - Göteborget.

DAGENS..
01. Låt - Bust a Move - Young MC
02. Saknad - Liten bror.
03. Kläder - Vita piratbralls, vitt linne och svart/grå kofta.
04. Smink - Obefintligt.
05. Underkläder - Svart och blommigt, typ?
06. Mat - Mackor, pasta/köttfärssallad.
07. Köp - Inte ett jota.
08. Göra sen - Äta pizzan och fortsätta slappa.
09. Godis - *tänka tänka* Ingenting?
10. Pinsammaste - Sjunga Cara Mia med Karl i hörhåll?

SVARA ÄRLIGT
01. Tycker du om att plocka svamp - Kan jag nog tänka mig, ja.
02. Tycker du om godis - Vem gör inte liksom?
03. Hur många gånger i veckan äter du godis - För många?
04. Äter du oftast nyttig mat - Hah, nej.
06. Är du stark - Beror på vad för styrka, men i överlag ja?
07. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Benen.
08. Tycker du att du själv är söt/snygg - I vissa ljus, HA!
09. Du ger mycket komplimanger till andra - Försöker göra det, ja.
10. Är du nöjd med ditt förnamn - Ja, det är fiiin.
11. Du tycker att du själv är smart - För mycket.
12. Vad är det sämsta hos dig - Har inget sånt?
13. Vad är det bästa hos dig - Jag är bäst.
14. Har du bra självförtroende - Visst låter det så?
15. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Beror på, allt från en till hela dagen.
16. Du tycker om att vara med killar - Ja, det är väl inget fel på sånna.
17. Känner du dina grannar - Nej, inte alls.
18. Vad har du för färg på dina underkläder - Svart och vitt.
19. Använder du BH varje dag - Så gott som.
20. Svär du ofta - Det blir det nog.
21. Gillar du skolan - Nope.
22. Har du någon gång skolkat - Haha jo det har man ju.
23. Spelar du något instrument  - Lite av piano och tvärflöjt.
24. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Gympa och simning.
25. Har du några tatueringar - Naj, inte en enda.
26. Har du några piercingar - Inte mer än totalt fem hål i öronen.
27. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Från två till fler.
28. Tycker du om djur - Dom felsta.

BRUKAR DU
01. Sova - Mer än gärna!
02. Ta mediciner du inte borde ta - Aldrig! Knappt ens dom jag ska.
03. Röka - Aldrig i någonsin.
04. Snusa - Nej, bara provat en gång.
05. Dricka - Ja, går väl inte att låta bli?
06. Skada dig - Ofta, ofta.
07. Klä dig i svart - Inte lika ofta.
08. Hata folk - Nej, ogilla eller irritera mig på, men sääällan hata.
09. Lita på folk - Inte så mycket längre.
10. Skada dig med flit - Nej, det räcker med dom gångerna som inte är med flit.
11. Drömma mardrömmar - Händer nog oftare än vad jag vet.
12. Gå i skolan - NAJ!
13. Gå i kyrkan - Inte om jag inte måste.
15. Vilja dö - Bara om man är trött och slut, haha!

NÄR
01. Åt du senast - Vid 17-tiden.
02. Läste du ut en bok senast - Juldagen.
03. Köpte du något senast - I förrgår.
04. Svor du senast - Idag förmodligen.
05. Sjöng du senast - Tidigare (apropå Cara Mia då).
06. Klagade du senast - Igår om inte idag.
07. Klantade du dig senast - En liten stund sen.

HAR DU
01. För många vänner - Noo, impossible!
02. Förföljelsemani - Haha nej, kanske skulle skaffa?
03. Någon annan psykisk sjukdom - Nej, vi är helt friska.
04. Skadat någon - Inte med mening.
05. Färgat håret - Ja, ett par gånger.
06. Några piercings - Ja, fortfarande.
07. Några tatueringar - Och nej.
08. Egen dator - Jajjemen!
09. Gjort bort dig rejällt - Haha ja, när gör jag inte det?

ÄR DU
01. Snäll - Mot dom som förtjänar det, höhö.
02. Snygg - Som sagt, i vissa ljus!
03. Söt - Aarå, det händer!
04. Lång - Inte direkt.
05. Kort - Inte direkt.
06. Klantig - Jao.
07. Tönt - Det händer nog det också.
08. Tjock - Japp, det med.
09. Smal - Nej.
10. Romantisk - Jorå ibland seru!


Mega sugen på att sitta och knyta och snurra

Marina: Natti natti!

Jasas: Visst är jag snäll? Fast du är ju snällare som tar hand om dig och din kropp, faktiskt.
Okej, VI är bäst! <3

Haha, bara för att Jasas-Hanna tjatar och för att hennes dag ska bli lite mer perfekt, kommer här ett litet inlägg!

Har en såndär slö och go dag. I love.
Började med att tanka Lost nya avsnitt, JIPPI! Såg nya Desperate Housewives och väntade på Lost så jag såg det braiga One Tree Hill lite igen. Tankade sista avsnittet från förra Lost, för att komma ihåg lite vad som hände. MEN, så kände jag inte igen nåt och tankar hela förra säsongen igen, gäsp.

Så det fick bli lite nytt One Tree Hill också, haha.
Inte hälften så bra som förra avsnittet. Men så är det ju två timmar kvar tills Lost är klart, suck. Men, jag är på pill humör så antingen ska jag in och spela Sims eller sätta mig och pilla ihop lite armband? Blev så mega sugen på att sitta och knyta och snurra och pilla och sånt där.

Men nu ska dagen få börja.
När det slutar om en minut ska jag snyta mig, sätta i linserna, borsta tänderna, klä på mig och fundera ut var jag ska sätta mig med mitt pill och fortsätta min slappe pill dag idag. Några sekunder kvar, damidamidammmm..... SLUT!

Två rader geisha

Marina: Ja det är la blogg.se som buggar som vanligt. Bah. Ja tack, dagen har varit bra! Hoppas din varit det också!

Oh sweet!
Hade glömt två rader geisha i köket som jag hittade när jag skulle ha oboy. Precis lagom dos och nu kan jag nana riktigt gott! Men attans, jag vill ju se nästa avsnitt One Tree Hill också, bara för att detta var/är så bra vill man ju se fortsättningen. Men, det får bli imorgon. No today.

Och Hanna, I'm sorry men jag glömde och orkade inte göra den så långa listan... Men imorgon när jag sovit många, massa timmar kommer den! Good nighty!

Jag lever och mår (rätt) bra

Jasas: Aw vad glad jag blir av dina kommentarer! Värmer så enormt, du är så bäst!! <3

Fy bubblan vad trött jag är!
Nana sängen snart, ett glas oboy först kanske. Så gott med oboy! Speciellt när man är helt trött och slut. Sicken dag! Malin ljög visst, Jessica började inte förrän 14 så jag och Carina hade fullt upp dom första timmarna och röjde på sen när vi blev fler. Dagen har bara flugit förbi och jag har haft så kul! JAMMI!

Dessutom har jag glömt nåt viktigt.
Jag har tankat både One Tree Hill och Desperate Housewives men inte sett det än? Men äh, tänkte jag. Jag ser om förra avsnittet igen! Haha, men det var ju så bra. Sitter och skrattar lika mycket nu som sist. Om inte mer, för nu skrattar jag innan det roliga och sen när det väl händer, haha!

Men imorgon ska jag lata mig.
Bara slöa och Oscar ska städa och baka, jäpp! Kladdkaka och negerbollar har jag beställt så det ska han få fixa till mig som är så gotte sugen! Haha, fniss. Ne, här blir inget skrivet när jag tittar så bäst att avsluta och släcka ner för att dricka oboy! Men, jag lever och mår (rätt) bra och återkommer imorgon!

Är det dags att blogga?

Ne men vad säger ni, är det dags att blogga?
Men jag orkar faktiskt inte. Inte det minsta pytte lilla alls.

Igår... Funderar på vad jag gjorde då.
Ja just det, det var då det blev en "Kom när du vill"-dag på jobbet - till stängning.

Sen var ju mötet klockan 8 i morse, tjoho!
Fast det var ju kul så sett, och det är inte så farligt då och då.

Men så bidde dagen ganska lång idag.
Närmare bestämt till klockan 17 istället för 15-16.

Men kul hade jag, hela tiden, så gott som.
Och imorgon bär det av igen, jajjemensan!

10-19.15 YEEHAAW!
En tjejdag då jag, Carina och Jessica är där till öppning och jag och Jessica stänger.

Då ska vi röja som fan och dunder!
Plocket ska flyga och lagret kommer bli så fint så fint!

Men nu går verkligen ögonen i kors och det blir så jobbigt i linserna.
Så jag får förbereda min matlåda för morgondagen (tacooos) och sen plocka ut dom.

Och sen gott folk, ska jag göra nåt helt underbart!
Jag ska lägga mig i min go-goa säng, sluta mina två blå och sova.

Så det får räcka med denna korta och snabba uppdatering tills jag är mer ledig igen.
Natti natti och ha't bra så länge!

Det är ju kul att man är med när saker händer

Jonna: Tack :)

Chathrine: Hehe så synd.

Pappa ringde precis:

- Vad är det som händer i erat hus?
- Ehh va?
- Inbrott och grejer?
- I vårat hus??
- Ja, igår.
- När då?
- Öhh jag vet inte. Farmor hade sett polisbilar och hört gap och skrik.
- Jasså, jag har inte hört nåt?

Ropar på Oscar och frågar, han har inte heller hört nåt.

- Fast det bankar och bonkar alltid här. Lite extra igår på dagens så sett. Var det mitt på ljusa dan?
- Ehh.. Nee... Det tror jag inte?
- Hah, jag får väl fråga farmor.
- Jaa, hon vet bättre vad som händer i erat hus än ni.
- Vill man veta nåt får man fråga farmor.
- Ja, ring henne, jag pratade med henne alldels nyss.

Fast jag vill inte väcka farfar, och jag har några ord att byta med honom också så jag får gå ner dit nån dag och prata med dom. Men det är ju kul att man är med när saker händer?

Trött i mina små, snygga ben

Chathrine: Haha jag hoppas du hade öronproppar med dig! Sicket plågeri!

Jasas: Ahh, det är lugnt! Har knappt suttit här själv igår så jag förstår!

Anna: Kollar gärna det när jag kommer ihåg, om jag vet att jag ska betala kontant. Och det inte är många mynt. Så slipper man stå och rota och undra om man har växel.
Hoppas det går bra med VV nu då och att du fortsätter må bra!

Vart tog dygnets timmar vägen?
För ett tag sen (kvart kanske?) kom jag på att om tolv timmar sitter jag på möte. TOLV TIMMAR? Det är bara ett halvt dygn, och på den tiden ska jag äta, slappa, sova, äta frukost och ta mig dit. På tolv timmar? Känns inte rimligt. Men kul ska det bli. Speciellt när det kan bli lite diskussion då vi precis infört ett nytt system som dom flesta är missnöjda med.

Ja alltså...
Så det blir en diskussion om hur man ska göra, varför det ska vara si eller så. Menade jag alltså. Om nån tyckte det innan var otydligt. Kanske bara var jag? Jag behöver mat och sömn nu. Är trött i mina små, snygga ben. Hade på mig dom nya skorna. Gjorde varken till eller från, har lika ont idag som alltid. Men nya pjuks ändå, alltid nåt!

Så kvällen ägnas not åt bloggar.
Man kommer efter så när man fastnar i Sims och har simskola och allt. Men kul är det, och även om bloggarna är kul så är dom ju inte allt och det är bra att ta sig en paus ifrån dom ibland. Andras som min egna. Visst lät det bra och moget? Precis som om jag trodde mig själv för att glömma att jag legat sömnlös med tårar för att jag inte "fått" läsa mer?

Jag tjänade en hel femtio öring idag

Chathrine: Haha nae dom är jag väl inte så förtjust i faktiskt. Har så sett bara hört Mando Diao men det är inte riktigt min stil - egentligen. Bara Miss Li som fastnat, av nån anledning haha!

Ja, nu är jag hemma från badet.
Det gick bra och vi hade så kul. Lite konstigt/lustigt var dock att i första gruppen skulle dom varit fem barn, dom var två först och sen efter halva tiden kom en till. I andra gruppen skull dom varit åtta och då var dom tre. Är ju så sett bra för man kan ju verkligen fokusera på ett/två barn och hjälpa dom massa och hitta på bus. Tyckte bara det var så knepigt.

Sen planderade Oscar middag: pizza.
Fast jag var inte alls sugen på en flottig pizza så det blev en kycklingrulle för mig. Vilket Oscar kom på att han egentligen inte var sugen på heller (flottig pizza) så han fick sig en kebabrulle. Och så räknar jag mynten innan vi går, så jag vet ifall jag har om det blir en sån summa så det behövs. Så slipper man stå där och rota och ha sig.

Tur var väl det, haha!
För när vi handlat gick det på nåt som slutade på 6 kronor. Så när jag sträcker fram två hundralappar frågar han om jag inte har sex kronor. Nej, men 5,50, skrattar jag. Haha och det gick han med på, så jag tjänade en hel femtio öring idag, haha! Nästan en miljon, många bäckar små liksom?

Men nu blir det snart nani.
Oscar ska strax lägga sig och läsa, jag spelar nog lite till för att bli trött och joinar honom sen när han är trött. Så slipper jag väcka honom med mitt babbel. Det är ju ändå skola imorgon. Och på tisdag blir det tiiidig morgon för mig, personalmöte klockan 8, gäsp. Bäst att nana strax då, haha! Natti natti!

Jag blir SÅ glad

Det var ändå lite coolt nu när jag la in besökarräknaren.
Jag har aldrig tänkt förr hur många det är här inne, på bara en vecka liksom. Tror knappast det kommer in 15 unika personer till idag, men om man tänker att jag missade måndagen eftersom jag la in den i tisdags, så kunde jag kommit upp i 100 unika besökare på en vecka.
Det tycker jag är lite ball.

Kul att se nästa vecka då, när man får hela veckan.
Bara för det kommer det bli två-tre stycken om dagen så nästa vecka var det typ 20 unika, haha. Inte för att det är så noga egentligen, det är ju bara en kul grej och då känns det som att även om inte alla kommenterar (även om jag blir SÅ glad för dom som gör det) så är det ju många som hittar hit.
Vad jag ville med det, vet jag inte riktigt.

Släkt samhöre med Bigfoot

Anneli: Haha, jag lovar att man hör mig när jag skriker! Älskliiiiiiiiiing i den högsta tonen jag kan, haha! Och du, tur att du kommenterade Bigfoot för det hade jag lyckats glömma!!

Ja, så nu vet ni vad jag ska göra när jag skrivit klart här.
Utplåna alla bevis på att jag kan ha nåt släkt samhöre med Bigfoot. Förutom att kapa tårna då. Men hårigheten. Trots att jag tänkt det, skrivit det och sagt det så många gånger har jag glömt det. Men nu så, bäst att göra det direkt!
Eller ja, när jag är klar.

Sen ska jag spela.
Fick sån dunder lust att spela Sims så det tänker jag göra den timmen det är kvar tills vi ska åka. Mamma ringer ju när hon är klar och då hoppar jag i brallor och går ner, så jag kan spela så mycket jag bara viiiill.
Hörs ikväll med andra ord.

Gärna lite mer än bara innan

Marina: Hehe ja men kändes så meningslöst bara.

Spiderchick: Japp det är smarrigt som massor!

Ann-Sophie: Visst är det! Vi håller på och ser om alla från början, är på säsong fyra nu!

Mjaa... What to say? What to do?
Oscar håller på att försöka få fjutt på pasta vattnet så vi får lite spagetti köttfärssås innan jag ska bege mig. Och gärna lite mer än bara innan, så man inte mår dåligt när man skvalpar runt i bassängen sen.
Men inte är hungrig heller.

Så ska jag hitta på middag.
Som ska vara klar när jag kommer hem, höhö. Ska bara säga det till Oscar också, så han vet att han gör middag och att den är klar när jag kommer hem. Så kanske får han hitta på själv vad han ska göra? Vi får se, det löser sig.
Hungrig går jag nog inte ändå.

Pratade för övrigt en snabbis med mami innan.
Om när vi skulle åka eller sådär. Fick bekräftat innan att vi skulle åka då Oscar SMS:ade henne och hon sa att dom var på badet (Antonio har ju på morgonen) för det har ju dratt igång igen, det vi eftersom jag ska dit. Jaja, okej.
Så TJOHO!

Oscar hittar mig inte?

Oscar hittar mig inte?

- Älskling?
- Mm?
- Var är du?
- Här.
- Var är här?
- Här.
- Vid din dator?
- Mm.
- Jag är här.
- Mhm.

Världens blogg humör

Mm, frukost var gott.
Hittade nåt gott bröd sist vi var och handlade. Axa och så var det rätt ljust men med frön och grejer i men ändå nykelhålsmärkt och sådär. Riktigt gott, så det med kalkon och ost med te var smarrigt för magen!
Så nu är dagen på G.

Och Nyhetsmorgon var rätt intressant.
Jag har inte hört nåt mer än att det är nån som påstår att Liza Marklund ljugit i sina böcker om Mia (Gömda och Asyl) och skrivit en bok om detta och vissa tror på henne och andra tror på Liza.
That's it for me.

Så då var detta kul att höra.
Dom intervjuade ju Liza ganska länge. Tycker så sett hon var ganska kass i intervjun men även journalisten, antingen får man släppa spåret eller dirva på men han lät allt hänga i luften för länge. Kändes som hon inte riktigt ville vara med.
Så det var lite tråkigt.

Sen var det tre kvinnor i studion.
Kristin Kaspersen är ju programledaren och dom tre hade ju mer och mindre positiva saker att säga om det hela. Känner inte att jag ska ta nån ställning eller sådär, men det var intressant att höra nåt mer om det.
Så får man se vad som händer sen.

Så, det var det det.
Ska försöka få med mig Oscar ut på promenix sen, annars tar jag med mig telefonen och Miss Li (det var länge sen, eller hur?) och går själv, men det är ju roligare med sällskap faktiskt. Men vid 13 trodde han, vi får se.
Känner bara att idag minsann!

Nu har jag dessutom skor för det.
Har letat och letat men inte hittat några bra, nya skor. Så fick jag ett par av Lena igår för hon hade köpt dom i julklapp till Kristoffer men dom var för små. Och för stora för henne. Och alldeles lagoma för mig.
Så käckt!

Så kan jag leta vidare sen.
Inte riktigt min "stil" på skor men blev så klart glad ändå och kommer använda dom, framför allt på jobbet, så det gäller ju att gå in dom nu. Dom var rätt mjuka i sulan så dom är ju perfekta  när man ska ut och gå eller gå på jobbet, gör bra!
Så, nu lämnar vi det också.


Jag har nog bara inget vettigt att säga, hur mycket jag än vill.
Är på världens blogg humör och vill bara skriva, skriva, skriva men har liksom inget intressant eller ens roligt att komma med. Så, man får hitta på nåt annat istället!

Jätte mycket super hungrig

Jasas: Kan det vara annat än kul när man "jobbar" med barn? :D Haha ja det hade vart nåt, att ha Mio i simskola! Speciellt om/när han har med sig mamma också, tihi! Kanske ska flytta neråt och bli simskolelärare hos er?

Okej, jag var nog inte så hungrig.
Eller så är jag jätte mycket super hungrig nu. Men tänkte jag skulle se Liza Marklund på Nyhetsmorgon och då passade det ju bra med mat till det? Tänkte jag, fast det kändes så länge kvar när den var typ halv och nu är det fem minuter kvar?
Men jag lever ju, så det gick bra.

Sen måste jag ju packa, hah!
Blir så tokigt om man glömmer det. Och all rakning, suck. Haha, visst är det intressant? Men man känner sig lite fräschare och roligare om man står framför föräldrarna och inte är lika hårig som Bigfoot, hah. Eller alltid när man badar så sett.
Sicket svammel.

Det kommer gå strålande

Marina: Haha ja men visst är det så? Han måste ha glömt där bara, vanligvis vet han ju att det det som gäller.

Jasas: Japp, egentligen är det nog skit lätt om man inte gör så många, blev så många vänder och så då. Men det blir ju en annorlunda smak, speciellt på moset. Absolut nåt man bör testa nån gång!

Nu är vi vakna.
Eller uppe i alla fall. Känns inte som jag är vaken än, även om det inte var fel att komma upp 9 och inte senare. Hann dra några vändor tjöt igår också när vi väl la oss, sen somnade vi bums! Eller, jag i alla fall?
Som vanligt då.

Så snart blire frukost.
Är faktiskt hungrig nu så då får man ju passa på. Sen är det helt klart och tydligt bad ikväll och det ska bli SÅ kul! Om jag fattade mamma rätt har vi två grupper nu också, fast med barn som är... antingen -00:or, -01:or eller möööjligtvis -02:or men jag tror mer på det två första, eller har för mig det mer.
Dom som egentligen ska vara i stora bassängen.

Men alla kan ju kanske inte det.
Har man inte simmat så mycket innan, eller ingenting alls, kan man ju inte bara hoppa in där man "ska" kunna alla de grunder vi lär dom. Så då har dom fått en chans att få en termin med oss, för att kunna gå över dit sen.
Och det kommer gå strålande!

Lite som förra året, nästan.
Då hade vi ju stora gruppen som hade sin sista termin hos oss och sen var "tvungna" att gå över till stora, många av dom hade aldrig simmat innan (badat så klart, men inte simmat) och var rädda för det ena och andra, och då hade bara 11 gånger istället för 15, men vi klarade det! Och det är det som är så kul!
Så detta kommer bli så bra!

Hans snarkningar överröstade oss

Spiderchick: Jaa, annars kan man lika gärna strunta i att duscha, om man inte har balsam!

Jasas: Haha så ofta jag drömmer om henne/jobbet så skulle jag nog inte hinna och orka berätta allt. Men vi får se om jag kommer ihåg att berätta det nästa gång vi ses, hehe.

Nu är vi precis hemkomna från fadern.
Det bjöds på plankstek, SÅ gott! Tyvärr inga bilder då jag inte hade kameran med mig. Men tänk er så här: En brädbit, hyffsat stor, med en halv tomat i ena hörnet och sen en strimma (eller tjock remsa snarare) med mos och några skivor fläskfilé innuti denna "ramen". Och dom andra hade broccoli i också, men jag hade bara en klick mos och bea-sås.
Är ni med hur jag menar?

Men det var i alla fall super gott!
Moset blev ju liksom lite stekt/bränt (med gyllen kanter) i ugnen i några minuter, en speciellt smak. Skulle lätt kunna köpa och göra det här hemma. För bara oss två är det ju inte så mycket jobb, var ju skillnad när vi var fem att göra till, blir ju en del. Och ja just det, två klyftor vitlök låg det på också och smarrare till sig!
Vattnas i munnen igen.

Men annars hade vi trevligt.
Tjötade och tjötade till nu strax efter 22 (BARA?? Kände jag nu...) även om den nog hann bli 22.30 när vi gick och pappa hade somnat i stolen, haha! Det är tur att dom har ganska stora läder stolar, så man sitter bekvämt.
När hans snarkningar överröstade oss fick vi gå hem, typ.

Och det var också skönt.
Vi har 35-40 minuters hyffsat rask promenard hem. Var gott att avsluta kvällen, där vi mest suttit i typ fem timmar, med en redig promenard och frisk luft. Speciellt när det inte var dö kallt.
Ett bra slut på en bra kväll.

Även om det inte är slut än?
Det är ju trots allt lördag, klockan är "bara" 23.20 men det känns som vi är uppe jätte sent, haha. Oscar hittade Kalle-Balle på MSN eller Skype så nu blir han ju fast ett tag. Jag hade ju några bloggar när jag kom hem.
Så en stund kvar, innan de små blå slocknar.

När jag ropar, är det viktigt

Vem sa nåt om varg?
Jag står i duschen, upptäcker att min balsam flaska är putts väck. Jag skriker och skriker och skriker (eller ropar snarare, men i tonläget lagt för skrik) och till slut har Oscar fattat att han ska komma och undra vad jag vill.
Men nehe, han orkar inte leta.

Sen dör duschslangen.
Det sprutar bara genom slangen och inget genom själva duschen, gissa hur lätt det är att skölja ut (hans äckel) balsam så? Så jag skriker igen, några extra gånger för när han väl kommer säger han enkelt:
"Jag trodde inte du ville nåt viktigt nu heller."

Men? Balsam är viktigt?
Och tänk, om nåt hade låst sig så jag bara stod där och kunde inte röra mig och minsta rörelse innebar mega dunder smärta, men det kanske inte var så viktigt? Förvänta dig värsta sinario.
Och när jag ropar, är det viktigt.

Man blir liksom lite ledsen

Kom på en dröm jag hade i natt.
Carina var arg på mig, så arg hon var! Usch, man blir liksom lite ledsen nu bara man tänker på det, hur arg hon var i drömmen. Lite sjukt egentligen men vissa drömmar känns ju så verkliga.
Och den kunde ju nästan varit verklig.

Den utspelade sig typ i torsdags.
Dom hade vart på mötet och jag hade ansvaret för butiken. När dom kom tillbaka såg det ut som fan enligt Carina fast jag tyckt att jag ändå försökt hålla i ordning och plocka och sådär.
Men inget hon bett om, tydligen.

Hon vägrade lyssna och bara skällde.
Jag ställde mig muttrandes och planterade om blommor som nån köpt? Patrik hade fixat 1000 krukor, vilket räckte till de sex blommor vi hade. Så tänkte jag att jag får väl fixa det i alla fall, om hon ska vara sån.
Men inte ens det blev bra.

Haha så sur hon vart!
Riktigt monster-bitch humör. Och sån är hon ju egentligen inte (så ofta, haha) i verkliga livet alls så det var lite roligt att det var så i drömmen. Men ne, jag kunde visst inte göra nåt rätt och hon blev bara sur.
Puh, tur att det bara var en dröm!

Fyrutmaning

Malin utmanade mig och självklart, nu när blogg.se funkar igen, antar jag utmaningen!!

4 av mina favorit program:
- One Tree Hill
- Desperate Housewives
- Heroes
- Two and a Half Men

4 saker jag gjorde i går:

- Skrattade och grät med kramp
- Kramades
- Jobbade heldag
- Somnade gooott

4 saker jag ser fram emot:

- Hela detta året
- Söndagens bad(?)
- Middagen ikväll
- Sommaren

4 favoritrestauranger:
- Corner
- DaMille
- Nols pizzeria
- McDonald's

4 saker på min önskelista:

- Lägenheten
- Ny telefon
- Körkort
- Fast jobb?

Jag utmanar:
- Den som känner sig manad


NU SÅ!

Chathrine: Haha jag tänkte det igår också när jag röjde, ett tag här ute och man hade vart fittare än fittast!

Jasas: Leveransdag är ju mer att göra, men jag tycker bara det är bättre så slipper man gå och dra fötterna eller göra saker "bara för att ha nåt att göra" typ.

Anneli: Hahaha, neeej en gång i tiden kanske men nu kan inte min kropp stava till muskler längre haha!

Ann-Sophie: Skit av TV4 att välja en så kass tid att visa den på, jag tyckte det krävdes några avsnitt innan man kom in i den och fastnade och går den så sent kanske man inte orkar se fortsättningen, suck.
Hah, tack!

NU SÅ!
Skit blogg.se som aldrig kan funka! I morse kom jag in, men kunde inte läsa kommentarer eller göra nånting mer än komma in och se listan över inlägg och vilka som kommenterat.
Wow, kände jag.

Men nu funkar det (nähää?).
Så dags nu liksom. Har hunnit ner och shoppa present till pappa. Pratat med honom att maten är klar vid 17 så innan dess ska vi vara där. Och nu ska jag strax in i duschen.
Tiden stannade visste inte för att jag la mig på soffan?

Sen ska jag bju på en lista.
Men det blir ikväll när vi är hemma igen eller när jag torkar efter duschen. Vi får se, men nu när jag ser att klockan bara är 14 och inte 15 som jag tänkte precis, var det inte sån panik.
Men skönt att vara klar ändå.

Heltid FTW

Marina: Hehe japp, visst äre bra! Hoppas du haft en bra dag också!

Ne, nu skiter jag i Let's Dance.
Orkar inte sitta uppe längre verkligen. Tar nog med mig Oscars telefon och försöker orkar läsa nåt från Aftonbladet ikväll istället och blundar så gott sen. Heldagarna tar verkligen kålen på mig och det är gott!
Pang död, nästa dag tack.

Sen stör jag mig lite, lite.
Samantha Who? börjar ikväll på TV4 men dom kallar den för bara Samantha. Själva grejen är ju att hon har minnesförlust och programmer heter "Samantha vem?" då. Men det är ju lite kul att fyran hittat den, den är bra!
Oscar undrade om vi skulle se?

Nu där emot ska jag borsta tänderna.
Tog ut linserna förut och kissade sista skvätten så det är bara tänderna kvar. Sen stupar jag verkligen, man skulle jobbat heltid alltså. Sov så gott i natt och vaknade pigg och glad i morse, så skönt. Heltid FTW.
Natti natti loves.

Säng fortast möjligast!

Jasas: Så farligt är det inte på lagret, inte mycket som väger så fasligt mycket och då finns det vagnar och sådär. Annars får man bara be kunden hjälpa till. Det jag tycker är jobbigast på lagret är att hitta eftersom det inte funkar som det ska där just nu. Men jag lever och mår bra, har gått bra idag, tack för att du bryr dig, tih!

Anneli: Haha okej, då är det ju inte så farligt. Fast jag brukar störa mig om jag "försover" mig på lediga dagar också, om jag tänkt gå upp i tid. Men, då behövde man ju sova eller hur? Så egentligen var det bra?

Marina: Hehe tack, det hade jag minsann!

Japp, det har varit en bra dag.
Inte så krångliga kunder som igår och tack och lov inte lika mycket möbler, haha. Men en hel del ändå, och lite sängar och soffor och sådär men inte som igår.
Plus att de manliga kunderna över 25 år alltid måste bevisa sig så starka och inte tror att "en liten tjej" kan bära så då gör dom det, haha. Som jag skrev till Hanna är det inte mycket som är tungt och är det tungt rullar man det, nemas problemas!

Som sängar liksom.
Dom väger oftast ingenting, i de "vanliga" storlekarna (80-90) men dom är otympliga. Då tror många att man inte orkar bära, för det ser klumpigt ut. Men hade jag haft flera meter armar hade det vart lätt.
Men så kan det gå. Och jag är lika trött och go idag, haha! Men har haft det bra med tjejorna, och hann träffa Carina och Malin en snabbis på kvällen. Har vart en mysig och bra dag som ska avslutas med blogg och Let's Dance och säng fortast möjligast!

Jag kommer vara på lagret idag

Chathrine: Hehe okej, då fick dom ju vara jämåriga lite i alla fall.

Jasas: Så BRA vill ju att det ska vara ömsesidigt!!

Nu ska jag strax kila.
Oscar försov sig vilket ledde till att jag gjorde det vilket ledde till att jag hann ändå eftersom jag alltid beräknar att ha god tid på mig, haha. Hann bara inte slöa som jag brukar, fick liksom äta direkt och tjoff, tjoff göra sakerna.
Som tur var ringde Malin och väckte oss/mig.

Dom hade kommit på det jag kom på igår.
Att jag kommer vara på lagret idag, haha. Jessica kan ju också, men jag tycker det är kul så jag är gärna där om hon inte vill. Och Pernilla har ju precis, precis kommit tillbaka från sjukskrivning och kan inte.
Så, jag vet ju vad jag har att göra.

Men oj, nu fick jag bråttom!
Ha en bra dag allihoppa så hörs vi ikväll!

Hanna har bloggat som en tok

Anneli: Vad kul!! Kanske skulle kika där jag också då, tihi.

Jasas: SORRY DARLING!!! Han bjöd på spagetti och köttfärssås, smarrigt värre!!
Haha ja men orka tröga folk som inte fattar när dom står ivägen?

spiderchick: Ja, hade dom haft kaffe och bullar med sig så hade det varit helt okej, hah.

Okej, ögonen går i kors och jag orkar inte mer!
Hanna har bloggat som en tok, I love! Så jag har bara läst och läst och läst i över en timme! Ja, inte bara hos Hanna, och ovanstående, men läst ändå. JAMEN! Då bloggar Hanna ytterliggare två gånger?! Men nej, I love så jag klagar inte eller nåt men jag vill ju sova, haha!

Får helt enkelt sluta uppdatera på Bloglovin'.
Fan vad jag älskar heldagar, fastän man är trött och har ont och det är långt så är det så skönt när man kommer hem och är så trött!! Kommer ihåg när jag började praktiken, då gick jag ju "bara" 10-17 och var alltid i säng vid 22 och sov så gott så, haha! Upp 7 och runt, runt.

Sen var det nåt annat jag tänkte på, men jag glömde.
Så nu ska jag läsa dom sista inläggen, försöka låta bli att uppdatera (går inte) och sen plocka ut linser, kissa och borsta tänder för att sen stupa. Gissa nån som kommer bli förvånad när jag lägger mig först, dessutom strax efter 22? Ni får en gissning, och en ledtråd. Börjar på 'O' slutar på 'scar'.

Scar. Coolt. Oooooh, Scaaaar.
Scar. Heter han verkligen så? Oscar? Ja, det gör han vist, HAH!

En tvättäkta kaffereps dag

Anneli: Värst vad du var snabb, haha! Känns som vi änna gick om varandra, du var här när jag var hos dig typ.

Och det var just när jag var hos Anneli som jag kom på nåt jag tänkte innan idag på jobbet att detta måste jag blogga om men sen när jag väl satte mig här hade jag redan glömt det. Som det kan gå.
Men då var det ju tur att jag blev påmind!

Idag har varit en tvättäkta kaffereps dag.
Har hört kunder hela dagen tjoa/skrika/ropa/utbrista "Nemen heeeej!!" för att sen använda vår lokal som ett café. Stå i vägen gör vi gärna också, jajjemen. Varför flytta på oss när personal och/eller kunder vill förbi, nej nej?

Alltså visst, prata på om ni vill.
Men ställ er åtminstonde lite vid sidan av då? Måste man stå mitt i en gång så man får knö sig förbi eller ta en annan väg? Och försöka avbryta är ju ingen idé ens. Kände bara att det var mycket sånt idag, nemen heeej!

Jag är faktiskt glad och nöjd

Anneli: Tack, det gick allt bra, hehe.

Melissa: Ja visst är dom, ska gratta honom ordentligt i helgen!

Jasas: Haha jasså tycker du det? Skulle han nog bli glad av att höra att nån tycker han är ung! Japp, jag är ju sex år om man räknar år men fyller ju bara två månader efter dig, hehe. Och tack, det är från min skolavslutning i trean tror jag? På den tiden då han körde med mycket skägg och så, haha!
Hihi, så glad jag blir när nån saknat mig/mitt bloggande!

THEREiGN: Tackar!!

Jag måste säga att jag är faktiskt glad ändå.
Man ska ju inte begära för mycket, men jag är faktiskt glad och nöjd med att de senaste tre-fyra dagarna har en "okänd" kommenterat varje dag! Det tycker jag är skit kul så man får ett litet hum om vem som sitter där ute och läser, och att få lite uppskattning från här och där är ju aldrig fel.

Har dessutom haft en lagomt bra dag idag.
Så klart så kommer det mycket sånt "Varför kommer alltid detta när Carina är borta?" med lite större problem och sådär, men man får ringa några vändor eller be dom återkomma på måndag, inte mer med det. Jag kan ju inte trolla, mer än med knäna och det hjälper sällan där.

Imorgon där emot blir det lite lättare på nåt sätt.
Idag var det ju bara jag och Patrik 10-19 och inte för att det är nåt fel så, men dagen blir så lång när det inte blir några avbrott från nån annan. Antingen kommer nån, yes snart dags för lunch! Eller så går nån, yeah snart dags för stänging! Dagen får sånna etapper så den känns kortare.

Ja imorgon då ja, haha.
Då öppnar jag med Jessica och hon går väl till 15-16 nån gång och sen kommer Pernilla till stängning. Så jag och Jessica hinner ju äta, då går ett litet tag. Sen när Jessica går är det ju inte mega långt kvar tills vi stänger, plus att det är trevligt sällskap hela vägen, tjoho!

Och eftersom jag har en sån underbar sambo, är jag mätt nu.
Maten var klar och serverad precis när jag kom hem. Så klockan var inte ens 20.10 när jag hade ätit klart, helt knasigt. Så nu har jag massa tid för bloggar, haha! Men så hade jag en hel del inlägg att gå igenom också, framför allt från Hannaaa! Så ut som en hel massa där, wiho!

Grattis till världens bästa pappa

Dagen är inte slut än, så jag kan avsluta med att säga:Grattis till världens bästa pappa på
47-års dagen!!!Borsta ögonen och slå en drill

Anneli: Haha, sorry! Men jag lovar att inte skicka nåt till dig och läska, okej? Och nu blire inge bak förrän tidigast helgen, och bara ordentlig mat så här är det lugnt ett tag fram över!

Nu, mina små (tänka, tänka, tänka... Vad skrev jag förra gången...?) ruffs troll (inte samma som förra gången, men det funkar också!) ska jag gå och lägga mig.
Oscar har lagt sig, trollen är på högvarv och jag är lagom pigg för att snacka hela natten lång, perfekt! Bara borsta ögonen och slå en drill så är jag redo för nattens äventyr!

Och imorgon, blir det liiite bloggning. Tur att jag bloggat så mycket när jag varit ledig? Jobbar, som sagt, hel dag imorgon så kanske blir nåt innan jag åker, och kanske när jag kommit hem.
Samma visa på fredag, så med otur hörs vi inte förrän helgen. MEN, det ska vi väl inte hoppas? Think happy thougts och ju fler kommentarer, desto mer vill jag blogga!

Så nu säger jag nighty nighty och släcker skärmen.
Sov så gott godingar!

Han vill bli överbevisad två gånger

Oscar har en tendens att när han går och lägger sig, höjer han upp- och nedladdningar vilket segar ner vårat internet brutalt. Jag försöker sitta här och göra mig trött, medans han ligger och läser för att bli trött så slipper jag ligga och tjata och väcka honom. Any how, jag hade precis bett honom komma upp och fixa så jag slipper sitta här hela natten och vänta så jag kunde lägga mig snart, på icke dåligt humör.

- God natt.
- Tack (för att du sänkte laddningarna).
- Nej, god natt. Då svarar man god natt älskling.
- Ja men jag kommer ju och lägger mig snart.
- Men jag får väl pussa dig ändå (vilket han gjorde precis innan jag sa att jag snart skulle lägga mig).
- Ja, men jag behöver inte säga god natt.


Självklart, vill han inte släppa det hela där. Allt kunde varit över men vill man ha sista ordet så vill man. Det räcker inte att jag ännu en gång visar att jag tänker ett steg längre och där med alltid har rätt, han vill bli överbevisad två gånger. Inte mig emot!


- Men jag kanske har somnat då?
- Nej, det har du inte.
- Du vet väl inte när jag somnar?
- Ne men du säger ju till.
- ..... Sant.

Det gåt framåt

Jasas: Jo det är sant, men jag tror han gjorde sig till eftersom det var han som bad att jag skulle fota och lägga ut här, haha! För sån såg han inte ut när jag tittade på honom! Och kladdkakan hade jag i kylen i minst en timme, kanske två? Får väl ställa in den igen och se om det blir bättre till fredag.
Jag har strösocker runt! Blir inte alls lika sött och sliskigt som pärlsocker, tycker jag.

Chathrine: Haha ja lite lätt kalasande kan man säga, bra övning tills när vi har kalas på riktigt om en månad drygt! Havregrynen gör ju även bollarna så mättande så man orkar inte äta så många, det är perfekt haha!

Anonym: Jajjemen, det var smarrigt!!

Marina: Ja visst har han det bra? En egen deltids-hemmafru ibland! Och du: välkommen tillbaka!! Har varit lite tomt utan dina kommentarer, tihi! Har allt märkts att du inte varit här.

Det blev Hannas senaps kyckling idag (igen).
Var liksom det jag hade hemma att ha till kyckling. Hade ju redan tatt fram filéer och sen behövs ju bara ost, senap och creme fraise. Så lätt och gott, perfekt! Och så gjorde jag en mega sallad så jag har till idag och två dagar på jobbet (och kanske middag nån dag till). Göttans.

Oscar undrade vad jag skulle med alla grönsakerna till. Ehh, äta? Vad gör du med dina? Förresten, don't tell me!

Men nu, mina gurgel monster, är maten klar!
Ska bara få Oscar att hämta hit kycklingen och ladda in vad vi ska titta på. Och det går framåt, det gör det. Eller lite bakåt. Typ två steg fram och ett tillbaka.

Oscars kommentar(er) om mitt bakande

Lovade ju Hanna ett inlägg om Oscars kommentar(er) om mitt bakande idag.
Here it comes:

När han kom hem lyste ansiktet upp i våfflor idag OCKSÅ? Jajjemen.
Och socker kakan stod på bordet så han säger OCH sockerkaka? So right you are.
Jag började duka fram med tillbehör till våfflorna och sådär.
Plockar sen fram kladdkakan och han utrbister och kladdkaka? Man kan tro att du försöker göda mig!
Och jag skrattar lite nervöst medans jag plockar fram negerbollarna.
När jag kommer ut med fatet hör jag jaa, du försöker verkligen göda mig här!

Ne men vaddå, vad menar du nu?
Snäll fru är nog vad andra hade kommit att tänka på.
Men göda, visst det funkar för mig också.
Fast snarare mig än honom...Haha, jag såg inte förrän nu, när jag förstorade bilden i bloggen hur galen han såg ut på bilden!
Typ, låt mig hugga in nu och genast! Haha, jaa, what can I say?

Så gick det till när Oscar fick göra maten idag

Anneli: Tack för tipset! Hade mina funderingar på muffins men nu när jag fick ett recept ska jag absolut göra det i helgen!!

Vi gick ner och handlade, jag hade gjort min lista.
Plockade på oss allt vi skulle ha och gick mot kassan. Så nöjda och glada.
Sen kommer jag hem och utbrister "Va faaaaaaan!!!"

Oscar måste ha tyckt att det lät roligt.
Han utbrast nämligen det samma, i en något lägre ton dock.
Så gick det till när Oscar fick göra maten idag.

Sovpaus

Chathrine: Tack för tipset! Tyckte dock inte sockerkakan blev "ovanligt gul" men det kanske var länge sen jag bakade/åt sockerkaka bara?

Jasas: Japp, kommer ett inlägg om det lite senare, haha.

Det bidde sådär bra baket.
Jag vet inte vad det är men jag kan inte göra kladdkaka längre? Typ när jag och Oscar precis blivit tillsammans och bodde hemma gjorde jag kladdkaka minst en gång i veckan, ibland oftare. Och det blev alltid bra.
Men nu kan jag bara inte! Gjorde ju en idag. Färdig i de två yttersta centimetrarna och sen helt lös innuti. Nog för att den ska vara kladdig men det var lite överdrivet.

Dessutom är ju kladdkaka så lätt och bra.
Tar några sekunder att vispa ihop och sen är det inte länge den ska vara inne. Men jag får det antingen bara till deg/smet eller en vanlig chokladkaka. Blö, tråkigt.
Men å andra sidan blev sockerkakan riktigt god! Saftig och bra. Oscar tyckte om sina våfflor och mja, negerbollarna smakade negerbollar.

Tur att jag jobbar två hel dagar nu, haha.
Så kanske det hinner bli slut till helgen? (sovpaus) Och jag slipper gå här hemma och tänka hur gott det varit med kaka. Självdiciplin vaddå? Jag har ju ett jobb för sjutton gubbar!
Men nu får vi väl börja bege oss till affären, innan det blir senare natten än vad det redan är. Egentligen, hade jag hellre lagt mig nu pang på och nanat till imorgon, men det går inte serru.

Det blev våfflor

Jasas: Eller mitt liv typ, haha. Jaja, det gick över.

Det blev våfflor också.
Hoppsan liksom. Men tänkte att Oscar blev så glad sist, och det finns ju vispvanlijsås (funkade lika bra, om inte bättre, än grädde) sen sist och mixen höll på att gå ut SÅ, det blev våfflor.
Tror ju så sett inte Oscar klagar, som borde vara hemma om 10-15 minuter eller nåt sånt. Om bussar gått som dom ska och sådär. Snart i alla fall.

Så chockad han blir när han kommer hem, I hope.
Våfflor på G igen, sockerkaka på bordet, negerbollar (ja just det, skrev nog inte att jag gjorde det också?) i frysen och kladdkaka i kylen. Men faktiskt så har jag varken diskat, städat eller tvättat.
Men jag tycker jag är ursäktad, haha. Plus att här är rätt rent och fint, disken tar jag ju efter jag bakat allt klart, ingen idé på det nu när det bara kommer mer.

Oops, glömde våfflorna.
Men dom klarade sig, rätt bra. Och det tar ju sin lilla tid att skriva och springa ut i köket och skriva SMS så nu är han snart hemma, tjiho! Då ska vi kolla Saw tycker jag, och äta gott.
Och komma på middag för idag, torsdag och fredag eftersom jag jobbar hel dagar torsdag och fredag så har jag iiingen lust att gå och handla när jag kommer hem. Så. Iiih!!

Nu har jag bakat

Jasas: Förlåt, men du får lite igen för alla gånger du läskat mig då, haha. Nae, var bara nåt om "Kul att bara sitta och läsa om alla andras liv....blabla" typ.
Sååå, nu har jag bakat!
Ska göra negerbollar sen också, får se om det blir nåt mer med ägg också.Kladdkakan
Innan besöket i ugnen, och efter.Sockerkakan
Innan besöket i ugnen, och efter.

Gyllen gula ägg

Vet inte om det var nåt speciellt eller så, men sist vi köpte ägg så köpte vi tydligen gyllen gula ägg, som var nästan orangea i gulan. Såg läskigt ut så jag fick för mig att dom smakade konstigt också.
Så då tänkte jag, varför inte baka upp dom istället då?

Så det blir en kladdkaka och en sockerkaka för att fundera vidare om nåt annat sen eftersom det fortfarande finns två ägg kvar. Bara jag slipper gå ner och handla för det, haha.
Så kom gärna med nåt tips på vad man kan baka, med två ägg.

"Det måste jag göra imorgon"

Anneli: Haha jasså, vad har du för nyårslöfte?

Jasas: Liva-möbler är eran tv-bänk och alla andra möbler i den serien.

Fick nyss en sån dum kommentar på SMS så nu tänker jag sitta och vara grinig tills jag får svar igen. Utan att ha svarat. Antingen glömmer han mig eller så skickar han snart och frågat om jag somnat. Vilket jag inte har nåt av dom.
Där emot glömde vi att Malin skulle ringa honom igår, attans. Tänk att man ska behöva jobba och göra saker när man är på jobbet - varje gång! Vad är det för stil liksom?

Annars ska jag på knappnåls jakt idag. Fundera ut vart vi kan ha dom så jag kan stryka upp mina gardiner som släpar. Kanske tvätta en tvätt, när jag ändå håller på liksom. Eller bara slöa.
Först på listan står i alla fall frukost. Samtidigt som jag precis kom på igår att jag tänkte "det måste jag göra imorgon" - vad katten kan det ha varit? "Det är min enda lista på dagen att-göra" - men vad?

Vi var grymma

Daniel: Aww, vad gulligt, kul att nån uppskattar det haha!

Anneli: Vet inte, verkar som blogg.se har problem IGEN? När har dom inte liksom? Jorå, några trogna läsare vet jag ju om, men det var dom övriga jag var nyfiken på, hehe.

Ann-Sophie: Som sagt, verkar vara blogg.se som strular som vanligt, suck. Så jäkla tråkigt.

Jasas: Åh vad du är söt! Då kan jag ju babbla vidare, tihi!

Nu har vi börjat på Saw V.
När man sett alla på rad så så blev dom mycket bättre. Man kommer ihåg och dom binds ihop på ett riktigt bra sätt. Denna är dock rätt flummig och hoppar rätt mycket i tiden, vilket jag tycker är lite irriterande. Men nu bidde det visst nana dags för lille älskling, så vi får se färdigt imorgon.

Malin hittade vad hon skulle och vi hade en mysig dag.
Gick på H&M i ett par timmar, blev det visst, och sen hämtade vi McDonald's som vi tog med och åt på jobbet. Hann precis lösa av Carina och 45 minuter senare gick Patrik, så var vi bara två. Fördubblade försäljningen från 10-16.30 på den tiden vi jobbade, 16.30-19.

Hade ett par rusher och sålde Liva-möbel efter Liva-möbel.
Helt sjukt egentligen vad folk spenderade pengar idag. För att ändå vara varken pension, barnbidrag eller lön. Men jag ska inte klaga, vi var grymma och Carina blev glad, haha. Så nu ska jag runda av dagen med "de sista" bloggarna och sen joina men kärlek när vi är lagomt trötta båda två, sweet!

Och för övrigt, har jag nog haft besöksrekord idag?
Jag är inte helt, helt säker men enligt bloggens räknare har 17 unika människor (eller snarare IP-nummer) varit här inne idag och jag är ganska säker på att det är rekord. Och det är ju kul! Undrar bara vad jag ska göra för att få er att kommentera? Snälla svara på det, haha.

Vem hade fel igår då?

Funderar på hur detta hänger ihop?
Igår hade jag, enligt bloggens egna besöksräknare 10 besökare. Enligt den jag lagt in själv på bloggen hade jag 8 besökare. När jag sen kollade "alla" IP-adresser hittade jag åtta olika, plus en som inte fanns med alls men som jag vet måste varit inne eftersom jag fick en kommentar?

Så kollar jag nu, 10 enligt bloggen och 10 enligt mätaren.
Vem hade fel igår då? Känns som att den jag lagt in själv kan ha missat två. Inte för att det är så noga egentligen, jag ville ju mest veta om det är samma människor här om och om igen eller nya varje dag. Så får det la diffa sig lite då och då om det vill, inte hela världen. Det var ju ändå bara en kul grej.

En väntans dag

Chathrine: Haha visst har jag? Behövde underhålla mig på nåt sätt ju.

Man kan lätt säga att denna dagen varit en väntans dag.
Jag väntar och jag väntar. Förut väntade jag på pappa, länge länge. Nu väntar jag på att Malin ska ringa. Har suttit klar i en halvtimme och bara väntar, och väntar, och väntar. Och egentligen så kanske hon inte ringer förrän om en timme, om jag har otur, eller i alla fall 45 minuter.
Jag får väl kolla posten så länge och se om nåt där kunde roa mig.

Gå lååångsamt..!

Hah, det gick ju... bra.
Jag satt här och väntade och läste bloggar och så, utan One Tree Hill för att slippa pausa och det var spännande och sådär. Och jag väntade och väntade. Och så tänkte jag, äh då får jag väl titta då när jag inte har nåt annat att göra.
Mindre än 30 sekunder senare ringde det på dörren.

Aww, så sött avsnitt så jag bara määälter!
Tror jag tar med mig lite glass till soffan och sätter mig i soffan en stund när One Tree Hill är slut. Så kan jag se om det sen, lite senare. När det inte är helt färskt så man kan bli varm och mysig igen, wiho!
Blö, tre minuter kvar. Gå lååångsamt..!

Här sitter jag då

Jaha, här sitter jag då.
Antingen har mötet dragit över eller så har han fastnat i nåt tjöt, båda två är precis lika troliga. Möten är ju som dom är, man kan aldrig garantera att man kommer ifrån dom i tid.
Och tjöta, det kan han ju.

Men, jag har ju ingen tid att passa - än.
Och så länge lär han knappast bli kvar så det skulle bli brådis där. Malin är ju här nån gång runt 13-14 så det är ju lugna puckar. Och det tar nog inte många minuter att fixa fönstret, knappast.
Så det är luuuugnt.

Känner att jag kommer med så meningsfulla inlägg, haha.
Men jag har väl inte direkt nåt att komma med, men kände för att blogga och då blir det lite halv intressanta inlägg med lite babbel bara. Så ni vet var ni har mig liksom.
Ett tag i alla fall.

Magen vänder sig ut och in

Jasas: Japps, kom ju in på Jotex när jag sökte på döskallar och råkade börja klicka mig runt lite, hehe. Så får tacka dig för det, så hjälpte vi änna varandra där!
Än så länge finns det fem Saw-filmer, den femte är relativt ny (tror jag? Kom nyss ut i bra kvaltié i alla fall) men om det kommer fler sen vet jag inte. Suck?

Nu sitter jag här, dödens hungrig!
Har inte fått i mig nån mat ännu men snart så, blir nog en taco faktiskt från igår. Så blir det en kvar till Oscar när han kommer hem (kanske? Mouahahaha!) om/när han är hungrig.

Pappa kommer väl om en sisådär 40 minuter.
Beror ju på om mötet slutar tidigare eller senare, eller prick som det ska och då är det 40 minuter kvar. Sen ska han la stå och tjöta och sådär, haha.

Fick i alla fall dratt en röj här, bara vika in (min) ren(a) tvätt och en sop.
La en disk i blöt också, men där får den faktiskt ligga tills jag ätit. Bara slänga i linser och på med kläder och sen maaat, innan magen vänder sig ut och in snart, gosh!

Shoppelipoppa

Smooth.


God morgon litegranna.
Är lite segstartad idag men jag ska nog komma igång idag också. Väntar på besked från Malin ifall vi ska åka och shoppa idag - eller när snarare. Så vet jag om pappa kommer idag också.
Men jag har ju att göra, i 18 minuter till.

HAHA, detta är nog ett av det bästa One Tree Hill på länge, länge!
Så jädrans skönt avsnitt, sitter och skrattar hela tiden. Precis vad som behövdes, ett glatt och roligt avsnitt. Kan nog se om det ett antal gånger om det behövs, grejt!
Säsong 6 avsnitt 14 - kom ihåg det!

Och, vi ska shoppelipoppa idag.
Men inte förrän senare så pappa kommer hit sen också. Vilket betyder att jag får spara mina sista minuter på detta underbara avsnitt och fixa i ordning lite innan.
För att sen åka och jobba också, hoppsan sa.


Seriously, good luck.

Kom nu beep-beep

Anneli: Synd att det inte hjälpte, verkar lite skumt det där. Men det kunde ju vart värre, faktiskt.

Chathrine: Jo det är ju det, tyvärr? Men ibland får man offra sig?

Telefonen ligger och piper för den behöver laddas. Jag går mot den i soffan (och så sett mot Oscar också, även om jag "svänger av" till soffan och inte till honom).

- Kom nu beep-beep.
- Va?
- Kom nu beep-beep.
- Ska vi gå och lägga oss?! ...förkrossad.
- Nej?
- Vad sa du då?
- Kom nu beep-beep.
- Jaha. Vad är det?
- Ehh, telefonen kanske? Som piper?
- Jaha.

Det är då samma man som ständigt undrar "Varför svarar Karl när jag säger älskling? Och varför svarar Jenni när jag säger Karl?"

Kunde vart vi!

Oscar tittar just nu på Family Guy. Som i varenda, enda avsnitt.
Här om dagen hade han ett klipp som jag skulle se tyckte han. "Tyckte det påminde om oss" säger han. Ehh, jaha? Vad är det nu för nåt han hittat på och fått för sig? Bäst att titta.

Peters mamma har börjat träffa en kille han inte gillar då han ringer och låtsas vara killens doktor för att skrämma henne men hon konfronterar honom och han säger att det inte är han, det är hans fru Lois.
Så säger han att han måste nypa henne eftersom hon prank callar hans mamma och nyper henne. Hon nyper tillbaka och dom bråkar lite tills han börjar kittla henne istället.

Så kittlar dom varandra en stund och skrattar, tills hon ber honom sluta.
Hon ber honom några gånger och när han inte slutar sen så dunkar hon stekpannan i huvudet på honom! Han ligger och lipar på golvet och hon säger bara "Ja men du slutade ju inte!" och han gnäller för att han känner smaken av blod och får till svar "Ja, det är en hel del."

Kunde vart vi!

Glad att jag är kvinna

Anneli: Letade lite till, och jag kan väl tycka att punkt ett kunde stämma? Kanske?

Anonym: Jajjemen, 19:e februari närmare bestämt!

Jasas: Man tackar! Även om jag mest ville ha den som koll, haha!

Ibland är man glad att man är kvinna. Och läs "jag" där det står "man".
Oscar hade vaknat och skulle klicka i så vi kunde se färdigt filmen. Och så påpekar han att han inte tankat nästa en, vilket gjorde att jag sa att han skulle tanka den direkt då.

Ne, tyckte han, det går på ett kick sen.
Jo, om man tankar en version utan text så går det på ett kick och tankar man så man får text tar det två timmar med dö segt internet under tiden. Grattis och jag är glad att jag är kvinna.

För övrigt har jag precis hittat Jotex!
Eller jag "visste om" den/det innan, men råkade ramla in där nyss och kan inte slita mig! Så jag fick lite tidsfördriv medans köttfärsen till tacosen tinar och Oscar spelar, perfa!

Tänk om nån kunde hoppa in i mitt huvud

Anneli: Ne, är lite smått trött på Grey's men måste ju se för att slippa få massa att se ikapp sen, haha. Men inte jätte bra avsnitt, nej.

Det bidde gott med våfflor, godare än vad jag trott!
Tycker väl inte direkt att det är nån lunch, men eftersom det inte var till mig så så funkade det. Snarare ett eftermål (nej, vad fan heter det? Efterrätt menade jag ju!) men men.

Fick startat Sims också. Var rätt kul, men fortfarande störande att ingen gör det jag vill ha.
Tänk om nån kunde hoppa in i mitt huvud och se precis hur jag tänker (hjälp!) och allt jag behövde och ville ha till spelet, och gjorde det och la in. Hade ju vart perfa!

Nu där emot tog jag en paus, innan man blir helt insnöad.
Började på Saw IV förut, tills Oscar behövde en nana-paus. Så snart är det Saw V som gäller, yeehaaw! Kanske rent av ikväll eller imorgon? Vem vet?

Brunch

Jasas: Ja, vi är två olika butiker, punkt. Vissa folk är knepiga.

Snart tänkte jag mig lite brunch, har inte orkat mig på frukost tidigare.
Plus att jag tänkte göra våfflor när Oscar kommer hem så jag måste hitta en bra balans innan; inte för hungrig och inte för mätt. Så äggmacka om en liten stund blir perfa!

Annars kom allt ner som jag ville se så jag har att göra en liten stund.
Och nu är det ju inte så många timmar kvar tills han kommer hem, tjiho! Koka ägg kunde vara en bra idé. Och sätta i linser och ta sig byxor. Whops, jag hade visst att göra idag också!

Prisgaranti?

Jasas: Det tycker jag allt, bra sysselsättning eller tidsfördriv!

Läste ett inlägg på sidan Kunden har (inte alltid) rätt där dom lägger upp saker som händer i affärer eller nåt sånt där man har kontakt med andra människor/kunder som propsar på att dom har rätt och man har inget annat val än att le och tänka "kunden har alltid rätt" men så är verkligen inte fallet, och sidan är i vilket fall jätte kul!

Men, då kom jag att tänka på en kund som jag hade för ett tag sen.
Han hade tittat på bäddmadrasser och frågade min kollega varför vi inte hade samma pris som IKEA hade på sina bäddmadrasser. Hon blev lite, chockad kanske, och bad mig svara på det.
Jag försökte förklara att vi har ju inte samma madrasser, hur kan vi ha samma priser då? Han menade där emot på att det var exakt samma madrass här som han hittat på IKEA, fast till ett billigare pris med ett par hundra. Jag har ju svårt att tro att vi skulle ha exakt samma madrass som dom faktiskt.
Men han vägrade lyssna och jag fick ju bara säga att om det nu var så att vi hade exakt samma madrass så får han åka dit och köpa madrassen till det priset. Jag får inte lov att bara sänka varor hur jag vill. Han köpte madrasserna, något muttrande, och gick.

Det sjuka, tyckte jag, var när jag berättade detta för Oscar säger han bara "Men har ni inte prisgarati? Det har dom på Elgiganten".
Så går jag in på Expert och hittar en kamera, sen går jag in på Elgiganten och hittar samma kamera fast till ett högre pris, då kan jag säga till dom att jag sett den för det priset på Expert och dom måste sänka den till ett billigare pris.
Så glad jag är för att vi inte har så, så mycket krångel och strul det varit då. Fast å andra sidan är det inte mycket varor vi har som andra har, blir mer sen till sommaren med grillar och sådär och lite annat men ändå. Undra hur dom kollar upp det och så? För det är ju annars lätt att bara gå in och säga "den var billigare där" och få ett bra pris. Konstigt.
Då är våran prisgaranti mycket lättare, tack.

Det ska nog gå bra det här

Malin: Ja alltså den är la flummigast för andra, bara jag som tycker ettan är sjuk och pinsam, just för att jag verkligen kom på att jag är snygg och försökte glo sönder kameran!

Chathrine: Hah, bra att du är med!

Som en bra start på dagen har jag läst alla nya bloggar som kommit under kvällen, natten och morgonen.
Såg även en intervju med Blondinbella på TV4s morgon...tjoff. Inte bara det att Kristin, som var en av två som intervjuade henne, verkade mest vilja springa där ifrån eller skaka tag i flickan och säga vad hon tyckte och tänkte, nej ett ganska sött citat flög ur Bellas mun också. Dom frågade om hon visste vilka som läste hennes blogg och det visste hon ju, förr var det unga tjejer i 14-24 års ålder, mest från Stockholm och andra småstäder. Nu verkade hon rätt nervös så hon kanske menade Stockholm och småstäder eller sådär. Fast hon är ju mer insatt i Stockholm än vad jag är, kanske är det en småstad?

Sen blir jag lite ledsen också. Grey's Anatomy, Lipstick Jungle och Desperate Housewives har kommit.
Jag försöker tanka för fullt, men allt som vill komma ner är Grey's. Den jag minst vill se. Fast å andra sidan, då har jag det klart. Dom andra står bara som "Tid kvar 8" (fast liggande 8) vilket är oooändligt!
Men jag har Malin på MSN som underhåller mig och håller mig sälskap så det ska nog gå bra det här, det ska det nog.

Malins utmaning

Malin har en utmaning hos sig, som går ut på att man googlar sitt namn och lägger in två bilder i sin blogg. Sen har hon varit så förutseende (eller kanske nån som påpekat detta?) att alla kanske inte finns där ute på internet, så hittar man inga bilder får man ta bilder från sin dator.

Som tur är, har jag efter rensningen på datorn lagt in bilder från min gamla, gamla dator och där minsann ska jag säkert hitta fina bilder att bju på, haha! Inga i stil med Malins direkt, men man tager vad man haver?
Numero uno, tagen på den tiden jag kom på att jag var världens snyggast person.
Taget nån gång under året 2003.Numero dos, tagen med datorn på mitt rum utrustad med webbis och a whole lot of flum!
Tagen året 2005, närmare bestämt den 6 februari.


Och andledning till att dos är så ful och konstig är att bilderna blev så mörka om man inte hade perfekt ljus när man fotade med webcamen (uno är också webbis, fast med bättre ljus förmodligen) och sen kände jag att "Ne men vi försöker fixa bilder ljusare" så blev den suddigare och gulare.
That's why. Inte så att jag är helt suddig och gul. Alltid.

Slappat på soffan

Anneli: Ja det är gott bara att slippa vara stressad, och ändå kunna gå upp hyffsat sent. Hatar att vara stressad på morgonen, och att måsta gå upp tidigt!

Ann-Sophie: Jo det skulle det nog göra, men jag tänker på framtiden och när vi flyttar här ifrån orkar jag inte med tjöt och gnäll om det. Då är det bättre att lösa det själv, tycker jag.

Så gott, har legat och slappat på soffan i närmare två timmar.
Under tiden har Oscar diskat och städat toaletten, själva stolen liksom. Bara för att jag påpekade att han inte gjort det när jag kom hem. Sen gjorde han mat, som precis är klar.
Perfekt när man själv slipper göra nåt, haha. Bara ligger här och allt blir serverat. Eller ja, jag får hämta mitt eget vatten, suck.

Så nu blir det Saw III och sen funderar jag på Sims.
Har tänkt och tänkt så länge och har världens idé nu, så antingen får jag hinna spela ikväll eller imorgon, det löser sig. Men det kommer bli braaau!

Så då gör jag väl det då

Jasas: Hade för mig att det var därifrån jag fått det, din blogg alltså. Får kolla upp det.
Mjaaa, har la inte dom bästa skorna egentligen, i alla fall inte för fötterna även om jag gillar dom. Där emot har vi sånna mattor att stå på.

Anneli: Det som inte dödar det härdar? Hehe.

Malin: Tack för stödet, hah.

Kände att jag borde blogga nu.
Så då gör jag väl det då?

Har kommit upp (nähä??) och duschat så dagen är på G kan man säga.
Vaknade helt perfekt i morse, eller nästan. Hade ställt klockan på 8.45 men vid 8.11 vaknade jag av akut skvätta vatten-behov och eftersom det ändå var en halvtimme kvar, kunde jag gå upp och sen lägga mig och gosa en stund. Vilket jag(/vi) gjorde, nästan en timme.
Sov sådär lite halvt och jätte gott. Man slumrar liksom bara, ingen djup sömn men ändå inte helt vaken. Hel bra och jätte skönt! Så var jag inte alls trött när jag väl gick upp, in i duschen.

Nu tänkte jag göra lite lunch till mig, blir nog att koka pasta till den sista kycklingen. Snabbaste.
Och sen åkeliåka till jobbelibobbet. Kanske skulle vi upp till Malin sen och äta smörgåstårta och kakor också. Hon fyllde år i fredags, hade kalas igår och vi var egentligen inbjudna men kände att idag passade bättre. Så, jag har skickat ett SMS och frågat och hör jag inget får jag ju ringa från jobbet sen.
Annars, blir det att ge sig på Saw III när vi kommer hem, snart är vi framme!

Men nu får jag ta och börja med maten och komma igång här. Har suttit här lite för länge, ovanligt.
Fast inte för att det är bråttom, egentligen. Så gottigt!

Pisstråkiga

Det är vad ni är, alla som sitter och tjuvläser och kommer tillbaka för att se om det äntligen kan ha kommit nån uppdatering, men icke och tji fick ni!

Funderar på om det var så att man var tvungen att ha besöksräknare för att se besökarnas IP? För det hade varit väldigt kul att veta om det är samma folk som kommer in här om och om igen, eller om det är nya peeps varje dag. För hur ska jag veta, när ni alla kniper värre än en... knipare!

Uh oh

Anneli: Ne, den och all annan skit, suck.

Jasas: Men byt gardiner då kvinna?

Chathrine: Det går inte, eller så är jag för klen. Men jag har fösökt och det var inte meningen att man skulle göra så.

Uh, jag är off.
För att vara lite gnälligt, så tror jag att jag är på väg att bli invalid. Har ont i ryggen till och från, mer till när jag legat/ligger då. Har fått nåt knepigt med foten så den har gjort ont i vecka eller nåt, känns som att stå på den i sex timmar hjälper sådär bra.
Plus att jag är sketa trött, så jag orkar liksom inte sitta här direkt.
Och så kollar vi faktiskt på film. Nu har vi sett klart Saw och ska börja med Saw II så fort jag skrivit klart här, så väldigt snart med andra ord.

Så jag säger natti natti nu, för det blir det när vi känner för det och pausar filmen. Natti natti!

Måste bara...

Ann-Sophie: Haha vaddå tycker du det ser jyskigt ut? Förstår inte alls vad du menar, du har ju inte ens sett det med rullgardinen nerdragen!
Oooch, hela problemet med persiennen är ju att målaren har målat över fästet, och tar jag loss det blir det inte alls fint under. Ett litet problem jag påpekat lite dom senaste dagarna, haha. Typ till att börja med igår med inlägget "Psykbryt" tror jag, haha. Så det så!

Say what?

Jag är sådär bra på att komma ihåg att lägga in bilder när dom är aktuella.
Eller problemet ligger mer i att jag inte orkar lägga in och hålla på och ha mig för en tio-tolv bilder, utan väntar hellre tills jag har ett helt gäng och bara badabong på en gång. Mest därför.
Men nu så, har jag fått in massa bilder här. Och alla är i alla fall från den här veckan. Minns inte när första är tagen, sen är det faktiskt från igår och idag, så det så.

Annars har jag tittat på Let's Dance ikväll. Morgan Alling och Magdalena Graaf ska bli mina favoriter.
Dom är det tills nästa vecka åtminstonde. För ikväll var dom bäst. Vill inte säga vem som var sämst, jag vill inte att nån ska åka ut först för det känns som den kommer bli så ledsen. Det gör fortfarande lite ont i mitt hjärta när jag tänker på den omgången när kock-Melker åkte ut först (trots att jag inte är nåt "fan" eller kommer ihåg om han var bra eller dålig). Jag vill helt enkelt inte att nån ska åka ut först och bli ledsen. Inte.

Sen har jag tydligen tänkt heeelt fel gällande ett ledar möte på badet, kul.
Jag har läst 16:e hela tiden och undrat hur dom kan välja en vanlig vardag, mitt på dagen dessutom, för ett möte? Känns ju bara... korkat.
Så frågade mamma idag om jag sett det och skulle med. Ne men vaddå imorgon? Jag jobbar imorgon. Så visar det sig att mötet faktiskt är imorgon (mamma ljuger alltså inte) och är typ 13.30-16 så det är ju helt kört. Så typiskt, för jag har ju sett det länge, men läst 16:e hela tiden.

Och för att avsluta det hela, drar jag till med en undran om min far kan ha varit påverkad ikväll (snarare eftermiddag, vid 17-18 idag).
Han ringde för jag ringde igår. Och lovade att han skulle komma och titta på det med persiennen så det inte blir nåt knas. Sen frågar han om vi kommer på lördag. Vaddå imorgon? "Nej, nästa lördag för jag fyller ju år på söndagen". Jo men visst det kunde vi och sådär. Sen skulle jag lägga in en påminnelse i mobilen och ser, han fyller ju för sjutton gubbar på onsdag!
Och då är min pappa den som tjatar minst två månader innan han fyller år, att man inte får glömma hans födelsedag och inte glömma köpa paket och sånt där. Men han vet inte när han fyller själv?
Jag säger då det.

Ja, nu blir det i alla fall bingen för min del.
Jobbar ju imorgon, ska bli spännande att se vilket humör min medarbetare är på också. Jag gissar på inte allt för mycket solsken, lite närmare åskoväder. Men det är ju bara min gissning.
Ska se om jag kan dra bort Oscar från sin bror och deras spel och komma och kramas med mig istället! Så kan han gå upp och spela hur mycket han vill när jag har somnat. Vad bryr jag mig då?

Lite på svaj

Jag bestämde mig för att ta bilder på persiennerna ändå.
Nu är dom ganska mycket för långa, det är därför dom ser så svajiga ut.
Dessutom är dom inte strykta.Sovrummet och köket, lite på svaj.

Den jävla persiennen!


Tänkte först bara ta en bild för att visa er hur fin den var,
persiennen som den förra hyresgästen så snällt lämnade kvar åt oss!Äntligen fick jag loss skiten, bara lilla pinnen kvar.
Bara lilla pinnen kvar.Kanske inte så bara när idiot målaren har,
ja just det, MÅLAT ÖVER FÄSTET SÅ JÄVLA FINT!Så där hänger den nu......i bara pinnen, gott inklämd i innefönstret.

Gissa!


Nån som kan gissa var Oscar satt denna morgonen?
Man ser nästan det lilla rump avtrycket, haha!

En sån dag

Jasas: Det har gått som så att... inte alls.

Anneli: Visst är det så, skulle jag nån gång viska "Okej, du får köpa det där dataspelet" så hade det varit köpt inom ett par sekunder. När jag där emot skriker "Hänger du upp tvätten då?" får jag göra det själv sen.

Ann-Sophie: Jaaa... Har du väl egentligen rätt i. Faktiskt. Mm, jo.

Chathrine: Hah, jag önskar jag var en gnäll- och surkärring men jag är ju inte det! Inte ens lite.

Malin: Jag håller också med Anso...

Som sagt, det gick inte alls med nummer två (inte bajsa utan "viktigt att göra").
Jag hade en bra plan, som jag glömt, men Anso hade ju en bra idé. Hej, jag tänkte bara höra när jag kan vänta mig Tobias hit? Jag har nämligen väntat sen 2:e december, och även sen i juni, så jag tycker det börjar bli på tiden att han kommer hit nu. Bara ringa av lite nyfikenhet sådär. Fast nu är det ju stängt (oops?) så det får bli på måndag det. Och nu är ju våren på väg så det är inte lika kallt längre.
Igår mätte jag att vi hade runt 20 grader här hemma (kom upp i 21 grader lite högre upp och låg runt 19 grader på golvet) så då vet jag det i alla fall.

Och så har vi hunnit med shopping med Malin idag.
Hon ringde igår och pratade en stund, sen sa hon att hon skulle hit och handla imorgon/idag och undrade om jag ville komma ner och möta henne. Självklart, så jag skulle gå och duscha när Oscar åkt för att vara klar när hon ringde och sa att hon var på väg.
Oscar försov sig så när jag precis var klar i duschen ringde hon och sa att hon var nere på torget, jag skulle göra mig i ordning i lugn och ro medans hon var inne på systemet. Okaj, så jag klädde på mig och sådär och precis in i det sista ringer hon och är klar så det var bara att klä på sig och gå ner.

Oscar blev hemma, eftersom han har så kort dag hade han knappt hunnit till skolan innan det var dags att åka hem igen. Och det var tur det för vi råkade handla en hel del så det blev tugnt.
Å andra sidan hade jag nog inte köpt så mycket om jag varit själv, så det kanske jämnade ut sig?
Nu väntar jag på att Saw I ska bli klar. Tänkte vi skulle titta igenom alla Saw:arna för att sen se den nya, Saw V. Helt sjukt hur dom lyckas, men det gör dom.
Och nånstans i allt blod och skriv och Saw ska vi gå ut på promenard. Är riktigt mysigt och härligt väder, nästan som vår. Så gott så, då får man ju passa på!

Annars då? Jovars, fick upp dom gardinerna jag skulle (kök och sovrum) igår. Blev sådär bra eftersom dom tydligen var väldigt långa, så jag funderar på om jag ska vänta med foto tills det är klart (köper stryk upp-band och stryker upp dom i nästa vecka eller nåt, eftersom jag jobbar helg) eller ta ett halvbra nu och sen visa - tadaaa!
Vi får se, det löser sig. Men jag är himlans nöjd med köksgardinerna framför allt! Blev riktigt, riktigt bra. Förra vi hade var så mycket grått och svart i så det blev så himlans mörkt och trist. Dessa är mycket ljusare och finare, tjiho!

Meees!

Jasas: Jo man tycker det. Men inte dom?

Nu har jag bestämt mig. Jag får inte gjort det jag ska med telefonen så när Oscar kommer hem ska vi gå upp på kontoret och prata med dom lite högre hönsen direkt.
Och dom högre hönsen är då dom i receptionen istället för nån jag inte ens har nån aning om vem det är? Lite det som stör mig också, jag har ingen aning om vart jag kommer.
Plus att jag inte tycker om att vara elak mot folk. Eller klaga eller sådär. Och att ringa och säga "Han sköter inte sitt jobb" känns bara så jobbigt! Hade hellre velat säga "Om det är okej, inte för mycket problem eller så, så skulle jag bli super glad om ni kunde fixa det. Så länge ni inte har annat för er för då kan jag vänta".
Bah! Man borde inte känna så, man borde bli fly förbannad och kräva att han blir avskedad. Men nej nej, jag får dåligt samvete för att jag typ tjallar och stället nån i dåliga dager. Braaa.

Psykbryt

Ann-Sophie: Japp, jag ska, haha.

MEN JÄVLA NÖTTER!!!!!!
Jag blir så trött så snart lipar jag här. Tänkte jag skulle tvätta fönstrena och byta gardiner nu. Börjar i sovrummet. Tvättar ena fönstret, jätte fint. Så kommer jag till det andra. Helvette, persiennen hade jag glömt. Hon som bodde här innan hade en persienn som hon lämnat kvar och jag helt glömt bort. Nej, jag har inte tvättat fönstrena speciellt många gånger sen vi flyttade in. Just dom kanske jag inte tvättat alls.

Och då hade jag innan tänkt, när jag hittade vita fläckar på fönstret efter målarna att haha, undra hur mycket färg som gick åt till allt annat som inte skulle målas? eftersom vi hade fläckar här och var i somras när dom varit.
Nå, så ska jag dra ner och försöka få loss persiennen. Ser då att dom fått färg på tråden - smaaart! Tänkte bara att helvette nu kommer inte det loss, skit bra. Men man fick liksom dra loss det, genom att höja och sänka persiennen. Fine, bra. Skruvade loss skruvarna och skulle bara ha loss pinnen man skruvar på.

Tänkte ta loss den med tången men det gick inte.
DÅ, just då när jag blir sur för att det inte går med tång, ser jag att DOM JÄVLA NÖTTERNA har ju målat över sen man skruvar loss för att ta bort persiennen!!! Hur kan man göra så? Dom var ju så förbannat korkade när dom var här sist också, en bit in i sista stycket kan man läsa om det. Men nu är då grejen att skruvar jag ner persiennen så kommer det bli en ful fläck på fönstret, som var nymålat i somras. Och persiennen hänger ner för hela fönstret, i snöret.
Orkar inte med dom här jubelidioterna längre.

Mobilberoende?

Så fort du ser det här är du utmanad!


Vart ligger din telefon när du sover? Har jag alarm, på sängbordet. Annars nånstans i lägenheten.
Har du nånsin lämnat mobil hemma för att det är slut på batteri? Ja, nödvändigt att ta med en död telefon?
hur känns det när du inte har din telefon på dig? Tänker mer "Hoppas ingen ringer... Jaja, jag får väl ringa upp sen" ELLER så kan jag bli frusterad att jag inte har nån klocka.
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Inte nu längre, men mobilberoende hörde man väl då och då förr.
Hur många sms har du skickat sen du fick telefonen och hur länge har du haft den? Oj... Har haft den åtta månader (bara?) och skickar ju massa meddelanden, ingen aning om hur många.
Hur många telefoner har du haft det senaste året? Denna Nokian och en SE.
Bir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Ne.
Vad står de i de 2e sms:et i din inkorg? "Japp"
vad står de i de senaste skickade sms:et? "Väntade på att Carina skulle ringa... Och hon tyckte det var jätte bra att jag sa till, fortsätt så! Hu..."
vem är överst listan över missade samtal? Orre-Borre.
vem är 6a på listan med mottagna samtal? Carina.
vem är 2a på listan över uppringda nummer? Papi.
vad har du som bakgrunds bild? Orre-Borre.
hur mkt batteri har du? Pötte lite, den dör strax.
vem är 8 på din kontakt lista? Farmors hemnummer.
vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? Alla? Typ?
vem är den första på bokstaven "a" i din kontakt lista? Har ingen på 'A'.
vad heter din mobil, som bluethooth namn? JeiNyn.
den bästa låten på din mobil? Har inga låtar.
den sämsta låten på din mobil? Läs ovan.
den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen; I mappen över tagna från kameran, en bild på vår rullgardin, i mappen med sparade bilder, en bild på Korvas och min arm.

Nedräkning

One down, one to go.


Ska bara dra den där disken, som fortfarande står på bänken, innan.
För övrigt, är detta tredje inlägget denna timmen! Två timmar vaken, tre inlägg skrivna, det ni!

Slutar klaga

Jag insåg just att jag ska sluta klaga på att det är kallt, jag är inte i kylskåpet.
Vet inte om man ska snurra den grejen till max eller min (hata, varför har dom inte rött och blått som vanliga kylskåp??) och efter att ha haft den på min och det legat på 2-3 grader så vred jag över till max, kändes mer rimligt.
Så tänkte jag hämta termostaten (som jag för övrigt köpte bara för att se hur jävla kallt det egentligen är i kylen) och hänga ut den här - bättre än inget liksom. Då ser jag att det är nollgradigt! Fort över till min igen.
Och här är det inte nollgradigt, en liten stund senare gick jag förbi och den hade kommit över 5 grader. Så nu ska jag inte gnälla om att det är kallt (har ju dessutom på mig BH och byxor nu) om jag inte sätter mig i kylskåpet.
Tänkte skriva typ Så vet ni, att klaget är slut, men kom på att jag måste ju ha nåt annat att klaga på då? Hmm... TV:n står på på för högt ljud, usch det är så jobbigt!

Teori teora

Chathrine: Grejen är att mycket av kylan kommer från ytterdörren, och vi bor i loftgång. Då säger dom att det är så i loftgångar, det drar (även fast ytterdörren ska/kan tätas mer) och därför har man en mellandörr. MEN den har varit trasig sen vi flyttade in och släpper in massa kyla. Och i natt har det dessutom snöat, jippi.

Som sagt, det har snöat i natt. Då blir det kallt. Och igår när jag kom in i köket säger jag till Oscar, liksom i samma stund som jag tappar andan och helt likgiltligt: Men, det är ju lika kallt här.
Man fryser i vardagsrummet. Sen går man in i köket och känner att det är kallt?! Väntar ett samtal och sen ska jag ringa ner och fråga vad fan som gäller egentligen. Ibland, ibland önskar jag att jag var lite mer full i fan och kunde skälla på andra som jag tycker om att skälla på Oscar. Eller ta fram det där perkkele och bara...säga ifrån.
Men önska går ju.

I övrigt är jag närvös i min mage. Och kall om benen.
Jag la fram en väldigt bra teori till Oscar tidigare, och han hade inget rimligt och bra svar. Han undrar alltid varför jag sitter halvnaken här hemma, när det är så kallt. Som nu har jag en stickad kofta och duntofflor.
Så kom jag på varför: Har jag lite kläder på mig kan jag ta på mig lite pö om pö när kylan blir olidlig (som nu, byxor eller vantar blir nästa steg) och snart är jag påklädd och varm. Tar jag på mig hela munderingen direkt sitter jag ju här och fryser och kan inte göra nåt åt det.

Han tyckte att jag skulle ta på mig en filt i det läget, eller klä på mig mer. Men är man fullt påklädd kan man inte klä på sig ännu fler lager, så då är filt enda valet. Då tyckte han att jag kunde ta täcket, och det är ju bökigt att sitta med här, bara som enkeltäcke, men nu har vi dubbeltäcke (200x210) och jag skulle få rulla in mig som en mumie och inte frysa men inte så mycket annat heller.
Så, jag håller fast vid min teori och går och hämtar byxor nu.

Gnäll och tjöt: enjoy!

Ann-Sophie: Ja, så är det nog. Jag är jobbskadad och älskar mitt jobb!
Haha men man måste vara på sånt humör, jag har ju sagt i månader att vi ska fixa klädkammaren men nu flög fan i mig och jag kom igång! Kanske ska ta en sväng till er också?

Jasas: Hah, så kanske det också är? Att jag behöver semester? Men det är ju inte lika kul som att jobba?
Ahh gott som fan att ha det klart och då kommer det ju gå lätt nästa gång, tack!

Anna: Visst är jag, och det är ju till er fördel!

Anneli: Aa gött som attnas, tack!


Tack tjejorna för alla kommentarer - blev SÅ mycket roligare att komma hem och inte orka blogga!!

FY VAD JAG FRYSER!
Skulle bara säga det, att vi har röv kallt. Men imorgon ska jag ringa och fråga vad i hela fridens namn man ska göra för att få hit nån att fixa all baj.
Hade jag vågat, hade jag frågat om ersättning. Jag har ändå eldat upp runt två påsar värmeljus (á 100 ljus) och köpt två par duntofflor, bara för att det är så kallt här. Och sen själva grejen att vi går här hemma och fryser. Så minst en hundring skulle vara rimligt, tycker jag. Men två-tre kanske? Men för det första skulle jag aldrig kunna med och för det andra hade jag tyckt det var så larvigt.
Även om det är dålig stil och service.

I alla fall. Dagen blev inte riktigt som jag tänkt.
Oscar kom hem tidigare, guu vad tråkigt. Eller inte. Så vi hann umgås lite. Han pratade medans jag åt och tittade på tv. Sen pratade vi medans jag fortsatte städa i klädkammaren och Oscar åt mat. Sen vart det helt plötsligt dags för jobbet och det gick så braaau.
Hade lite lagomt kul med mer trevliga kunder och mindre trevliga kunder. Men så är det ju, jag har fått gnälla av mig på Oscar så nu är det glömt och förbi.

Kommer inte ihåg vad jag skulle blogga mer om. Vet att jag tänkte på nåt innan.
Kanske om hur glad jag blev när jag kom hem? Jag hade sagt till min käre sambo innan jag gick: Jag har lagt i disken i hon för att det skulle se bättre ut, du kan ta ut det och diska som du vill så har du två diskar. Sen kan du hänga tvätten jag har startat.
Sen medans jag hann rensa hittade jag massa kläder som var hans, och när jag ställde ut saker i köket sa han att det skulle inte han städa och då svarade jag Det behöver du inte göra, men gå igenom dina kläder och välj vad som ska sparas och vad som ska slängas.

När jag kommer hem står all disk på bänken, för han hade inte hört att jag bett honom diska och han skulle ha en form som låg längst ner i hela högen.
Och förklaringen varför det såg ut som bomben i köket var för att jag öst ut saker ur klädkammaren. Mummel mummel, som du skulle ta hand om ja! Men det hade han inte hört.
Passade på att slänga ett öga in i sovrummet, där torkstället stod tomt. För maskinen var öppen och avstängd. Eftersom jag startat maskinen, den blev klar och jag öppnade luckan. Men han hade inte hört att jag sagt att jag startat.

Han fyller snart 21 (ja, 21 och inte 71) och ska få en hörselapparat i present. Med minneskort. För när jag säger att han har svarat på det jag sagt, får jag till svar att han inte kommer ihåg. Och när jag få påpekar att du sa ju precis att du inte hört svarar han att han inte kommer ihåg om han hört - smart!

Så nu har jag gnällt klart, tänkte bara berätta att jag är bra ball för jag får läsa Malins låsta blogg! Och snart ska jag få till det så man alltid ser det, i bloggen. Och lite annat stuff som kommer bli kuuul!
Vart kan man hitta Malin då? Jo, på http://moolin.se!


Förresten, den som undrar hur det gick med det på jobbet kan läsa det hääääär!

Prestationsnivå hög

Detta är mitt femte inlägg idag. Jag har varit vaken i cirkus fyra timmar. Det betyder att jag, i snitt, skrivit mer än ett inlägg i timmen! Kanske ett var 45:e minut eller nåt sånt?

Eller om vi inte räknar med detta, som jag inte hade skrivit om jag inte skrivit just fyra innan på fyra timmar, så har jag skrivit ett inlägg i timmen idag, i snitt.

Fyra riktiga inlägg på fyra timmar. Inte ens i snitt, utan jag har verkligen skrivit ett inlägg i timmen idag! Men tro inte att det fortsätter så. Den dagen jag får en kommentar i timmen, då kanske.

Finally

Chefen ringde för en stund sen, för det första blev hon så chockad för att jag svarade, haha! Bara för att jag lägger telefonen nånstans i lägenheten, gärna på ljudlöst, och glömmer var så när man ringer får man garanterat lämna meddelande. Hon sa det att hon var så beredd på att börja prata - och så svarade jag! Haha, jag säger då det.

Men, i alla fall, så tycker jag att det var på tiden att jag fick jobba. Jag var ändå där både i måndags och igår trots att jag var ledig. I måndags fick jag dessutom "hoppa in" lite medans Jessica sprang ut på lagret en snabbis.
En kund hann jag hjälpa - wow! Förutom min moster då, med lite krångel och sådär.

I alla fall igen, så har jag drömt om jobbet dom två senaste nätterna, det tycker jag är ett tydligt bevis på att man behöver jobba! Eller var det natten söndag-måndag och igår jag drömde? För natten måndag-tisdag drömde jag en konstig dröm om svärmor. Minns inte första drömmen men i natt diskuterade vi min förlovningsring?


Och apropå jobb(et) så passade jag på att slänga in ett annat inlägg om det också, jobbet alltså.

I made it!!

Så bra det gick! Och nu vet jag helt säkert att Kjell inte ljugit för mig - jag har så förbannat bra tänder!
Tycker bara så synd om Oscar och alla andra som har dåliga tänder och dessutom tandläkarskräck på det. Önskar han kunde få lite av mina tänder så han sluppit allt och inte tyckte det var jobbigt idag.

Men åter till mig, haha!
Var dunder nervös när jag satt i väntrummet, blev inte bättre när en nervös liten parvel (som egentligen säkert var närmare 1,90 lång) kom och hämtade mig. Det visade sig vara tandläkaren, som skakade sig igenom undersökningen typ, haha! Samtidigt som han inte verkade helt syncad med sköterskan, så det kändes ju jätte bra - eller inte alls.

Och så rabblar dom på sitt tandläkar språk. Känns inge bra alls, han låter som allt behöver röjas ut och sätta in nytt typ. Och ibland säger han nåt hon ska skriva och då frågar hon "Men inte den och den" och jo den och den också.
Kändes bara som han skulle fråga vilken färg jag vill ha på löständerna typ.
Speciellt eftersom han innan frågade massa innan.

- Borstar tänderna? En-två gånger om dagen?
- Njae, knappt.
- En gång om dagen?
- Ibland.

- Röker? Ne? Kanske? Jo?
- Ne.
- Nee.

- Äter godis? En, två, tre, fyra gånger i veckan?
- Ehh... Två-tre? Kanske?
- Dricka? En, två, tre gånger?
- Mjaa, kanske en-två gånger i veckan?

Och hela tiden har han vart rätt stel och nervös.

- Använder flourtabeltt? Floursköljning? Ne?
- Har precis börjat använda.
- En gång i veckan eller så?
- Efter varje borstning.
- En gång om dagen då, fliin.

Och sen gick han tillbaka och blev stele doktorn igen, haha.
Men, jag hade i alla fall inget att vara nervös över! Efter så pratade dom om att det var första gången jag var där och sköterskan sa att dom kunde ju be det förra stället skicka journalen, men neh det tyckte han inte behövdes, haha. Han ser ju vad som gjorts (eller snarare inte gjorts) och eftersom allt var så bra, varför få dit papper med "Ser bra ut. Ser bra ut. Ser bra ut. Ser bra ut."?

Där emot blev han nog väldigt förvånad över att det var så bra, han hade väl väntat sig värre.
Så kände han väl när jag gick att han var tvungen att påpeka nåt i alla fall så han säger "Godis en-två gånger i veckan och läsk en gång i veckan är ju det bästa för tänderna, och borstning två gånger om dagen. Du har ju ändå en lagning där uppe och... Man kan ju inte vara helt garanterad på att det inte kommer fler." Heh, nee jag vet. Men å andra sidan så gråter den gamle tandläkaren en lite skvätt varje gång han ser den lagningen för den var egentligen onödig. Men det sa jag inte, jag bara log och sa "jajjemen!" och lät honom vara lite duktig.


Undra hur det går för Oscar i skolan idag? Första dagen och dessutom ny klass. Dom bör, om dom går på vanligt schema, ha rast om 40 minuter, får messa och höra då.
Och vänta på att pappa ringer, eller så har han glömt igen.

- Kom du ihåg vad du skulle göra?
- Ne, så det var bra att du ringde.
- Jag vet.

De sista minutrarna

Nu vill jag bara att allt ska vara över, för när väl detta besöket gått bra kommer jag aldrig nånsin vara nervös för att gå dit igen. Jag har ju inget emot att gå till tandläkaren, men när jag gått till en och samma i nästan 20 år, som dessutom alltid sagt att jag har så fina och bra tänder så jag kunnat fuska som jag gjort, så blir jag nervös.

Och nu kom jag på att jag sa att halv skulle jag börja göra mig i ordning, nu är klockan 33. You know what that means, byyyye!

Snart smäller det

Malin: Sorry, tänkte och glömde. Men jag kan fota lådorna i frysen om du vill? Nu gjorde jag ju på "rätt sätt" (tror jag?) och då kokar man bara ris, steker (och kryddar?) köttfärs, och kokar ärtor, majs och paprika (sånnadär frysta du vet) och blandar ihop allt och smaksätter! Super gott, enkelt och mättande!

Bambambambaaam... Bambambambaaam... Nu börjar det flyga fjärlilar i min mage. Känner mig extremt ofräsch i munnen (har ätit men inte borstat tänderna en för jag ska på en runda till) och är bara allmänt livrädd. Så skönt det kommer kännas när jag går hem sen, som Bambi på hal is (förmodligen). Eftersom det var halt igår kväll skulle jag tro att det är det nu med. Buhu, jag är så nervös!
Blandat med förbannad på vad jag ska få för svar sen när jag ringer om allt som ska fixas här. Och i det nervös också. Mamma?

Pill och fixhumör

Ann-Sophie: Haha ja typ lämna en och få två tillbaka? Bilder lovar jag dig också när vi väl fått upp det: inte idag alltså!
Usch vad jobbigt med tandläkarskräck, Oscar har det också. Hoppas du kommer till en bra och förstående tandläkare den dagen du kommer dit! Som förstår att du är rädd och kan hjälpa!

Chathrine: Japp, hyacint var det. Tror inte den blomman varit tjock och "frisk" så länge den stått i min ägo. Men än står den där, och ynglar av sig. Fast då kan man ju slänga den om den tröttnar, när man har tre andra liksom.

Jaha, ska vi pilla?
Är på pill och fixhumör, sen fastnade jag här. Hmm, icke bra. Var på vippen att börja rensa ur garderoben - HUJEDAMIG säger jag bara, hujedamig! Ska fota innan och efter, kommer bli så stor skillnad. Men gott att få ordning på skiten, förhoppningsvis en gång för alla. Fan vad jag ser fram emot det!
Och snart, kanske ganska snart eller inom en månad eller två, så kanske sånt som vi inte rår för här är färdigt. Och så slänger vi ut skit och köper saker och sen kan man börja trivas här. Kanske lite i alla fall?


Fan vad har jag ätit nu då? Försöker gå igenom dom senaste minutrarnas intag.
Börjar smått svida och sådär i läpparna och tungan som efter ananasen. Kanske hade lite mellan tänderna som trillat ut? Eller nåt annat som inte var lika farligt, för det känns liksom bara. Det bara finns, men inte så att det gör ont eller nåt. Inte som med ananas, buhu.
Tomat kanske? Jävla skit, är säkert tomat i tacos dip? Alltså dip med tacos smak? Garanterat. Bara för att det var vad moster och mamma sa, att det kan dom inte heller äta. Garanterat, just my luck.

Lång dag

Jisses sicken lång dag det blev, det hade jag inte alls tänkt!
Vi åkte och handlade, hittade inte garn som var det vi letade efter men hittade massa annat. Ett par pengar rök det även idag. Men det var en del behövligt och en del mindre behövligt.
Hittade blandannat serien tillhörande det tacos fatet vi fick av Oscars ena syster och familj. Texmex står det väl på och går i svart, grönt, rött och gult har jag för mig, jätte läckra! Och det roliga var att igår tittade jag i broschyren och såg att det fanns mer grejer - idag hittade jag dom (utan att egentligen leta). På det fatet är det fem "fack". Ser väl ut som sånna brukar, den är rund med ett runt hål/"fack" i mitten och sen fyra runt. Så jag tänker sås i mitten och mindre grönsaker (typ gurka, tomta, paprika och majs kanske) i dom fyra. Sen köpte jag då dom två skålarna man kan ha vanlig grönsallad i och nåt annat. Eller gurka eftersom det är det vi har mest av, och ost i en av dom fyra. Jaja, det löser sig.
Sen var det även en annan fräck grej till, man har ett värmeljus och så ställer man skålen på med köttfärs, så håller det sig varmt. Var lite fiffigt men för den pengen den kostade kände jag att så häftigt var det inte.

Tja, vad köpte vi mer? Fyra ljushållare med en tomte på, fem spänn styck! Och en liten vas (eller blomhållare, var det amaryllis? Man skulle ha själva blomman "uppe" och rötterna hängandes ner - sa mamma) för tio spänn så det var fynd! Och köttfärs till veckans middag. Bytte persiennerna på jobbet när vi ändå åkte förbi.
Tyckte vi köpte massa men vad? Jo, krukor som jag ska plantera om mina aloe vera plantor i. Jag/vi missköter den nåt så fruktansvärt, och ändå ynglar den av sig! Så när vi ändå fixar i köksfönstret sen ska vi göra i ordning och ställa tre små aloe veror där. Köpte sånna vanliga keramik krukor som jag ska måla eller göra decoupage på sen. Nån dag. Eller nåt.

Kan verkligen inte komma på vad mer vi köpte. Jord till blommorna. Batterier till Oscar helikopter. Ne, kommer verkligen inte på nåt mer, kanske för att det var så mycket vi tittade på men som vi inte köpte?
Funderar och funderar men kan inte komma på vad det kan varit mer. Kanske inte var nåt mer? Ne, jag måste gå ut och kolla! .... Ja just det, vi köpte toarullshållare som jag ska ha till köksbordet (med hushållspapper då). Helt sjukt, dom som är avsedda för det, och då lite kortare, kostar 99 spänn här nere på vår Ica. Sen hittar man då en som är till toapappret, så det går nästan på två hushållsrullar, för bara 45 spänn! Mer än halva priset, helt sjukt.
Och nya matlådor så jag slipper skylla på det om jag vill äta thai, haha. Även om deras burkar är skit bra också!

Och flytande margarin också, för den som är intresserad, haha! Och Oscar köpte kexchoklad, det är typ det (plus två påsar) som är med på kvittot.
Nu där emot ska jag läsa färdigt bloggar (är så nyfiken på Ann-Sophies kylskåp, haha) och sen börja med maten. Risotto idag, på nästintill normalt vis och väldigt lite Jenni vis.

Ojojoj...

Chathrine: Du, smart idé! Haha, det ska vi absolut testa nån gång!

Här sitter jag och skriker "Va? Va! Va?! VA?!" och Oscar säger bara lugnt "Älskling, det är bara en serie, det är inte på riktigt" men det var ju världens chock och nyhet!
Kom på att jag kunde ju tanka, och sen kom jag på att jag kunde ju se, One Tree Hill. Så det gjorde jag, och skrek va några gånger, haha. Och nu ska vi åka, tio minuter innan det sluta. Baah, spännande.

Sötaste citatet idag:
- I wonder why angels needs wings to fly, but ghost doesn't.
- You should google that.


Haha, söt ungarna! Men nu ska jag göra mig i ordning för bilfärd med mami, tjoho!

Nyfunnen tandläkarskräck

Mr.L: Jo visst, och det har jag. Problemet är ju att du saknar det.

Anneli: Hehe ja då, ingen fara.

Jasas: Japp, precis vad du ska göra! Maaassa ironi! Och självklart kommer bilder - när vi fått upp det.

Brb, ska bara sätta på kaffe.


...eller inte?


Eeh.....? Hmm.. Ja? Nej? Bah!Grejen är den att egentligen har jag ingen tandläkarskräck, har aldrig haft. Är så kaxig och lugn så det är nästan oförskämt. Men det kan ju bero på att jag har aldrig haft ett hål i mitt liv, har lagat en eller två gånger nåt som gått sönder men annars har jag grymt bra tänder.
Det har väl gjort att jag är lite lat och känner att jag inte behöver vara så nogrann och man kan nog rätt och slätt säga att jag missköter mina tänder - egentligen. Och jag vet att det kan komma och bita mig i röven sen och det är inte bra och allt sånt där, men det är svårt att bryta en 20-år gammal vana. Så bespar mig den delen, tack.

I alla fall, så har jag ju alltid fått höra av min tandläkare att jag är ett praktexempel och jag är bra och sådär. Skällde ut hon i receptionen en gång när jag var liten, för att dom kallat mig typ två månader för sen för jag hade ju längtat efter att få komma dit!
När jag var liten kallade dom mig alltid runt min födelsedag så det blev liksom min present. Sen när jag inte fick komma varje år så blev jag så sur. Vaddå vartannat år? För att det är så många ungar? Men dom vill ju ändå inte hit, låt mig komma istället!

Och imorgon då, ska jag till en helt ny tandläkare. Och jag är så rädd att hon ska ta en titt och säga typ "Jaha, detta var ju inte bra. Vi får nog ses många gånger igen." och så har det inte varit så bra som jag trott och sådär.
Mamma försökte övertyga mig igår om att det kommer inte hända, men jag blir ändå så orolig. Och så kaffet. Det fattar jag ju också att det spelar ingen roll om jag tar en kopp nu, tänderna blir ju inte så mycket värre för det. Men det känns som att Kjell kanske var så van vid att allt skulle vara bra så han missade nåt? Och så blir hon skogstokig imorgon. Usch, tycker inte om detta alls.


Och så en förklaring om igår:
Det var inget seriöst alls. Oscar skickade en rent ut sagt vidrig länk, eller "lur-länk" igår - för andra gången. Och jag gick på det igen. Det var nog det stora hela, själva grejen.
Så inget trouble in paradise eller nåt sånt, lugn och fin. Fast det var ändå kul att se hur många som bryr sig - om man får säga så. Bara Hanna som inte "gick på" det.

Buhu...

Det gör fortfarande ont i mina läppar... Nästan pulserar lite...
Svider när jag försöker smörja in dom. Varför, varför, varför skulle jag testa? Så korkat, hade vart bättre att jag trott att det var äschligt! För nu är det gott men jag får inte äta, stackars mig!
Så synd det är om mig, tyck synd om mig folket!

Skilssmässa

Jag är tillsammans med världens hemskaste människa och kommer ta ut skilssmässa.

Vi är inte gifta men jag vill ändå ta ut skilssmässa för att visa hur vidrig han är och hur lite jag tycker om honom, och för att påminna mig själv att aldrig bli tillsammans med honom igen.

Så nu mer är jag singel och letar nytt. Come and get me!

Aj aj ananas

Marina: Jajjemen, vi har haft så trevligt så!

Jasas: Och du är SÅ bra!

Chathrine: Haha neej men dom lärde oss det ifall vi skulle få över hemma eller nåt? Men det visste jag faktiskt inte att man kan ställa in direkt, fast kanske inte på smörpaketet då nej, haha.

Kom fram idag till att jag antagligen är allergisk mot ananas, eller för mycket ananas i alla fall.
Jag tycker egentligen inte om ananas, har aldrig gillat det varken färskt, på burk, i godis eller nåt sånt. Blä för allt sånt liksom. Men så idag hade mamma fram färsk, skivad ananas och jag tyckte det såg gott ut så jag var ju tvungen att smaka. Och det var så gott! Fast efter fyra-fem skivor (halva ananasen då bara) så började det svida och sticka i läpparna och tungspetsen, känns fortfarande inte helt okej.
Så, inge mer ananas för mig, suck.

Sen låg det kvar en skiva som jag inte hann äta och bara läskades så till slut fick jag ge bort den så Anders åt upp den för att inte äta den själv, buhu.
Skit också att jag inte trodde att det var äckligt och inte vågade prova igen för nu vågar jag ju inte prova igen för det gjorde riktigt, riktigt ont faktiskt. Så typiskt, fördelen är ju att jag fortfarande tycker det är äckligt i övrigt, så jag har ju inte världens sug efter ananas i andra former. Men men, inte så att jag dör, men det var gott.

Annars hade vi kul hos mamma. Bestämde eventuellt att vi skulle ut och åka imorgon. Först och främst kolla på garn för hon har lovat att sticka två koftor till mig och kanske en mössa, halsduk och vantar. Eller, hon ska väl sticka dom men jag vet inte om jag vill bestämma innan jag köpt ny jacka. Men jag tror jag kör på vitt som passar allt och för att det är det jag tänkt när jag kikat i affärerna.
Sen är jag dessutom sugen på att köra. Köra, köra, köra! Har varit det gör länge och sen fick jag köra i förra veckan och då ville jag bara meeer! Dessutom går mitt lämp ut om lite mindre än tre veckor, så bäst att passa på!

Nu där emot bör vi lägga oss så fort som möjligt. Köpte nya gardiner idag också, till sovrummet och köket. Plus persienner där så det ska vi fixa med imorgon också. Och kanske börja rensa klädkammaren eftersom vi köpte förvaring och fix dit. Sen ska vi bara ha plastlådor och sånt också.
Aja, det tar vi när vi kommit dit så nu säger jag natti natti och läser färdigt mina bloggar och ska sen nana.

Natti natti.

Det går inge bra

Chathrine: Vi fick lära oss i hemkunskapen att kyla ner maten i kallt vatten i vasken, och sen in i kylen för man ska inte ställa in varm mat i kylen, för bakterier och sådär. Så det vet jag allt, men leva efter det är ju en annan sak, hehe.
Haha jo proceduren blev ju lite extra lång eftersom vi skulle in i två affärer, annars blir det ju inte så mycket men biland så.

Jasas. Så klart! Din blogg är ju den bästa av det bästa, vad vore dagen utan en dos Jasas liksom?
Hmm jaa, kanske gör den lilla med kokos och ananas nästa gång, om vi törs haha!
Alltså, vi köper ju inte äcklig mat så, utan sånt som är rätt gott men som man kanske inte är så sugen på alltid. Eller... Aah, kan inte riktigt förklara men det är ju inte så att det inte är gott, mer att det är snabbt och lätt så vi åt det rätt ofta just av den anledning så man tröttnade lite sen. SÅ menade jag nog?

Marina: Haha ja, det funkar för mig i alla fall!

Skulle skriva nåt men kom in på annat och glömde helt bort...

I alla fall, jag är på serie humör igen efter att ha sett på Desperate Housewives och när jag funderade på vad jag skulle tanka kom jag på att jag har ju What About Brian! Så det sitter jag med och Putti på MSN. Vill göra allt och ingenting typ.

Lite senare ska vi åka till Jysk. Moster ville tydligen handla så vi åker dit och sen åker vi förmodligen upp till mamma och socialiserar oss. Och lite coolt, jag fick ett SMS från Folktandvården om att inte glömma min tid på onsdag, lite ball.

Börjar bli lite hungrig, hmm? Har ätit både frukost och lunch idag, så duktigt, och då känns det som magen vill äta hela tiden. Eller kanske är det huvudet? I alla fall så har jag hållt på med detta i evigheter, utan att komma nån vart.

Ska alldeles strax ut och möta mamma, moster och hennes man för att åka och handla på Jysk. Sen ska vi upp till mamma och vara lite sociala, antar jag. Så det är la bäst att sluta, innan jag börjat ens?

Storhandling - how I do it

Idag bidde det storhandling. Och matlista.
Har varit så mycket "Vad ska vi äta idag dååå?" den senaste tiden så jag sa, pang på, att nu kör vi detta! I gamla lägenheten storhandlade vi allt vi kunde komma på för det var så sällan vi kunde handla så mycket, sen åt vi det goa först och tvingade i oss det mindre goa så långt det gick innan vi sen köpte nytt.
Nu kan vi veckohandla och göra matscheman och sånt där för vi kan gå ner och handla när som. Så kan man äta go mat jämt, behöver inte ha "ut i fall att" mat eller nåt sånt.

Men skit samma, det var inte det jag var ute efter.
Det jag tänkte var att visa hur det går till, innan vi kommer iväg till affären. Och innan vi kommer iväg till affären - igen.
Först gör jag en lista på vad man kan äta. Kategoriserar och lägger upp. Idag vart det övrigt, kyckling, köttfärs, korv, kassler och kött. Sen fyller jag liksom på under, vad man kan göra med varje grej. Kycklingröra, köttbullar, falukorv i ugn, kasslergratäng och stekt fläskfilé, som exempel.Sen raddar jag upp veckans dagar och lägger till en middag för varje dag. Nu när jag inte har en aning om hur veckan ser ut med jobb vill jag inte planera in luncher som måste lagas, för att vi inte ska köpa hem massa mat vi inte hinner tillaga.Näst på tur blir att skriva allt som behöver handlas inför veckans matlista, för att förhoppningsvis slippa gå och handla sent efter jobbet eller nån dag stå utan nåt vesentligt.Sen raddar jag upp allt som ska handlas, och vad som ska handlas på Ica (alltså inte på Lidl). Sen kan jag gå igenom vilket som kommer först och näst och sist i butiken och skriva dom i den ordningen på inköpslistan sen, så slipper man ränna runt hela butiken flera gånger för att man missat eller vad så.Och vipps så har det blivit en inköpslista! Det som inte stryks, och där med handlas på Lidl, åker vidare till nästa lista som kommer med till Ica sen.När det blir så lite varor, numrera jag dom (orkar jag när det är fler varor, numrerar jag efter gångarna, för att göra det lite lättare) i vilken ordning dom kommer i affären och sen skriver jag dom igen i ordningen dom kommer, igen så man slipper springa fram och tillbaka.Sist och minst, har vi ytterligare en shoppinglista att ta med till affären! Tar sitt lilla tag alla procedurer men that's me, aningen kontrollfreak. Och när man väl är där i affären sen, går det snabbare. Inbillar jag mig i alla fall, höhö.


Jaa, så gott folk, går det till när jag och vi handlar. Och egentligen måste det inte vara storhandling (i alla fall inte det med att radda upp det i ordningen det kommer i affären) men då är det ju som bäst och mest funktionellt.
Och så kommer Oscar och säger att han tror att jag tycker det är roligt att skriva inköpslistan! Oh no no, men jag måste ju. Annars blir det inte som jag vill och då blir det pannkaka, fast oätbar sådan. Och så kan vi ju inte ha det. Så jag skriver listan... listorna.

Tjoho, tjoho, TJOHO!!!

Marina: Och det var det - massor!!

Jasas: Haha men jag är feg, och Oscar är ännu fegare, och det är SÅ gott så här också!

Imorgon kan jag tanka Desperate Housewives, tjoho! På tisdag kan jag tanka One Tree Hill, tjoho! Och så kommer det andra igång så smått och bäst av allt: 22:e kan man tanka Lost igen! Det har ju legat på is i bara... Minst året. Göttans när det kommer igång igen!

Och maten blev lika smarrig som alltid (eller i alla fall den gången vi gjort det innan). Varsinn portion och en påfyllning till Oscar och fyra matlådor och sen var det schlutt. Gjorde faktiskt två formar, en liten och en lite större så det blev en del. Och jag kommer sakna mitt svalskåp den dagen vi får hit fastighetsskötaren som fixar ytterdörren så man inte kan ställa den varma maten på svalning ute i hallen.

Nu ska jag göra ett litet bild-inlägg och sen njuta av ytterligare inlägg från Hannaaa som bara spottat ut inlägg idag, haha! Så kul med massa inlägg, som förr nästan. Känns som varje gång jag uppdaterat har ett nytt inlägg väntat, och så blir man lite mera TJIHO!

Men wtf?

Ann-Sophie: Lite som efter en heldag på jobbet då? Haha, det brukar räcka. Men dels är jag lite av en nattmänniska och älskar att vara uppe på natten och dels har jag mina perioder där jag sover dåligt. Men tack för tipset!

Jasas: Haha joo, kanske var lite smart. Det får jag ta mig en funderare på, eller säga till Oscar att dusha oftare, haha! Men tack du också!

Chathrine: Haha, det kan jag tänka mig! Tycker dom gör den allra, allra bäst och dom gör den skit bra!

Nu ska vi strax bege oss ner och handla på Ica. Hade en runda på Lidl innan, och kompletterar sen med Ica. Antingen sånt som inte fanns/finns på Lidl eller sånt som vi hellre köper där bara.
Idag ska det blir en egen version av Hannas Karibiska kokoskassler! Så smarrigt, och Oscar sa förut att han var sugen på den, så det blev ju perfekt! I min version har jag istället för en röd paprika, en halv (eller lite mer, hihi) av en röd och en gul paprika, hoppar över ananans och kokos (typ hela poängen med rätten, jag vet!) och har för mig att vi slängde på en dutt ost uppe på, och även lite extra av grädde och sådär... Hmm, ja. Men själva grunden är ju samma, och det är så fruktansvärt gott!
Plus att jag får matlådor över, och det är lika gott att värma efter som att äta det "färskt".

Ja, ska bara se om jag får loss Oscar, vilket inte borde bli så svårt när det är mat vi pratar om, och sen kommer vi ner. Jag som hade lust med promenad idag. Blir det inte jobb imorgon blir det promenad, det säger jag!
Sätta igång operation handling, kanske?

Så gick det med det

Jasas: Haha okej, kan tänka mig att den inte är den lättaste! Fast i den lugna versionen kändes det som man kanske skulle hinna andas, vad vet jag?
Ja det är massa sånt man aldrig tänkt på, men som man kanske tänker mer på nu som kund i andra butiker. Sen är väl inte vårat lika strikt som typ Lidl där allt står på precis samma plats, oavsett var i världen man är - tur det säger jag!!

Jaja, vad duktig jag var som gick upp så tidigt och hej och hå.
Var jag lika duktig när jag la mig på soffan framför tv:n och somnade? Ne, jag tänkte väl det. Men jag sov max två timmar, om det är nån tröst. Så egentligen har jag sovit till typ 9 idag, och det är ju rätt okej speciellt med tanke på hur dåligt jag sover om nätterna. Fattar inte varför, men jag vaknar nästan alltid flera gånger och "stör" mig på nåt.

Nu har vi släckt adenvetsstaken, för den störde riktigt mycket innan. Vaknade till men kunde inte somna för det var för ljust. Eller som igår, när Oscar fått loppor (i sömnen typ) och låg och kliade och kliade som en tok!
Jag vaknade av att han kliade sig och sen kunde jag inte somna för att han kliade! Samtidigt som jag tänkte på att jag låg för långt in i sängen, så jag skulle flytta mig och få honom närmare och sen hitta en bra position att ligga i och... ja, det tog sitt lilla tag att somna om.

Men ikväll gäller det att lägga sig i tid! Måste verkligen, det är bara två lediga dagar kvar och på onsdag måste han upp i tid och vara hyffsat alert. Har ingen aning om dom kör en slapp första dag eller om dom kör direkt, men det är ju kul att orka hålla sig lite vaken.
Och för att jag ska orka jobba, det vet man ju aldrig när det blir. Imorgon skulle jag tro men... vem vet? Snart får det nog bli lunch, tänka sig om vi skulle vara så duktiga att äta tre mål idag? WOW!

Det gick!

Japp, här sitter jag klockan 7.36 en söndagsmorgon. Och inte vilken söndagsmorgon som helst, utan den söndagsmorgonen innan Oscar börjar skolan (på onsdagen) och då jag (samma dag) har en tidig tid till tandläkaren, så tjo-fucking-ho (även om jag inte kommer ihåg vilken film det kom från).
Är egentligen alldeles för trött, men då känns det mer troligt att jag kommer somna tidigit ikväll. Och eftersom han ska börja åka buss så får jag numer gå upp 8, om inte strax innan, istället för typ 8.20. Hemskt äre!
Och jag, mitt smarto, bokade ju en tandläkartid 8.50 på onsdag morgon, så då är det ju bra att vara uppe i tid. Bara för att jag tänkte om det skulle bli jobb så är det ju bra att ha en tidig tid så man inte behöver säga nej eller komma sent bara för det liksom. Hoppas att det inte ska ta hela dagen, det är ju bara en vanlig koll (som man blir kallad till) men så är det ju ett nytt ställe och sådär, så man vet ju inte om dom måste kolla mer eller nåt. Men det ska nog gå bra. Förutom, att det som vanligt, ska bli problem när jag tänker till.

Umbrella

Umbrella, som Rihanna gjort, fastnade jag för efter att ha hört Lillasysters version.
Sprang på den idag och såg att massa gjort covers på den, och hon hade även gjort om den till en lite slow version.
Och en remix tillsammans med Lil Mama.
Vanilla Sky hade gjort en, som funkar om man inte tittar på videon, haha!
Sen hade tydligen Linkin Park gjort sin version, om än lite kort.
Och näst på tur har vi McFly, även om dom inte hade så mycket kraft som dom andra haft, haha!
Sen hade tydligen Mandy Moore gjort den också, även om det var en del tjöt i början. Också rätt slow.
Inte för att jag vet vem det är, men Biffy Clyro hade tydligen gjort den också.
Och Manic Street Preachers också! Måste säga att dom lite rockigare versionerna är dom bästa, tycker jag.
Och så hade nån från My Chemical Romance, Gerard Way, gjort den men jag hittade ingen bra version. Dom lät så konstiga allihoppana.
Sen fanns det massa, massa fler men jag hade ingen aning om vilka dom var och då kändes det meningslöst att sitta och lägga in dom här. Söker man bara på Umbrella på YouTube så kommer dom upp!

Puppy Love

Jag har suttit och spelat musik genom YouTube hela dagen idag, eller när jag lyssnat i alla fall.
Lite blandat hit och dit, och jag slutade med S Club 8's Puppy Love. Så jag har änna gått och nynnat lite på den... "And they called it puppy love... Nanana.... And they called it puppy love.... Nanananana.... And they called ut puppy love...." Lite så har det låtit, för det är typ det jag kan.

Men nu har det varit tyst ett tag. Så hör jag lite tyst och kort från Oscar: puppy love.... HAHA! Så gulligt.

Mat? Vad är det?

Anneli: Haha ja, bara man är ledig så!

Vi har pratat om mat i några timmar. Nu kom jag på vad vi kunde äta, men det tar så lång tid och så upptäckte jag vad klockan var så det sket sig, rent ut sagt.
Pratar med Malin som är hungrig, hon åt en pizza vid 17-tiden. Så började jag fundera... När åt vi? Några mackor (med köttbullar på så sett, så det blir ju lite mer) vid 12-13 tror jag? Eller 13-14 kanske. Ett tag sen i alla fall.
Så har jag ju så sett sovit några timmar där emellan också och sådär. Problemet är bara att Ica stänger om 20 minuter, så det hinner vi inte. Vi har inte mycket mer än köttbullar och makaroner att göra snabbt. Så antingen blir det det eller macka. För nåt måste jag ha för att inte dö av hunger sen.

Ännu en nackdel (förutom att man inte hinner träffa folk och sånt där) med mitt jobb.
Man kommer in i vanan att äta mitt i natten eftersom vi ibland äter vi denna tiden när jag stängt. Allt mellan 20-22 kan maten vara klar när jag kommit hem från jobbet.
Så när man är ledig tänker man kanske att man ska äta tidigt och normalt, men är man inte hungrig eller inte tänker på det så blir det ju inte så. Baah!
Och så blir det så här istället. Storhandling nästa, ja tack! Får skriva matlista för nästa vecka och sen HANDLA! Inte nu då, men sen.

Nyvaken

Jasas: Njae, det är ju bara det att vi har koncept över hur butiken ska se ut, på vilken plats på hyllan just den gardinen, dynan, kudden eller grejen ska stå. Och vi gick emot det heeelt och tog bort hyllor och ställde dit typ rullgardiner och massa tokigt, haha! Sånt som man inte får göra, men som vi gör för att vi måste.

Marina: Haha jo visst, men nu är den väck i alla fall! Hoppas du sov gott, hihi.

Jag vill göööra om min blogg men det blir bara inte som jag vill!!
Vill göra om designen, och jag har la gjort typ tre olika headers idag som jag kunde tänka...(aha!)...mig men inte fått ihop det. Men äsch. Aha:et kom för jag kom på att jag hade ju visst en som jag såg en lösning på! Men, då hade jag ju gjort den för stor så den... får kanske plats om man... Nae, jag får nog göra om den, suck.

Men, jag har i alla fall sovit gott.
Nu, nyss, alltså. Det är ju så nedrans kallt här, så enda lösningen för att få värme var att gå och lägga sig i sängen under täcket (och somna). Så försvann några timmar till, snart dags för det normala när Oscar är i skolan och man går upp i tid och lägger sig i tid. Och allt folk på bussen, bläh.

Är man nyvaken behöver man inte vara positiv, eller hur?

Det är ju fredag!

Jasas & Marina: Jag vet, men jag försökte be om förlåtelse - igen och väldigt försiktigt! Utan tänder eller fötter!

Dagen börjar med att hemtelefonen ringer.
Malin vill att jag ska komma in och jobba åt henne som har en haltande son hemma. Carina har även ringt en gång, lämnat ett telefonmeddelande och skickat ett SMS. Japp, och klockan var inte ens 11.
Så, det var bara att komma igång och åka sig till jobbet. Vi väntade och väntade på leveransen som var väldigt försenad. Jag fick uppgiften "gå igenom hela måndagens reklamblad och gör skyltar eftersom måndagens priser går in redan IDAG" så det gjorde jag i en timme eller två. Samt att dom skull skrivas ut och sättas upp (sorteringen hamnade på Carina).

Sen blev det leverans, kom nya trådgardiner - som vi väntat! Och bara 59,95 för dom! Helt otroligt. Så då blev det att stuva om i konceptet, bryta lite "regler" och ha sig men det blev så bra så!
Sen kom även Malin ner, eftersom hennes make kommit hem från jobbet och kunde ha hand om barnen. Så hann man alltså se henne lite, och åka upp för backen med henne. Och jag undrar fortfarande vart Patrik tagit vägen.
Och, eftersom vi (tydligen) alltid börjar året med en dunder sängrea, har över 50% av dagens försäljning legat på sängar, madrasser och bäddmadrasser och det har varit fullt upp! Sålde GRYMT bra (hur bra?) och det var riktigt kul att jobba.

Kom äntligen på bussen, med vääärldens mensvärk. Länge sen jag hade så här ont av detta, och då tog jag ändå värktablett vid maten typ tre timmar tidigare.
Funderade på att gå in på Ica och köpa choklad men tänkte att äsch, inte så här mitt i veckan. Och sen kom jag på att banne mig så är det ju fredag! In på Ica, köpa chips och dip till Oscar, cola till oss och choklad och godis till mig. Sicken tur att jag kom på att det var fredag, haha!
Så drickan ligger och gottar till sig i frysen, jag börjar bli lite hungrig så jag ska ta resterna från "lunchen" och sen ska det bli mys. Men tittar man på klockan, vilket jag nyss gjorde, kändes det som att man fick börja nu. Innan jag somnar eller nåt?

Hjälp, igen

En tanke och undring: Kan man, om man använt länkar, bara kopiera in hela inlägget från en blogg till en annan?

Jag har precis suttit i en timme med ett och samma inlägg och fixat och donat, och när jag blev klar kände jag att det nog snarare var nåt för den låsta bloggen men jag vill och orkar ju inte sitta och göra om allt en gång till!
Eller, egentligen är det väl inte svårt, men det lättaste hade ju varit att bara markera allt, kopiera det och klistra in i ett nytt inlägg där.

Så, nåt geni som vet om det blir knaaas?

Skrev jag, och sen kom jag på att varför inte kopiera in och testa?
Tänkt och gjort, så ligger inlägget bakom lås och bom istället! Så, bättre. Tur att man tänker till ibland. Väldigt ibland.

Oops..?

Oscar kommer till mig när jag sitter vid datorn.
Jag får ansiktet i mag-höjd och kramas och sådär. Sen måste han gå men jag vill inte. Jag försöker hålla i honom i byxor och allt, men får sen snilleblixten att bita fast i hans tröja (jag har starka tänder!) så tror han att han sluppit lös men HAHA på honom!
Förutom att när han drar, hör jag kraas och sen hur han skriker. "Oj, förlåt älskling. Jag glömde att du hade hår på magen!"


Så går han iväg, och jag reser mig för att säga förlåt.
Kramas och går iväg kramandes. Bara det att jag typ står på hans fötter. Så vid ett tillfälle fortsätter han gå, men hans fot (med mig på) stannar kvar, så han håller på att snubbla.
Nästa gång kanske jag ska stå på balkongen och säga förlåt?

Olidligt

Hanna: Ojdå, det var fler än vad jag trott. Runt 60-70, men då är det ju inte många som uppdaterar varje dag.
Vi har 20% på allt utom superrea (typ utförsälning på jul- och sommarsaker) - heeelt okej liksom.

Årets första dag har varit brau får jag säga. Lite dator, lite tv, lite mat och en maaassa mys!
Så får gärna året fortsätta, med en släng nöjen och jobb också då. Det vettigaste vi gjort idag var att laga mat, haha. Och då var det färdiga köttbullar, i färdig sås, med pulvermos. Sicken måltid, som om man var på Nobelfesten!

Men nu funderar jag på att sätta mig och spela Sims. Har haft sånt sug ett bra tag.
Problemet är bara att klockan är efter 22 nu, och ska vi få ordning på dygnet borde vi lägga oss snart. Och startar jag Sims och "ska bara" är klockan snart 1 utan att nån av oss reagerat.

Spänningen är oliiidlig, hur ska kvällen utvecklas?

Så gulligt

Det är så att man blir lite varm i magen och hjärtat, när man har ett halvt öra med i konversationen mellan Oscar, hans bror och hans kompis.
Hans kompis, Fille, jobbar på El Giganten. Och Fannie, Oscars syster, vill köpa ny tv. Så satt dom tre och pratade lite lätt om det och sådär, sen hör man Oscar: "Men Filip, så ser du till att hon får en bra tv också!" hihi. Storebror ser om sin lillasyster. Så ingen blåser henne eller nåt.
Så sitter dom och diskuterar vad hon behöver eller inte behöver, vad hon ska ha och vilka priser och sådär. Så snart vet dom nog precis vilken tv det blir, för ett bra pris som Oscar uttryckte det.
Lite som när mamma igår kväll, förklarade för alla inbjudna att handlar man på vårat Jysk blir det självklart peronalrabbat, så klart, fniss. Haha, så är det.

Så var det nytt år igen

Marina: Tack, vi hade en jätte bra kväll! God fortsättning du också!

Säger med en gång: det blir inga bilder.
Jag glömde sätta tillbaka minneskortet i kameran igår efter att jag la in bilderna på mig i mina kläder, och kan då bara ta 17 bilder på kamerans eget minne. Och dom vet jag inte ens hur jag får in i datorn.
Kom på för sent att jag skulle använda Oscars telefon, så det blev helt enkelt inga bilder. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att vi hade trevligt, haha!

Det var vi, jag och Oscar alltså, mamma, Anders och Anton, Antons tjej Laura och hennes föräldrar, en annan jämnårig tjej, Moa, och hennes föräldrar, Anders pappa, bror och även senare kompis.
Åt hjort och massa annat gott och hade kul. Jag stojade runt med barnen (tre 6-åringar) med min enorma överenergi. Har hoppat, stutsat, dansat, sjungt och stojat heeela natten. När vi vinkade hej då till dom sista vid 2 stod jag och hoppade med hjälp av Oscar och han bara skakade på huvudet och önskade att han aldrig träffat mig, haha!

Och då var jag en av dom två över 18 år som var helt nykter. Förutom att jag luktade på ett vin, en snabbis.
Vet inte riktigt variftån all energi kom. Kanske var vad som blivit över från året som behövde komma ut typ? Sen sov vi bort hela dagen typ. Det värsta med nyår, tycker jag. Vi gick upp vid 12 och åt och sådär och vid 15 bestämde vi oss för att bege oss hem.
Gick hem, hur skönt som helst. Lagomt kallt för att man inte skulle frya och inte svettas. Perfekt helt enkelt. Och så är man så lagomt trött och go nu. Blir tidig dag imorgon så Oscar kan vända tillbaka sitt dygn innan skolan.

Men nu, lite mer bloggar (märks att det var nyår, hade bara typ 30-35 nya inlägg nu på ett dygn) och sen blir det nog soffläge resten av dagen, eftersom Oscar sitter och spelar med Kalle och Fille.
Hoppas ni alla hade ett trevligt nyår och får ett bra ååår!

RSS 2.0