2 timmar och 22 minuter

Så länge sen var det jag skrev förra inlägget när jag loggade in här.


Det är lite som när man kollar på klockan och den är 22:22 - eller liknande.

It's done!

Jasas: Jag hade en kompis då som också var mjölkallergiker och hon åt nån tablett för att kunna äta/dricka lite mjölk. Sen finns det ju dom som inte har det lika jobbigt om det är tillagad mjölk. Och som du säger så är det ju så mycket dyrare så på så sett blir det ju jobbiare. Svårt det där...

Jaa, idag har varit en PRA dag! Jag gick och städade lite i morse/förmiddags. Sopade av golven, torkade av på toan och diskade. Så skönt när man är klar på ett kick för att det inte är så mycket att göra.

Sen vart det lite mer turbulent med det ena och det andra men nu är det för jävla bra säger jag. Har bland annat haft mamma, Anders, Anton, hans farbror, min moster och morbror på middag här - utöver mig och Oscar då. För att dom flesta varit och hjälp och ställt upp och vi är så glada och nöjda!

Så nu är hemlisen gjord och jag ska bara gå och njuuuta. Ni som vill kan ju slänga in en gissning på vad som hänt, annars eller oavsett så berättar jag imorgon för nu har jag ingen direkt datalust mera.

Ville bara uppdatera liiite eftersom jag knappt gjort det det senaste.

Status på Facebook:

Jenni Nyman är fnittrig som en liten skolflicka, fnizzzzz!

Visste du att...

...att jag vill -
...att min senaste kyss - var i dörren när Oscar skulle gå?
...att jag lyssnar mest på - denna låten heeela tiden nu?
...att jag pratar - värmländska när jag är övertrött och flummig?
...att jag inte gillar - blodpudding, svamp, ärtsoppa och vita/bruna bönor?
...att min bästa vän är - också min sambo, fästman och älskare?
...att min första riktiga kyss - minns jag inte för den tiden inte är värd att minnas?
...att jag avskyr - oärliga människor som inte vågar står för vad dom tycker?
...att kärlek är - nåt så otroligt viktigt i mitt liv?
...att jag gillar att - att känna mig som en hemmafru?
...att jag alltid kommer att - vara en riktig pryltok?
...att jag är hemligt förälskad i - någon så hemlig att jag inte vet det själv?
...att sist jag grät var - nångång så länge sen så jag inte minns när det var?
...att min mobiltelefon är - inte så fin som den kunde vara?
...att när jag vaknar på morgonen - brukar Oscar få säga till mig att min klocka ringer?
...att innan jag går och lägger mig - tycker jag om att bara stå och kramas?
...att idag har jag - bajsat två gånger redan?
...att jag just nu tänker på - hur mysigt det vore med en kram från en viss man?
...att i kväll ska jag - ligga och mysa i sängen och titta på Roast på Berns?
...att i morgon kommer jag - få se vad jag ska hitta på? IKEA, maybe?
...att jag hoppas - egentligen, innerst inne, inte på att få fast jobb det närmsta?
...att jag verkligen vill - få ordning så detta kan bli det mysiga hem det kan vara?
...att jag snodde listan från - Anna?


Rubriken

Jasas: Mja, bådeoch. Jag har faktiskt aldrig tänkt så "hellre pälsallergi än matallergi". Jag har ju haft båda, eller ja när jag var mindre så trodde man att jag var laktosintolerant så under två-tre år åt/drack jag ingen mjölk och i över fem år, innan gallblåsan blev plockad, så åt jag inget med ägg. Det är ju jobbigt på två olika sätt att undvika. Och när man hälsar på nån. Svårt att säga, jobbigt är det i alla fall med båda.

Jag blev rätt chockad igår, för redan vid 14.30 blev hundarna hämtade. Lite ledsamt också, för jag hade ju räknat med ytterligare en promenad under dagen och att dom skulle gå hem medans jag var på badet. Så tokigt det blev.

Och badet gick bra. Är så stor skillnad på att vara mer utvilad. Dom senaste veckorna när jag jobbat så mycket som jag gjort så har tålamodet varit kortare och man har suckat och stånkat lite mer. Men igår kände jag mig pigg och glad och orkade tjata lite extra, hah! Men lite småbråkigt var det ändå, men så är dom samtidigt så väldigt duktiga!

Nu sitter jag här och lallar. Oscar är i skolan och jag tänkte mig en disk innan han kommer hem. Så skönt nu när vi verkligen tar det direkt (känns inte som det nya stället orkar med disk från en vecka tillbaka) för det går ju så mycket snabbare då. Så dum man är, egentligen. Men lite Sims hinner man alltid men emellan, tihi!

Tjejsnack #25

Sjukligt

1. Vilka barnsjukdomar har du haft?
Jag fick faktiskt googla barnsjukdomar för jag vet inte riktigt vad som räknas dit? Men av vad jag orkade läsa så får jag svara vattenkoppor och astma då.
2. Av vilken anledning besökte du senast ett sjukhus?
Jag hade sjukt ont i magen, misstänkte blindtarmen eller nåt med tarmarna - men "det finns ju så mycket i magen" har jag fått lära mig genom alla år.
3. Har du några ärr på/i kroppen, varför?
Uppifrån och ner: i ena ögonbrynet (högra tror jag) för att jag vurpade när jag var liten, i ett dike med is. I bakhuvudet för jag har tagit bort ett födelsemärke. På överarmen (vänster tror jag) efter en spruta när jag var pötteliten (röda hund eller nåt sånt?). Tre som en fyrkant (fast det ena övre hörnet fattas) på magen plus ett i naveln efter jag tog bort gallstenar plus gallblåsa med titthål för fem år sen. Ett stort på (höger?) knä efter vurpa med cykel när jag var runt 10, borde förmodligen sytt, plus småärr på båda knäna efter andra vurpor. Och ett på ena knölen (vet inte vilken) på foten, fotknölen heter det nog, på yttersidan efter att jag fick typ en skåpslucka på mig där när jag var liten. Skulle putta/rätta till nåt och så attackerade den min fota.
4. Hur tänker du om vaccin för svininfluensan?
Not for me. Ne, jag har inte bestämt mig när jag tänker på det här att man är så ego när man tänker att det inte är så noga. Samtidigt så är det så överdrivet i media, tror/tycker jag. Man dör lättare av nåt annat. Skulle jag vaccinera mig skulle det vara av den orsaken att inte smitta nån och/eller ligga själv i en-två veckor (eller mer?) för det känns elakt. Men inte för själva sjukdomens skull.
5. Var går din gräns för att åka hem till någon som är sjuk?
Det beror ju helt på. Har jag ett jobbschema för flera veckor fram så undviker jag så långt det bara går. Är det en vanlig förkylning som varat ett par dagar så är det inte så noga. Magsjuka brukar jag undvika. Sen "går" det inte så mycket annat vad jag vet så oftast så bara det gått några dagar (förutom magsjuka just då) så är det ingen fara enligt mig, eller om jag ska göra nåt viktigt som man inte "kan" missa.


Promeripromera

Nu är det dags för dagens andra prommis. Gottilott. Hade hänt en liten olycka (på köksgolvet, tack och lov) under natten och sen var vi ute på en promenad i lite över en halvtimme, på morgonen. Nu blir det den lite kortare rundan, ska se på ett ungefär hur lång tid den tar. Tio minuter-en kvart kanske? Räknar man med en kvart, och vi hade haft dom hela dagen idag också hade vi ändå promenerat totalt två timmar. Kanske inte i den snabbaste takten men två timmar är ju inte så illa pinkat, tycker jag allt. En och en halv timme i badet på det liksom, hehe.

Om hundar

Jasas: Jag tror faktiskt inte att dom är så vana vid det? Dom är ju tre barn och en till två vuxna hemma (min farbror kör lastbil, därav en till två) så det brukar alltid vara nån där. Och eftersom dom ändå har tre hundar så är det ju lite svårt att bara lämna bort sådär. Och ja, Oscar har kanske träffat dom en-två gånger och jag träffar dom ju inte mer än så per år. Men dom har verkligen inte haft några problem här, så skönt!

Chathrine: Mja, jag vet inte, jag känner inte så många med hund men det verkade inte helt ovanligt, som det lät på farmor. Sen vet jag ju inte när dom hade varit ute, mycket möjligt att vi gick första rundan för dagen med dom och om dom då är på nytt ställe och nervösa så tycker inte jag det är så konstigt. Eller så försökte dom visa men vi fattade inte, eller så vågade dom inte visa? Nej, jag tyckte inte det var så konstigt faktiskt.
Sen är det ju inte så att dom pinkar revir varje gång dom kommer hem till nån.

Jag får nog lov att säga att jag tycker det har gått riktigt bra idag! När dom kom i morse var Mava väldigt nyfiken på våra djur och dom båda sprang runt här och nosade och tittade. Vi försökte leka lite men som sagt så var dom inte riktigt på sånt humör. Jag satte mig i soffan och hade direkt båda hundarna i knät.

Sen blev det ju då dags att gå ut. Dom gick jättefint även om det var att kissa vid varenda sten, hah! Pinka revir, pinka revir. Trots att detta ändå är deras område, faster bor ju på gården nedanför oss. Men dom kanske inte går den vägen vi går, ingen aning vilken rutt dom har.

När vi kom hem spelade vi lite och åt sen. Gick en runda till (ja, tiden går fort när man har roligt. Cirka var fjärde timme brukar dom vara ute) och lämnade dom hemma för att handla. Så chockade dom blev när vi stängde dörren och gick. Vi har ju en ruta i mellandörren, så jag såg ju deras vridna, undrande huvuden.

Vi kom hem och så glada dom blev att se oss! Mava sprang dock och gömde sig och sen när jag ropade kom hon som ett skott, det var ju viiii! Oscar sa förut att jag behöver ju inte vara rädd för att nån ska komma in i natt. Well, in kommer dom ju men vi hör ju att dom gör det.

Sen har vi faktiskt legat i soffan och myst lite av och till. Mava är ju en riktig pussare så henne får man ha koll på så man inte har en nos i fejjan. Jag är ingen hundpussare, men dom är "uppfostrade" så, så jag ser inget fel/säger inte att det är fel bara att jag inte tycker om det så dom får pussas när dom kommer hem igen.

Vi gick en lite längre runda sen som blir näst sista för dagen. Kände att hellre går jag en längre runda vid 19.30 än vid 23.30 så då blir det den kortare och sen in och nana och hoppas på att allt går bra. Det enda jag hoppas är att OM nåt händer, så inget kiss på parketten, hah!

Och så hade vi ordentligt kramkalas i soffan sen igen. Har suttit där lite extra, för att det varit mysigt. Tiff på höften/magen och Mava vid fötterna. Gloendes på Gismo och sen somnade hon. Så skönt att dom inte är stirriga, nu ligger liksom båda i sängen och sover. Helt sjukt vad dom måste känna sig säkra.

Så nu väntar sista rundan om cirka två timmar. Vet att farmor går sista rundan vid 21-22 beroende på vad som går på TV och ibland plockar dom med sig Rex på sin sista men jag kände att jag tar hellre en lite väl sen runda för att inte riskera en olycka, än att ta sista så tidigt som det blev.

Det blev ju som sagt lite hastigt och lustigt så jag vet ju inte alls vad dom har för rutiner. Mer än var fjärde timme då. Men jag får säga att det varit riktigt mysigt. Jag var väldigt skeptisk innan, men nu vill jag ju inte riktigt att dom ska åka hem imorgon. Och inte när jag är på badet, som det nog blir.

Vi får nog titta vidare på det här med hund, hah! Plus att det varit så skönt att komma ut och gå! Har liksom inte varit suck och stön som det kan kännas när man ska gå bara för att gå. Och det blir ju en bit man går, även om det blir i omgångar. Och så är det ju mysigt, hihi.

Var ju lite inne på att OM dom skulle ha valpar igen, vilket så sett inte verkar så troligt, så kunde vi ha lite tjing, men det vette katten. Jag har ju aldrig reagerat på Rex och då kramas vi och gosas och sånt. Men idag har jag känt både lite i nästan och halsen av och till men också ögonen. Så vi får se.

"Bara att lägga det med hund på hyllan då" sa Oscar. Mja, så skulle jag nog inte vilja säga. Får ju fundera varför jag känt av dessa. I vår lägenhet där det ändå är rent på hund och sånt. Men inte hos farmor där Rex springer. Kanske blir kombon av hö och våra djur som gör det?

Och så är det ju från ras till ras. Sen är ju det som är lika viktigt som att jag tål hunden, att mamma gör det. För jag tycker verkligen inte om när jag är hos andra och vet och känner att jag kan inte stanna så länge jag vill för dom har katt eller hund. Och så ska det inte vara för mamma när hon kommer till oss.

Sen är det ju upp till var och en om dom vill skaffa katt eller hund, det kan dom ju inte styra utefter oss men jag vet hur jobbigt det är och då vill jag inte att det ska vara så här också. Räcker med att hon inte kan ta i trollen fastän hon vill, men att det inte "stör" i övrigt.

Ne, vi får helt enkelt fundera på det här. Oscar som är uppvuxen men alla de olika slags djur och många av dom (främst katt och hund då) vill ju gärna ha många. Stackarn som lyckades hitta mig då liksom. Så allergisk mot sånt. Blö, ibland är livet orättvist. Men ja, det kanske går att komma runt det.

Samtidigt som jag känner att det lilla jag känt av ändå, hade garanterat varit borta om jag tagit medicin. Och det är ju inte så jobbigt. Får bara kolla hur det funkar om man tar medicinen dagligen för att kunna vara hemma, hjälper det när man kommer till värre ställen sen då?

Ska sluta tjata och fundera nu och hoppa in till Sims igen. Fördriva några timmar så det snart är dags att gå ut igen. Ligger två hundar i vår säng som sover räv. Eller ja, dom ligger och tittar om man tittar på dom. Men, får man för sig att lägga sig bredvid får man sig en köss så jag sitter kvar där jag sitter!

Så enkelt var det

Anneli & Chathrine: Jag var nere hos farmor som sa att det är lite protestagerande, att göra behöven inomhus. Dom gör tydligen så, hah! Fast det var ju bara precis när dom kom, efter det har dom ju skött sig toppen!

Ja, jag funderade på hur man skulle trötta ut dom små liven. Dom är inte på sånt lek-och-bus-humör direkt, mest kramas. Vi ska gärna vara tillsammans och då ska vi pussas och kramas. Jag som är van vid Rex (brosan)
som busar och stjoar. Vi kastar saker och han springer, man triggar, vi brottas. Och så kommer dom här små fina tjejerna och vill bara gooosa. Mysigt det också, men hur får man dom att bara ligga?

Man säger "Ligg!" och pekar på sängen. Då gör dom det.
Mava i svart och Tiff i vitt (lika färg koordinerade som våra odjur!)

Finbesök

Det kom vovvar! Farbror och kusin kom med dom, slängde in dom för dom hade så bråttom och så stod vi här. Jaha? Nu har vi hundar. Vad gör vi nu?

Vi började fundera över tider. När går dom ut? Efter att Mava bajsat en gång, och Oscar hittade kiss i köket när han skulle ta upp bajset, bestämde vi oss för att gå ut med dom. Kiss-Lisor och Baj-Lisor är väl det minsta man kan kalla dom. Men nu ska det väl hålla ett tag framöver.

Lite mysigt är det allt. Busat och lekt har vi gjort och så kramats i soffan. Nu börjar dom ju vänja sig lite så dom behöver inte resa sig och följa efter oss så fort vi går iväg. Så nu ska vi kila ner och handla, hoppas det går bra att lämna dom bara.

Som det blev

Anneli: Haha ja, jag fick övertala honom som ställt in sig på att inte äta efter att jag hade sagt att det inte var nödvändigt. Men till slut så, ja.

Mm, dagen igår blev mysig. Jag ringde mamma på väg till banken och bad henne kolla öppettiderna. Hon hittade inget så hon ringde växeln och ringer upp sen och frågar om vi behövde dosan just idag. "Njae, men i veckan när räkningarna ska vara betalda" svarade jag och hon sa att det var en på väg hem till oss som skulle komma i början på veckan och hann det inte i tid fick vi låna deras.

Jag frågade Oscar när jag satt på bussen, om han trodde dom stängde 15 som vanligt eller 13 eftersom det var fredag. Han trodde stenhårt på 15 för det är bara torsdagar dom har andra tider, och då är det öppet längre. Men 13 stängde dom så vi lunkade ditåt, kom fram 10 minuter "för sent" men det gjorde ju inget. Hade hunnit om vi skyndade oss men så fick vi en mysig promenix genom gamla stan.

Blev inget Maxi och nästan inget kina heller. Oscar hade ställt om sig eftersom jag sagt dagen innan att jag tyckte det var onödigt. Så vi båda hade ändrat oss, hah! Men det blev det till slut sen ändå. Myspys. Mätta och belåtna åkte vi hem och jag spelade la förmodligen och Oscar också. Minns inte riktigt kvällen. Jo, jag satte mig här och Oscar la sig och läste, dumt dumt. Jag ville kramas lite och sen somnade vi båda, hah! Sisådär 19.15 vaknade vi igen, kändes sådär bra men vi somnade vid midnatt.

Klockan ringde 8 i morse och jag var faktiskt inte speciellt trött. Skönt det, hann ju bli runt 10 timmar om man räknar med dom timmarna på eftermiddagen. Åt en ordentlig frukost och städade klart, nu väntar vi bara på hundarna. Faster trodde dom skulle komma vid 10-11 sen igårkväll fick jag höra att hon var på akuten efter att ha ramlat och slått sig illa i huvudet, ena handen och foten. Så nu får vi väl se när det blir.

Vi är i alla fall klara och redo för att vara matte och husse i lite över ett dygn. Ska bli lite spännande, mest för att jag/vi inte träffat dom hundarna så mycket. Med Rex (farmors hund och deras bror) kan man ju sätta sig i soffan och kramas men vi får la se. Det ska nog gå bra, vill dom inte kramas har jag ju alltid Oscar. Hoppas bara dom kommer iväg, som dom sett fram emot det. Men det visar sig nog.

Habbadibaladoo

Jasas: Mja, kanske i framtiden när vi har familj så man hinner träffa dom men just nu trivs jag väldigt bra att jobba som jag gör. Olika tider och olika dagar.
Haha i ärlighetens namn så minns jag inte varför det kallas för 39:an men det är dom modulerna med batterier, lampor och klockor eller sånt till köket och ljus eller korgarna i alla former och färger eller dukar, löpare, tabletter och servetter eller ramar, pynt och talvor eller till sist dom hära afrika-grejerna och annat pyntigt. Är du med var jag är då? Många gånger står plastbackarna, strykbrädorna, torkställningarna och sånt i närheten också. Det är det som är 39:an. Får nog fråga igen varför det heter så, haha! Space/koncept är ju hur sakerna ska ligga så det ser likadant ut i alla butiker. Man får lapp efter lapp där hyllorna är uppritade och så står det vilken kudde i vilken färg som ska ligga i vilket fack. Så egentligen ska du kunna gå in i en butik, veta att det är den gråa kudden mellan den lila och svarta som du vill ha, och hitta den på samma ställe i en annan butik sen. Så länge det inte blivit som ibland att en kanske tar slut så fyller man upp med annat och sen blir det inte riktigt så. Du får fråga, om du undrar nåt mer! Kanske svamlade lite i all text? Eller pratar så man inte förstår när man inte jobbar där (säger Oscar ibland i alla fall).
Haha ja jag räknade faktiskt Oscar som bästa vän också. Fast man kan ju tycka att andra är sexiga ändå, men jag förstår vad du menar haha! Minns inte exakt vad han svarade men blev ju liksom lite ledsen. Vi pratade i telefon och efter ett tag så frågade han varför jag bara svarade okej och då hade jag hört fel och tyckt att han sagt att han skulle göra nåt? Minns inte riktigt, men jag har ju fått höra det ett par gånger efter att jag svarade så, hah! Men när jag fick höra vad han sagt, sa jag ju att jag älskade honom också!

Anneli: Ja det hade varit väldigt svårt om bussar inte funnits men ibland är det inte lika bra, hehe.
Ja och såna torrbollar finns det där nere också, men jag trodde han var ny bara inför självscanningen men nu verkar han ha börjat där. Skönt, behövs lite trevlig personal!
Haha men många gånger är det ju så att när man nått sitt "mål" så är det inte roligt längre. Vad ska man göra nu? Eller som jag tröttnar i Sims när man fått ett antal generationer, det blir liksom bara samma sak om och om igen. Jag är så dålig på att variera dom (mer än i utseende och kläder, höhö) och vill liksom alltid göra bra simmar.
Jag spelade nog inte så länge igår, men sen ville Oscar se Heroes så det blev lite sånt... Fast, ja jag spelade nog en stund till sen, haha! Men just när du skickade hade vi nog faktiskt lagt oss.

Ja nu är det la ingen mening med att skriva ett inlägg, hah! Hade fått maaassa kommentarer från Anneli och Hanna så jag hade ju lite att svara på. Sen frågar Hanna "VAD betyder 39:an?!" och det förklarar man (eller inte jag, i alla fall) på ett par ord. Men ah, då fick jag ju kanske skrivit av mig så det inte bara blir blaha här?

Sitter igen och väntar på att klockan ska gå. Hann prata lite med Malin i morse för att tiden skulle gå lite mer men det hjälpte en stund. Duscha och äta frukost och vänta, vänta, vänta. Jag ska åka in och möta Oscar vid skolan idag. Dom hade tydligen plockat bort vårat Nordea-kontor här nere så nu måste vi åka dit för att hämta en liten sketen dosa eftersom räkningar ska vara betalda nästa vecka. Blöhö. Fast det gick kanske inte "runt". Var ju inga kontanter där och då kanske man inte får så många kunder. Jag missade ju till och med att dom försvann, hah!

Oscar pratade om att äta på kinan efter. Vi får väl se, jag sparade mig med frukost i alla fall, hah! Och han åt nog inget innan han gick i morse. Har för mig att dom tog typ 74 kronor för buffé och det är ju så nedrans gott. Och nu vet vi ju var riset står sen sist så kan man äta ordentligt. Men så blir det nog, om han inte ändrat planer.

Jag känner för en sväng inne på Maxi också. Inte så ofta jag är där och dom har ju så mycket av allt möjligt. Inte för att man måste köpa, men kul att titta. Men vi får la se vad han orkar och känner för. Dom var ju på bokmässan igår, några timmar. Som han gick här och gnällde över sina stackars ben och fötter, hehe. Men jag förstår honom, vet ju själv hur det är när jag jobbar efter att inte ha gjort det på ett bra tag. Man har så ont i fötterna och är så trött i benen. Men då behöver man träna mer, helt enkelt!

Och imorgon ska vi faktiskt vara hundvakter. Faster skulle iväg med hela familjen på kräftskiva och dom har ju tre pudlar. Den äldsta (mamman) har varit dålig länge så hon får nog följa med, eller så har farmor kanske henne. Men vi ska ha dom två små tjejerna från lördag förmiddag till söndag eftermiddag/kväll nån gång.

Ja just det, skrev ju lite om det till Anneli. Igår såg vi Heroes, dubbelavsnitt, och Big Bang Theory som börjat nu. Jag tycker ju Heroes börjar bli så tråkigt, allt löser sig och så börjar det om på nåt nytt liknande. Så är det halva säsongen sen är andra halvan spännande och så slutar det nagel-bitar-spännande, men så börjar det alltid lika tråkigt igen. Och Big Bang vad så bra. Som vi saknat, tur att vi upptäckte det så sent som vi gjorde för annars hade vi fått vänta ännu längre innan det började igen! Klockrent och nördigt, tur att vi sparade det till sist.

Nej, om man skulle ta och kolla hur länge dom har öppet idag så man kan planera dagen, fundera på om jag vågar åka över gränsen med "fel" busskort. Går av på första hållplatsen men på senare år har jag blivit så feg på sånt. Ärlig, kanske? Och sen börjar det snart bli dags att röra sig bortåt. Komma ihåg att stå på andra sidan, bara.

Iii-hoo!

Nu är den hemma och har installerat så nu ska jag SPELA!

Beautiful


Mupp!

Kul jul... Jag som var så sugen på att spela. Men så har det kommit massa nya grejer - för länge sen. Har då och då påmint och bett Oscar lägga in det i mitt spel och trodde på fullaste allvar att han gjorde det.

Nu visar det sig att han har glömt och jag fattar noll vad jag ska göra för att få det att funka. Det ser tydligen inte ut som det brukar så nu när han inte är hemma så fattar han inte vad som ska göras, trots att jag skickar bilder och försöker förklara. Just my luck. Jag som så gärna ville spela!

Men nu har liksom suget gått över för jag orkar inte bröta med det. Blir bara så less på att han inte la in det från början, hur svårt kan det va? Så jag får la... Lägga mig i sängen och stirra i taket.


Kom dock på, apropå just my luck, att jag hade faktiskt bra med tur igår. Jag tog ju en tidigare buss för att hinna äta. Bara det att när jag kommer mot hållplatsen är det knöka fullt med folk. Funderar på att gå hem och ta nästa men tänkte OM det blir samma då då? Vad göra då?

Bussen kom samtidigt som mig och jag började ta mig fram till dörren och såg hur bussen fylldes mer och mer, kul. När tre-fyra pers efter mig kommit in säger chauffören att det är fullt, dom andra får vänta.

PUH! Så jävla nära då, om man låtit nån gå före eller inte åkt buss med så mycket folk innan så man vet hur man måste göra för att komma på. Visst hade fler gått på, men för allas säkerhet var det ju bra gjort av honom. Trots att det blev sura miner, och det förstår jag ju. Men han gjorde sitt jobb.

"Ring Västtrafik" sa han bara. Och jag förstår honom, det är han som får ta skiten fastän det inte är hans fel. Men jag var glad att jag hann med, på precisen, i alla fall!

Än-tli-gen!

Ja, nu är morgonen gjord. Ska väl nån gång orka mig upp för att göra mig i ordning också men det är ju ingen brådska. Oscar är på bokmässan med skolan och jag, ja jag ska spela Sims. Har haft sån lust och sug det senaste men så har det ju kommit jobb emellan men nu ska jag sätta mig en stund. Lär ju dröja ett tag innan dom ringer om det är så att Patrik inte klarar hela dagen. Men det är ju ett stort om och som sagt ett tag dit så jag hinner nog starta och göra lite hus och gubbar. Vilket som blir först får vi se när jag kommit in. Kanske chokerar mig själv så stort att jag faktiskt sätter min och spelar! Fast nej, vad jag minns hade jag ingen rolig att spela så det blir nog att bygga ändå, hah. Det är ju det jag är sugen på, faktiskt.

En liten lista, bara

Ditt andra namn: Som i smeknamn, då eller?
Dina barns andra namn: Dom har bara ett var, förutom smeknamn.
Din sambos/pojkväns andra namn: Många smeknamn i denna listan...
Namnet på ditt mest älskade husdjur: Gismo, Lova, Belinda, Puck, Lissi och Allan, utan innebördesordning.
Senast sedda film: Kan det ha varit Marley & Me..?
Senast köpta film: OJ! Köpt som i att köpt biljetter var Bolt. Men köpt... Dumbo eller Askungen.
Vad hade du på dig igår: Blåa jeans och blå (och lite orange) jobbskjorta.
Vad har du på dig nu: Samma jeans och ett vit/gult linne.
Senaste personen du pratade med i telefonen: Orre-Borre.
Senaste personen du sms:ade med: Same as above.
Vad drack du senast: Kaffe med socker.
Vad åt du senast: Knäckemacka med kalkonpålägg.
Är du i ett förhållande: Det tycker jag, ja.
Hur länge har ni vart tillsammans/senaste förhållandets längd om du är singel: 3 år, 7 månader och 5 dagar.
Har ni sagt/sade ni att ni älskar varandra: Haha ja, några gånger.
Vem sade det först: Oscar.
Vad svarade han/du: "Okej."
Vad är/var det bästa med förhållandet: Att vi älskar varandra, litar på varandra och finns där för varandra. Allt, annars hade vi inte varit tillsammans?
Vad är/var det sämsta: Att vi kan vara lika envisa? Hah!

Beskriv dig själv med tre ord: Snäll, velig, glad.
Beskriv ditt liv (just nu) med tre ord: Ösigt, stilla, bra.
Beskriv din bästa vän med tre ord: Modig, strak, sexig.
Beskriv din partner med tre ord: Flyttbar, social, min.

Slutligen, dina planer idag
: Spela Sims, om inget annat dyker upp.

Min morgon och dag

Frukosten är äten, One Tree Hill är slut och jag ska snart bege mig mot jobbet. Har varit riktigt skönt faktiskt att kunna stå i duschen så länge jag bara vill, äta så mycket och så länge jag vill och hela tiden göra allt utan nån stress eller titta på klockan.

Förrän nu, när jag gjorde mig i ordning. Minns inte vad jag gjorde innan, men det tog lite tid. Men jag hann ju utan problem. Skulle kanske diskat lite också, men disken står ju kvar så jag behöver inte oroa mig. Hade dock velat starta Sims, men omöjligt på bara 10 minuter.

Får stöka på jobbet istället. Blir förmodligen att lägga om space/koncept på resten av prydnadskuddar, alla plädar och sängöverkast. Lite spännande, mycket kul. Började igår med lite prydnadskuddar. Mindre kul dock att vi har kvar alla köksredkap, ljus, korgar och sånt som vi inom Jysk kallar 39:an. Det är nog det värsta jag varit med och lagt space på, hujeda mig!

Nej, jag ska ta mig lite kik runt om bloggar och Facebook innan jag ska bege mig. Kommer hem ikväll, förmodligen inte lika trött men med lika lite tid. Ändras inget, beror på om Patrik fortsätter vara sjuk, så är jag ledig imorgon. Annars blir det nog heldag, om jag inte minns helt fel.

Sötnissor är dom allihoppa, allihoppa!

Hanna hade lagt upp en sån söt bild på Mio,
som påminde mig om en bild jag har på Anton.

Dock såg jag sen att lika var dom inte,
men den ena fick mig att tänka på den andra.

Och söta är dom ju båda två!

Snälla?

Börjar jag bli förlåten för den usla uppdateringen som varit det senaste?

Stressa mig hit och stressa mig dit

Jo, det jag skulle skriva när texten blev tokig. Höll på att glömma.

När Oscar väckte mig i morse och sa det att hans busskort inte skulle funka idag, frågade han om jag hann på 10 minuter eller om han skulle ta en senare buss. Och jag som inte ens vaknat än kände bara att 10 minuter går inte. Tills jag tittade på klockan en stund senare. 7.53 och bussen går 8.22 - klart man hinner!

Nu skulle jag inte ens göra mig i ordning ju, bara på med kläder och gå ner. Hallå?


Men så tänkte jag på... igår? Nej, söndags! Jag hade ju tänkt vara på jobbet lite tidigare för jag kommer lite väl sent annars, bussarna går bara en gång i halvtimmen. Men så hade jag ställt in mig på att åka den "vanliga" bussen, eller den vanliga tiden då (apropå att bli rutinerad).

Kommer på när vi precis ätit, shit klockan är massor och jag kommer få ta den sena bussen! Oscar sa att jag nog skulle hinna om jag skyndade mig så det fick jag göra. På med rätt kläder, fixa håret och packa allt (som tur var var badväskan packad) och stressa iväg. Sju minuter eller nåt. Jiiha!

Det här med datorer

What?! Jag skulle skriva ett inlägg, råkade trycka in nån knapp så blev texten galet stor? Och bara texten i inlägget då, inte själva sidan. Undra vad jag tryckte på, och om det hade publicerats så?


Apropå det så ringde lilla Malin igår och sökte Carina. Vi pratade lite och så frågade hon om jag inte visste hur man gjorde, hon hade lyckats göra själva fönstret större men visste inte hur man fick det mindre eller hur hon fått det större. Så jag talade om hur man gjorde och hon sa "Jag visste väl att du skulle veta hur man gör!"

Trots att Carina kom och stöddade sig här om dagen, för att jag bad henne skriva ut följesedeln för jag har inte fått lära mig hur man gör det, dom få gångerna jag har gjort det har jag letat mig fram själv i datorn och hittat hur man gör. Men då mindes jag inte hur det var.

"Kan du inte det, det som är så lätt! Och du som är så bra på datorer!" blev hon lite glad när hon fick visa mig hur saker funkar, haha! Men nu kan jag, minsann!

Virrpannornas möte

Var lite lustigt, apropå förra rubriken. När vi var nere och köpte busskort till Oscar förut kom jag på (innan vi gick då) att jag hade mina linser att hämta också, så jag tog med mig avi och... minns inte vad det heter men kortet så man ser att jag är jag.

Kom in på Ica, betalade Oscars kort och gick. Precis utanför dörren kommer jag på, linserna! In igen, medans han gick vidare till bussen, och så sa jag till killen där bakom disken att det var ju ett paket också, ett paket också upprepade han när han tog avin.

"Det är för tidigt för sånt här" sa jag till honom när han började klicka in vad jag skulle ha. Han skrattade och svarade "Du, det har man ju varit med om!" eller nåt sånt. Skönt att han inte tyckte jag var en virrpanna. Eller att han tyckte det, men att han också kan vara det.

För tidigt på morgonen för att tänka

Hmm, funderar på en dusch innan frukost. Tycker egentligen inte om att duscha en dag när jag börjar senare för då har man liksom ingen struktur i morgonen/dagen.

Börjar jag öppning så vet jag att jag måste gå upp vid 8 för att hinna få i mig lite frukost och för att hinna sitta och slöa som jag tycker är så mysigt och skönt på morgonen. Ska jag duscha är det samma visa, fast börja en halvtimma tidigare.

Där emot idag då, när jag lämnar hemmet runt 12.20 så har jag ingen aning eller tanke eller nånting om när, var eller hur saker ska göras. Jag blir så sjukt inrutad i rutinerna som änna har blivit dom senaste veckorna då jag börjat runt 8-10. Då blir det här fel.

Samma sak som att försöka komma på när man ska gå hemifrån, om jag ska åka en ojämn timme, tänkte jag. Men alltså så jag är framme till halv och inte hel. Det är också helsnurrigt.

Inte så att jag måste ha rutiner och att allt ser ut på ett och samma vis hela tiden, och det gör det ju egentligen inte heller, men bara det att jag blir så förvirrad när det inte gör det längre efter att ha gjort det under en väldigt lång tid. Men ah, jag skulle ju bara skriva om duschen! Jobbigt.

Tjejsnack # 24

Böcker

1. Använder du bokmärke när du läser, vilken typ?
Oftast viker jag ner en liiiiiiten flik på bladet.
2. Vilken är din favoritbok?
Hela Sagan om Isfolket-serien.
3. Favoritförfattare?
Har nog ingen? Lättare att säga tvärtom.
4. Läser du samma bok fler ggr?
Kan inte komma på att jag gjort det, men Isfolket vill jag ju läsa om.
5. Finns det någon bok du önskar det gjordes film på?
Nope, man skapar bilderna själv i huvudet när man läser, ingen kan göra det bättre (på film).


Lite blandat

Jasas: Haha jag förstod hur du menade! Och ja, han är också ett "hålbarn" - till skillnad från mig som gjort en onödig lagning, men aldrig haft några hål. Orättvist.
Mouahaha, jag håller min hemlighet tills den är klar, och det är den inte än!

Anneli: Jo men det är klart, fööör månag dagar kan det ju inte gå emellan, hehe.

Uscha, sitter och messar med Oscar som är på väg till skolan och snart kommer det komma nåt i stil med "Men jag går in nu, vi hörs ikväll." och det viiill jag inte. Det är en sak om jag skriver så för då slänger jag ju mig liksom in i jobbet, men nu sitter jag ju och vill ha meeer. Blö.

Vi har faktiskt hunnit med en prommis till Ica idag också. Typ en halvtimma innan han ska gå kommer Oscar på att hans busskort gick ut igår så jag fick slänga mig upp, tala om att jag stryper honom om han inte går när jag måste stressa igång min "sovmorgons morgon" och följa med ner.

Men denna gången hade dom startat ladda-på-busskortsautomaten. Sist, när vi var där precis efter 8 när dom öppnat, talade dom om för oss att maskinen inte funkar förrän om en halvtimma eller så. Så blev han hemma den dagen. Jättebra, kul att dom öppnar men allt inte funkar.

Så nu funderar jag på att koka mig lite kaffe, äta lite frukost och se One Tree Hill som jag helt glömde av igår, tills min kusin skrev på Facebook att han hade sett det. Så blir det (det blev "öppe...vi hörs senare...älskar dig") en mysmorgon indeed.

Börjar faktiskt inte förrän 13.30 idag, men jag tänkte vara där till strax innan 13 så hinner jag äta, mouahaha. Eftersom jag går hemifrån typ 12.40 om jag börjar 13.30 så blir det så tidigt att äta lunch om jag ska göra det innan. Samtidigt som det känns lite meningslöst att göra det efter 13.30.

Och lite för att jag har kvar en matlåda på jobbet, även fast jag kom ihåg den igår men så lät jag den vara kvar. Jessica hade nämligen med sig hemmagjord thai som hon gjort i söndags och så bjöd hon på det, riktigt smarrigt! Så blev min matlåda liggandes.

Nej, tänkte jag skulle ta och göra veckans Tjejsnacka, minns inte vad men nåt strulade i söndags när jag tänkte göra den så det har jag helt glömt bort. Men men, inte hela världen, då dröjer det ju inte lika länge mellan gångerna, hehe.

Kortfattat

Hemma; andas, äter, surfar sover.

Imorgon; vakna, hinnatadetlitelugnt, jobba, hem, äta, andas, surfa, sova.

Mitt i allt

Jasas: Haha ja det var ju lite kul! Vi har fyra totalt, tv TV:ar och två DVD:s. Men bara två "vanligare" men sen finns det ju dom som har liknande svärmors och gud vet allt, hah!

Ser att senaste uppdateringen var för 23 timmar sen och 15 minuter - det är inte jättebra. Men jag skylle på jobbet, som alltid vid sådana tillfällen.

Ja, egentligen började ju dagen med att vi vid 7 tassade iväg till tandläkaren och Oscar var nöjd och hon hade varit duktig. Dom har ju misshandlat hans mun/tänder sen han var liten så han har ju skapligt med tandläkarskräck men det hade som tur var gått bra.

Hann hem en stund innan han skulle iväg mot skolan igen och jag blev allena. Såg lite TV innan jag började med lunchen, eftersom jag började 13 och inte hade nån matlåda i frysen så var det bara att ställa sig och göra kassler i ugn med ananas och grädde.

Hann dock precis bli klar och fick frågan om jag inte skulle in och jobba så det skulle jag ju, några timmar tidigare. Hann inte mycket som jag hade tänkt göra, där blogga var en av dom sakerna. Och imorgon börjar jag 8 igen så, ja... Fram och tillbaka.

Ska försöka få saker gjorda innan öppning, går ju ganska så mycket snabbare när man inte har kunder som är och rycker i en och tjatar hela tiden. SÅ mycket skönare att vara ifred, och lättare. Så när jag kom hem var det 12 timmar tills jag började igen, hej och hå!

Men, jag trivs och tycker om det så jag överlever. Och det är kul jul, dessutom. Men därför blir det också att hoppa i bingen nu för 7.27 går bussen imorgon och innan dess ska jag ha duschat. Ja, och tagit mig till hållplatsen, hah!

Men då vet ni i alla fall var jag är och vad jag gör, detta var ju dessutom lite uppdatering även om det kanske inte är så kul men ja, ni vet att jag lever. God natt!

Förklaring


Detta är ett låst inlägg.

Fjärrdill

Jasas: Med dom vi firade nyår med när jag var liten grillade vi alltid på nyårsafton men det blir ju inte riktigt samma sak när man man inte kan sitta ute och äta, i alla fall inte utan massa jackor och vantar och så. Tycker jag :) Men så klart man kan.
Hehe ja så hade vi innan också, den torkar bättre då och "håller" längre för det blir inte lika mycket bakterier i. Och så sparar det ju plats, man slipper hänga den lite här och var, görfiffigt!
Och ja, det med köket/matplatsen har jag också tänkt att dom är lika. Det var ju sist du möblerade (tror jag?) som jag fick idéen och suget att ändra hos oss!

Anneli: Ja det är ju käckt om man behöver bänkplatsen för även om den sticker ut en bit så har man ju mycket mer yta. Och man kan ju fälla upp den när man inte använder den, så har man ju hela bänken. Jättekäckt verkligen. När jag såg den på väggen på IKEA halvskrek jag bara till Malin: "Men en sån vill ju jag ha!" - det var som att jag alltid vetat det, trots att jag inte visste att det fanns.

Jag skulle skriva om nåt jag har dille på? Jo, nu kom jag ihåg!

Fjärrkontroller! Jag vet inte varför jag har sån dille på det men både hos andra och på TV kan jag titta och se om det är en fjärr jag känner igen eller inte.

Varför har jag ingen aning om? Det gör ju liksom ingen skillnad till eller från. En sån har vi, en sån har haft, den påminner om den där fjärren. Och? Haha, jag säger då det!

Som på TV


Detta är ett låst inlägg.

Och så köket då


Det jag köpte på IKEA med Malin förra veckan,
en tork-grej-hängare.
Så slipper vi den (fula) torkaren,
på bänken som tog massa plats bara.
Nu känns det grejt där!Såhär har köksbordet stått sen... juni-juli förra året.
Har varit praktiskt och bra,
"bra plats för barnstolen" hööh?!


Men nu har dom hoppat till väggen!
Det jag skulle fixa och överraska Oscar när han var i skolan.
Men han kom inte dit så det fick bli igår ändå.
Jag var så sugen på förändring,
göra om och bara nåt blir nytt och annorlunda!

Tror dock inte vi ätit där än?
Hmm...
Men jag tror det känns bra, när vi väl gör det?

Det otroligt nödvändiga badrumsskåpet


Vart kan man ställa ett högt, ganska smalt skåp?
Utanför toadörren eller på någon av sidorna om toaletten?


Bredvid toaingången blev toppen!
Till vänster om toan kunde man inte luta sig bak ner man sket,
till höger blev bara inte bra.


Oscar gnäller över att jag bara har tre saker på varje hyllplan.
Men dels har jag inte framme allt för vi inte haft platsen innan,
dels har jag inte så mycket men för mycket för att förvara allt på handfatet.


Och det överfulla handfatet,
med den provisoriska hyllan som är en uppochner-vänd papperskorg,
minns väl alla hur jag tjatar och gnäller om?


Men inte nu längre!
Förutom att lite fick flytta ut i långa hyllan,
fick massor flytta in på denna niceiga... detta niceiga skåp!


Men för att slippa börja med att såga för rören fick den stå där.
Lite småkrångligt men himla mysigt också.
Och bra att lasta av sig dasslyrik,
eller telefon för dom som ser serier på toa.


Glömde ta en före-bild,
men har ju gjort en utmaning en gång.
Även om den var vädigt städad där så har den blivit lättad nu!


Och så här tomt och fint blev det vid handfatet!
Malins kommentar när hon var här:
"Jag förstår vad du menar, man tog i allt när man skulle sätta på vattnet!"
Men no more!


Behöver jag säga att jag är sketa, jättenöjd?

Starka tjejen har tackat för sig

Jasas: Haha jobboholic, jag ju inte jag hjälpa att andra blir sjuka? Och förlåt för att det inte kom några bilder, men strax här så!
Ja det är ju verkligen så, här hemma ska man kunna vila upp sig och må bra och även om jag kanske inte alltid trivs med läget så gör det ju att inuti är det ju ännu viktigare att det känns bra!

Anneli: Förhoppningsvis så går tiden kanske lite snabbare då när man har annat att göra eller se fram emot. Små delmål till julen kan man säga.

Så var denna dagen gjord också. Skönt det. Även om den gått rätt smidigt förutom vissa som problem men det har Pernilla fått ta hand om själv eftersom jag hållt mig på lagret, hah! Men imorgon blir det nog ombytta roller, så hon slipper stå där heeela helgen.

På väg hem messade jag mamma att jag behövde hämtas på jobbet imorgon och hon frågade om vi ville komma upp och grilla. Jag tyckte väl så sett att det såg ut att bli taskigt väder men än så länge är det fint. Oscar ville spela/umgås med sina bröder så vi blev hemma. Klart jag kan åka själv men känns lite jobbigt att åka ifrån honom igen, när jag nästan bara är borta hela tiden.

Och nån gång slutar dom väl spela, får jag hoppas, och då kan vi se lite Weeds för det fanns bara tid till ett Eureka igår innan det blev natti natti. Idag börjar vi ju ändå 10 som en vanlig dag, även om man slutar tidigare. Imorgon är det ju annorlunda när vi öppnar 12.

Men nu, go vänner, ska jag sätta mig och lägga upp bilderna på vad vi pysslade med igår. Som ni väntat och längtat! Och jag har laddat med dagens uppdaterade bloggar, medans det laddar.

Så det blev då!

Nehej, jag glömde ju skriva i förra inlägget att jag ville göra ananaspaj också, och när jag ändå höll på kunde jag göra kladdkaka. Så dom ska byta plats snart och jag ska hinna skörda på Farmville innan Oscar tröttnar totalt så bilderna kommer nog imorgon istället, aj sörru.

Får se om han får igång ljudet bara, men håller han på att fixa ploppar det upp en ruta hela tiden (för han skulle byta till min dator) så det blir bara irriterande. Då kan man lika gärna hoppa i bingen. Men eftersom... ne, vi sov bara till 7.40 och inte 9 som jag tänkte. Varför är jag inte trött?

Jaja, nu skulle han ha datorn också så jag får kila mig. Hoppas ni kan sova gott, om ni ens vet vad ni missar? Jag ska i alla fall ha fredagsmyyys.!

Ett gott avslut

Så gotti gotti, har precis duschat och satte mig här med lite bloggar innan jag ska bege mig ut i köket. Innan jag hoppade in i duschen skar jag gurka och morot i stavar så jag kör lite nyttigare versionen till dipen och så kör Oscar med dip. Men jag var så galet sugen på grönsaker och dip, hah!

Och så har vi några veckors Weeds och Eureka att se ikapp så ett eller två avsnitt hinner vi nog med ikväll innan vi säger natti natti eftersom jag ska upp vid 8 imorgon för att jobba.

Ja, jag ska lägga in bilderna också. Inte för att det är nån mer än Marina som verkar nyfiken. Men det är ju kul att titta tillbaka på sen. Nej, fixa lite kallt vatten, få på sig lite kläder och sen får det nog bli stora datorn med bilder innan det blir mys i soffan. Fredagsmys, som Marita sa.

Lycka i ord

Marina: Haha jag ska, ska bara fota och så men det kommer!

Ja nu är det klart både i köket och badrummet och det är nice som fan får jag lov att säga! Är så nöjd över oss som är så duktiga som fixar och donar. Vi har liksom fått en nytändning här hemma igen. Tror det var lite så att i ett par veckor, eller ja månader också, kämpade vi i motvind och helt plötsligt så ser vi ljust där framme i tunneln och vi känner att vi kan, vill och orkar fixa med sånt nu.

När väl vintern är här kommer det vara piss och jobbigt men just nu försöker jag i alla fall att det ska vara mysigt. Jag ser fram emot att gå promenader och sparka på löven och sen komma hem och dricka te och mysa framför TV:n med tända ljus. Och snö är ju mysigt, inifrån.

Nån dag i veckan satt jag och räknade och tänkte att snart är det ju 1 november och då får man plocka fram julgrejerna, ihhiii! Sen blev jag väl lite ledsen för att jag kom att det var 1 december och tills dess är det ju ett tag, haha! Vill få upp mina köksgardiner i köket som jag köpte i slutet av rean förra året på jobbet, så himla söta och juliga. Och allt annat pyssel mm-mm! Jag vill ha jul!

Sen är ju 1 november inte så farligt för 2 november har vi förlovningsdag och då är det hela 3 år sen vi förlovade oss. Tiden springer iväg men det är nästan som det känns som det var förra veckan det hände. Och så pirrar det så mysigt i magen när jag tänker på det. Hela tre årsen?

Hah, ja det var ett tag sen. Och så spånar jag iväg lite, från lägenhetsfix till magpirr. Men det hör ju lite ihop och sammanfattas rätt lätt med: LYCKA! För det är verkligen vad jag känner. Att jobba är som att äta choklad så man blir kåt fast... haha ja man blir glad. För mig, i alla fall. Hur förklarar man annars att jag gått och fnittrat, skrattat, sjungt, skuttat och bara allmäntmått bra? Ja inte vet jag?

Förlåt, men jag måste

Marina: Hehe ja verkligen, resten av möblerna bar jag ut med ett finger!

Jag har här och nu bestämt att vi ska städa färdigt idag. Mamma hämtade Anton och en kompis så jag tänkte att det blev väl inte så mycket mer gjort då. Sen skulle dom iväg ikväll också så. Eller kväll och kväll, redan klockan 17 skulle dom vara där så det är väl snarare eftermiddag.

Men då hinner vi dona här, det är ju bra. Det braiga får dock vänta, men det kommer. Oh yes, det kommer! Och tills dess kommer det pirra i min mage för det kommer bli så toppen, iih!

Och ja, det är tråkigt när man är så nedrans hemlighetsfull och sånt, men jag trodde jag skulle kunna berätta idag och så är jag så glad och vill dela med mig, ju!

Men som plåster på såren får jag visa dom nya badrumsmöblerna lite senare, okej?

Solens kamp

Det var en sån söt kille inne och handlade med sin pappa förra helgen. Det började med att jag hörde honom genom hela butiken hur han tjöt av skratt när hans pappa busade med honom.

Sen åkte dom runt till mig på lagret för dom hade köpt en våningssäng. Pappan lastade på dom två paketen som utgör sängen och så säger killen till mig "Jag vill ha en stege också!" och jag svarar honom att det får dom bygga ihop när dom kommer hem.

När jag langar ut den ena ribbotten så undrar han vad det är, om det är en stege. Pappan svarade att det var det och han blev glad att han skulle få sin stege till sin säng.

Bara det att det kom en till, och då blev han fundersam och frågade mig vad det var och jag satt det var den han skulle ligga på, och då var det okej och jag fick ge dom den, hah! Frågade och pratade massa, han var kanske 4-5 år och så himla charmig.

Och så skulle jag ta ner porten, och då hänger det ett snöre i den som man får hålla i så den inte fastnar under och ute. "Vad gör du med den?!" ropade han när porten gick ner.

Så fick vi sagt hej då några gånger medans porten åkte ner och vinkade några gånger. Söta lilla onge. Så härligt, sånt som gör jobbet ännu lite lättare och gör att man går en liten extra stund med leendet på läpparna. Inte ens solen kan skina ikapp.

Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp

Här svänger vi fram och tillbaka. Jag som gick och var lite småledsen för att jobbet "tog slut" i förrgår och att jag bara har en dag i nästa och veckan där efter.

Vaknade av att hemtelefonen ringde, fattade inte vad det var ens. Kände att dom fick ringa för klockan var inte ens 8 för det hade vi ställt klockan på idag. Tittade mobilen om nån ringt där och såg att det nog var Carina som ville att jag skulle komma in och jobba ikväll.

Men kände att vi behövde fixa här hemma och igår pratade vi om att hitta på nåt med mamma och Anton när hon hämtat honom efter skolan. Hon har arbetsfri dag idag så hon skulle hämta honom vid 13 när skolan slutat. Så vi får se.

Hann även få jobb hela helgen. Patrik är tydligen sjuk så det behövdes en stark tjej på lagret, hehe. Men jag klagar inte, jobba helg är ju sällan fel.

Men jag sa också att blir det kris ikväll så får dom så klart ringa. Men jag har ju också ett hem som behöver ordnas, och en pojkvän som säger att han vill träffa mig? Än har det liksom inte blivit "gnäll" utan mer att "jag vill ju också träffa dig..." och det förstår jag ju också.

Ska ta och dra igång städet här om en liten stund igen. Lät toagrejset ligga och vila en stund innan jag brötar igång med resten. En hel timme ska det vara i, 15-20 minuter har det varit annars. Men men, det känns bra i alla fall, det kommer bli fiiiint!

Så nu ska jag ta några fler glädjeskutt och kanske kramas lite mer. Idag är en sån bra dag verkligen, me lajkilajki mucho grande!

Lyckoskrik

Åhhh hihihihi!! Haha, jag känner mig som... jag vet inte? En nipprig liten skolflicka?

Det kommer bli så bra, jag är så glad och nu jävlar! Fan så bra det känns! Blir mer update senare, när jag har mer att säga. Nu får ni suga på karamellen så länge!

Gaaaooh! TJOHO!

Massa funderingar

Anneli: Hahaha ne men inte så farligt och du varnade men jag blev ju så nyfiken :p Men så klart, tycker nästan det var rätt strongt av dig att lägga upp bilden!

Känns som vi gjort massor idag, fast vi egentligen inte haft så fullt upp så mycket inte hänt.

Oscar städade runt här i morse medans jag låg på soffan och åt frukost, hah! Men han röjde på så det blev mycket gjort och det var gott. Sen fick jag på för mig att pang, nu och direkt ska vi åka så 11.27 tog vi bussen upp till jobbet.

Kollade runt lite och sen rusade Carina och Malin in. Carina påstod att hon ringt, och det såg jag ju att hon gjort men hade inga missade (eller mottagna) samtal? Mysko pysko. Så dom åt och så handlade vi det vi skulle och så åkte vi hem till Malin för att montera.

Så när vi gjort det var min näsa fullproppad med snor eftersom dom har katt nu. Så det blev att åka hem efter vi monterat. Gick rätt fort trots att det blev fel ibland, och så var det bara mina grejer för hon hade inte förberett för sina än. Eller så ville hon inte ha min hjälp bara, HAHA!

Malin körde hem oss med grejerna och vi åt och strax ska vi tassa upp mot mammas för att kolla på när Anton har fotbollsträning. Och hälsa på lite för det var ett tag sen nu. Och det känner man ju men så har det ju varit skapligt fullt upp nu.

Imorgon blir nog en fix, trix och städdag. Jag har så mycket planer, hah! Fixa och dona med allt. Fick ytterligare några tankar och funderingar som vi får se om det blir nåt av. I helgen förmodligen i så fall. Känns jäkligt bra i vilket fall och jag är pepp.

Märks att jag varit igång i över en vecka nu för jag kan liksom inte bara sitta, hah! Eller i morse gick det bra, för att jag visste att jag skulle iväg sen. Och nu vill jag liksom bara springa upp men vill inte vänta hela dagen tills träningen börjar så lite får vi allt vänta.

Men nån dag får jag väl vila och ta det lite lugnt. Eller inte, för det finns ju alltid nåt att göra. Hoppas jag är lika igång imorgon för då har jag verkligen inga andra planer än att fixa och dona här - och det vill jag ju så gärna göra! Nu jävla och mamma ska här bli ordning och reda, snabbare än snabbt!

Ne, nu ska vi ta och kila.

Dessutom!

Galet sugen på choklad är jag! Inte nog med att Jessica var den söta som köpt glassen jag fick till efterrätt, hon hade också med sig en chokladkaka vi delade på och jag blev ju SÅ sugen på mer då!

En rubrik som en annan

Linda: Haha nej det har du ju så rätt i, men så behöver det ju inte bli så dyrt om man inte vill. Eller snarare så kan man göra det billigare. Och det är ju en glad och kärleksfull dag så det är väl "klart" att man vill fira den med dom som står en närmast? Men jag hade helt klart kunnat göra nåt udda och så det bara var vi två också på nåt fint och romantiskt sätt. Men jag tror många här hemma blivit ledsna då, haha!

Anneli: Fast jag är nog ändå rätt nöjd när jag jobbar, bara att jag klagar lite. Eller snarare upplyser? Haha, lät inte det bra? För så dödligt illa är det ju ändå inte.

Nej, nu är det slut på timmarna för denna veckan, om det inte händer nåt så jag måste hoppa in ändå. Annars är det tisdag nästa vecka och torsdag veckan där på som jag såg att hon lagt in timmar. Sen ringer dom la när dom vill ha hjälp eller bara saknar mig kanske?

Och nu när jag skriver la så kom jag att tänka på vår svenskalärare i ettan, gymnasiet. Han var skånsk och hade såna problem med att lära bort la:et från oss göteborgare, haha! Precis som många smyger in "ju" fast det inte behövs, har vi vårat la.


Imorgon hoppas jag att planen är att efter skolan ska vi åka till Beijer och kolla på grejer till buren, sen ska vi till Jysk. Blir det ingen skola blir det bara Jysk - ja, jag hotar. Denna veckan, tisdag-lördag, har vi dagens erbjudande och imorgon är det 70% på alla duschdraperier. Och billigare än så blir det ju inte så jag tänkte vi skulle kolla om vi hittar nåt. Behöver ju inte byta nu, men nån gång har vi nog tröttnat.

Och Jysk och Beijer ligger inte så långt ifrån. Så kan man kanske hälsa på Malin om hon råkar vara hemma. Men hon möblerar ju om så det är hon väl. Fastän det är torsdag och då måste man ju kolla kalendern, hehe. Men är det tisdag och Jessica som frågar, då är man hemma!

I vilket fall så har jag varit på toppenhumör idag! Har gått och sjungt och skrattat och bara varit allmänt glad. Så skönt på nåt sätt? Och sen när jag var på väg hem var jag på världens fixarhumör för vi har lite småplaner men jag vill ha allt gjort NU. Även sånt som vi inte har råd till just nu.

Men det kommer, det kommer. En dag så. Och nu är jag dötrött så det var la lika bra det, hah! Men i helgen eller veckan blir det allt att fixa. Det är ju för bövelen bara onsdag idag, ha!

Kaffe och glass till efterrätt, in

2a5d7c3123649a7025bc451dc286be54.png

Kaffe och glass till efterrätt, inte alls fel!


Gnälla hit och gnälla dit

Jasas: Ne men jag förstår, jag hade ju skrivit väldigt tokigt. Fast det hade varit rätt kul ändå, även om man varit bra trött, hah!
Mamma sa faktiskt samma sak när jag berättade för henne så det var nog jag (igen) som sa/skrev så tokigt så man missförstår.

När jag vaknade i morse så var det med ett leende på läpparna "Mm, fredag idag..." tänkte jag. "Öh va? Nej? Onsdag!" och så fick man kravla sig upp. Men eftersom jag jobbat sen i fredags och förmodligen är ledig imorgon blev det liksom fredag idag.

Fast det har ju inte så stor betydelse vilken dag det är eftersom jag likväl kan jobba en lördag som vara ledig en tisdag.

Men nu vet jag att imorgon eller på fredag kommer jag garanterat vara ledig för jobbar jag imorgon är det sjunde dagen och då är man leeedig nästa dag! Risken finns ju att jag är "ledig" torsdag till måndag och då kommer ju inte det vara lika kul. Men på tisdag är det i alla fall jobb.

Men aldrig är man nöjd, hah! Hämta frukost-paus. Ne men det är ju bara kul och skönt att jobba, men det är ju inte konstigt att man är trött efter så mycket.

Men men, snart gnäller jag om att det är för lite jobb ska ni se, hah! Räcker nog med att vara hemma torsdag-måndag, och/eller resten av veckan. Fast det beror ju lite på om jag är själv också, eller inte. Idag är han ju fuuuk.

Tänkte bara säga

Jasas: Haha jag tror att veckan fortsatt bra? Ne men jo, jag hann den tidiga bussen idag och allt så visst har det fortsatt bra! Den satt genom skosulan så jag fick ju bara in en liten tagg, men som gjorde hål i foten men jag tog det för en sten, och sen ett sår bara.
Hahaha ser nu hur tokigt jag skrev! 8-10 (eller strax innan) är mötet "bara", sen är det ju arbetstid vanligtvis 9.45-19.15 så jag menade att jag jobbade 8-19.15 idag.

Jag ser på One Tree Hill istället för att skriva här. Ja, svarade ju som ett inlägg till Hanna så ni får läsa det? Nanar ganska granterat när jag sett färdig sååå.... Ja, god natt!

Dagen jag övervägde mord

- Vill du ha en chokladbit?
- Vaah?!
- Vill du ha en chokladbit?
- Vart fick du den ifrån?!
- Den låg här på golvet...

Snabbis igen

Skulle bara lägga in ett snabbt hej-jag-lever-men-bara-lite-inlägg. Kom hem med sena bussen, åt och in i dushen så det var inte mycket tid här tills nu då det är dags att nana. Ja, så hinner man prata och mys lite också utan att känna "shit, nu måste vi sova!"

Och imorgon är det personalmöte 8-19.15 så jag räknar inte med att sitta här allt för mycket. Vi får se när jag orkar mig upp, helt enkelt. Beror ju helt på.

Annars har dagen varit relativt bra. Värderingen gick bra, jag gick bra. Ont i foten slipper jag ju nu när jag hittat häftstifet, en sån befrielse att det inte gör ont, sticker eller svider när jag går. Haha, vad det lilla kan göra en nöjd! Men nu, god natt!

Snabb, snurrig uppdatering

Anneli: Haha ja, man ska ju inte smälta ihop med klänningen så man inte ser vad som är brud och vad som är klänning. Äggskal, är inte det en vit också? Fast den känns ljusare än dom andra?

Ne, nu ska jag kila. Har haft en sån lugn och go morgon att jag till och med glömde frukost nummer två. Men förhoppningsvis överlever jag tills det är min tid för lunch. Sist in sist ut, eh ja sist in på jobbet sist ut på lunch. Tycker jag i alla fall, finns ingen anledning att jag som börjar 12.30 ska äta före dom som började 8? Tycker inte jag då så så blir det.

Och dom flesta vill äta runt 12-13 och det förstår jag mig inte riktigt på, men det är ju upp till dom. Jag klarar inte att stå på benen till 19 och inte få äta förrän 20 om jag ätit så tidigt. Men det är ju bara jag det.

Uscha mig, då avigt när jag ska börja en halv timma. Inte prick. Även om bussarna går med en halvtimmes mellanrum så borde jag ju kunna tänka att tiden jag går annars, plus en halvtimme blir lagom. Men jag kan inte det? Fattar inte men jag blir superstressad och snurrig och vet inte om jag är 20 minuter för tidig eller måste springa för att hinna.

Men nu tror jag att jag måste gå, hah! Jag har ju ingen lust att stå och vänta hela dagen, men inte heller att komma sen. Så det är bäst att jag ska bege mig tror jag. En rubrik först bara, kan vara bra. Ha en fin dag allihoppana!

Det ser ljust ut

Jasas: Haha då får du vänja dig för jag har precis blivit kaffoman ;) Nej, då skrev jag nog tokigt, jag fick inte skit för att jag kom tidigare. Var kanske det att hon på supporten suckade och stånkade för att jag inte vågade rycka sladdarna? Men ingen som sa nåt om att jag kom tidigare!

Anneli: Nej precis, det vågar jag inte? Och jag visste ju inte om kassorna skulle tappa kontakt och sånt, om jag ryckte den. Och vi hade öppnat då, helmysko.
Jaa, det var nog nån sån färg jag var ute efter, hittade bara inte "namnen"! Haha jag vet inte, vi måste ha extremt bra tycken? Haha!

Marina: Njae, men tack ändå, hehe.

Ojojojoj! Dra mig i trosorna, ska detta bli en bra dag och vågar jag hoppas på vecka?

Inte nog med att jag snoozade från 6.30 till 8 så när jag började vakna till vid 8 säger Oscar att han inte kommer gå. För en gångs skull så "lönade" sig tjatet och han gick faktiskt! Det värsta är ju att nu kommer jag ju tjata mer om det blir en till gång, för jag tror att det var tjatet som gjorde det, hehe.

Så jag satte på kaffe (Hanna) och satte mig här med min kopp sen. Svingar te den när jag ska göra nåt och ser framför mig hur tangenterna och allt på skrivbordet blir blött och hur jag bara går för jag orkar inte mer. Men! Så blev det inte. Koppen dansade lite och landade sen som den ska.

Och jobba ska jag göra idag, imorgon och på onsdag men det tycker jag är lite lyckosamt också, faktiskt.


Nu är jag bara sketarädd för vad som egentligen ska komma? När universum smeker mig medhårs såhär, då kommer det komma en dundersmäll som får mig att landa på rumpan så den fastnar i asfalten.

Är det inte så?

Tjejsnack # 23

Bröllop

1. Vill du gifta dig/är du gift, varför?, om inte av vilken anledning?
Ja det vill jag. Kan inte förklara exakt varför, jag bara känner det inom mig.
2. Vilket skulle du välja (förutse att du vill gifta dig), kyrkligt eller borgerligt?
Jag kan tänka mig både-och, kanske lite grann och ibland.
3. Skulle du välja litet eller stort bröllop?
Ett "litet" för släkten, men vi närmar ju oss 100 pers ändå men, haha.
4. Vilken typ av klädsel & färg skulle du ha?
Klänning på mig, "så klart". Den skulle väl vara ljusbeige/gul typ? Inte kritvit.
5. Var skulle du vilja åka på bröllopsresa?
Inte den blekaste, vet inte ens om det blir nån i så fall.
Det är ju inte därför man gör det.


Tiden

Störigt för övrigt att kommentarerna inte funkar som det ska, eller ja mer att ni tydligen inte kan kommentera alla inlägg. Störande? Ja.


Snart dags att bege sig igen. Kom på i tid att väskan ska ju packas också, för mamma hämtar mig på jobbet på väg till badet. Så väskan får ju vara med dit, och det hade jag nästan glömt när jag låg här i soffan och tänkte att jag hade lite mer tid innan jag skulle fixa mig.

Men trött är jag. Blev senare än vad jag ville igår så klockan hann nog bli 22.30 minst innan jag somnade och det var ju inte planen direkt. Men jag ska nog lyckas hålla mig vaken dom timmarna jag är på jobbet och på badet. Jag ska försöka, i alla fall.

Det var nåt jag skulle kolla, jag minns inte riktigt vad? Börjar kännas som flera saker nu men det kommer la? Ne, ska börja dra mig nu. Hoppas ni alla får en toppendag!

Asch!

Jasas: Ja men det är ju det som är så piss för jag har jobbat som aldrig förr och tyckt att det ska bli så roligt och det har varit roligt oftast men så har liksom bara allt som kunnat, gått emot mig. Lite ledsen i ögat blir man ju då.
Och ja jag gick in tidigare, men hade jag inte gjort det hade vi stått efter öppning och fixat (inte för att jag visste det, trodde det bara var klick, klick, klick och klart).

Nej det är verkligen så att den här veckan har varit hemsk. Även om den varit bra på så många sätt och vis också, flera gånger per dag, så har den varit så sjuk för så konstiga grejer som hänt. Eller hänt och hänt, gått fel snarare. Så nu hoppas jag på en bättre vecka nästa vecka!

Har än så länge två (hel)dagars jobb, plus personalmöte ena morgonen. Jag som gått här och tänkt att jag jobbat så mycket och så, över 40 timmar. Så pratade jag med Carina igår som ville vara ledig så jag skulle jobba för henne. För hon hade jobbat över 70 timmar denna veckan. Jag ligger lite i lä.

Men nu ska jag snart hämta mina färdigkokta ägg, sätta på kaffe, sätta på tevattnet till Oscar igen och börja förbereda för frukost. För idag åker jag inte förrän efter 11 eftersom vi öppnar först klockan 12 - yeehaaw! Och sen är det bad, och jag bara fasar för vad som ska hända där!

20.54 en lördagskväll

- Jag gör nog bara klart detta, sen går jag och lägger mig.
- Okej, jag hade nog tänkt farma lite till.
- Hur lång tid tar det då?
- Jag vet inte.
- Ne men okej, jag går och lägger mig i alla fall.
- ...men älskling, klockan är bara nio?
- Ja men jag är jättetrött!Så nu tackar jag för mig, joinar TV:n tills jag kommer till drömmarnas land.

Vad annars?

Jag har gått och haft ont i min ena fot sen i onsdags. Det har liksom sividt när jag trampat och jag såg att det var massa hud och nåt svart i. Oscar trodde på en vårta men jag fattade inte varför huden liksom spruckit, för det var liksom en spricka precis bredvid.

Igår satte jag plåster för att det inte skulle göra så ont och det hjälpte. Idag klippte jag en bred till två tunna och satte i ett kryss och det funkade rätt bra. Nu såg jag dock att nåt gått igenom plåstret, till mig fot. Gick och kollade skon och tro fan att jag trampat in ett häftstift!


Sa jag inte att veckan är underbar?

Dags att byta jobb?

Jasas: Hehe jo lördag-söndag var lite inräknade också eftersom jag jobbar. Men på måndag är jag leeeedig!

Mamma mia så trött man kan vara. Men det får jag vänta med en stund för nu ska jag kila ner till farmor och hälsa på min farbror och han två små. Små och små, minsta då.

En snabbis får det bli för farmor visste inte när dom skulle åka hem imorgon, och jag jobbar ju. Men snart är jag hungrig i magen så Oscar får nog fixa maten under tiden, mm-mm!

Dagen har vart sådär. Kassan har strulat idag också, inte lika mycket som igår dock. Jag var dessutom där en halvtimma tidigare i morse för att se om jag kunde lösa gårdagen strul så jag fick ringa support för det gick ju inte. Till slut tröttnade nog Malin på mig och sa att hon skulle fixa det sen. Fast jag märkte aldrig att hon gjorde det. Var fortfarande nåt som störde när vi stängde.

Ber så mycket om ursäkt att jag inte vågar rycka sladdar, ta isär skärmar och allmänt inte vet hur man gör när saker krånglig. Jag är bara kassörska, inte tekniker!!!!!!!

Dagen som också var skit

Idag har också varit en sån dag! Jag fattar inte ens vad det är med denna veckan? Förutom igår har den varit piss rakt igenom, känns det som?

Kassorna har inte gjort annat än strulat och jag håller på att bli koko. Jag orkar inte, är det nåt man vill ska fungera så är det ju dom! Nu har det, som tur är, inte drabbat kunderna så värst eftersom det dels varit små grejer (för dom) och dels inte varit i båda kassorna.

Ne men igår hade dom haft strul, så dom kunde avsluta dagen och lägga in alla summor. Så i morse blev det tokigt när vi skulle fixa det så vi skulle få världens diff ikväll. Men så blir nåt tokigt när vi ska lägga in gårdagens siffror så vi får ringa ServiceCenter.

Sen slutade ena kortterminalen fungera. Jessica ryckte sladdarna och skärmen slocknade. Hon startade om datorn och då kunde man inte logga in för den var "upptagen". Ja, vi fick ringa SC igen.

Minns inte vad mer det var men sen när jag skulle stänga idag säger den andra kassan (inte den vi startade om då) att den inte går att stänga. Ringer SC igen som säger att antingen gör man det imorgon eller startar om alla datorer. Jag valde det första, ja.

Hmm, funderar på vad mer det var för jag pratade med Malin hela tre gånger idag, och en kille. Han ringde jag när det inte gick att logga in efter kortterminalen strulade.  Eller, det var han som svarade.

Och andra gången jag ringde Malin var om att vi skulle lägga in gårdagens siffror, kom jag på nu. Vad ringde jag om gången innan? Första gången för dagen. Nåt Jessica sa i alla fall, efter hon pratat med Carina, "Jaha, så fick du ringa ServiceCenter då!" och gav mig luren. Men vad?

Ja sen har det bara fortsatt. Inte så mycket griniga människor dock - som tur är! En kokobellman dock som ringde och frågade om en garderob. Den fanns och han sa att han skulle hämta den på söndag. Han frågade vad jag hette och frågade sen, som om det var självklart, om jag jobbade på söndag.

Jo men jag jobbar dygnet runt, alla veckans dagar. Och jag lägger bara undan varor till dagar då jag jobbar, för man kan inte bara sätta en lapp på varan så ser folk det. Eller tala om det för den som jobbar. Nej, ringer du och vill lägga undan till en dag jag är ledig hänvisar jag till personalen som jobbar den dagen.

Ne, nu ska jag lägga mig för jag är så trött och grinig. Är rätt glad att veckan snart är slut för den har varit lång. Och så har jag inte sovit ordentligt så det har varit jobbigt.

Men men, "till nästa gång" ska jag sova bättre. Och hoppas på bättre dagar och veckor. För det har varit så mycket att göra denna veckan, i butiken. Samtidigt som det varit massa kunder men dålig försäljning. Så tråkigt för då ser man ju inte hur mycket vi faktiskt gjort.

God natt!

Ett svarDetta är ett låst inlägg.

Det är så jag vill säga detDetta är ett låst inlägg.

En önskan

Jasas: Hehe sorry, inte mycket att göra nu när grejerna inte ens är här! Mja, jag tänkte mer i USA, så man kan tanka dom. Men det borde börja i Sverige snart också, dom är inte så långt efter nu för tiden.

Anneli: Nej, aldrig jag heller. Jag brukar se ett avsnitt - på sin höjd två - av sånt som går på TV som jag vill se. Därför är det så skönt när man kan tanka för då ser man när man vill, hinner och kommer ihåg.

Jag hoppas dagen artar sig bättre än morgonen.

Lite ljus i dagen

PÅ MÅNDAG BÖRJAR ONE TREE HILL!! Och veckan efter Grey's Anatomy OCH Desperate Housewives! Nu kan hösten få komma för solen har lyst som bara den och serierna är på ingång - WIIHAA!!

Svammel och babbel

Jasas: Ja det var lite därför jag tänkte att jag kunde gå upp så får det bli som det blir eftersom vi "bara" skulle till IKEA och inget jobb. Men nu är jag trötter!

Marina: Nej det hoppas/tror jag inte att jag ska vara eller bli!

Anneli: Det gick över ganska fort faktiskt, och jag fick upp ordentligt med värme så jag trodde jag skulle brinna upp, hah! Sen svettades jag resten av natten.

Jag somnade faktiskt i morse. Typ 6.10 och sen vaknade jag 8.50 för Oscar hade försovit sig. Men jag hann. Hann spilla ut kaffet alltså.

Men som tur är har dagen varit toppen och vi har haft riktigt kul! Och jag har hittat en del som vi behövde och tänkt köpa. Blandannat TOALETTMÖBLER!! Och så jäkla käckt för jag hittade ett skåp och som jag bara ville ha! Malin påpekade att det var set om fem delar det handlade om, men att vi kunde köpa och dela.

Så så blev det. Jag fick ett underskåp att ha under handfatet så Oscar kan ha sina grejer där och ett smalt och högt skåp som jag ska ha mina grejer i.

Malin fick en spegel med hylla, ett lika lågt skåp som det jag ska ha under handfatet men smalt som det till mina grejer. Och en väggfast i samma storlek. Så fiffigt! Så nu ska det monteras hos henne antingen när hon inte har annat för sig eller när jag kan komma dit, sen kommer mina delar hit.

Resten får ni se i helgen då Oscar ville få ordning där det ska vara (köket och vardagsrummet) innan vi fixade det. Så på lördag, förmodligen.

Minns inte ens vad jag tänkte skriva. Är så galet trött nu så det finns inte. Har i två timmar snart tänkt på att sova men tiden går rätt fort så det är okej ändå. En och en halv timme tills det är time for bed. För imorgon började jag visst 10 istället för 14 eftersom det inte händer nåt på jobbet om jag inte är där, hehe.

Så hoppas jag på att få sova inatt så jag orkar morgondagen och helgen. Tre dagar kvar, sen är veckan slut. Den längsta veckan på länge, hah! +45 timmar - jag tackar!

Fel inspiration

Jag sitter och YouTube:ar och tror tokigt.
Ett tag skrev jag ganska många låtar/texter,
mer och mindre bra sådana.
Trodde jag lagt upp en annan,
och skulle sagt att härifrån kom inspirationen.
Men jag hade fel.
Men ändå:Sånt humör

Trött som jag är,
kan jag bara skratta.
Och skratta:Larvigt tidigt

Jag som var så trött. Hamnade i säng strax innan 22 och somnade rätt snabbt. Oscar kunde inte sova så han gick upp. Jag vaknade igen vid 2 och han var fortfarande uppe. Låg och slumrade av och till fram tills han la sig vid 3 - och då vaknade jag. Har försökt somna om, sitta vid datorn för att att bli trött och nu försöker jag se på TV för är det nåt jag vill se somnar jag nästan alltid.

Sådär kul att klockorna ringer om lite mer än en timme och att bilen går om ännu lite mer än fyra timmar. Det positiva är att jag inte är helt dötrött, så dagen imorgon kanske inte blir helt katastrof. Lite mer flummig och fnittrig men vad passar bättre en dag på IKEA?

Var dock nåt otroligt skumt där vid 2 när jag vaknade. Låg med ryggen bara och lände bara hur jag frös! Var tvungen att stoppa in allt utom huvudet under täcket, inte ens ena axeln kunde sticka ut. Skakade som en dåre. Var upp på toa och jag har aldrig frusit så i hela mitt liv! Hela jag skallrade ikapp med tänderna och det tog ett bra tag innan det slutade när jag väl krupit ner i sängen igen.

Oscar frågade om jag höll på att bli sjuk och jag kände hur ont det gjorde i benen och armarna men önskade att det inte var sant. Sen kom jag på att efter all tid på lagret är det ju inte konstigt att det känns i kroppen. Sjuklingen sprang och gömde sig direkt.

Och nu svettas jag, hah! Men lite obehagligt också. Speciellt eftersom jag inte kände mig så kall som jag verkade med tanke på hur jag skakde. Nästan som om kroppen gick in i chock eller nåt sånt. Jaja, nu är det bra igen. Ska försöka mig på att sova lite annars finns det ju en del bloggar att läsa som jag inte hunnit och orkat med under kvällen. God... morgon, blir bäst?

Inte om det

Jasas: Haha men nu är det MIN tur, hah! Har haft en pissig dag, men tack ändå!

Marina: Får se vad det blir imorgon.

Anneli: Hehe ja, förmodligen. Ja jag tyckte det var min tur nu, hoppas det blir din snart!

Nej, jag vill inte ens prata om det. Fast det:et hade inte ens kommit fram. Jag skickade ett MMS med en =( och texten "Varför är det alltid jag som ska ha sån tur??". Som jag skrev till Jasas, dagen har varit piss. Tur att folket i alla fall är så himlans goa så man för det står ut.

Men idag har inte varit min dag på långa vägar.

Får se om jag orkar och kommer ihåg att gå igenom den imorgon, annars gör den sig bäst nånstans långt bak i minnet där den aldrig ser ljuset igen. Men ja, eftersom man kunnat skratta många gånger tack vare dom jag jobbat med så har det ju varit lite lättare. Tack att dagen är slut!

Och att morgondagen innebär IKEA, woho!

Där det ligger ligger även ett Jysk. Malin pratade om det idag och tjatade om att hon burit upp massa soffor på deras lager och väntade sig att jag skulle tappa hakan och sagt att det måste varit jobbigt. "Har du aldrig varit på deras lager?! Jag ska visa dig det imorgon!" skrek hon.

Vad nu jag skulle haft att göra på deras lager?

Carina skrattade lite åt det föut också. Hon hade ringt och jag hade missat så jag ringde upp och oj sicket prathumör hon var på! Haha, alltid kul när hon är det. Ibland sägs bara vad som ska vara sagt och ibland pratar vi på. Gott det, bäste chefen verkligen. Oftast, på många punkter.

"Malin sa att ni kanske skulle komma ner imorgon, fniss."

Imorgon är det vår tur att få besök av workshopparna. Butiks- och säljchefer från vårat distrikt åker runt och ställer i ordning möblerna så det blir som Jysk vill ha det. Tydligen skulle vi kanske hälsa på och titta imorgon efter IKEA, hehe. "Kan tänka mig att hon sa det" svarade jag.

För det kan jag. Och jag hade tänkt tanken själv.

Men nu ska jag hopp... kräla mig i säng. Är så trött. Har varit största delen av dagen på lagret och det märks i kroppens alla hörn! Och imorgon får man ju vara pigg och alert. 9.40 står Malin här och väntar. Så jag önskar en god natt. Och allt sånt där. Så hörs vi troligast imorgon!

Gårdagen

Jasas: Nej men så är det :p Nu törs jag inte ens gå in, hah!

Anneli: Hehe okej, tänkte på min mamma som kan sitta där och sucka och stånka när hon stickar för att det blir galet, och så frågar man vad hon gör och får "vi får se!" till svar. Trots att hon garanterat vet.
Nejdå, det förstod jag att det inte var snokning, och mest var det att jag inte ville skriva ut för allt och alla när jag inte ens köpt garnet ;) Men vi kan också ta det på MSN en dag!

Jaha, här vart det inte mycket bloggning igår nej. Nej nej, inte alls. Dagen började ju med att jag skulle och jobba tiidgare, närmare bestämt två timmar tidigare. Sen bara flög dagen iväg igår också. Förmodligen för att jag är helt väck i huvudet så allt bara blir blurr.

När jag kom hem var jag ner och lämnade mattan till farmor som hon önskat (och betalat). Kom hem till nästan färdig mat så det var bara att sätta sig och vänta.

Satte mig här och då ringer telefonen. "Jobba? Imorgon? Klockan 8? Jag kan börja 8.30." så det ska jag göra. Istället för att börja 9.45 så nåt blir gjort på plejset. Imorgon kommer nämligen alla butiks- och säljchefer från distriktet och ska göra iordning höstens möbler.

Så då fick vi, typ 21.20, kila ner till Ica. Igår tänkte jag att innan jag åker skulle jag gå ner och köpa lite gott när det är lilllördag och tjejdag. Men det hinner jag ju inte idag så vi fick göra det igår. En påse godis, två kexchoklad och en påse halstabletter. Och utcheckning, hah!

Ja för igår hade jag en gris i halsen. Kändes hela dagen som jag hade en stor och kantig sten och det gjorde ont från början av halsen ner i bröstkorgen när jag svalde. Men under natten har grisen flugit sin kos och idag är jag taggad till max!

Förmodligen för att veckans enda lediga dag är imorgon, och då ska jag med Malin till... IKEA! Ska bli skoj att träffas, umgås och TJÖTA, hah!

Men nu ska jag försöka pilla i mig lite frukost, ha med mig lite frukost till senare och sen kila iväg för nu börjar klockan gå vidare. Och här sitter jag i bara handduk eftersom jag duschat nyss. Eller ja, nyss och nyss men i morse? Ha en bra dag alla hoppan!

Den morgonen

Anneli: Hehe, jag kände bara att jag inte ville out:a nåt för än det var mer klart. Vissa lägger ut bilder på garn innan dom börjat sticka, andra gör det inte :p Haha!
Jo tanken var ju inte att sitta uppe, eftersom jag försöker komma upp vid 7 varje dag, när jag än börjar. Men fördelen är ju att man inte ska iväg direkt nu, så jag kan ta det lugnt/vila nu. Även om sitta uppe länge är trevligt också, med rätt sällskap!

Ja, gott har jag sovit. Riktigt gott. Har faktiskt börjat göra det nu, och sova hela natten för att sen vakna och vara rätt pigg. Även om jag låg och snoozade en halvtimma.

Oscar gick upp direkt och när min klocka ringde frågade han om han skulle stänga av min också. Vet inte riktigt hur han tänkte men jag sa att då kommer jag aldrig upp.

Nu är det snart skoldags får vi hoppas för då har jag planer. Och så kom ett SMS från chefen så idag började jag 12 istället, men det är ju lugna puckar. Gott om tid och så.

Fick lite annat att göra

Jasas: Okidoki, you know it! Självklart, nästa gång vi ses på MSN då ska här berättas hemlisar! Ja, jag tror faktiskt att det är massagen så jag får helt enkelt fortsätta! Inte mig emot, men ändå. Skadar inte att nåt så otroligt skönt hjälper så fruktansvärt mycket också!

Ja jag skulle bara in litegranna och läsa och sen nana? Typ vid 21.30-22 eller så? Och vad är klockan nu? Jag vill inte ens veta. Jag vet, men jag vill inte.

Jag fastnade inne hos Jasas. Att läsa och kommentera tog bannemig längre tid än att gå igenom övriga bloggar, som uppdaterats under dagen!

Men nu ska jag, på riktigt, gå och göra mig i ordning för natten och sova. Tur då att jag börjar 14 imorgon och inte 9.45 som jag trodde, när det blev "så sent".

Den långa dagen

Jasas: Haha nej jag blev inte arg eller nåt - om det verkade så. Motionscykel är ju grymt för då kan man träna i alla väder och när man vill och se på TV eller nåt om man vill. Så det är tråkig att den inte funkar.

Anneli: När inte ens morgonprogramsprogramledaren har börjat, det är ju värre än att vara uppe före tuppen!

Marina: Ja, jag såg nu när jag kom hem, hehe. Men tack ändå! Tror att jag postade precis innan jag släckte ner och gick så jag hade nog inte hunnit ändå.

Dagen har gått så fort! Eller ja, vissa gånger har det gått ett par timmar emellan klocktittarna, vissa gånger har det gått några minuter. Men i det stora hela har dagen gått fort. Och skyltbytet gick bra förutom lite förvirring men vi fick upp allt så småningom. Och leveransen kom efter Patrik.

Jag försökte få rullning på att jag packade vagnar till dom två andra i butiken som dom skulle tömma. Men så packade jag flera men inget hände så jag gick fram och då var det en del att göra i kassan. Sen försvann dom lite då och då och jag kom inte iväg för att packa mer. Vi var liksom i orytm. Men för att vi hade annat att göra så det är ju positivt. Har var en hel del, framför allt frågor, idag.

Tja, eftersom dagen gått så fort kan jag inte direkt komma på nåt att säga om den för jag minns inte riktigt? JO! Malin var inne idag. Så på torsdag dissar vi Jysk totalt och drar till Ikea. Ska bli kul att komma ut att göra nåt med henne och framför allt att träffas och tjöta för det var på tok för länge sen!

Och så fick jag veta en liten hemlis, hihihihi....! Eller ja, jag väljer att inget säga förrän vi vet hur det blir men jag blev i varje fall skitglad, så var ni det ni också!

Foten har gått bra också (höhö). Och ryggen. Undrar om det var massagen förra veckan som gjorde det. För idag var längsta dagen på läääänge, och dom två senaste veckorna har jag haft rätt ont på kvällen. Men inte idag. Idag är det som ingenting. Så jävla häftigt, får tacka mamma tusen för det!

En annan sak med idag är att jag har varit på lite halvtyket humör. Vi har ju ganska mycket ironi och skämtsam stil på jobbet (vilket är jätte, jätteskönt) men idag har jag nästan varit elak, hah! Liksom på snudden till för tyken och liksom dissat allt och alla. Eller ja, inte kunder då. Mer än Malin, men hon räknas inte. Men det beror nog på tröttheten, för jag är så snäll!

Ne, tack och god natt!

Onödigt tidigt

Jasas: Nej den funkar inte, annars hade jag självklart haft den här uppe och tränat!

Lite jobbigt, jag brukar kolla på Vakna! med the Voice om jag är uppe så jag hinner se lite mer än 10 minuter, det håller ju på till 9. Men när jag är uppe så tidigt så dom bara är två (Paul och Jakob) och Josefine börjar väl inte förrän 7 skulle jag tro. Varför är jag vaken innan hela Vakna-gänget är samlat?

Ne, ska få i mig sista frukosten och göra mig klar så jag kommer iväg i tid och så så ingen blir ledsen för att jag blir sen. Hoppas ni får en bra dag vad ni än ska hitta på! Toddelitja!

Tre saker i...

Kylskåp:
Batterier, dryck(er), morötter.
Frys:
Färs, is, bakat.
Skafferi:
Müsli, o'boy, majs.
DVD-hyllan:
Dumbo, Children of the Corn, Scrubs.
Bokhyllan:
Ljus, CD-skivor, historiska böcker.
Handväska/ Skötväskan:
Värktabletter, lypsyl, papper.
Sminkväska:
Mineralpuderfoundation, mascara, lipgloss.
Badrumshylla:
Rakgel(er), parfym(er), krämer.
Cd-hyllan:
Spice Girls, Smurfarna, Eminem.
Förråd:
Julsaker, träningscykel, VHS.
Hjärna:
Glädje, funderingar, nyfikenhet.
Jackficka:
Penna, inköpslista, bös.
Kryddskåp:
Vitlökskrydda, grillkrydda, tacokrydda.
Barskåp:
Har inget sådant.
Köksbänk:
Micro, kaffebryggare, köksverktyg.
Sängbord:
Böcker, DVD, TV.
Hatthylla:
Icas självscanningskassar, halsduk, pil"bräda".
Garderob:
Sängkläder, kläder, bös.
Fönster:
AloeVeraplanta, ljuslykta, damm.
Duschen:
Tvättsvampar, duschtvål, fotfil.
Skohyllan:
Högklackat, sandaler, vinterkängor.
Utmanar:
Den som vill - eftersom "alla" redan utmanats!

Badet idag

Allihoppana: Nej, jag vet att många antingen bara gör och att det finns maaassa olika recept, det var lite därför jag frågade :) Jag har liksom inget klockrent recept (så ofta gör vi inte pannkakor) så jag var lite nyfiken. Dock blev det ändå inga pannkisar idag, men jag ska allt testa era recept, tack!

Åh så mysigt vi haft på badet! Barnen är så sjukt duktiga och jag blir så stolt. Bara står och flinar och uppmuntrar och hejar! Dom är ju så grymma!

Mindre mysigt var när en unge drog iväg, det var hans tur och allt men jag var inte beredd på att det skulle gå SÅ fort så jag liksom vimsade till och visste inte riktigt hur jag skulle ta mig iväg för att komma ikapp ifall nåt skulle hända. Så jag drämde till min fot i kanten till det grunda. Aj!

Brände hela resterande tiden av passet (så klart första) och har fortfarande riktigt ont. Men jag ska nog överleva, även om jag trodde nåt var brutet ett tag.

Nu är det snart natti natti känner jag, inte sovit på hela dagen faktiskt och det märks nu och att jag dessutom jagat runt i bassängen i en och en halv timme. Men gott det för jag får gå upp typ 6 och jobbar 8-19.15 imorgon så jag behöver ju sova!

Hoppas ni har en trevlig kväll och får sova så gott när det är dags. Jag kollar nog lite bloggar innan jag tackar för mig men här blir det nog tomt tills nästa gång. God natt!

Tjejsnack #22

Senaste färden

1. Berätta lite om anledningen till din senaste bilfärd?
Vi fick skjuts hem från mamma av moster och morbror - vi skulle hem alltså.
2. …senaste båttur?
Bör ha varit till Danmark, för en dag i nån dansk stad.
3. …senaste tågresa?
I julas hem från Malin.
4. …senaste busstur?
I... vad blir det? Fredags, hem från jobbet.
5. …senaste promenad?
Förut hem från farmor. Men ordentlig promenad var nog förra veckan runt sjön med mamma.


Tiden GÅR snabbre på morgonen

Oj, var har morgonen tagit vägen? Oscar la sig vid 7 för han kuuunde inte vara vaken (och han påstår sig vara LAN:are, pyttsan!) så jag skulle väcka honom vid 10. Och nu är ju klockan redan 9 så det är ju inte alls lågnt kvar! Gottigt. Börjar dock bli lite hungrig men han ska la inte ha nåt direkt när han vaknar, ändå.

Ne jag ska la återgå till Zuma så sista timmen också flyger förbi. Men först ska jag undra; har du nåt bra recept på pannkakor? Nu kanske man inte direkt har recept och många höftar nog men jag brukar leta lite efter recpt men hittar inga bra. Ofta har man väl ett recept man kör som man gjort i all evighet.

Ja, vi ska äta pannkakor sen.

Överskattat

Chathrine: Haha ja just det, du fick en rubrik hos Anneli också va?
Nej alltså jag menade inte att det var nåt fel, men det har ju inte varit aktuellt hos oss så därför blev det ju lite tokigt. Och jag har inte innan, sen jag bara där slängde ur mig "Och så hade jag mostermjölk också!", tänkt på att det låter lite roligt. Men ja, alla gör som dom vill.

Ja det här med att sova, vad är det med det egentligen?

Man klarar sig ju lika bra utan!

Det här med finnar

Oscar pratar om en gammal kompis.

- ...han är finne.
- Okej.
- Hans pappa heter Tito.
- Jaaa... Nu känner jag ju inte alla finnar, så jag vet inte vem Tito är.


Lite senare:

- Han har bytt efternamn. Järvenpää.
- Vad hette han innan?
- Andersson.
- Men i fööörnamn!
- Nu var det i alla fall inte jag som var dum!

Ingen att prata med

Anneli: Haha jo det hade ju varit bra, framför allt som för er säg då som har en bit, kan ni bara gå in och kolla om det får plats i just er bil. Men det krävs nog för mycket jobb, med tanke på alla olika som finns.
Ja men absolut, många vet ju inte ens att dom har fel och jag är väl inte 100% rätt heller men på god väg! Sånt är ju så viktigt, men man tänker ju många gånger inte på det.
Haha nej, han sitter och spelar TV-spel så det är mer en koncentrerad min. Eller ja, en min han gör väldigt ofta - en klassisk "Oscar min" kan man väl säga, hah!

Ah, nu tänkte jag på nåt som jag glömt redan. Bambidambi, tänka tänka...

Jo! Djuren. Det var så roligt för jag skulle gå och borsta tänderna och sådär. Och så gick jag förbi lilla buren som står ute i vardagsrummet igen eftersom Oscar har sin dator här nu. Och så pratade jag med Belinda. Och hon stor förstenad och varje gång jag sa nåt så hoppade hon till.

Och så ska jag titta upp, för Belinda är på botten, och säga till Puck att komma ner och prata men eftersom jag rör mig blir Belinda rädd och hoppar upp och jag ser att Puck redan sitter och hääänger ner för hyllan, hah! Så nyfiken på vad vi gjorde, och varför jag låg där på golvet och fulade mig.

Och så pratade jag med henne och "pussade" och lät och hon undrade vad det var för tokigt. Belinda blev bara rädd och stog några chinchillameter bakom Puck. Sötnosarna.

Turnén gick vidare till stora buren och där satt både Gismo och Lova framme. Så kommer jag "Heeeeej, är ni...." här, men det var dom inte för Lova sprang och gömde sig, hah! Så jag fick prata lite med Gismo istället, men han hade inte så mycket att säga.

Min, mein, my, mitt!Jag älskar Dig!

Tänkte lite

Ibland sitter jag och tänker. Och så kommer jag fram till saker. Inte varje gång så klart, men ibland. Men när man tänker så är man ju verkligen i sin egen värld. Man kan forma den precis som man vill.

Vill jag att gräset ska vara rött och himlen grön så kan det vara det. Vill jag att hela världen består av långa, blonda afrikaner så kan den göra det. I min värld är allt som jag vill.

Och det är en sån skön, och befriande tanke. Framför mina tuttar, bakom mitt tangentbord och mellan mina armar står en kanna med vatten. I den flyter en gul liten godis och en ännu mindre, svart fluga eller nåt annat kryp. Och den kan jag liksom stirra ner i och försvinna i tankarna. Hur flugan kämpar sig genom den stoooora kannan och allt vatten för att ta sig till den söta godisen. Så var jag borta i några minuter.

Eller när man drömmer om framtiden. Likväl som man tänker på gamla minnen.

På två röda kan man vara nån helt annanstans, och hur underbart är det inte egentligen? Nu kan man ju inte fly jämt och i varje sekund. Har man det jobbigt kanske man just då inte komer iväg, men man kan göra det sen för att ladda för nästa omgång.

Har alla varelser den förmånen? Som djur, tänker dom på samma sätt? Ja, med drömmar och tankar då. Drömma när dom sover kan dom ju, men i vaket tillstånd?

Eller när man har problem. Oavsett om problem löses i verkligheten eller inte så kan man för en liten stund få känna hur det hade varit om allt stått rätt till. Eller om man haft ett magiskt spö att vifta med och så är allt bra. Och kanske är det det man behöver för att få kicken att orka det som i verkligheten inte fixas med lite magi. Men för en stund var allt så lätt så det kändes som man bar på luft.

Med hjälp av lite tankar.

En fluga på skärmen

Jasas: Njae, egentligen har jag ju det men som det det horoskopiska skrev så är ju fötterna mycket för mig och det är där jag måste få upp värmen främst, annars kan jag bylta på mig tusen lager utan skillnad. Och toffler har jag men... Täcket är så mysigt, hah!

Har ni nån gång tänkt på hur irriterande det är att ha en fluga på skärmen? Om så på TV-skärmen eller dataskärmen? Foktansvät ijjitejande, som Dag-Otto hade sagt!

Mostermjölk

Jag skämdes faktiskt förut, jag hoppas att det inte syntes så mycket hur jag måste ha rodnat.

Anton gjorde sig klar för sängen och borstade därför tänderna. Och han har en likadan tandkräm som vi har haft ett par gånger när han sovit hos oss och jag kände att jag var tvugen att berätta att jag kopplade den tandkrämen till moster, för dom hade den när jag var liten och sov där. Moster var ju där, så det var lite därför jag kom på det. Så det var ju "moster tandkräm". Sen säger jag:

- Sen hade jag mostermjölk också!

Och så blir det tyst en stund. Sen kommer jag på att jag sa nåt dumt, och säger att jag gjort det. Och alla skrattar ett tag (ja, jag också) och håller med. Och så får jag äntligen förklara mig:

- Jaa, mamma drack röd mjölk så röd mjölk var mammamjölk. Pappa drack blå mjölk så blå mjölk var pappamjölk. Och hos moster fick man grön mjölk så det var mostermjölk.

Så det var inte så farligt som det lät. Och så fick vi skrattat lite mer.

Vilken bil ska jag ha för att köpa en sängstomme?

Ne vi pratade om avstånd till IKEA, både Hanna och Anneli har en bit till närmsta IKEA och jag var ju tvugen att skryta om att vi bara har 20 minuter. Att man kan liksom stå och titta på nåt, tänka att ne det får inte plats i bilen så vi åker hem och lastar småpysslet och lite folk och kommer tillbaka och köper det stora. Och Anneli svarade nåt i stil med "Tänk på oss som måste mäta bilen innan vi åker för att se om paketen får plats" för har man några timmars körning krävs ju lite planering.

Chefen känner en som jobbar på IKEA just, och är mamma till en klass- och fotbollskompis till Anton för övrigt. Lilla världen här då ja. I alla fall så hade hon berättat för Carina om en kund:

Kunden hade kommit och frågat om en ganska stor möbel den tänkt köpa, om hon trodde den skulle gå in i dens bil och så hade kunden berättat vilken slags bil den hade. Och hon svarade typ "Vänta lite, jag ska titta" och kunden hade, med hakan nere i backen, chokerat frågat "HAR NI EN LISTA ÖVER VILKA MÖBLER SOM GÅR IN I VILKA BILAR?!" och Carinas kompis hade svarat att nej, hon skulle gå och kolla vilka mått paketet hade.


Ahh, nu blir det ju inte alls lika kul så uppstakat och tråkigt här men det var skitkul när Carina berättade det. Jo men det är klart att dom mätt alla olika bilar och märken och modeller för att veta vilka paket som går in i vilka bilar, hah!

Utkast: Chathrine : ...

Chathrine: Ja jag fyller ju 21:e så ibland läser jag vattumannens också för jag ligger ju på gränsen där.

Jag är på sånt bubbelhumör ikväll! Vette katten vad det är, jag har sutttit i ett par timmar och tjötat hos mamma och sen när jag kom hem och satte mig här kände jag bara JAG MÅSTE PRATA MED NÅN så jag skrev till dom som var inloggade på MSN som är bra på att tjöta och det var "bara" Hanna-Jasas som svarade men det blir så bra så! Såg inne på hennes blogg att Anneli försökte ta sig in men att det inte ville funka, blöö!

Men vi har lite konversation inne hos Hanna istället, hah! Om lite av varje men en hel del IKEA. Vi planerar dejt. Eller planerar och planerar men det hade varit kul som fan! Blir ju en bit att åka men blir det lite mittemellan för alla men ändå hyffsat när så kan det ju vara okej. Så är det ju tyvärr i det avlånga landet att alla inte bor i hög på varandra. Men det hade varit så kul att träffa "alla" och IKEA är ju aldrig fel, hah!

Tog av mig tjocketröjan och kände bara att jag var tvungen att skriva att jag är så nöjd över mina tuttar! Nu när jag hittat rätt storlek så sitter dom där dom ska, som dom ska och är bara så jäkla goa! My titts.

För intresseklubben liksom. Eller den tuttfixerade? Eller Oscar när han kommer in och läser? Ne nu känner jag att jag är på övertrött-humör. Fast jag sov ett par timmar förut. Men det behövdes la för jag är lika trött än. Bara en sån sak som att jag och Hanna på MSN nu diskuterar mina fisar och dess lukt? Jag säger då det, då det, då det.

Ah, kom på att jag skulle skriva en sak som kom upp i snacket hos Hanna, så jag gö
...Hanna påpekade att mitt inlägg avslutades lite konstigt och jag tänkte att nåt måste ju varit strul med bloggen? Men så kommer jag in och ser att jag har inte skrivit nån rubrik, jag har inte lagt det i nån kategori så jag har nog typ svarat Hanna på MSN och sen bara publicerat och gått vidare? Sa jag att jag är snurrig?

En ny oplan

Det blev en sova-sova-säng-säng-säng-dag. Jammi i några timmar. Så det hanns inte så värst mycket och dagen imorgon blir ju så kort, suck. Men vad göra? Nu somnade jag och det var la gott det. Skulle kolla lite när Oscar spelade, det var så kallt så jag fick lägga mig under täcket och... snark.

Ne, om man skulle göra sig nu då så dagen kom igång, kanske?

En annan dag idag

Anneli: Aww, nemen tack! Ja, det andliga passade ju också väldigt bra!

Nu har vi kommit dit igen; jag fryser. Så kallt så kallt och värre lär det ju bli, burrr.

Ska hoppa i lite kläder och göra mig i ordning så vi kan tassa ner till Ica och farmor. Dagen försvann helt plötsligt så vi får se vad vi hinner, det är ju en dag imorgon också.

Kanske blir en stå-i-köket-hela-dagen dag?

Vad du inte sa

Oscar sitter och pratar med sin bror samtidigt som dom spelar, men säger till mig:

- Älskling, har du flugsmällan? Kan du döda dom två hos mig. En på högerarmen och en på min s... mellan mina ben!

Horoskopisk utmaning

Jag antog en utmaning från Anneli som gick ut på att man gick in på den här länken och går in på sitt horoskop och kopierar in det i sin egna blogg. Sen fetmarkerar man det man tycker stämmer in på sig själv och lämnar nån kommentar i slutet om man känner för det.
Den som läser är ju självklart välkommen att kommentera det också! ...och anta utmaningen.FISKARNA

NYKELORD: Intuitiv/Medkännande
HÄRSKARE: Neptunus
ELEMENT: Vatten
TIDSPERIOD: 19/2-20/3

Fisken är den romantiska, mjuka människan, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är kännetecknande. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat.
Den typiska Fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att Fisken tar på sig en martyrroll, blir för snäll och följsam och glömmer bort sina egna behov.
Denna känslomänniska har i regel en andlig förankring - en inre visshet om att det finns något mer i tillvaron än det som är synligt för blotta ögat. Intuitionen är stark, liksom lyhördheten för stämningar och atmosfärer. Denna förmåga att fånga upp känslor så till den grad att dessa ibland upplevs som egna kan vara ett problem för människor födda i Fiskens tecken, och av den anledningen är det inte oviktigt vilken miljö de simmar i.
Neptunus är den härskande planeten, vilket skänker en konstnärlig ådra och ett rikt inre liv. Denna fantasifulla karaktär uttrycker sig gärna genom någon form av kreativ, skapande verksamhet.
Fisken är oerhört känslosam, rörs lätt till tårar och ger inte sällan ett hjälplöst intryck. Därtill finns tendenser att oroa sig och ängslas, varför denna sårbara natur kan komma in i perioder av passivitet och förvirring.
Vi finner många sökare i detta vattentecken. Fisken känner sig ofta vilsen och otrygg och har en benägenhet att vilja fly vardagen genom till exempel dagdrömmar, fantasier eller droger.
Flyktbeägenheten och tendensen att leva i en drömvärld resulterar stundtals i svårigheter med att skilja på fantasi och verklighet. Fisken kan därför ibland bli ledsen och besviken när hon tvingas möta verkligheten och upptäcka att den inte alltid stämmer överens med de vackra drömmarna och visionerna.
Den Fisk som får utlopp för sin omtänksamma, kreativa läggning finner sig vanligen bäst tillrätta. Vi återfinner många Fiskar inom sjukvården, liksom i olika konstnärskretsar. Fisken har med sin empati och flexibilitet en fenomenal förmåga att leva sig in i olika roller. Många av våra stora skådespelare, poeter, musiker och dansare är präglade av detta drömmande, emotionella vattentecken.
Fysiskt förknippas tecknet främst med fötterna, vilket gör Fisken extra mottaglig för zonterapi.Kommentarer: Det stämde ganska bra på mig, även om jag tyckte att det var lite långt draget på vissa "påståenden" men överlag märks det väl enligt det här att jag är en fisk. Dock har jag ju en sambo i samma tecken som inte skulle kunna fetmarkera lika mycket. Men men, nu var det mig och jag tyckte ändå att det stämde, i det stora hela, väldigt bra!
Sen valde jag att kursiviera tre ord som stämmer sådär. Romantisk, konstnärlig och fötter. Romantisk hade jag velat vara och är det väl i tankarna(/drömvärlden?). Hade jag velat hade jag kunnat vara betydligt mer konstnärlig. Och fötterna är ju nåt som påverkar hela mig i iprincip allt!

Dagens oplaner

Idag får vi se vad vi hittar på. Eventuellt upp till mamma beror lite på om dom skulle få fullt hus eller inte så det visste dom i eftermiddag.

Och var jag är för farmor ringde i förrgår och ville ha en ny bäddmadrass. Så farfar var inne igår och lånade hem visningsmadrassen så får vi se om hon känner sig nöjd idag och vill åka och byta till en ny eller om hon vill vänta till imorgon, vi gör som hon vill i vilket fall.

Sen vill väl Oscar WoW:a - också. När det hinns. Och köpa godis får vi ju göra för när allt liksom lugnade sig i spelet igår var klockan 21.50 och då hann vi ju inte till Ica som stänger 22. Och det var ju... bra... Ja. Eller så är jag inte lika sugen idag, så vi skiter i det, så kommer det ikväll.

Får köpa margarin och ägg så det går att baka i så fall om det blir panik. Tar ju totalt en halvtimma med kladdmuffinsen och dom går att äta rätt varma, hehe. Det är bra.

WoW - bland annat

Jasas: Haha okej, kändes väldigt du med ögonbobba. Jag säger var eller drömsand/sömnsand (från John Blund). Haha ja fredagsmyyyyys!

Ja, WoW:andet gick rätt bra. Vi levlade så jag kunde få ett husdjur, det var det viktigaste. Eller ja, alldiles strax för man skulle hämta in en av varje (tre olika) djur och jag bara orkade inte igår när klockan blev för mycket. Men idag får vi hämta det. Coolt när jag hade ett vildssvin som slog med mig. Ja inte Oscar då, husdjuret.

Också upptäckte vi att vi inte tänker riktigt likadant. När vi skulle in i en grotta med massa, massa ondisar så sprang jag bara in och hoppades på det bästa. Tyvärr sprang jag in i ett hörn och nån tant förtrollade mig så jag inte kunde springa så jag dog. Så fick jag börja om en bit och gå och leta efter mitt lik, lätt när man sprang som en dåre?

Oschar där emot skulle döda sig in, döda alla som kom ivägen. Suck sa jag, vad tråkigt och lång tid det tog. Men så slapp vi dö, men ändå. Tråååkigt.


Hah, så sa han precis - jag måste ju nån gång skriva om svininfluensan som alla andra - att i vanliga influensan dör 1000-2000 personer varje år. Än så länge har 2 dött i svin-versionen. Som dessutom är en lindrigare version av influensan. Så roligt med den där hetsen, alla kommer dö!

Godissssråtta, tsstss

Chathrine: Haha nej, kanske inte riktigt så och egentligen har jag ingen åldersnoja för jag tycker det är helt okej att vara 20 men jag blev bara så chockad över att halva tiden jag levt har gått sen jag gick i mellanstadiet, haha!
Hehe jo jag kan förstå vad du menar, jag tycker ju dom som är två-tre år yngre är så små :p Eller ja, snarare att jag är betydligt äldre än dom. Trots att dom inte är så långt efter.

Anneli: Minns inte vad jag gjorde men disken hanns då bara inte med, hah! Det med kategorierna har jag inte tänkt på, men tur att jag inte var ensam om det andra då. Alltid är det la nåt?

Marina: Haha nej det vet jag men tack! Bara att jag blev så chockad att det var så länge sen. "Var det inte igår? Var det TIO ÅR SEN jag gick där?! Mamma mia!" Haha, lite så.

Hemkommen och äten. Oscar sitter typ till vänster om mig för han har ställt in sin dator i sovrummet så vi kan WoW:a ihop. Kom han på så bra här i morse.

Som den lilla godisråtta jag är så är jag såå sugen på godis nu! Lösgodis ska det vara också! Säger Oscar att han är godissugen så kan han vara sugen på chocklad, läsk, lösgodis, chips eller glass. Godis för mig är i princip bara lösgodis (eller typ gott & blandat och liknande).

Så frågar han om vi ska gå ner och handla sen?! Jag som precis innan tänkte att klockan var så mycket så det skulle väl inte bli nåt godis idag. Så frågar han så?

Men det är ju en dag imorgon också, får vi hoppas!

Det var längre än jag trodde

Marina: Ja man blir inte alls pepp när det är sånt här jobb så vi hoppas solen kanske visar sig sen så vi får energi och jobbar järnet sen!

Jag blev så fundersam, eller tänksam egentligen för fundersam har så negativ klang tycker jag, här om dagen när jag åkte förbi min gamla skola - som jag alltid gör på väg till jobbet.

När jag gick där var det mellanstadie och så tänkte jag att ungarna som lekte där ute, det var ju inte så himla längesen jag var i deras ålder. Nu kan jag tänka mig att dom gick i trean, eftersom dom gjort om där, men trean-fyran säger vi då.

Så började jag räkna. Man är 9-10 i dom årskurserna. Jag är 20. Det är 10 år sen jag var 10 år. Det är halva mitt liv. Det var ju inte igår, som jag fick känslan av när jag åkte förbi.

Vad gammal jag kände mig, helt plötsligt.

Morgontjöt

Gotti gotti morgon, här regnar det för fullt! Eller ja, lite i alla fall.

Duschen är avklarad så nu väntar jag bara på att Oscar ska åka så ska jag äta sen om ett tag. Börjar ju inte förrän 14 så det är ju inte bråttom.

Annars, ja vi får väl se. Oscar tror och hoppas att jag ska hinna en disk idag, men jag ska nog kunna hitta på nåt att göra för att inte alls "hinna", absolut!

Skit och bös

Igår när vi var på Ica säger Oscar:

- Jag har fått nåt skit i mitt öga. Förlåt, böööös i ögat.

Och så började en diskussion. Låter den inte så mycket trevligare att säga att man har bös i ögat, än att säga att man har skit i ögat?

Då kan man ju undra hur fan det kom dit?

Strul igen

Är det nån annan med blogg.se som tänkt på att "Nytillkomna objekt" där kommentarer och inlägg visas, uppdateras väldigt ofta? Annars brukar den ju typ rensas varje månad, men nu (minns inte om det varit hela månaden?) sen ett tag tillbaka försvinner allt direkt? Så irriterande för man ser inte när man bloggade vad senast, eller om det kommit kommentarer. Jag skulle inte sagt att jag inte tyckte det krånglade så värst.


Maten vart smask så nu ska jag snart göra iordning så Oscar får med sig en matlåda till skolan och så jag har innan jag ska kila till jobbet imorgon. Börjar ju så sent som 14 så då äter jag hemma.

Sista Stefan & Krister nu innan den vi var och såg och denna har jag sett sådär lite grann? Har för mig att den inte alls är lika rolig. Men men.

Har så mycket att dela med mig av idag, hah! Kanske kommer mer i helgen. God natt, säger vi nu.

Köddebullar

Mm-mm, muffinsen blev toppengoda! Och det tyckte Oscar också, så det var ju bra. Han blev lite förbryllad över en muffins som var kladdig som kladdkaka. Kladdkakemuffins har nog inte kommit till Västervik än.

Nu står jag och steker köttbullar istället. Eller nu och nu, nu sitter jag här men jag gör det undertiden som jag steker köttbullar. Och dom blev också supermumsiga, så Oscar påstår att jag vunnit platsen som förste köttbullegörare? Alltid han som gjort dom innan och nu har jag testat mig fram på skakiga ben.

Funderar dock på att göra en omgång till för att ha i frysen. Istället för att köpa färdiga (som är så lätta att frysa i portioner och sen ta fram och laga till) för då kan man ju bara värma dom man gjort själv. Gottigt!

Nej, ska kolla till det hela. Potatisen är klar och Oscar vipsar sås. Smarrigt värre, hungrig magen!

Baking some

Jasas: Jaa-a, verkligen! Du som gillar att scrappa, dessutom!

Anneli: Jo men precis så är det ju för är det svårt så tröttnar man rätt fort, eller så blir allt enformigt. Lite som jag tyckte jag fastnat ett tag i just PS.

Marina: Ja, vi får väl avvakta och se om dom hittar nån rapport och vad det blir av det hela...

Just nu står några kladdkakemuffins ala Hanna i ugnen! Oscar somnade på soffan så vad hade jag att göra när det tog slut på TV:n? Jo baka lite. Väldigt lite, kladdkaka/muffins är ju så komplicerat, hah!

Annars har jag väl haft världens slappaste dag. Oscar, som varit hemma, har diskat lite och jag har legat på soffan och tittat på TV. Och det har varit så himla skönt! Leeedig, verkligen! Ser mina 37 timmar nästa vecka framför mig, bara ledig på torsdag, och känner att det var skönt att bara sega idag.

Imorgon har jag kanske lite ltid själv här hemma innan jag ska jobba. Börjar inte förrän 14 så det ska bli lugnt och skönt imorgon också. Duscha i lugn och ro, äta i lugn och ro och bara vara imorgon också.

Gott gotti gott gott! Nu ska jag hämta muffinsen, iihaa!

Fotobok is da shit!

Nu har jag ju suttit och lekt och testat det här med fotoboken ett tag och jag tycker det är så häftigt! Och lätt, framför allt. Inga problem att lära sig och det fanns så otroligt mycket att göra! Jag hade tydligen gått in med rätt låga förväntningar för jag blev liksom chockad gång på gång! Bakgrunder, ramar, vrida bilderna, skriva texter, mini photoshop. Som att sitta med papper och bilder på bordet framför sig, på datorn.

Man kan göra så otroligt mycket så jag önskar jag hade fler bilder att hålla på med, hah! Blev så sugen på att göra ett "vanligt" album med tre bilder per sida och text bredvid. Detta är ju mer som scrapbooking. Och jag som tycker Photoshop är kul men svårt, skulle kunna sitta och leka i detta programmet i evigheter - bara för att! Blir ju inga headers och grejer men ett antal olika fotoböcker och många roliga stunder.


Hur det än blir, vad det än blir så kan man göra så otroligt mycket både för en själv och för andra. Ändra, gör om, lägg till, ta bort, förstora, redigera. Ja, så kul och lätt, jag är bara glatt överraskad så det blir samma om igen men framför allt nöjd. Och helt gratis, släpp iväg timmarna och enjoy!

Blåst på konf...grejen

Annika: Förlåt, jag måste varit trött och läst för snabbt för Anneli påpeka precis att jag tagit fel på er två :p Det var ju du som kommenterat om trucken, inte hon! Det är en man står bredvid, i alla fall!

Marina: Ja jag funderade på att höra av mig och fråga men förmodligen är det väl inget som kommer gå igenom. Blev lite besviken sist jag pratade med dom och tappade tron på dom lite, faktiskt.

Anneli: Hah, så galet! Var nog som sagt lite för trött och läste för fort.
Nej det är ju just det, och nu helt plötsligt har hon letat i två-tre dagar efter rapporten? Man får ju så mycket tilltro för det företaget och hur dom sköter stället så man kunde satt en apa på chefsposten utan skillnad!

Nu har jag suttit här och pillat och lekt med mitt örhänge ett tag utan att komma på vad jag egentligen ville ha sagt här så jag säger att det var inget.

Är det så det ska vara?

Jag tänker så här: om man får ett besked som är väldigt negativt betonat för en själv och kan ställa till med mycket skador ifall fler liknande händelser skulle inträffa, och man tvivlar på att detta är sant och ifrågasätter det. Troligast är att ett misstag har skett men det vills inte undersökas ordentligt på grund av... diskriminering kan man lätt säga. Så det hela snurrar runt i närmare två månader, har man inte rätt till nån form av ersättning för sveda och värk då?Vi har fått ett brev om att vi har fått en konstaterad störning. Konstaterad störning betyder att ett vaktbolag har skickats ut, har jag fått lära mig nu. Vi ifrågasatte detta för vi tyckte inte det stämde, och tyckte det var konstigt att vaktbolaget skickar bostadsbolaget en räkning på 600 kronor utan att ens knackat på hos dom som stör.

Bostadsbolaget menade på att vi är ungdomar och ungdomar har fester och stör så det stämmer, punkt och slut. Kanske skulle vi få hem den räkningen, för dom hade visst inte skickat den? Och det är ju inte första gången, trots att det är första brevet som hamnat i vår brevlåda. Även om dom påstår att dom pratat med Oscar, vilket han säger är helt och hållet lögn. Ord står mot ord för vad vi vet finns ingen anmärkning om att samtalet ägt rum.

Efter ytterligare inblandningar eftersom pappren och grejer inte verkar skötas som dom ska har dom nu "tittat lite" sen onsdagen förrförra veckan och sen i fredags letat efter rapporten från vaktbolaget. Nästa torsdag har vi i två månader gått här och haft ont i magen och varit oroliga för vad som hänt och vad som kan komma att hända.

Men två små ungdomar mot kommunens enda bostadsbolag, vad ska vi göra? Dom har monopol på allt vad hyreslägenhet heter och vill dom kicka oss så kan dom. Men skulle det visa sig att dom begått fel, räknar jag inte med ens en liten ursäkt. Eller något som visar att dom förstår vad dom fått oss att gå igenom.

Och för det säger jag tvi och önskar att fortsatt boende hos dom ska vara så kort som bara möjligt.

Precis vad som behövdes

Marina: TACK!

Chathrine: Jajjemen, snodde den snabbare än blixten!

Anneli: En sån (eldriven) man drar med sig.

Nu är det lite, lite mer än en timme sen jag kom hem från massagen. Och det var SÅ gott ikväll. Kände verkligen att jag behövde det. Hoppas det hjälper lika bra som innan.

Har haft lite familjeträff idag. Vi skulle ner och handla och mötte yngsta fastern och pratade lite. Handlade och på väg ut möter vi andra fastern. Som var nöjd med sin säng, så skönt! Jag "lurade på" dom en likadan som vi har (minns inte om jag skrivit det?) som kostar lite mer men som är den bästa vi har. Och hon sa att även om det var lite ovant ännu så kunde hon få på sig kläderna direkt på morgonen, till skillnad från förut.

Sen gick vi till pappa. Man går förbi hon som har massagen på väg till honom så jag tänkte vi kunde passa på och hälsa på när vi var i krokarna. Eller, när jag skulle vara det. Men dom skulle ut och plocka svamp så sista stunden fick vi vara själva (tänkte på dig då Hanna, så lustigt). Men det gick bra. Han hade vunnit Marabous schweizernöt(?) på Liseberg så då gick väntan lättare, hah!

Och imorgon är jag också ledig. Får se vad jag hittar på. Har lite småplaner men det får komma som det vill. Nu ska jag fortsätta lite här och nana sen. Gott!

Jag kan, jag kan, JAG KAN!

Jasas: Njae, skyll på Oscar för han stressade mig att han skulle somna strax så jag fick gå här ifrån innan jag var klar och sen vaknade han till ändå. Lite mitt fel också som la bloggen sist i "to-do-listan" för kvällen igår.

Håååh, måste ju bara skriva att jag körde truck igår!!! Och det gick så jävla skitbra som det bara kan gå! Förra gången skulle jag ha ut en pall från lagret, köra den rakt fram och svänga till vänster, ställa av grejerna och sen köra tillbaka igen (fast då dra trucken bakom mig).

Och jag var SÅ nervös. Igår skulle jag dra ut två pall från lagret, ut på baksidan. Sen skulle ja ha ner en pall uppe på hyllan som var högt packad. Och så upp med pallen igen och in med dom två där ute. Och inte var jag speciellt nervös men det gick ju så bra också!

Patrik kom precis när jag skulle köra in den i hyllan igen, tack för den. Fast han hade en stund tills han skulle börja så han kunde ju inte gjort nåt ändå. Men ändå.

Så det kändes riktigt skönt, känner mig mycket säkrare på att köra den nu! Tar ju sin lilla tid men va fan, kursen var i april i år, sen dess har jag kört den två gånger så och flyttat den runt husen en gång. Man kan inte räkna med att det ska säga poff och så är man expert.

Men det känns skönt för måste jag nu ha ner nåt och hjälpa kunder så vet jag att jag kan. Bara att förklara att man inte kört så många gånger och så tätt inpå så förstår dom ju och gör dom inte det är det deras problem. För jag är ju så jävla grym!

En lista - på tiden!

Har du städat någonting idag?
- På jobbet, ja. Eller plockat i ordning, snarare.

Har du börjat planera julen än?
- Mja, lite grann. Är mycket julklappar och tankar.

Vad åt ni till middag idag?
- Färdig (fryst) pizza.

Vad ska du göra i helgen?
- Vila för jag ska jobba 37 timmar nästa vecka (chefens order!)

Vad är den godaste dryck du vet?
- Iiiiiskall cola?

Vem drömde du senast någon romantisk dröm om?
- Drömmer visst bara mardrömmar!

Morgonpigg eller kvällspigg?
- Både och och beror på dagen/dagarna innan.

Vilken är din favoritmaträtt?
- Kött i stora lass! Eller rätt? Flygande Jacob!

Vad heter ditt/dina barn?
- Gismo, Lova, Puck och Belinda.

Sommar eller vinter?
- Sommar!

Gillar du att vara ensam?
- Vill få några stunder ibland av ensamhet.

Vad tycker du om tandläkaren?
- Aj lajk them. Har aldrig gjort mig nåt ont.

Hur ofta och hur länge sitter du vid datorn?
- Beror på vad dagen har att erbjuda mer.

Icq eller msn?
- MSN - ICQ är sååå last week.

Hur många barn har du/ni?
- Fyra små hårbollar.

Vilken svensk dialekt tycker du är fulast?
- Stockholmska!

I vilka länder har du/ni varit i?
- Sverige, Finland, Norge, Danmark och Polen.

Hur du några syskon?
- En styck liten.

Har du ngt sommarhus/vinterhus?
- Inget eget men ett antal sommarstugor runtom Finland som man kan åka till när man vill.

Vilken frukt föredar du?
- Saftiga, lite söliga päron tror jag faktiskt.

Hemma kväll eller utekväll?
- Hemmakväll.

Vad heter du i förnamn?
- Jenni.

Vad lyssnar du på för musik?
- Radiopop, kan man säga.

Vilken tv serie kan du INTE missa ett enda avsnitt av?
- Missar aldrig av mina favoritserier eftersom jag tankar dom.

Favorit färg?
- Blå och grön, eller blågrön. Turkos också.

Hur många är Ni i familjen?
- 2 styck människor och 4 styck odjur. Och massa andra som inte bor här just.

Vad ska du ge barnet/barnen i julklapp?
- Nåt gott att tugga på!

Vad ser du fram emot?
- Kvällens massage!

Vad är det mest romantiska du varit med om?
- Förlovningen.

Vad har du för parfym?
- Lite olika, Naomi Campells Cat delux är dock favoriten.

Vilken pryl i ditt hem skulle du inte kunna vara utan?
- Finns massor? Allt?

Vad önskar DU dig i julklapp i år?
- Money till nytt hem och kanske lite nya kläder (om det behövs då).

Trivdes du i skolan?
- Mjae, ibland men mest i högstadiet.

Om du fick välja vilket yrke som helst, vad skulle du vilja vara då?
- Vården har fastnat hos mig, men på nåt sätt vill jag inte men kan tänka mig det? Snurrigt?

Har du husdjur (vad)?
- Hårbollar aka. chinchillor.

Har du kastat något nån gång som du ångrar?
- Mja? Inte så att jag minns det men tror allt det hänt.

Hus vs. lägenhet?
- Huuus!

Vad gör ni helst en lördag kväll?
- Äter gott och skrattar och har mysigt bara.

Vad är det finaste någon sagt till dig?

- Oscar säger så möe fint jämt, och andra med komplimanger också.

Vad skulle du göra om du vann en massa pengar?
- Köpa min lägenhet och indreda den som jag vill!

Festar du mycket?
- Very much no.

Gillar du åska och blixtrar?
- Ja det kan man nog säga att jag gör. Ogillar det inte.

Vilket djur skulle du vilja vara?
- Människa duger gott.

Dricker du kaffe? i såfall vilken sort är favoriten?
- Med mjölk och socker?

Är du kär?
- Massor!

Vilken är den bästa födelsedagspresent du fått?
- Oj! Ska jag minnas?

Vilken är din värsta present du har fått?
- Tidningsprenumeration till min sambo?

Hur ofta pratar du med din mamma?
- Minst en gång i veckan, mess och mail skickas oftare.

Hur mår du under hösten? Blir du gladare eller lite deppig?
- Blir väl lite tröttare och så men inte som att jag går ner i nån depression. Hösten är mysig!

Har du blivit utsatt för något brott?
- .....ja.

Vilket är det mest omtyckta plagget i garderoben just nu?
- Leggings!

Vad är det elakaste du gjort mot din bästa vän?
- Inget som varit värre än vad en bästa vän gjorde mot mig först.

Hur ser dina naglar ut?
- Nerklippta med nåt ljust lack.

Vad är det äckligaste du vet?
- Svettlukt!

Har du fobi för sjukhuset?
- Nej, jag känner mig som hemma.

Vad är det vackraste du vet?
- Att höra nån skratta/vara glad.

Vad är den äckligaste maten du vet?
- Ärtsoppa, blodpudding.

Vad lekte du helst när du var barn?
- Barbie! Hah, ne men vi lekte massor och olika?

Vilken färg har du flest kläder i?
- Svart och vitt tror jag.

Hur gammal är du?
- 20 år UNG!


RSS 2.0