Riiita!

Sitter här och ritar och det går bara inte att sluta! Eller jo, för jag stör mig på bläckpännan, den är så "hård". Måste leta upp en blyerts, bläck funkar bara inte. Kul var det i alla fall!
Maaaw!
Ska sätta mig vid tv:n och rita lite tror jag, sen äta lite innan jag åker. Morgonen bara springer på, men skönt det för då kommer jag snart hem igen, hihi.
Ne, nu ska vi fundera på vart blyertspennorna kan ha gömt sig!

Sötis farmis

Nollsju:Tio
Man blir ju glad bara av att tänka på henne, har nog aldrig träffat henne utan ett skratt. Senast igår.

Jag skulle gå till bussen till jobbet och såg på håll att hon var ute och rökte. Så när jag gick förbi ropade jag 'Hej' och hon svarade det samma. Så såg jag att hon står där i nattlinne och utan tänder! Haha, så jag sa att det var nog god morgon till henne och det höll hon ju med om.
Sen frågade hon om jag hade jobbat dagen innan, hade jag inte. För hon brukar sitta där inne och vinka när jag går förbi men jag ser henne inte in. Haha, gulle tant.
Det gjorde min dag igår, och är på god väg att göra denna dagen idag också.

Funderar på om jag ska hoppa i säng eller inte. Oscar har gått till jobbet och kommer hem om lite mindre än två timmar igen. Antingen spelar jag eller nanar under den tiden. Känns som det blir nana, haha!
Sen ska jag rensa ur garderoben i hallen tänkte jag, för att få upp dom hyllorna som fattades. Försöka "lagra" vinterjackor och sånt på nåt bättre sätt, hur det nu ska gå till.
Jaja, det blir ett senare problem. Tror jag lägger mig och blundar en stund på soffan, trevligare med sällskap.


Nollåtta:Nollsex
Haha, det gick ju bra att sova! Fastnade och hittade massa bloggar som plussades, oh yes.
Men kanske skulle ta och vila lite innan frukost? Gäsp. Ja, så får det bli!


Nollnio:Fyrtionio
Bidde lite mer än en halvtimme nanant, gott det. Och frukost och lite Sims. Nu ska jag faktiskt titta på ett Våra bästa år som sänds på tv, haha. Vet inte när det hänt sist. Även om det bara är reprisen, men ändå.
Tre timmar till lunch, thijo!


Elva:Tjugonio
Kate Perry, Miss Li, Amanda Jensen, Veronica Maggio, Duffy och Amy Winehouse. Jäss, dom snurrar i Winamp här. Trevligt värre, grymma brudar. Blir bra att städa tillsammans med dom nu. Svängigt och gött.
Nu är det bara en och en halv timme tills lunch, tjiho!


Femton:Tio
Så trött jag blir. Nu är cykelrums nycklen på tapeten igen eftersom Tobbe var här och fixade dörrarna idag. Eller ja, jag kom på att jag tänkte på det och gick med Oscar ner efter lunch och frågade. Så det var lika bra att jag gick upp på kontoret och frågade. Men det gör ju ingen skillnad, ingen som har koll ändå. Dom trodde att hemmanycklen kanske skulle funka, så jag skulle gå hem och testa eftersom jag inte gjort det eftersom Tobbe sagt till Oscar att det var låst. Då var Oscar och dom ute hos oss så jag provade och pratade med honom lite. Behöver jag säga att det inte funkade? Så precis när jag kom upp ringde dom från kontoret och sa att dom hittat en nyckel som det kanske kunde vara så jag gick ner och hämtade den och testade. Jo visst funkade den - i förrådet! Så tröttsamt.
Så möttre jag precis Tobbe så han gick ner och kollade vad det var för cylinder. Pratade lite med Oscar igen som lyckats för flytta sig till andra änden av huset. Gick ner och pratade med Tobias som skruvade på cylindern till cykelrummet. Stort och fint var det så det hade ju varit trevligt om det funkade.
Han tyckte jag skulle behålla nyckeln så skulle dom fixa en cylinder som passade den, eller så skulle han fixa det med Oscar. Hopplöst (haha, precis när jag skrev 'hopplöst' sjöng Veronica det också) det här. Så trött jag blir!
Nu är det i alla fall inte länge kvar tills Oscar kommer hem. Funderar på att spela eller nåt? Äta kanske? Drack ett glas oboy vid 9 och drack en halvliter vatten precis. Men jag orkar inte. Jaja... Jaja... Jaja...


Arton:Trettioåtta
Gu vad jag inte är på hugget idag. Jag skyller på värmen.
Pratade med papi förut, han har kommit hem från Bulgarien. Dom hade inte haft lika varmt som här, men han tyckte det var bra eftersom dom kunde göra saker då och inte blev helt lama av värmen (I know the feeling). Så klart började han tjöta om bilskolan, vad ska pappor annars göra?
Så jag tog mig i kragen och ringde. Visade sig att jag hade egentligen bara teorin kvar (eller jag är ju inte färdig, men av det jag har betalt) så nån dag när Oscar börjat skolan åker jag med honom in (eller om jag och farmor åker och köper godis och cigg?) och hämtar ut pengarna. Käckt som attans. Sen är det väl meningen att vi ska börja båda två här nere. Är det väl meningen.

Funderar på att ringa mami. Har egentligen inget att säga, och eftersom min hjärna (skrev 'hjälp' utan att tänka mig för - är det bra?) inte är på högvarv känns det inte som man orkar att bara sitta och snacka. Kanske skicka ett SMS? Det funkar ju alltid. Så kan man fundera på vad man ska skriva innan man säger det. Eller hur det nu var.
Ja, det var en bra idé, duktig kicka!


Nitton:Tjugoåtta
Blö, jag får inget liv i min så kallade sambo. Jag vill spela Wii men han vill vara passiv (tror det var det ordet han använde). Ska i alla fall se Eureka idag. Först om vi behöver se sista avsnitter från förra säsongen, sen första avsnittet som kommit ut typ idag. Sen är det ju typ dags att nana, typ.
Egentligen borde vi kanske lägga oss då (runt 20-21) eftersom jag är så pratglad på kvällarna (nu igen) och Oscar bara vill sova när vi lägger oss. Så egetnligen, varför inte lägga sig nu?
Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Men jag vill spela Wii! Får skicka det där SMS:et till mami så blir det nåt skoj i alla fall. Och rita. Kanske rita. Blir nog rita. Vi får se.


Tjugotvå:Tio
Och så gick dagen - ändå. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen, men sen var den slut! Ska borta mina tänder och sen faktiskt hoppa i bingen. Kändes som det var en evighet hit men nu är jag faktiskt trött och vill lägga mig och mysa. Äntligen.
Och så ritade jag inte, men blocket låg här brevid med lite lätt halvritning. Så sugen jag blev så jag var tvungen att kludda lite, haha! Får nog vässa en penna och sätta mig nån dag här snart och kluddiludda mer. Här om dagen fick jag värsta skrivar rycket och skrev massor, nu är jag på ritar humör. Skönt när kreativiteten bara flödar!
Nej, nu har här gått ytterligare tio minuter så det är verkligen på tiden att jag drar mig. Är väl uppe till 7 imorgon och slänger in lite inlägg innan jobbet. Åker ju inte förrän vid 11 så det finns allt tid för bloggen också.
Ha en trevlig kväll och god natt!


PS. Lite roligt var det att jag skrev första inlägget idag sju:tio och avslutade med sista inlägget idag, tjugotvå:tio. Fast nu är den ju förbi, men det räknar vi inte, hihi!

Skönt att svettas

Nitton:Femton
Jag vet inte om det är jag som är lite koko, men jag tycker faktiskt att det är skönare att gå en dag och svettas loss ordentligt på jobbet än att gå här hemma där det är fesljummet.
Oscar säger hela tiden att vi har så varmt, sååå vaaaarmt, här hemma. I don't see it. Jag tycker faktiskt att det har varit rätt svalt här, eller fesljummet då. Men det känns så meningslöst att bara sitta och ha det rätt varmt. Då är det bättre när man springer på jobbet så svetten bara rinner och sen ställa sig vid en fläkt och flåsa lite. Och sen om igen.
Det är ju jag då. Verkar inte vara nån annan som känner så. Men vad gör det?


Nitton:Sjutton
Meeen, å andra sidan så hade jag inte klagat över den åskskuren som verkade ligga här ovan tidigare. Hade varit skönt om all spänning släppte i massa regn. Men sist det var så regnade det i flera veckor, så mja.
Nu ska här spelas (mera) Sims!


Tjugotvå:Tjugoåtta
Åhå, ögonen går i kors. Det betyder att klockan har passerat 22 och det är dags för nani! Som tur är har jag slutat att "längta" efter att sova som jag gjorde för bara nån vecka sen, haha. Jag har väl en mer hälsosam relation till att sova nu, kan man nog säga. Flum flum.
Har i alla fall spelat Sims mest hela dagen. Smarrigt värre. Tur det eftersom jobbet vill ha mig imorgon (när vill dom inte? I och för sig var det inplanerat, men som sagt, när vill dom inte?) så då blir det inte möe spelat.
Ska bara kika färdigt och ta och nana mig sen. Skönt att vara utvilad, med tanke på att jag vaknade strax efter 7 i morse utan att kunna somna om. Kroppen har ställt in sig. Jippi - or not. Jaja, egentligen är det ju gott att ha hela dagen... Egentligen.
God natt all y'all!

Kortis inlägg

Nollåtta:Fjorton
Blö. Vaknade vid 7.30, så bra gick det med min sovmorgon. Men å andra sidan hinner jag spela lite Sims nu, tummet upp för det!


Ellva:Nollett
Japp, vi hörs kortis inlägg (hitills). Har spelat Sims hela morgonen, grejt. Förutom under frukost då. Började en ny familj och det bidde så bra så bra.
Ska strax åka till jobbet, lite mer Sims först bara, hihi. Sen åker vi till mamma och grillellillar. Smaskens!
Ha en trevlig söndag!


Tjugoett:Fyrtioett
Varmt är det, oh yes. Har ingen lust att skriva allt för mycket här. Ska köra lite Sims innan det är nani dags.

Förolämpning?

Nollsju:Fyrtionio
Seg man kan vara en morgon som denna. Om jag hade varit ledig hade jag nog dratt på mig kläder och gått ut en stund. Det är så fint väder ute, allt är tyst (utom telefonalarmet som smidigt precis startade, haha) och det är sådär morgon-disigt ute. Mys! Men som sagt, OM jag hade varit ledig. Får väl ta det när jag skickar iväg Oscar till jobbet på måndag.
Nu har jag faktiskt hunnit duscha, vaknade med ett tyck i morse och trodde att jag glömt ställa klockan, men så var det 35 minuter kvar tills den skulle ringa. Kände att jag var bättre jag gick upp, så fick jag ju lite tid här också!

Har fått massa mess i natt också, hehe. Från folk som inte har vett på att nana så bra som vi gör. Vi har verkligen kommit in i det där med att lägga sig vid 22, annars är man för trött! Så gott verkligen. Hade ju det när jag började praktisera, men det försvann nånstans längs vägen, haha.
Nu tänkte jag mig lite frukost, ett mess till mami för att höra om dom kommit iväg än, och så klart svara tokarna som skickar efter jag somnat! Ska se om Oscar vill se Weeds med mig till frukosten. Vi hann se 5-10 minuter igår. Anton ville pratas och så pratade jag med mamma så tiden gick. Oscar som prompt sa att han börjar inte se för att pausa mitt i, ska vi se ska vi se hela. Så skämtade jag vid 22 och frågade om vi skulle sova, jaa svarade han bara då, haha!
Okej, frukost. Och sen då, som sagt, jobb.


Nollnio:Fyrtioett
Så gott det var, la mig och blundade en halvtimme nu innan jag ska gå. Tog igen den halvtimmen som jag vaknade för tidigt i morse. Kändes som det behövdes. Imorgon ska det bli så skönt, sova till typ 9 utan att behöva gå upp eller vakna nåt innan. Längtar, haha! Gäsp.
Jaja, får väl ta och börja pallra mig bort. See you later!


Sjutton:Sjutton
Haha, ja alltså apropå rubriken, jag har mött en gamal lärare jag hade i lågstadiet ett par gånger, typ i affären och så. Vad jag kan minnas har han varit inne och handlat en gång hos oss sen jag började där. Men jag har aldrig trott att han har känt igen mig, men det kan ju vara så att det bara är jag som är så himlans otrevlig, haha!
Men i alla fall så var han inne idag. Han och (vad jag antar var) hans tjej gick och kiade lite. Jag och Pippi stod i kassan med fläktar och skyltar. Så säger han vad jag tyckte lät som nåt i stil med "Jenni, kan du hjälpa mig lite?" men jag blev så förvånad att han sa mitt namn (det står på namnbrickan ja, men ingen brukar väl läsa där?). Och jag sa typ 'ja' och flinade och väntade på att han skulle ställa sin fråga. "Här ute" sa han och pekade ut mot utegården. "Självklart" sa jag och gick ut från kassan. Så skämtade vi lite på utegården men jag tänkte att vissa kunder är ju trevligare än andra, det betyder ju inte att han vet vem jag är.
Så hittade han vad han skulle ha och jag gick in till Pippi igen. Så kommer han till kassan och då säger han till Pippi, som skulle ta betalt, att "Jenni sa att jag fick dom för 50 kronor styck, gammal bekantskaps rabatt" Haha, what?! Ja, alltså jag fattade ju att han skämtade men då hade han ju känt igen mig.

Så till rubriken då, igen, haha! (Var inte alls meningen att det skulle bli så långt men jag hade tydligen lust att bubbla lite.) Det var minst 10 år sen han var lärare på våran skola, och han känner igen mig. Utan att vi haft direkt kontakt där emellan. Känns lite som, ska man ta det som en förolämpning? Haha. Jag hade ju gärna sett att jag förändrats liiite från 9 år till, nu, 19 år. Men å andra sidan kände ju min dagis fröken igen mig och henne hade jag ju inte träffat på 13 år! Hujeda mig. Eller när hon som var typ rektor på dagis, kände igen mig (var väl nåt 10 år där med) när jag hämtade Korvas på dagis, för hon var där då.
Jaja, egentligen var det väl inte nån förolämpning, eftersom jag räknar upp fler som kommit ihåg mig men det hade ju varit lite roligare om man inte blivit igenkänd från när man var 5-6 år eller 8-9. Men sånt är det.
Får väl ta och avsluta detta "lilla" inlägg igen då. Tänkte faktiskt spela Sims nu. Blev ju inget igår så idag blir det bär av. Tjiho! Åstundardalen och familjen Klausson, here I come!!


Tjugotre:Nollnio
Och så bara för att man inte lägger sig som man ska så blir det inte alls, skit också! Tur är väl att det är sen dag imorgon men ändå. Då hade det ju varit skönt att fått sovit. Men jag är ändå glad att jag kan ställa klockan på 9 och sova tills dess (om inget oförutsett sker).
Men men, Oscar spelade med sin lillebror och jag fastnade i Sims så klockan gick. Ett par timmar har jag suttit där och huset är nästan klar, hö. Känns som det blir som vanligt. Blir huset för storslaget blir det inget spela av med familjen. Vi får väl se, annars är det ju bara att börja om.
Mami och dom tittade upp förut. Tittade tapeterna och hämtade sina kläder. Dom skulle väl komma tillbaka imorgon efter jag jobbat och hjälpa till med fläktarna. Skönt att dom är hemma igen!
Jaja, ska inte tjata, Oscar hann lägga sig för jag tjatade så på honom, orättvist. Jag som sagt i en halvtimme att vi ska lägga oss. Jaja, tjat int då!
God nattis!

Måste bara lägga in en PS som jag kom på: Jag lägger mig i alla fall, och somna förhoppningsvis också, samma dyng som jag gick upp, haha!

Varmt det är!

Tjugoett:Nollnio
Så varmt det är! Helt galet, man svettas som jag vet inte vad av att bara sitta! Och så tittade jag på mitt schema och jag ska jobba nästa helg ocksååå. Blö, hade för mig att jag var ledig men icke. Visst, jag brukar inte klaga över att jobba helger och brukar alltid ställa upp om nån annan inte kan för för mig gör det inget att det är helg. Det är ändå så korta dagar och så ändå. Men nu börjar det bli tröttsamt, av nån anledning. Blö, vill inte.
Pratade med Rebecca förut, hon tyckte att på ett sätt är det ju dumt att hon och Sandra inte jobbar fulla helger (lördagar har dom 9.45-14 istället för 9.45-16.15 och söndagar har dom 12-15 istället för 11.45-16.15) för det är ju bättre betalt. Speciellt söndagar skulle ju vara bra att jobba hela dagen. Så då sa jag att vi kan ju byta nästa gång, men nee, det ville hon inte! Haha, konstigt.
Nej, men helgen är okej nu, jag och Pippi som stänger så det blir mysigt. Hoppas bara det inte kommer nån och brötar som sist.

Fick för övrigt mess från mami tidigare, dom är på väg tillbakot! Jippi! I morse lämnade dom stugan för att åter åka mot Haparanta och neråt hitåt, tjiho! En natt skulle dom stanna på vägen, som jag fattade henne, så imorgon borde dom komma he, tjiho tjiho! Och som jag skrev till henne: "Vi får se när vi kan ses sen för som sagt så vet jag inte vem som saknat er mest, jag eller Oscar." Haha! Gullis.
Sen såg vi färdigt The Class idag. Tråååkigt, jag vill ha mera! Blir nog ett Weeds innan vi ska nana idag, gott att klockan närmar sig 21 så vi snart ska sova, jippu! The Class är för övrigt en smarrigt bra serie. Såg bara två halva avsnitt eller nåt nån förmiddag på trean, det verkade bra så jag tankade och vi såg väl färdigt på tre-fyra dagar. Hoppas komma mera!
Oooch så åt vi "fusk pizza" idag. Inte köpt på pizzeria utan hembakt. Men vi orkade inte göra deg så vi köpte färig sån man bara blandar och slängde in, smarr! Längtar bara efter den nya spisen, vill ha, vill ha, vill haaa!!!

Åh, vad jag älskar att jag kan "kortkommandon", eller vad det heter, på datorn. Tryckte in typ ctrl med handen och shift för jag skulle skriva nåt med stor bokstav och allt försvann! Meeen, men älskade ctrl+z kom allt tillbaka, puh! Hade icke varit roligt att behöva skriva om allt, eller det hade jag inte ens gjort.
Tror jag ska ta och hoppa ur linserna och sen ta och titta lite Weeds och försöka uthärda värmen. Hoppas mamma och dom kommer hit imorgon, höhö, så kan Anders hjälpa till att sätta upp fläkten/fläktarna. Maa! Evil, I know.

Hahaha, kom och tänka på när Oscar skickade mess förut och sa att Puck är elak. Jo visst, det är hon men vad är det nu då?
Puck och Belinda dricker ur samma vatten flaska men Puck puttar bort Belinda hela tiden. Samtidigt sitter Gismo och väntar på att jag/Oscar ska sätta upp den andra vattenflasken. När jag/han gör det springer Puck upp och dricker ur den så Gismo får inget!
Och den andra drack ju Belinda ur så inte fick Gismo där nåt heller, haha stackars! Men till slut fick dom säkert vatten allihoppa. Gostroll, dom är väl för tokiga.
Haha, apropå på Puck så försöker vi ju lära henne att inte bita oss. Hon får ju hälsa på ett finger, men om hon försöker bita eller hinner bita så blåser vi på henne. Så igår hälsade vi men hon bet, så jag blåste till lite. Hon brydde sig inte (brukar vanligtvis bli lite rädd eller liksom akta sig ett tag, men nu stack hon dit nosen direkt) så jag satte dit fingret och hon skulle bitas! Så jag blåste till lite mer och då satte hon sig och bler sur, haha såg det ut som. Så petade jag lite på henne och sa nåt i stil med "tjurpuppa" och då blev hon så rädd och sprang iväg, haha! Aah, låter väl inte så kul men jag hade roligt då.

Jaja, linserna och Weeds var det. Äääntligen snart dags att nana! Så trött jag varit idag. Började 12 och tänkte inte ha nån lunch med mig, känns så onödigt. Men runt 16.30 kändes det som jag skulle somna! Så jag kände att jag fick nog gå in och sätta mig så jag drack lite vatten och piggnade till.
Oj vad jag babblar, detta "korta" inlägg som det var tänkt. Och blogg lusten som inte infann sig. Man får nog bara hota den lite så kommer den tillbaka, hehe.
Men nu ska jag på allvar gå iväg. Har skrivit här i över 10 minuter, dags att göra nåt åt mina "tomma hot". Blö, jag vill spela Sims. Vi får väl se. Sims eller Weeds. Weeds blir det nog, blir det Sims sitter jag uppe hela natten. Icke bra.

GOD NATT!

Göra idagen

Tio:Trettiotvå
Så duktig jag är, städar och har mig. Har slängt i en "vanlig" disk, startat en maskin och viker torr tvätt. Så skönt att Oscar tog badrummet förra helgen så räcker det att bara dammsuga där idag, nice.
Har börjat inse en sak här, ju längre vi bor här. Oscar har en tendens att bara slänga sina kläder omkring sig. Har tänkt på det innan men jag tänkte på det idag, det märks väl mer eftersom här kan man lägga kläderna i sovrummet eller vardagsrummet eller lite var man vill. Förut blev det att allt hamnade vid sovalkoven eftersom det var så litet.
Jaja, tur att han jobbar så han inte behöver så mycket civila kläder.
Fast där emot, tror jag att det är nån som bara står och går av sig sina strumpor. Det ligger strumpor i hela lägenheten, haha! Sovrummet, vardagsrummet och köket också! Men jag tar på mig det, faktiskt. Vet om det, men fy på mig!


Fjorton:Femtiotre
Rent och fint blev det. Oscar kom hem tidigare för han mådde inte bra. Men det bidde inget besök från Marie & CO men rent blidde det här. Trevligt.
Tänkte mig spela lite Sims innan vi ska gå och handla. Tänkte åka upp till mamma senare så då passar vi nog på att grilla, mums! Kött och färskpotäter.
Får väl komma hem i tid sen så vi kommer i säng i tid. Jobb imorgon, och för mig hela helgen också. Meeen, det är ju Malin helg så det är helt okej med mig!
Nej, nu får här spelas Sims så jag hinner komma nån vart!


Sexton:Trettiofem
Nu ska vi straxi ner och shoppa maten vi ska äta hos mamma. Och sen åka dit - så klart.
Har pratat en del med Cyritha idag, trevligt värre med tanke på att hon varit borta i flera dagar igen. Och jag hann göra en familj i Sims. Fick det inte att gå ihop så det tog lång, lång tid. Över en timme? Hmm, ja som sagt, det gick inte.
Får väl försöka pilla till nåt med huset sen när vi kommer hem, det blev inte alls som jag ville! Blök!
Nej, nu får jag göra iordning mig så vi kan gå strax. Vill inte missa denna bussen, av nån anledning går det ingen vid 18 så då blir det inget idag heller, om vi missar den vid 17.
Nog tjötat, vi hörs ikväll!

Kom för övrigt på, appropå senaste inlägget om dålig adress. Idag kom bara reklam. Mööp! Fast rättvist. Jaja, nog tjat!


Tjugoett:Tjugotre
Så har vi kommit hem från mamisens. Gottigt värre var det med grillat. Fick på vägen hem ett mess från henne också, imorgon börjar dom rulla hemmåt, jippu!
Nu ska här tittas The Class, två avsnitt antagligen och sen äntligen nana, me längta!
Fniss fniss, Oscar har hittat tjuvlyssnat.se igen och sitter och läser hela tiden. Och emellanåt får jag också ta del av det roliga han läser, lyckliga mig, haha!
Nej få vad jag gäspar, bäst att jag tar mig här ifrån, ju snabbare vi kommer och tittar desto snabbare kommer jag i säng, jippu! Natti natti!

Dålig adress

Ja det må jag säga, vi har flyttat till en riktigt dålig adress!
I gamla lägenheten fick iprincip bara Oscar sin post dit. Oscar hit och Oscar dit, aldrig nån post till lilla mig.
Sen flyttar vi hit och visst får jag post, men bara räkningar, haha!
Och Oscar får massa "välkommen hit"-reklam. Det är bra mycket roligare än räkningar ska jag säga!
Men nu borde väl löne specen komma, om adressen kom in iordning och i tid och sådär, och det är ju iallafall rolig post! Haha jaa, livet kan vara hårt.

Dold komplimang

Tänkt vad man tar åt sig av sånna "dolda komplimanger". Visst är det kul att höra om man är söt, bra eller sånt men när det kommer sånna komplimanger som inte är sagda rakt ut, iih vad jag myser!

Idag när jag satt och åt lunch kom Pippi-Malin in och sa att hon skulle göra nåt (minns inte vad det heter men jag frågade vad det var och det var typ butikschefs utbildning). Och sen sa hon att när hon får en butik, då ska jag med! Haha, det var liksom inget snack om saken, punkt och där med pasta!
Dom ska ju öppna en ny butik sen om ett tag, den vill ju många ha så eventuellt skulle hon söka till den, men annars skulle kanske en BC till en butik hon och jag jobbat i tillsammans innan vara intresserad av den nya så hon kanske kunde ta över den. Men det är ju så långt dit, i utbildningen ska hon gå bakom Carina i 6-9 (inte 69, som jag hörde) månader, om hon ens kommer in (vilket hon borde göra, hon skulle vara bäst som BC!). Men det dröjer ju minst ett halvår, säkert mer än ett år innan vi är där, men det var så gott att höra.
Carina hade sagt att dom får väl ändå dela lika (på mig) men Malin tyckte bara att nepp, hon och jag drar! Haha, hon är ju så go! Så när det är klart säger vi bara hejdå till Carina och bygger upp den bästa butiken i distriktet, självklart!

Nej, men som sagt, det var så kul att höra. Få lite uppskattning. Även om man får det ofta annars också, så är det då kul att få det sådär, inte bara höra att man är duktig eller gjort nåt bra. Utan verkligen få bevis för det.
Och fy vad kul vi skulle ha, jag och Malin! Det finns så mycket fördelar med att eventuellt börja i en butik som är hennes, så man glömmer nackdelarna. Precis som man glömmer fördelarna i våran butik nu, och bara ser nackdelarna, eftersom fördelarna i den "nya" väger så mycket tyngre än nackdelarna i denna.
Krångligt värre, egentligen ska man väl inte ta ut nåt i förskott. Det dröjer ju då innan nåt händer, OM hon kommer in, och sen kan det ju dröja innan nån butik blir ledig.
Men om inte annat, så kommer hon in så betyder det ju att hon är kvar hos oss i 6-9 månader, och det är ju tjiho! Tjiho, tjiho, tjiiihoo!

Nu ska jag kolla bussen till imorgon bitti. Malinarna övertalade mig att börja vid 8 imorgon - på min lediga dag!! Som jag sett fram emot att få sova efter Oscar gått imorgon och sen väcker han mig vid 9 när han kommer hem på frukost. Men nene. Åh fy, såg nu (även om jag sett det innan men jag hade glömt) att onsdagen är 10-18. Huga! Men imorgon får jag iallafall jobba hur länge jag vill. Blir nog till 12 så kommer jag hem i lagom tid till Oscars lunch.
Är ju alltid bäst att börja vid 8, då har man två timmar utan kunder när man bara kan röja, eller som imorgon då köra plock. Så gott när man kan göra det ostört, och vi börjar med tre färdigfyllda vagnar imorgon också.
Jaja, nog tjatat jag ska sätta mig vid tv:n en stund tänkte jag och sen ska vi nana, så trötta vi är!

Förresten, lite roligt är det att jag kände att jag hade noll blogg-lust (igen) och sen skulle jag bara skriva lite om det här med Malin och så, så blev det värsta inlägget. Blir väl så när man inte skrivit på en dag eller nåt, det bara kommer massor.
Jaja, åter igen, nog tjatat. Ha en trevlig kväll och ha det bra tills vi hörs igen!

Så trött så trött

Vet inte hur många gånger jag tänkt dom senaste dagarna "Fy attans vad trött jag är". Och så är det faktiskt, jag är attans trött! Och så länge det håller i sig lär jag inte vara nå vidare på att fylla ut bloggen här, får väl återkomma när jag sovit en vecka i sträck?
Kanske slänger in nåt inlägg eller lista nån gång, men räkna med avlägsenhet, höhö.

Kram på er!

Me & You

Hur träffades ni första gången?
I trapphuset till pappas gamla lägenhet, höhö.

Hur länge har ni varit tillsammans?

(Igår) 2 år och 5 månader.

Har ni gjort slut någon gång?
Inte på riktigt, haha.

Är han äldre eller yngre än dig?
365 dagar äldre.

Föll du för honom direkt?
Föll och föll, han blev direkt speciell kan man väl säga.

Vad är det finaste han sagt?
Åh, han säger fina saker jämt!

Hur ofta pratar ni i telefonen?
Ett par gånger i veckan.

Vem ringer oftast?
Jag faktiskt.

Vad är det gulligaste han gjort mot dig?
Friat? Eller nåt annat gulligt han gör.

Hur ofta ses ni?
Minst en gång om dagen!

Bor ni långt ifrån varandra?
Njae, hans garederob bor brevid min.

Har du lånat kläder av honom någon gång?
Hmm ja, det har väl hänt nån enstaka gång, haha!

Har han lånat kläder av dig någon gång?
Inte mer än pyjamasshorts, hahaha!

Vad skrev han i sitt senaste sms?
Japp

Vad skrev du i ditt senaste sms till honom?
Hängde du tvätten..?

Hur ofta tänker du på honom?
För det mesta.

Vad gillar du mest med hans utseende?
What's there not to like? Magen, ögonen, hela alltet!

Vad gillar du mest med hans personlighet?
Allt, men framförallt hur snäll han är, på alla sätt och vis.

Hur avslutar ni era samtal?
Hej då, puss, älskar dig!

Tror du att det kommer vara ni föralltid?
Man kan ju aldrig veta, men annars hade vi väl inte varit tillsammans?

Är jag så farlig?

Först och främst undrar jag bara, är jag verkligen så farlig?
Idag skulle ju grejerna bli fixade. Så kom Oscar hem på lunchen och sa att dom var typ livrädda för mig! What?! Det var typ ingen som ville komma upp för jag var ju så farlig eller nåt. Haha, han hade sagt till Oscar att jag skulle avreagera mig innan han kom så jag inte skulle skälla så på honom!
Jaha tänkte jag, allvarligt talat måste det ju finnas värre och gnälligare hyresgäster? Har man inte rätt att gnälla lite när man fått vänta tre veckor? Haha, jaja.

Så kom han, stackarn. Men jag var ju liksom mitt vanliga, snälla, trevliga jag så det gick ju jätte bra. Så när han gick sa jag det att jag är väl inte lika farlig som min faster? Han skrattade bara och sa nej och sa att Oscar hade skrämt upp dom om mig så han tyckte inte att Oscar var snäll mot mig, haha!
Men där emot är det ju nån annan idiot som strulat till det. Vi sitter ju här och väntar på att PEAB ska byta en garderobsdörr och en innedörr. Nej men det ska ju Tobbe göra! Så nästa vecka när vi får ny blandare till badkaret och ny spis (jippi, jippi, jippi!!!) skulle vi få nya dörrar också.
Och golvet syntes ju (så klart) inte nu så jag skulle undersöka när man ser det och ringa en förvaltare. Men det var ju inte hans fel.(Jag tar och sparar detta nu, för jag kommer ändå ingen vart med det!)

Bla bla bla

Idag hoppas jag till träden att ugnen och kylen kommer bli fixad! Igår hade ju grejerna kommit, men ingen hade varit på plats så dom hade åkt tillbaka till "stationen" (eller nåt) med grejerna. Så antingen skulle nån på kontoret som bor där hämta med sig det eller så skulle dom hämta det själva idag.
Oscar trodde han skulle komma efter 11, eller efter lunch där med efter 14. Vi får väl se. Bara det inte går över till nästa vecka för då är vi inne på fjärde veckan, och nu har dom endå sagt att dom ska åka och hämta det. Vi får väl se, Tobben skulle då i alla fall komma och fixa det här idag då, är det ju tänkt.
Sen pratade jag med mamma, kläderna som vi var och beställde (skräddarsydda från nån tjomme i Indien) skulle komma idag. Hon kände att det blev lite långt att åka så jag skulle ta emot paketet. Tänkte överraska Oscar, som tjatat som bara den hur det ska bli nu när mami är borta. Så klart ringer hon precis när vi står i dörren och jag ska följa med Oscar ner tillbaka eftersom jag tänkte handla lite.

Jaja, han fick inget veta så får han sig en glad överraskning sen till lunch. Hans första kostym, och även med väst till ifall det är varmt. Sen beställde han väl fem skjortor och en vinterjacka, så totalt nio plagg. Jag tog det lite lugnare och beställde bara två par byxor. Haha, jaa det var väl bara jag och Korvas som bara köpte två plagg. Har för mig att mama köpte en dress, fem blusar och undra om det inte var en klänning också. Anders köpte en kavaj, tre eller fem skojortor och en vinterjacka.
Kostar ju en del men som sagt, skräddarsytt. Och bra material (var ett kompis par till mamma och Anders som vi var hos och träffa skräddaren och dom hade "testat" honom innan) så det är det ju värt. Och som Oscar sa, han är så trött på att gå i vanliga kläder vid lite festligare tillfällen. Så det ska allt bli skoj, blir nog mer beställt om/när han kommer tillbaka till Sverige. Då kan man ju också ha lite egna tanka, funderingar och ritningar med sig. Käckt!

Oj vad jag babblar, väntar på att hon ska komma med paketet. Tänkte nog äta lite mer frukost sen (haha, jag somnade ju med den andra mackan i näven förut!) och dricka kaffe! Som jag längtat efter det. Köpte samma goda som farmor hade så hoppas det blir liknande gott. Usch vad hungrig jag blev nu. Men det får nog bli frukost till Hem till gården om en kvart eller så. Kanske ska sätta på kaffet då? Hmm, minns inte riktigt. Jaja, inte hela världen om det blir lite senare eller man missar nåt. Funderar på att titta färdigt på MTV till 11. Dom har Top 10 @ 10 med Will Smith. Skön snubbe och bra musik.
Blev bara lite besviken att min ena favvo, 1000 kisses, kom på bara åttonde plats. Men killen har ju gjort så jädrans massa bra låtar så det är ju svårt att bara välja tio, och dessutom ranga dom.
I och för sig tyckte jag väl inte att det var jäätte många bra låtar som var med men alla har ju olika smak.
Nej, nu får jag hitta på nåt annat än att bara sitta här och babbla!

Nu går det att spara detta för kläderna har kommit och Oscar har sett dom, med det tar vi i ett annat inlägg!

Stöld!

Jag är ju världens snabbaste människa, verkligen.
Jag gick ut på utegården, minns inte vad jag hade där att göra. Så ser jag att Carolina bordet saknas, why? Dessutom ligger alla oljor som stod på, bara kastade i backen. "Idioter" tänkte jag, om dom kunderna jag antog hade köpt visningen och inte orkat säga eller fixa om oljorna och bara kastat dom.
Men jag undrade varför vi hade sålt visningen, och utan att ställa upp nåt nytt? Så jag ringde Pippi och frågade om vi hade sålt Carolina visningen, nej inte vad hon visste. Så förklarade jag varför jag frågat och hon kom ut.
Hon hade varit ledig dom två senaste dagarna så hon ringde Filip (som för övrigt tror att vi sitter och latar oss hela tiden?) och frågade om han hade sett det när han städade i tisdags. Japp, det hade stått där.
Då var det bara att ringa Malin och fråga om hon var säker på att hon låst dörren till utegården. Den hade varit öppen när Pippi kom "in"(/ut) till mig och hon hade inte varit där innan. Malin var helt säker på att hon hade låst.
Så nån gång 10-13 idag har nån jävel (rent ut sagt) snott ett av våra visningsbord!!! Och förmodligen har ingen kund reagerat, dom vet ju inte om dom köpt bordet eller inte. Men hur fräck får man inte vara? Nån av oss kunde ju ha kommit ut och sett det hela. Fy om man gått ut där när dom höll på och plockade.
Men som jag sa till Sandra, hon tyckte det var obehagligt att dom varit där (så klart, jag också) men det var ju bättre att dom bara var där och tog grejerna och vi kanske inte ens träffade dom, än att dom kommit in med en pistol. Usch!

När hon sen berättade det för nån kund, sa han att nån sagt att nån sagt att vi hade haft väpnat rån i butiken förra veckan. Nej, det var ju inte riktigt sant men Netto hade ju det för ett tag sen. "Jaa, Netto - Jysk, ja det är ju rätt lika" och ett flin var allt kunden sa. Nja, men man kan väl blanda ihop? Jaja, det var inte hos oss i alla fall.
Nu vill tjatmoster gå och handla. Fläkt probobly. Trevligt värre, OM nu sommaren skulle komma. Om inte annat är det väl alltid gott att ha en fläkt i sovrummet? Nu blir han snart aggressiv så då får vi gå! På återseende!

Så smidigt!

Fy vad jag gillar att bo här (förutom allt strul som är/varit men själva området då)!! I förra lägenheten gick jag alltid en kvart innan bussen gick, 20 minuter för att inte alls ha bråttom eller om jag skulle slänga sopor eller nå.
Här går jag 8 minuter innan bussen går, kanske nån minut tidigare om jag ska slänga sopor men funkar med samma tid också för det ligger till så mycket bättre här.

Och när man ska handla. Där hade vi bara Tempo som hade öppet till 19, kul när jag slutar jobbet 19.15.
Här har vi Lidl till 20 eller ICA till 22 om man så vill! Det är ju bara så coolt.

Sen att bussarna går så mycket smidigare här ifrån än där ifrån. Det är ju inte tråkigt. Så ja, bortser man får allt bröt som varit (som förhoppningsvis är klart mycket snart) så älskar jag att bo här! Och att nästintill kunna ropa till farmor här gör ju inte saken värre. Nej, nu är det 9 minuter tills bussen går, vi ses!

Morgon pigg?

Känner att morgonen går lååångsamt frammåt. Jag gick faktiskt upp vid 7 med Oscar idag, och stannade uppe. Imponerande, verkligen.
Satt här ett tag, kollade tv och kom på att under tiden kunde man ju äta. Så strax efter jag ätit klart kom Oscar hem, planering full ut haha! Satt med honom medans han åt och sen blev det lite mys innan han skulle gå igen.
Ska försöka få tummen ur och få nånting, förmodligen nån disk, gjord innan jag går. Och messa Pippi och be om en lätt flytt i schemat - börja en kvart senare och sluta en kvart senare. Då slipper jag antingen komma en halvtimme tidigare, eller åka den långa bussen och ändå komma 10 minuter tidigare. Plus att slutar jag en kvart senare så är det bara en kvart tills bussen hem kommer, och jag slipper fundera på om jag ska ta den långa eller korta bussen hem, så nice!
Jaja, disken var det. Kommer väl inget mer inlägg förrän jag kommit hem kanske så:

Ha en bra dag allihoppa!


Haha, insåg precis att jag inte skrev nåt vad jag tänkt om rubriken. Det jag tänkte var i alla fall att jag då gick upp vid 7, snart tre timmar sen. Men jag har liksom inte kommit igång än. Sitter fortfarande här och segar och är trött. Men nu så, ska det bli ändring på det!

Koko dag

Hahahaha, Bengan... Jaa, jag vet inte ens vad jag ska säga så jag är tyst och flabbar istället(?)! Haha!


Dagen har varit lite koko idag känns det som. Satt ju för det första uppe till närmare 00.30 i natt och babblade med Bengan. Massa babbel om ingenting vettigt faktiskt. Så skoj!
Sen gick jag och la mig, Oscar var icke på puss-humör! Haha han blev lite irriterad tror jag men å andra sidan hade jag nog blitt det samma om det varit jag. Jag tog inte åt mig precis.
Sen tviiingade jag mig upp precis innan han skulle gå, runt 6.45 och fy så trött jag var! Fanns inte en chans att jag skulle vara vaken mer utan jag la mig och ställde klockan på 8.15.

Sen helt plötsligt vaknar jag av att han står där och säger "God morgon" och jag undrar vad katten som sker?? Har jag drömt att han gick till jobbet? Nehe, han kom hem och myste på frukosten. Så jag kom inte upp alls så vi låg kvar i sängen och pratade lite.
Så gjorde jag min morgon, duschade och sådär. Blev lite tokigt med mat. Tänkte att jag skulle äta innan jag åkte till jobbet så slapp jag äta när jag var där sen. Men jaja, snurrigt värre.
Stressade till bussen sen, fick ta den lååånga bussen - usch för det.
Var en Malin och Rebecca dag idag. Typ trevligt, haha! Och vi fick full pott på värderingen, tjiihoo!
Martina hade sagt att vi hade den finaste butiken i hela distriktet, nej i hela Sverige!!
Så gött att höra! Så nu ska vi verkligen hålla det så!
Dagen gick på nå vis och jag åkte. Åt lite lätt och satt här. Vi spelade wii och sen blev jag tillbaka här. Vet inte vad det är men dagen känns som det varit så konstig.
Ja, nu tänkte jag sätta mig vid tv:n en stund innan vi ska nana. Undra vem som är tröttast egentligen. Haha, fast spela roll? Mami har för övrigt inte kommit till Finland än. Oscar tyckte att det tog sååå lång tid, men haha dom har bara varit borta i tre dagar! Jaja, bara dom kommer hem snart så!
Jag har hemlängtan åt dom!

Aloe Vera-party

Det bidde Aloe Vera-party hos Lena ikväll då ja. Hela familjen var samlad, haha! Bägge fastrarna, ena kusinen och hennes brors tjejja, och så jag och farmor gull också då. Och två kompisar till Lena. Blidde massa tjöt och skratt, en trevlig kväll. Ska nog ta och beställa lite senare, och av Cecilia då. Om inte Lena, som tydligen ska börja sälja själv, vill sälja lite med sin rabatt, höhö.
Ne, men jag tycker det är så käckt att dom har 90 dagars kund(kommer inte ihåg vad det heter)återköp. Alltså, dom har ju nån typ dricka man ska dricka för att rensa magen och må så mycket bättre. Man ska helst testa tre dunkar, en per månad, för att komma igång liksom. Så man kan dricka det i dom tre månaderna, är man inte nöjd får man alla pengar tillbaka, upp till 90 dagar då. Skit käckt!

Oscar nanar. Låter så gott där innifrån när han snarkar och andas och allt vad han låter. Jag sitter och bubblar med Hanna på MSN så jag kan nog bli kvar ett tag, haha!
Bra när man missar att spara, smidigt värre. Jaja, ingen idé att fortsätta här. Skrattar så tårarna täcker ögonen efter Hannas kommentar om min stjärt så då är det inte så svårt att räkna ut att det händer inte mer här ikväll!

Bengan!!

Jyskor

Så roligt har jag, så jag har suttit och tittat igenom Jysks hemsidor som ligger uppe från andra länder (jag är skadad, ja). Det roliga är att Danmark, Norge och England är dom enda länderna man kan se olika varor på. Gå igenom sänkläder, överkast, badrumsmattor och allt sånt. Och dom har nästan exakt samma sortiment. England (skriver Englad hela tiden?) hade lite mindre än Danmark och Danmark hade väldigt mycket mindre än oss. Om nu allt ligger uppe, det vet man ju inte.
Hittade iallafall en del som dom hade som vi inte hade, så nu får vi nog åka till Danmark och England, haha!

Nu är min Putti love hemma igen, tjiho! Varit borta i nästan två veckor, sjukt. Sitter och tjötar på MSN. Fick ju frågat Ia om hon visste vart hon tagit vägen, och till svar får man "Hon är nog hos Kevin." Jahaaa, haha!
PUSS!

Tuppis

Funderade ju då på vad jag skulle göra hela morgonen. Satte mig vid tv:n och började zappa. Ingenting efter ingenting. Stannade sen på Alla älskar Raymond. Hann nog se två repliker, sen somnade jag. Vaknade till, la mig till rätta och tänkte ställa klockan. Hann inte för jag somnade. Men jag vaknade bara en timme senare, för en halvtimme sen nu.
Kände att det kunde vara en idé att göra sig iordning ifall nån kommer och kollar på Oscars "lilla" lista han hade med sig.Så nu är det bara till att vänta. Tror väl egentligen att han kommer imorgon när grejerna till kylen och ugnen kommit.
Jaja, nu är det bara tre timmar kvar tills det är lunch, tjiho! Funderar på vad vi ska äta, men det får nog katten bli nåt som klarar sig själv i ugnen (kanske bäst att sätta på den nu så den är klar då, haha) så kanske det blir nåt annat på fredag om/när ugnen är fixad. Och jag inte är lika trött och sovit hela morgonen.
Jahaa, ska återgå till tv:n. Känner att det kommer bli en lång dag idag. Fast så sett, tre timmar tills Oscar kommer hem då, har ju en del att titta på på tv:n tills dess. Sen är det mindre än tre timmar tills han kommer hem igen och då kanske man kan städa undet iden? Bla, bla, bla... Jaja, vi får se. Man måste ju (ha, kom preics på jo, måste) inte göra nåt. Men måste tvätta. Nya skojortorna igår och lite så. Men det blir nog bara en tvätt, och kanske en imorgon. Jaja, slut babb.

Igen då

Jaha, nu lämnade han mig ensam igen. Ska bli spännande och se hur dagen går, men det ska nog gå pra. Han skulle eventuellt komma hem på frukosten men säkert på lunchen. Alltid nåt.
Tror vi somnade relativt fort igår. Och han sa nog bara tre-fyra gånger "....och så sover vi!" haha, stackars.
Funderar bara på vad jag ska hitta på hela dagen. Städa lite senare men inte just nu. Frukost till att börja med kanske?

Dagen är över

- äntligen säger jag! Så trött över allt. "Ska bara, ska bara" säger min Alfons så snart hinner jag nog lägga mig före honom. Jag tänkte vara snäll och låta honom lägga sig först, för annars kommer jag ligga och tjöta och stussa och ha mig, så får han inte sovit. Så kunde jag lägga mig när han somnat för då har jag "inget att göra". Men nu blir det nog tvärtom, jag lägger mig först så får han sova när jag lagt mig, haha!
Nej usch, konstig dag idag. Fick ta det rätt lungt (alltså inte massa som tjatade, "gör det, gör det") och skulle haft betydligt mer ont om det varit typ förra veckan. Men ändå är kroppen helt paj. Ont här och där. Knasigt är det.

Imorgon ska jag date:a killar, mouaha! Får se om Tobias pillar sig upp och kollar vad som ska fixas, han ska få min "lilla" lista (bara 11 punkter, vaddådå?) så kanske vill han komma hit imorgon redan?
Sen säger Mattias att han ska ringa, vi får väl se.
Och självklart ska jag kramas järnet med Oscar när han äääntligen kommer hem sen. Blir nog att jag får gå ner och sätta mig en stund hos farmor imorgon, haha! Känns som jag aldrig kommer palla vara själv hela dagen. Koko är det.

Hmm, nu har jag hällt i mig en energidryck igen, kan det vara bra precis innan man ska sova?
Oh, mamisen gjorde kontakt idag! Eller, haha dom åkte ju för katten idag! Men vi messade som bara den precis i början och sen nåt lite senare. Jag vill också ju. Dom tog en kortis dag idag, åkte bara 7 timmar eller nåt sånt, knappt. Är i och för sig bra, dom behöver ju inte stressa. Eller jo, hem till mig!

För övrigt känner jag att min 12-18 vecka känns väldigt bra. Blev ju så ledsen när idag inte var det, men onsdag och torsdag är ju det (dom vardagarna jag jobbar denna veckan) så det blir bra. Förutom värderingen på onsdag, huga! Tror jag ska hålla mig till Pippi och undersöka om hennes teori stämmer, det är möjligt.
Babbel babbel, ska städa färdigt imorgon. Gu så fint det blev här idag! Och tur det när Tobben kom hit, haha!
Nu stängde han av, så vi ska lägga oss. Är ju så trött så jag borde somna bums, annars är det väl bara att gå upp igen. Sov så gottis!

Tiden går!

Jisses, det var bara 49 minuter sen jag skrev det när jag kom hem. Då kikade jag här en liten stund efter och städade sen. Vek lite tvätt, "slängde" tvätt, bäddade, sopade, gick med sopor. Men så är det så jäkla varmt och klibbigt i luften, så svetten sprutar ju bara man andas.
Ska nog diska sen också, sen svisha lite till. På nåt sätt ser det ut som jag gjort skit mycket, på ett annat sätt ser det ut som jag inte gjort nåt. Så man blir ju lite sådär 50-50 för att fortsätta. Men det kan ju vara en bra idé med disken först.

Tv:n står bara på, blev femman. Nåt program som heter Stilpoliserna. En tjejen där, ena "polisen", känner jag igen så mycket! Mica Paris hette hon tydligen, googlade men hon är tydligen sångerska? Men kände inte igen nåt hon gjort? Ahh, youtuba henne då? Kände inte igen henne där heller. Är nästan säker på att jag sett henne prata, för det var främst rösten jag kände igen. Så irriterande när man inte kan komma på sånt!

Sådär ja!

Nu är han iväg. Började smidigt. Vi gick där vi trodde att man borde gå in (mest eftersom papi sa att dom typ hade ny? Nåt sånt) men där stod det varuintag. Så såg vi en rödklädd kille gå in en bit bort, så vi gick dit och där var dörren låst. Men så sår Oscar röda snubbar innanför fönstrena och eftersom papi inte svarade fick han ju knacka på fönstret. Ingen reaktion och papi svarar inte. Sen slängdes dörren upp och han försvann in, typ.
Så då var det bara för mig att traska vidare. Kom också på att papi har ju semester nu så inte så konstigt om han inte svarar. Jaja, det löste sig ju.
Tänkte ju lagt mig igen men hoppar nog det. Känner att jag kommer bara bli tröttare, och jag ska ändå in i duschen sen så då piggnar man ju till. Och förhoppningsvis somnar man gott ikväll.
Hoppas det går bra för lille gubben idag. Är lite irriterad på att jag åker till jobbet så jag lär inte höra nåt från honom förrän jag äter lunch, om han skickat nåt, om han inte kommer hem på frukosten för då kommer han om typ två timmar.
Kanske ta och göra nån nytta? Eller äta? Nåt annat än bara sitta här och möla i alla fall.

Nu går vi!

Ja straxi praxi gäller det. Då blir han arbetsman, mouaha! Eller ja vi ska gå straxi praxi, han börjar ju inte förrän 7 faktiskt.
Då ska jag hem och nana! Somnade till precis innan 5 (då jag tänkt gå upp och städa, lägligt va, haha!) och kom upp runt 6.20 så runt en och en halv timme blev det. Kommer nog hem och sover nåt liknand sen också, innan jag ska göra mig iordning för mitt jobb.
Äh, tjöta gubbe! Nu går vi!

Nattligt besök

Ja, här i bloggen då, haha!
Fick bara inte sovit förut, det ena och det andra. Så jag gick upp och tittade lite tv så Oscar skulle få sova ifred. Funderar på att städa lite, bara plocka och så som inte stör Oscar eller grannarna. Har man inget bättre för sig klockan 4 en morgon så, hah.
Det är ju ändå två timmar kvar tills han tänkt vakna. Sen ska vi ner och se så han kommer in och så där. Inte nog med att doms strular för oss med lägenheten och så, dom kan varken lämna ut rätt eller någon info om sommarjobb. Så tröttsamt så jag vet inte vart jag ska bli av.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kissa först och främst, så får vi se sen vad morgonen har att erbjuda.

25 frågor

1.När du duschar, vrider du på vattnet och går in eller går du in och vrider på vattnet sen?
Svar: Går in och vrider på vattnet.


2.Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
Svar: Kan nog ha hänt.

3.Läser du etiketterna på din schampoflaska?
Svar: Japp, och gärna "Så här gör du" haha!

4.Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
Svar: Japp.

5.Hur
gammal ser du ut att vara?
Svar: 50+? Eller nåt?

6.Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
Svar: Omöjligt att komma ihåg.


7.Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
Svar: Njae, inte vad jag kan komma på.

8.Vad har du för planer för helgen?
Svar: Det har precis varit helg? Nästa helg är det jooobb.

9.Har du någonsin smugglat något till Amerika?
Svar: Har aldrig varit där?

10.Blir en kille sexigare om han spelar gitarr?
Svar: Njae..? Nej!

11.Bor du i en stad med en idrottsförening?
Svar: Stad och stad... Men idrottsförening finns det här - ett par!

12.Hur många tror du att det kommer på din begravning?
Svar: Vi får väl se?

14.Har du fler fiender än vänner?
Svar: I hope not?

15.Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
Svar: Nej, tror jag inte.

16.Har du tackat nej till en dejt någon gång?
Svar: Kanske? Kanske inte? Kan inte minnas allt?

17.Är du smartare än dina vänner?
Svar: Ganska överlägset också, haha!

18. Har du stulit från någon av dina vänner någon gång?
Svar: Nope.

19. Har du suttit i fängelse?
Svar: Naj!

20. Borde du ha gjort det?
Svar: Faktiskt inte.

21. Tycker du om lukten av öl?
Svar: Njae, inte precis "mums!" men ööh...

22.Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
Svar: Jao...

23.Har du skänkt pengar till välgörenhet?
Svar: Nej, har jag nog inte.

24.Skulle du döda en hund för 10.000 kr?
Svar: Never!!

25. Har du några framtidsplaner?
Svar: Japp, har jag!


Tidsresa, eller nåt?

För 10 år sedan
Hur gammal var du? 9 år.
Var gick du i skola? Uppe på backen och nedanför backen.
Var jobbade du?
Home, slavade säkert.
Var levde/bodde du? Hemma där också.
Var brukade du hålla hus? Hemma, haha!
Bar du glasögon? Nej, inte än.
Vem var din bästa vän? Camilla och Jessica I think.
Hur många tatueringar hade du? None.
Hur många piercingar hade du? Minst två i öronen, kanske två till?
Vilken bil körde du? Ingen riktig i alla fall.
Hade du varit på ett riktigt party? Knappast, pelardisco kanske?
Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej, inte vid den åldern.


För 5 år sedan
Hur gammal var du? (måste tänka efter, haha!) 14 år.
Var gick du i skola? Nedanför backen, bara.
Var arbetade du? Inget jobb nu heller, vad är detta?!
Vart bodde du? Hemma fortfarande.
Var brukade du hänga? Hemma (hah!) och säkert hos kompisar eller kussebullen.
Använde du glasögon? Japps.
Vem var din bästa vän?
(räknar på fingrarna vilken klass man gick i...) Jessica, Anita och Robin.
Hur många tatueringar hade du? Fortfarande inga.
Hur många piercingar hade du? Fem totalt, två eller tre fungerande.
Vad för bil körde du? Inga riktiga här heller.
Hade du fått ditt hjärta krossat?
Man trodde väl det, men inte på riktigt.
Var du singel/upptagen? Säkert singel ibland och upptagen ibland, haha!


För 2 år sedan
Hur gammal var du? 17 år.
Var gick du i skola?
Gymnasiet.
Var jobbade du?
Sommarjobbade bara?
Var bodde du? Hemma, hemma, hemmaaa!
Var brukade du hänga?
Hos Marie eller med Oscar.
Använde du glasögon? Ja, men mest linser.
Vem var din bästa vän?  Marie och Oscar.
Hur många tatueringar?
Inga - fortfarande.
Hur många piercings hade du? Två fungerande.
Vilken bil körde du? Mamisen och papisens.
Hade du fått ditt hjärta krossat? Fortfarande så trodde man ju det.
Var du singel/upptagen/gift/dejtande? C/o-sambo.


Idag
Hur gammal är du? 19 år.
Var går du i skola? Möjligtvis i "livets skola".
Var arbetar du? På jobbet.
Var bor du? Hemma hos ossis.
Använder du glasögon? Det händer, men oftast linser.

Var brukar du hänga?
På jobbet, hemma eller hos mami.
Talar du med dina gamla vänner? Dom två senaste uppräknade här, ja.
Hur många piercings har du? Två fungerande, i öronen.
Hur många tatueringar? Och chockerande, ännu inga!
Vad har du för bil? Hyundai 96:a.
Har ditt hjärta krossats? Nej, hoppas aldrig heller.
Är du singel/upptagen/gift/dejtande?
Sambo och förlovad.

Huscha...

Tjejen: Sakta ner, jag är rädd.
Killen: Nej, det här är kul.
Tjejen: Det är inte alls kul, sakta ner.
Killen: Säg att du älskar mig då.
Tjejen: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Killen: Ge mig en kram. - Tjejen kramar honom.
Killen: Ta av min hjälm och sätt på dig den.

I tidningen nästa dag:
En motorcyckel har krockat in i en byggnad, två satt på motorckyeln, men bara en överlevde.
Sanningen: Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade, men han ville inte tala om det för tjejen.
Istället fick han henne att säga jag älskar dig, känna hennes kram för en sista gång, och han fick henne att ta på sig hans hjälm och sa att hon skulle klara sig även om han skulle dö.


Ryser och får tåtar i ögonen... Huscha...

Lite tjöt

Trevlig liten jobb stund idag. Gick över lite för det kom kunder som tyckte att dom skulle köpa sängar typ tio minuter innan stängning. Så Filip fick hoppa in och gå och kolla lagret. Pippi säger "Filip kan hålla kassan en liten stund" (så skulle hon gå och kolla) och samtidigt som jag fnyser typ "yeah right, det lär ju hända..." säger han nåt och sen säger Pippi "Eller så går FIlip ut och kollar, han ringer dig från kontoret" haha.
Iallafall, han var inte jättesnabb så det tog sin tid, sen fortsatte kunderna titta lite, sen strulade det lite halvt i kassan och till slut gick dom, tjugo minuter sent. Så kan det gå, helt okej med tanke på att det inte hänt en enda gång än i sommar, för att vi slipper kånka allt fram och tillbaka.

Oscar tittar StrarGate medans jag sitter här en stund efter jobbet. Blir väl garanterat Mario Galaxy strax. Är bara ett par stjärnor kvar, sen har vi klarat det. Guttans.
Och jag får väl passa på att äta mina snusklubbor innan dom tar slut, gottegris!

Jobba, jobba

Nu bär det av till jobbet, tjiho!
Sen ska vi städa och spela Wii när jag kommit hem, tjiho igen!
Lagom kortis dag idag, lagomt för imorgon när Oscis ska börja jobba.
Och jag ska åka till jobbet själv sen, oops...
Och hela tisdagen är jag ensam hemma, sukkt!
Jaja, ha en trevlig dag allihoppa!

Snabbgenomgång

Jaha, dagen idag har gått rätt snabbt. Åkte och jobbade och kom överrens med mamma om att hon skulle köpa bäddmadrass till Korvas och så åkte vi med upp och umgicks lite innan dom åker.
Jobbet var nice, jobbade med Sandra och Pippi så det gick så bra så. Samma peeps imorgon också så det blivar bra helg detta. Alltid lättare att jobba helg om man gör det med bra folk.
Sen var det lite mys hos mamma, jag somnade rätt snabbt i fåtöljen. Sen åt vi och åkte hem typ, kortfattat och bra, haha!
Kom hem och såg att nån, vette katten vem från Borlänge, ringt? What liksom?
Och ett mess låg och väntade, så chokerande verkligen. Mattias som skulle "kolla läget". Har inte snackat på typ två år, sjukt.
Satt här en stund, Wii:ade en stund och satt här igen en stund. Ska spela lite innan vi lägger oss I hope.
Inte mycket mer att säga eller göra, så det kan lika gärna bli natti här nu.
Ha en bra kväll och god nattis!

Telefonlista

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Hahaha, neeej Blå Stjärna kommer aldrig få en puss från mig!

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Ingen direkt, har aldrig ens kontaktat Mobil info, haha!

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Japps, hem till söta Farmor & Farfar!

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Japp, Marie är allt rätt söt.

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Koden till ena bankomatkortet, well det var väl trevligt, haha!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Det var nog genom pappa, eftersom det är farbror var det nog så vi sågs första gången.

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Nope, det var lääängesen jag var på Bosses, tyvärr?

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Hoppas det dröjer länge innan jag behöver åka till sjukhuset igen, lääänge!

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Brukar väl komma överrens med kundservice, så även KundserviceINT borde la funka..?

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Hahaha, neej har inte kommit iväg med chifen än, kanske kommer nån dag?

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Vill ju inte gå ut med så många andra än Oscar, och det var Emma som lurade på oss 3 så njaaa.

KÄNNER DU NUMMER 1?
Känna och känna, Angereds butiken, nja det gör jag nog inte.

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Hoho, kärleken och jag, vi pratar om det mesta!

HAR DU KYSST NUMMER 29?
Haha nej, har säkert pussat kussebullen men inte kösst!

VAD HAR DU OCH NUMMER 32 FÖR RELATION?
Det är fastern min.

NÅGONSIN SKADAT NUMMER 24?
Nej, jag är oftast snäll mot Per.... tror jag?

NÅGONSIN FÖRSÖKT OCH MULA NR 27?
Posten?? Hahaha neej, never!

HAR DU OCH NUMMER 95 BRA KONTAKT?
Har inte så många där faktiskt, Oscar på 45 var sista.


Tog för övrigt, för den intresserade, från den gamla telefonen eftersom jag bara har 18 kontakter i den nya tills jag hittar lappen med alla nummer jag skulle ha efter dom tömt telefonen, smaaaart!

Lite skojigt kanske

MSN:
min mail: Har dom som ska ha den.
mitt namn på msn just nu: I wouldn't mind being married to you. Would you mind being married to me?
den fjärde online på min lista: Hannaaa.
den tionde online på min lista: Haha, är inte så många online!
de tre sötaste online på min lista: Älskling, Hanna och systeryster.
den fjärde offline på min lista: En av kussebullorna.
tionde offline på min lista: Adam.


DATOR:
min bakrundsbild: En tooor orange/gul blomma men röd bakgrund.
min skärmsläckare: Klock-tiden flängandes fram och tillbaka, hit och dit.
antal ikoner på skrivbordet: 24 stycken, hoppsan!
så mycket är jag inne på datorn: Lite då och då, haha!


SÄNG:
är sängen bäddad? Njae, även om vi börjar bli duktiga på det så sviker vi ibland.
är din säng stor? Inte störst, men stor, och framför allt lagooom.
hur många kuddar sover du med? Två egna och två av Oscis, hihi.
vad finns i sängen nu? Täcket och kuddar vad jag vet?
färg på ditt lakan? Själva lakanet är bara svart.
spenderar du mycket tid i sängen på morgonen? Sovandes, ja.


RUM:
stort eller litet rum? Lite för litet, men rätt lagomt.
färg på väggarna? Mörklila.
spegel på rummet? Nope.
fönster? hur många? utsikt? Två (eller ett dubblet) och ser en annan gård, fast mest träd och en kulle. Och hus då.

Tio

TIO FAVORITER

1. tv kanal - Ser inte så mycket på tv längre.
2. blommor - Liljor.
3. färg - Blå och grön.
4. sport - Curling, haha!
5. affär -  Jysk? Haha!
6. musik - Det mesta, är inte så kräsen.
7. mat - Kött men är inte såå kräsen där heller.
8. årstid - En blandning av allt, som det är för det mesta.
9. djur - Chillorna!
10. stad - Göteborg och Finlandet.


TIO FAKTA

1. hemstad - Bor inte i nån stad.
2. hårfärg - Brun-aktig.
3. längd - 1,67
4. frisyr - Hänger-ner-som-det-vill-och-krullar-som-tok, eller nåt liknande.
5. ögonfärg - Blå/grön
6. skostorlek - 41-42
7. humör - Trött och road.
8. orientering - What?
9. vänster eller högerhänt - Höjjer.


TIO SAKER OM DITT LIV

1. har du någonsin varit kär? - Kan man nog säga, ja.
2. tror du på kärlek? - Absolut!
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? - För att jag skulle kunna hitta ny, bättre kärlek?
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Tydligen inte.
5. har du någonsin krossat någons hjärta? - Knappast.
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? - Nope, men nu är min kärlek min bästa vän.
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? Ja, så klart.
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? - Ja, vill inte ha fler förhållanden nu, inte kärleks iallafall.
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? - Hade jag vetat hade den inte varit hemlig.
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jajjemen!


TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR

1. kärlek VS pengar - Kärlek, always.
2. vin VS öl - Öl.
3. dag VS natt - Bådeoch, men nu mest dag.
4. one night stands VS förhållande - Förhållande.
5. tv VS internet? - Internet (man kan ju iprincip ha tv:n på internetet, mouaha!).
6. pepsi VS cocacola -  Coca cola.
7. vild fest VS romantisk hemmakväll - Hemmakväll med gooos.
8. färgfoton VS svart/vita foton - Schnöggt båda två, beror helt på.
9. telefonkontakt VS face to face - Face to face.
10. aim VS myspace - Inget av det.


TIO "HAR DU NÅGONSIN"

1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Haha, nej.
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål - Nja, har blivit slagen i ett bråk men inte varit med.
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? - Då har jag väl ångrat mig, men det är dumt att ångra sånt som inte går att ändra. Eller dumt och dumt men... Aah...
4. har du någonsin hoppas bungyjump? -  Nej - inte än.
5. har du någonsin varit på en husbåt? - Tror inte så.
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? - Hehe ja, men det tog sitt lilla tag!
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? - Ja, det har faktiskt hänt...
8. har du någonsin gått på bio ensam? - Haha, jaa faktiskt. I got stud up! (Hon glömde helt enkelt.)
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? - Antagligen.
10. har du någonsin tyckt att världen suger? - Jo det har väl hänt.


TIO KÄNSLOR

1. saknar du ngn just nu? - Jaa, litt.
2. är du glad? -  Jovars.
4. är du uttråkad? - Mjaa.
5. är du tysk? - Inte alls.
6. är du irländare? - Inte det heller.
7. är du fransk? - Nehedå.
8. är du italienare? Nepps.
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nepp, har aldrig varit.
10. gillar du någon just nu? - Hmm jaa, lite?


Trött dag

Trött dag idag, minst sagt. Jag vaknade då som jag skrev förut, strax innan 9 idag, Oscar runt 8. Sen hade vi tydligen somnat till en stund på soffan efter frukosten (hade jag helt glömt bort). Minns inte om jag sov, och gjorde jag det var det inte länge, men jag slumrade gott i alla fall.
Sen somnade vi till runt en timme på sängen vid 15-tiden. Fick kommit upp och fixat lite och kommit till liv. Spelade lite Wii och åt. Och nu är klockan snart 21 och nedräkningen kan börja tills man kan lägga sig, sjukt är det. Tror kroppen blir knäpp av att sova så här mycket, haha. Minns inte när jag senast lagt mig samma dag som jag gick upp, i över en vecka. Ehh, jo men det är bara nåt man säger haha!

Imorgon natt/morgonen därpå åker mamisen till Finlandet. Tråkigt att vi inte kunde följa med, suck. Så typiskt att dom hade semester samma veckor som Oscar ska jobba, och jag också då men...
Sen åker papisen till Bulgarien den 22:e. Inte lika tråkigt för mig (skoj som attan för honom antar jag) men är glad för deras skull även om jag får sitta här hemma och sura. Eller ja, sitta här hemma i alla fall.
Får höra med mami om vi inte ska ses en stund imorgon, vet ju inte riktigt hur länge dom blir borta. Inte bra detta.

Håller på och tjattrar med Hanna på MSN och tittar bilder på det fina huset så det tar så lång tid att skriva här. Hoppas att Oscar vill spela lite mer Wii snart innan vi lägger oss så det är lika bra att avsluta här.

Ha en fortsatt trevlig helg och god natt!

Diska, diska

Nu har jag diskat allt nytt vi köpte igår, tror jag? Och den gamla servicen står på tork så vi ska packa ner den. Jag tyckte vi kunde sälja den men så tyckte Oscar att Korvas kunde få den när han flyttar hemmifrån - han är 6 år!
Men så kom jag på att hans syskon (17 och 19 i år) säkert ska flytta hemmifrån snart så dom kan ju få det när det är aktuellt. Kanske till och med så att dom tar med det hem när dom kommer hit i augusti? Jippi i så fall.
Det är ju ändå bra att ha, och gratis, i början. Allt är komplett (12 av varje då) utom muggar (saknas en) och teskedar (saknas mellan en och tre). Fast då saknas ju glas, men det kan ju få skitbilligt på till exempel IKEA så det är väl inga större problem. Ska bli så bra med den nya servicen nu, som jag längtat!
Jag har ju suktat efter en som var svart med vita blommor i kanten, hur länge som helst. Har sett den på flera ställen men icke. Så hittade vi den på Ullared igår men nee inte då heller. Så hittade vi en som var lite tvärtom, vit i botten med svartablommar och tjihooo, den står i våra skåp! Snyggt värre, speciellt jämfört med dom vi hade innan, mouaha!

Uscha, har ingen lust alls att ta tag i grejerna från igår, dom har liksom ingen plats. Eller plats finns men inte där jag vill ha dom. Måste köpa förvaring till toaletten soooon. Och få ordning på allt bök, bää. Kan inte nån bara komma hit och göra det åt mig? Nu, tack.

Tidig morgon ändå

Det är ju skit att vakna så här tidigt när man är ledig och ska få sova ut. Jag tänkte igår att jag kunde få sova till 10-11 iallafall, med gott samvete. Så först går Oscar upp klockan 8, nenenene tänkte jag, inte än. Sen kom han in och frågade om jag vaknade eftersom jag sträckte på mig, klockan var då 8.50. Kände att det var ingen idé att somna om, då hade jag inte vaknat förrän 12-tiden och det hade varit för sent.
Har suttit här och kikat lite nu så det börjar änna bli dags för frukost. Jag kör knäckemacka med leverpastej, Oscar kör chips och dip, haha! Och typ Scrubs eller nåt till, myspys.
Sen blir det att plocka undan allt från Ullared igår som ligger över hela golvet, ifaaaall nån kommer idag och fixar allt som är koko här. Är väl inte så troligt, mer troligt att farmor kommer och hälsar på och dom kommer hon inte längre än till hallarna och in i köket, och det vore ju skoj om hon fick se mer.

Drött!

Mattallrickarna och muggarna är diskade, sen orkar jag bannemig inte diska mer! Man är ju helt slut efter en sån lång dag, mestadels på fötterna.
Ringde papi och bad honom komma hit och fixa våran koko spis och trasiga lampa i kylen. Han hade nog inte lust för han skulle ringa imorgon och fråga vad dom höll på med här, höhö. Hoppas han får eld i brallan och kommer hit bums då! Allvarligt talat, det är två och en halv veckor sen vi felanmälde, händer inget imorgon är det iprincip tre veckor när han kommer. Tokig blir man.
Så sett var golvläggaren tydligen här idag och satte upp listerna, han hade nyckel själv (eller ja han hämtade väl på kontoret) så farmor behöver inte assistera. Skönt det, men golvet är fortfarande fult, får väl ringa om det imorgon eller nåt, suck.
Är lite halvt karamba här känner jag men det mesta ska in i ställen som inte finns, hmm. Tror jag ska pussa på min gör fina nya väska, pyssla om plånkan (köpte ny idag också) och sen nana. Sova lääänge imorgon tänkte jag. Very.

Tack mami och Osci för en super bra dag idag! Så skojsigt och mysigt.
Nattis!

Shoppelishoppshoppshopp!

Jajjemen, här har det shoppats idag! Eller ja, inte här utan på Ullared så klart då.
Oscar storshoppade, var så kul att se honom och att få se honom i han nya, snygga kläder.
Han fick med sig tre par byxor (ett par shorts och två par tre-kvarts), tre linnen och typ fem t-shirts. Snyggo.
Jag shoppade loss lite också, även om jag bara hittade en av två grejer ("tjock-tröja", typ college tröja och sånt men inga bralls) så fick jag med mig två par leggings (eller vad det heter??), två "tjock-tröjor", några par strumpor, några bh:ar, 6-7 olika tröjor/linnen/halv klänningar.
Och vi hittade skor också, ett par var och Oscar fick ett par sandaler.
Sen blev det massa smått och gott - shampoo, tvål, väska, gooodis, smycken, göra-sig-fin-med-saker och ny service!! Jätte super fin, så nöjd jag blev, haha! Och två brickor och underlägg som matchar. Och mamisen köpte besticken till.
Får ta och fota nån dag att snyggt, nu ska här diskas dom nya tallrikarna och det.

Ullared!

Snart går bilen mot Ullared, tjiho! Eller ja, tjiho för att vi ska dit men inte för att det är snart för här sitter jag halvfärdig.
Får ta och göra mig iordning nu, mami kan ringa när som helst och säga att hon är på väg!


Sådär, nu väntar vi bara på mami, sen är vi klara att åkaaa! Hoppas det inte blir allt för varmt idag, så sett är det ju skönt att åka tidigt.
Hon kanske åkte utan oss? "Haha, lurad!!" Eller nåt?
Ska bli spännande och se om golvläggarn ringer idag också. Probably not, men man vet ju aldrig.
Nu får vi hitta på nåt annat medans vi väntar, ha en bra dag allihoppa!

Nytt golv

Så var det nya golvet inne också, så fräscht! Lite trist bara att det var två ganska stora fläckar precis vid handfatet. Får väl ta och kalla hit papi och kolla på det, haha.
Golvläggarn skulle komma tillbaka imorgon bitti och sätta på listerna så är det klart också. Trevligt värre.
Snart är det jobb som gäller.
Sen en tidig kväll för att orka med Ullared imorgon, tjiho!

Lång morgon

Det känns som om denna morgonen aldrig tar slut, även fast det änna är förmiddag nu då.
Vaknade strax efter 6, åt frukost och så. Gick in till Oscar vid 7.30 så strax efter det kom han också upp. Vi spelade lite Wii, sen ringde golvläggaren och frågade om dom fick komma och lägga golv idag? Ja tack.
Han skulle komma vid 11 så vi plockade undan i köket och sen har vi spelat Wii. Wii, Wii, Wii.
Väntar fortfarande på att han ska komma med golvet, men funderar på om det är gårdagens vattenläcka som ställer till det. Dom håller väl på och fyller igen där ute nu, men han kommer kanske inte förbi med bilden. Men på nåt sätt borde han lyckas, tycker man.
Jaja, får väl vänta och se. Snart ska vi spela mer, wiiie, haha! Oscar har tröttnat med det är ju skoj. Han får sig en liten paus så är det bara att köra sen igen, tjiho!
Får se hur det blir med mat för sen ska jag iväg och jobba. Tänkte säga att jag kan komma lite tidigare om det behövs, nån timme eller så så hinner vi mysa lite mera här idag.
Jaja, nog tjatat, nu har jag fördrivit lite tid så hoppas det blir Wii snart, wiie!

Tidsfördrivet

Ditt namn? Jenni
Födelseår? 1989
Hur lång är du? 167
Spelar du något instrument? Inte bra.
Dina första tankar när du vaknar? "Vad är det som låter?"
Är du hungrig? Inte direkt.

Vart befinner du dig just nu?
 I v-rummet.
Är du bra på? Fylla i listor!
Har du några husdjur? Chillor.
Är du singel? No way!
Vad heter din morfar och mormor? Reijo och Leena.
Vem är snyggast? Orre-Borre.
Vem vet mest om dig? Mig.
Ditt mål i livet? Har inget specifikt ännu. Typ leva?
Rädd för? Att leva utan vatten och ström samtidigt! ...ofrivilligt.
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 20 - än så länge.
Har du någon vän du känt i 10 år? Mjae.
Har du körkort? Nope.
Pepsi eller Coca cola? Coca cola.
McDonalds el. Burger King? Helst en blandning, men annars Mc.
Sjunger du? Hellre än bra.
Vad har du för skostorlek? 41-42
Vill du gifta dig? Yes, pleace.
Är du en hälsogeek? Skulle inte påstå det, nej, haha!
Kommer du överens med dina föräldrar? Det tycker jag allt, oftast.
Din hårfärg? Just nu är den väl lite ljusbrun/röd-aktig.
Skorna du hade på dig idag? Dom vanliga skejtardojjsen.
Grönan eller Liseberg? Liseberg så klart!
Vad sover du i? Kläder.
Kläder du hade på dig idag? IKEA-bralls och lite tröjor.
Favoritfärg på kläder? Skit samma bara det passar bra.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Lagoma.
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Oftast nada.
Tatueringar du har? Inga här heller.
Piercingar du har? Om öronen räknas så där.
Har du glasögon? Jäpp.
Hur ser din plånbok ut? Svart och tjock, mouahaha!
Din perfekta Pizza? Har inte hittat den, tyvärr eller som tur är?
Randigt, rutigt eller blommigt? En blandning kanske?
Favoritårstid? Nåt mittemellan alla, som det oftast är.
Favoritdjur? Pillaaa!
Favoritparfym? Naomi Campells Cat Delux.
När ska du festa nästa gång? Livet är en fest, festar varje dag, haha!
Vad köpte du senast? Maaassor att dricka!
Hur mycket pengar har du? Många.

svarar du i telefonen hemma? Jag och endast jag.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer.
Vem ringde du senast? Papi tror jag.
Senast kramat? Kärleken.
Senast pussat? Kärleken här också.
Sov du ensam inatt? Naaaaaaj.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sovade.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt nog här och gjorde nåt.
Det sista du sa högt? Nåt i stil med "Jasså, du kom inte tillbaka?"
Det senaste någon sa till dig? Nåt i stil med "Så tar vi en paus."
Vad har du druckit idag? Saft och dricka.
Vad var det senaste du åt? Chips.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, faktitkst.
Drömmer du mardrömmar? Det händer, ja.
Favoritgodis? Choklad och saltlaktris.
Sommarplaner? Jobba, pussas och kanske åka nåt.
Hur många kuddar sover du med? Två som är mina, snor gärna kärleks två också, hihi.
Morgon eller nattmänniska? Bådeoch.
Har du dåligt morgonhumör? Haha jaa, det kanske man skulle kunna säga...
Är du kittlig? Jao.
Stjärntecken? Fisk.
Längtar du mest efter just nu? Nanii.
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Älsklings farfar?
Snus eller cigaretter? Inget av det.
Vill du ha barn? Ja tack.
Längtar du till din nästa födelsedag? Mjaaa, liiite kanske, hihi.
Är du blyg? Beror väl på.
Spytt i någons knä? Nej?!


Abstinens!

Helt galet vad koko allt blir för att man kanske är utan internet ett tag. Vi hade strömavbrott i några sekunder igår kväll, sen dess har vi inte haft nåt internet (var väl vid 21-22 tiden).
Jag har verkligen klättrat på väggarna.
Sen har vi så klart inte haft nåt vatten, så det har inte gått att tvätta eller duscha. Blir man irriterad eller vad? Bara väntade på att strömmen skulle gå också, haha!
Så nu ska vi upp till mamma och duscha och äta. Gott det.
Hörs lite senare, annars ha en trevlig kväll!

Durrigt!

Hoho jaja... Nu är man bra trött. Har gått igenom massa påsar och städat igenom garderoben. Tvättat fyra tvättar (även om de tre sista bara var halva) och nu tänkte jag rensa igenom hallen för att ta ner hatthyllan och lite sånt.
Känns som det börjar komma i ordning, även om det är total kaos också, på nåt sätt. 
Nån dag får vi ägna nere i förrådet och gå igenom allt där. Men nu börjar det bli mindre och mindre saker som inte ska vara här uppe som är här, det är inte fel.
Funderar på om vi ska ta den där dagen i stan imorgon. Så man vet vad som finns så man kan planera lite. På onsdag är det ju dags för naprapaten igen och på torsdag verkar det bli Ullared och fredag skulle ju vara ledig eftersom jag jobbar helgen.
Så ja, imorgon får det nog bli.

Eller inte, gnällspik! Jaja, så kan det gå, då får vi mer tid att greja imorgon, hmpf...

Duktiga oss

SÅ duktiga vi varit idag! Håller på och röjer för fullt och det blir så bra. Jag kände att jag fick ta tag i garderoben, allt låg bara inknött efter målarna och hälften ligger bara utanför så jag kände att det var dags att ta tag i det.

Kör även med... hmm vad katten hette det? Safari? Firefox har krånglat det senaste så jag tänkte testa, är lite koko men man vänjer sig kanske?
Ska fråga Niklas vilket han föredrar, han kör tydligen med fyra olika webbläsare, haha! Får höra med honom vad han säger, vilken han tycker är bäst och så. Känns inte riktigt som jag kommer stanna härmed Safari, finns inte det jag gillar med Firefox. Främst flikar, det är så underbart och jag är beroende, haha.

Får väl gå och fortsätta innan Oscar tappar sitt sug också. Och igen, så gott när man kommer upp i tid så man har hela dagen framför sig! Klockan är "bara" 14 så vi kan ju hålla på i flera timmar till. Och har ändå grejat i ett par timmar än. Så gött när man har hela dagen på sig, och mestadels veckan.

Fix och trix

Fy så skönt att komma upp i tid! (Eller inte, när jag först skrev "Få sås könt") Hade klockan på 9 sen vaknade jag nån gång och måste springa på toa, kollade på klockan om det var nån idé att lägga sig igen. Det var det inte, den var nästan 8.40 så jag satte mig här och vaknade lite. Och gör det fortfarande. Men är strax redo att dra igång en tvätt och en disk. Vilket hade haft en fördröjning på typ en timme om jag vaknat med klockan.

Marie har fått ut lille Ricard också. Jag brukar alltid ta ut telefonerna ur väskan och sätta på ljud när jag kommerhem från jobbet. Igår glömde jag. Då skickade hon strax innan 22 att han hade kommit. Smidigt.
Ska se när dom orkar med besök så ska vi tassa dit och titta bebis. Muuums!

Jaha, då kör vi! Eller jag då, Oscar som gick upp för si sådär 20 minuter sen är fortfarande lite tröttis, men det betyder ju inte att jag inte kan börja!

Trött humor

Fy katten vad skönt att dagen snart är slut! Har så ont i huvudet så jag ser snart ingenting. Är så trött och vill bara lägga mig och sova. Är inte ofta jag är gråtfärdig efter sängen vid den här tiden, haha!
Oscar ska blanda sig lite dip så ska han äta det och chips och så ser vi ett (gammalt) avsnitt Scrubs och sen nana - äääntligen!!
För övrigt så påstår Oscar att det nog kommer fler säsonger Scrubs men vi får väl se. Var ett tråkigt slut annars. Känns lite koko att man sett en hel säsong på två dagar, men så var det ju bara elva avsnitt. En säsong är ju annars runt 20 avsnitt. Babbel babbel.
Varmt är det som bara den också!

Haha, jag har ju så roligt när jag är trött.

Vi står i köket och Oscar gnäller på att jag släcker jämt. Där av säger jag att han är mörkrädd för jag tycker bara det är jobbigt när det är tänt hela tiden.
Då svarar han: "Jag är inte mörkrädd, jag tycker bara det är jobbigt när det är mörkt!"
Och jag får ett utbrott och tycker det är jätteroligt. Trött, ja visst.

Vi står nere på ICA och jag blänger på alla juicer och frågar Oscar:
- Har dom slutat med alla goda blandningar på youghurten??
Och han undrar om jag mår bra, men som tur var menade jag ju juice så jag inte stod och kollade på juice fast jag menade youghurt. Så roligt, verkligen.

Sicken tur! Jag frågade om kärlek inte skulle blanda sin dip, och då svarade han typ "Jaja, får väl göra det fastän jag är proppmätt" så jag frågade om han verkligen skulle ha det då, nä inte det.
Så tyckte han att vi kunde titta bara ett avsnitt, jag frågade om vi inte skulle lägga oss direkt. Så kompromissade vi med att sitta vid datorerna en liten stund och sen nana, juppi!!
Snart är det nana, snaaart!

Trööött!

Allvarligt talat, sjukt vad trött jag är! Varje dag också. Försökte titta på Scrubs förut men jag somnade och sov lite mer än en halvtimme. Är lika trött nu ändå. VIll bara att klockan ska springa fram så jag kan få gå och lägga mig...
Man har väl en del sömn att ta igen och när man börjar lägga sig vettigt igen så kommer det ikapp.

Oscar körde iväg buren förut, vet inte riktigt vart men nånstans i sovrummet tror jag att dom är nu. Ska väl gå in och busa en stund sen, om jag inte somnar.
Sen ville han tydligen ha mjölk och dip så då blir det en tripp till ICA.
Och imorgon ska vi greja tror jag, så får man vara ledig i slutet när det är fint istället. Och nästa månad och tisdag när jag är sjääälv! Haha, jag kommer få gå ner och titta vad dom gör eller gå till farmor, lär ju vara dö läskigt här!
Och så måste jag gå upp så tidigt, gäsp. Oscar går nog hemmifrån strax innan 7.

Oj sicket tjöt! Tjingeling!

Jobbelijobb

Nu bär det av till jobbelijobbet. Kortis dag idag så det är skönt. Har smällt i mig smaskens sallad också, smarrigt värre. Och så finns det massor kvar till ikväll/eftermiddag när jag kommer hem. Perfekt!
Hoppas det håller i sig med vädret såhär idag så det slipper vara så varmt. Gärna nästa vecka också för den delen så man kan fixa och dona utan att smälta bort.

Har för övrigt fått livselbevis från Hanna (http://therockerinnan.blogg.se/) en gång igår och en gång idag, det var på tiden! Snart är säkert deras internet igång och då kommer det mer uppdateringar hos henne! Tjiho!

Nu är det dags att skynda sig, haha, inte sitta här för länge! Ha en bra dag!

Goden morgon

Ojojoj, snart har jag varit vaken en timme. Somnade så gott igår så jag vaknade lika gott idag, nästan. Satte klockan på 8.30 för att kunna ligga kvar lite. Sen somnade jag nog om rätt rejält för sen ringde den 8.49 igen men så kan det gå. Ingen fara på taket.
Sov lite tokigt bara, såg när jag gick upp att halva täcket låg utanför påslakanet plus att det varit väldigt fuktigt hela natten. Kom på att det nog berodde på att balkongdörren stått öppen och det har regnat. Känns liksom sliskigt, klibbigt, fuktigt.
Ska nu jätte strax gå och koka makaroner, steka kalkon och hacka mer grönsaker. Tänkte igår att jag skulle göra massa sallad så skulle jag slippa göra nåt idag. HA! Det gick ju bra, det var ju så gott så snart är det slut!

Känns som att djuren i buren börjar bli mer sams också. Är bara så rädd att Gismo ska bli utfryst från dom andra. Dom små sitter oftast och gosar med Lova hela dagarna (eftersom dom är nattdjur så gör dom inte mycket när vi är uppe) och Gismo sitter för sig själv och ser ledsen ut.
Ibland kommer nån av dom små ner till honom också men det är inte ofta.
Ska ringa och höra med veterinären sen i veckan vad som är bäst att göra. Frågan är ju vad som är bäst för honom, att vara själv i sin bur eller vara själv i den stora buren. Stackar gubbis.

Nana dags

Nu är det dags att nana. Är egentligen typ fem avsnitt Scrubs kvar (eftersom vi inte sett ikapp) men dom spelar vi in till en annan dag.
Känns inte som man kommer somna men ändå är man dötrött. Är nog värmen, inte lätt att sova när det är så varmt. Får köpa en mindre fläkt och ha i sovrummet också, annars funkar det inte.

Jobba imorgon också då. Men bara en kortis dag så det är skönt det.
Sen är jag ledig hela veckan till helgen. Enda planerna är att åka och shoppa en dag, åka iväg med farmor en dag (och eventuellt samma dag) åka till naprapaten igen. Och så klart greja och fixa här, men det kan man ju göra när man vill och känner.
Skönt att denna lediga veckan inte är lika bokad som förra. Men det kommer väl, haha!

Trött (på/och) Scrubs

Haha, klockan är bara 20:54. jag tror jag blir tokig! Somnade till en stund förut mitt i Scrubs, för nån timme sen eller så. Är så galet trött. Och klockan är bara 21 så än kan man inte lägga sig, typiskt. Ska göra ihop lite chokladpudding och grädde pratade vi om, får se på det. Lite mer Scrubs blir det väl innan vi somnar.
Det var tyvärr inte så bra och roligt som jag hoppats på. Men sånt är det, kul att ha sett det. Undrar bara när nästa kommer, eller om den säsongen är kort för det med strejken.
Jaja, nog tjötat!


Hmm, kollade och denna säsongen är bara dessa elva avsnitt. Sen skulle det kommit ett sepcial avsnitt men det lades ner. Så frågade är om det är strejken eller vad dom gjort med Scrubs sen?
Denna säsongen visades i Usa från slutet på oktober till början av decemer, sen var det uppehåll till april och sen slutade säsongen i maj. Hoppas det kommer fler, det ser man väl ikväll eller när man ser det sist avsnittet.

Scrubs

Tjiho, 6:an har Scrubs marathon idag. 18-23.30 baaara Scrubs. Tittade ett avsnitt så pausar vi ett tag nu för att kunna spola förbi reklamen, haha! Hur lat får man vara? Men reklam är så tråkigt när man inte är "van" vid den.
Käkar sallad med jämna mellan rum. Smarrigt. Bara sallad, gurka, tomat, paprika, majs och makaroner och kalkon filé. Så smaskigt! Och en göra med creme fraise, vitlök, salt, peppar och ketchup. Så gott och så bra nu när man inte orkar stå framför en varm spis och sen äta varm mat.

Tror vi får se ett avsnitt till innan jag somnar här... Försöker se Grey's Anatomy också men var nog inte riktigt på humör. Scrubs, here I come!

OSCAR, jag älskar dig

Oemotståndlig, det måste vara det alla tänker när de ser dig. Inte bara för ditt utseende utan också för ditt sätt och din utstrålning. Det är inte många sekunder jag kan vara ledsen eller må dåligt i ditt sällskap. Du är ljuset i mitt liv!

S
öt, snygg och sexig - det är bara ytliga beskrivningar. Hur snäll, omtänksam, ärligt, pålitlig och underbar du är kan jag bara känna inom mig. Men jag är inte ensam om att känna det, finns det någon i din omgivning som inte gillar dig?

C
harmör, finns det något som passar bättre för att beskriva dig? Vart du än går verkar det som att alla älskar dig! Är det inte hemma eller i skolan så är det på kalas. Du säger att du har lätt för att läsa människor och det måste bero på att dom vågar lita på dig.

A
mbitiös, i ordboken borde det finnas en bild på dig brevid beskrivningen. Du vill så mycket, du kan så mycket, du gör så mycket. Och ändå kan du vara så jäkla lat! Du måste helt enkelt vara skicklig på det du gör. Och Älskling, det vet jag att du är!

R
olig är egentligen en underdrift när man ska beskriva dig! Knäpp, tokig, omöjlig och underbar kan också användas på dig och din humor. Trots att du inte har någon humor... Man kan helt enkelt inte låta bli att skratta när man är med dig!Jenni
060914

060909Jag är lycklig, jag är glad
Det är ingen fasad
Jag vill skratta, jag vill le
Det kan alla få se
Det är du och jag
Till evighetens dag

Små trollen

Dom är väl för mysiga mina små troll.
Vi släppte ut Gismo och Lova tillsammans en stund, på neutral mark. Gick så bra så, ibland sprang dom förbi varandra och pussades lite annars märkte dom knappt att den andre var där.
Satte in dom i buren och än har inget hänt - peppar ... och där var det igång. Typiskt!
Får avvakta och se hur det går, Lova sitter och bossar längst upp och Gismo sitter och trycker längst ner. Stackars dom små bara som kommer i kläm också.
Typiskt att det ska bli så!

Jisses!

Nu trillar jag av stolen, totalt! Först går vi ner till Hemtex för att titta gardiner och sånt, efter mycket tjat från Oscar. Då ser vi att dom har 50% på allt i butiken, det var ju inte allt för tråkigt.
Så vi shoppade tre prydnadskuddar till sägen á 40 kronor (eller nåt i den stilen) och tre paket gardiner med två längder i alla. Kuddar+gardiner gick totalt på 392 kronor!! Ibland kan ju ett paket med två (eller bara en om man har otur) gå på typ 349 spänn. Vi får nog fixa iordning här och så och sen gå ner och kika mer, aningen idag eller en annan dag.
Känns sköt att inte bara ha Jysk saker nu, haha! Men dom hade väldigt lite grejer tyckte jag. Får se om vi åker in till stan eller nåt i nästa vecka och kollar där om vi hittar annat.

Och ja, sen var det ju då att inte bara har Oscar läst, han har kommenterat också haha! Imponerande.
Då är det väl dags att ta tag i fönstrena då. Har varit så sugen sen igår på att tvätta fönstrena och göra fint, men nu försvann all den lusten, haha!
Skönt så sett jag gick upp rätt tidigt (och somnade ett tag på soffan men ändå) för klockan är bara 14 nu och då är hela dagen kvar. Så skönt att man inte gick upp typ 12 och skulle sitta här några timmar och så. Nu hinner vi massor idag!

För dom med partner:


Älskar du din pojkvän: Absolut!
Träffas du och din pojkvän ofta: Inte tillräckligt, haha!
Kan du prata om allt med din pojkvän: Så länge han lyssnar så.
Skulle du kunna dö för din pojkvän: Nej, än ska vi inte dö.
Anser du att du alltid finns där för din pojkvän: Självklart!
Kan din pojkvän alltid göra dig glad: Haha, jaa!
Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans: Jag säger snart två och ett halvt år.
Är din pojkvän snygg: Som ingen annan!
När träffades du och din pojkvän sist: Innan jag gick upp igen.
När ska du och din pojkvän träffas nästa gång: När jag går och lägger mig igen, hah!

God nattis

Jisses, nu är det god nattis. Helt otroligt egentligen att vi går och lägger oss så tidigt, men så skönt!
Skulle ju sovit ut imorgon men tror jag ställer klockan på 9-10 eftersom jag ändå måste upp innan 11 för att ringa. Ska jag ställa klockan kan jag lika gärna ställa den så jag kommer upp i tid och kan göra saker, om jag vill.

Ska dessutom sova lite mer normalt i natt. Men sängen i ramen då alltså. Boxen är lite tjockar än tänkt, så den sticker ut på kanterna över ändgaveln, men vi får köpa nåt överdrag och ha på. Och överkast så klart.
Och Oscar sa förut att han tyckte vi skulle gå ner till Hemtex imorgon och kolla på gardiner, vaa?? Men det känndes rätt logiskt, man måste ju inte ha ett visningshem för Jysk.
Jaja, nattis var det då ja. Sitter här och bubbla då!

Truble in Paradise

Usch vad dumt, Gismo skulle äntligen få komma hem nu efter snart två och en halv månad ifrån sin familj. Det började "bra", dom iprincip sket i varandra totalt. Gick förbi och ingen brydde sig om nån.
Sen började väl Gismo intressera sig för dom små, nosa och så. Sen hälsade han och Lova lite men dom skötte ändå sitt. En lekte, en badade, en åt hö och så turades dom om med det.
Sen helt plötsligt tar Lova fram sin sur kärrings-dräkt och börjar spöa Gismo. Skoj. Förmodligen har han varit hemmifrån för länge så hon ser honom som en inkräktare på hennes rivir.

Dom bråkar ett tag fram och tillbaka men det verkade ändå som att det lugnade sig. Bara det att Gismo, som ska vara kastrerad, går och luktar alla tjejerna i rumpan. Ibland luktade Lova tillbaka men det kändes liksom inte som "normalt" beteende.
Men vi väntade och jag tittade för att se vad dom gör och hur det funkar.
Så helt plötsligt ser jag hur Gismo försöker para sig med Lova! Nåt positivt är väl att hon "lät" honom göra det så kanske var han förlåten? Men det kändes ju som att det inte var så bra.
Jag ringer Blå Stjärna (dessutom på deras betalnummer, 20 kr/min.) och en sköterska svarar. Jag presenterar mig och säger att jag ringer för att jag har frågor om chinchillor. Då frågar hon om det är akut, för hon står mitt i ett kejsarsnitt och kan inte koncentrera sig fullt på min fråga. Ehh, nehe?
I alla fall berättade jag att vi har kastrerat vår hane och i tisdags var det tre veckor sen, veterinären sa att han skulle hållas ifrån honor i tre veckor, och idag satte vi ihop dom. Sen dess har det varit bråk mellan honan och hanen (samtidigt som hon börjar på nåt säger jag också) och han är och nosar alla tjejer i rumpan för vi har två små flickor också.
Då säger hon att tre veckor kan man inte säga, det är väldigt individuellt och hon tycker det är konstigt att den veterinären sagt tre veckor och undrade om det var, vad nu det veterinär stället hette. Ne det var det inte så hon sa bara att hon tycker att vi ska hålla dom ifrån varandra flera veckor till. Men jag sa då att det verkar ju som att hon skyddar sitt "revir" och då svarade hon att ja så kan det ju också vara. Men kommer det inte bli värre då?!

Hon tyckte bara att det är ju inget livshotande problem så jag skulle ringa exotiska avdelningen imorgon eller nu och lämna ett meddelande. Skit sur, men tack.
Dom har liksom telefonrådgivning 11-12 på vardagar, sen har dom jourtelefon lördag, söndag, helgdag och vardagar efter 17. Sen har dom ju det där OBS betaltelefon som man kan ringa 21-07. Då trodde jag ju att det också var typ jour rådgivning, speciellt när det kostar 20 kronor i minuten! Är det akut borde man inte behöva betala ju, men om man bara har nåt att fråga så kan jag förstå det.
Så jag ringde i alla fall numret till exotiska avdelningen men inte kom det nån telefonsvarare inte, så det är bara att ringa imorgon. Så trött jag blir!

Ska ringa Blå Stjärna först imorgon och höra vad dom säger om det hela, sen ringa till veterinären som gjorde kastreringen och höra med henne vad hon tycker.
Så typiskt för dom hade så mysigt och roligt i början. Men det får inte bli några bebisar, varken med Lova eller flickorna. Sur kärring är hon, Lova alltså.
Hon var riktigt förbannad förut verkligen, om blickar kunde döda... Jaja, får ju ringa imorgon och höra men detta var ju verkligen skit!

Framis fyller år!

Nu ska vi kila ner till farmis som fyller år idag! Grattis!

Sen ska papisen här få komma hem till familjisen, tjiho!

Grattis till världens bästaste farmor!! Må vi ha dig ytterligare 71 år hos oss, hihi!

Svar till 'Anonym'

Det är min sång, påhittad av mig.
Både papa sången och mama sången.

Text & melodi: Jag

Mama sången

Hon är snäll och hon är söt
Hon är rar och hon är go
Och hon är min maamaa

Bara för att...

Namn?: Jenni.
Vad drack du senast?: Frusen cola.
Vad gjorde du igår kväll?: Tror jag bara satt här och njöt av lägenheten.
Hur många hamstrar har du haft?: Nada.
Vad ska du göra i kväll?: Mysa hos min farmis.
Vad ska du göra imorgon?: Ingenting jag inte känner för!
Senaste inköp?: Plåster.
Senaste film?: Minns inte vad den hette, nån skum från 90-talet.
Vad har du i ditt fönster?: Inte ett jota - än!
Tycker du om att cykla?: Det är ju smidigt men nu är det läskigt.
Vem sov du över hos senast?: Mami!
Vem sov över hos dig senast?: Korvis!
Vad ska du göra nu?: Hopp in i duschen så jag slipper göra det när jag är själv, haha!
Vad ska du göra sen?: Göra iordning mig efter duschen?
Vilken kompis träffade du sist?: Sitter ju här med Oscis nu!
Sjunger du i duschen?: Very ofta.
Vem ringde dig senast?: Papi.
Vem ringde du senast?: Papi.
Hur länge sov du inatt?: Runt 6 timmar, plus en och en halv på soffan nyss, hehe.
När ska du gå och lägga dig ikväll?: Senast 23 har vi bestämt.
Vad gjorde du för tre timmar sen?: Satt nog här, hade precis kommit hem.
Vad skulle du vilja göra nu?: Sova lite mera.
Person du kan lita på till 100 %?: Oscis.
Har du badat i år?: Japp, i badkar, heh.
Vad heter du på msn just nu?: I wouldn't mind being married to you. Would you mind being married to me?
Hur många syskon har du?: 1 liten.
Känner du någon som heter likadant som dig?: En med exakt samma stavning.
Morgontrött?: Det händer.
När är du född?: En tisdag.
Var bor du?: I vår nya, fina lägenhet!
Nuvarande hårfärg?: Brunt-aktigt.
Riktig hårfärg?: Typ råttfärgat, no fint.
Ögonfärg?: Blågröna.
Vad läser du för bok nu?: Läser ingen, men är säkert mitt i 3-4 stycken.
Humör just nu?: Tröttis.
Vad har du för parfym idag?: Har ingen än, kommer efter duschen.
Vill du ha barn?: Jäss.
Hur stort är ditt rum?: Har många rum som är fina.
Har du tv/dator i ditt rum?: Har tv i sovrummet och dator och tv i v-rummet.
Piercingar?: Öronen.
Tatuering?: Nepps.
Hur många converse allstarskor äger du?: Nada!
Brukar du vara osminkad i skolan?: Befinner mig väldigt sällan i skolan.

Papa sången

Han cool och han är häftig
Han är snygg och han är ball
Och han är min paapaa

Snart bär det av

Nu bär det alldeles straxen av till sjukan. Trött som bara den, det gick inte att komma upp vid 6 eller strax efter, så det blev närmare 7. Har la varit vaken en halvtimme typ.
Börjar bli hungrig, grattis. Försöker få i mig ett glas vatten men det tar emot lite. Det är ju inte direkt så gott och än mindre när man vill ha sig en god macka.

Pipisarna är igång igen. Dom sitter och pratar och är så trötta. Kanske är Lova som berättar god natt saga? Hehe vem vet? Ska nog bli gott för dom med lite lugn och ro idag. Och då ropar Gismo, haha! Undra om han kan läsa tankar?

Nu borde mamisen komma snart så jag ska se om jag hinner kika morgonrutinen innan.
Ha en bra dag så länge så hörs vi när jag kommer hem!

Sova sängen

Nu ska vi sova i våran säng, känns inte så tråkigt eller fel. Den står lite på sniskan och åt fel håll, men det blir skoj. Upp strax innan 7 imorgon då för att åka till sjukan, jippi.

Av nån anledning skulle hon vara på nacken förut idag och känna där, sen började hon liksom trycka/massera och säger till mig att jag känner väl själv att det gör ont där? Jo så klart sen masserade hon liksom upp det och det kändes så skönt. Men nu börjar det liksom strama och göra ont där igen... Koko det där.

Ne funderar på att duscha imorgon bitti också och då måste jag verkligen nana nu! 7.20 går mami taxin här ifrån, eller något efter. Och man är ju rätt trött sen innan.

Jaja, nog tjötat. Sov så gott och det varken är helg eller har nyss varit så ha en god natt, haha!

Städning

Så skönt att sitta här och ha ont i magen och inte orka göra nåt och höra Oscar städa, haha! Gullet hade tänkt att "bara" dammsuga och svabba toa golvet. Så kommer jag:
- Dammsugade du bakom tävttmaskinen?
- Du får ju ta bort det, jag ser att det är smuttsigt bakom tvättmaskinen.
- Du ska ta toaletten också va, bara torka av?
- Du ska väl ta under badkaret också?
- Du torkar av handfatet också va?
Haha men säger man att man ska "ta toaletten" så räknar jag ju med att allt det görs. Och då hoppar han på mig (som står och diskar och torkar av renoveringsdamm i köket) att har jag torkat rent bakom spisen?
Men jag tycker att jag gjorde faktiskt rent bakom vår förra spis i måndags och har faktiskt bra ont i magen. Kändes bättre, sen grejade jag och råkade stå och trycka mig mot diskbänken (jag diskade, lät lite tokigt "tryckte mig mot diskbänken) så nu känns det inte lika skönt längre. Eller bra. Typiskt.

Lyssnar för övrigt på Spice Girls när jag städar, det är roligt. Ville lyssna på Good Charlotte men skivan funkade inte i den "bra" cd-spelaren. Lyssnade på Fredrik Kempe innan men det hackade som bara den så det fick vara. Men det blev änna samma med denna.
Inför morgondagens fix blir det nog Sugababes. Hade jag inte så gärna velat lyssna på Good Charlotte innan hade det blivit Sugababes istället, kunde jag inte gjort det då?
- Spice Girls - Good Charlotte - Fredrik Kempe - Sugababes -
Rätt olika musiker. Rätt.


Älskade troll, ni förgyller våra liv!

Det är över nu

Hoho jaja, så var det över.
Dagen började runt 6.20 lagom trött men jaja. Åkte ner till papi och satt där en halvtimme typ innan vi begav oss mot das naprapato. Kom bara en halvtimme tidigare så det var ju skickligt.
Fick komma in och prata lite. Sen började hon "aktivera muskler", hej och hå! Kan fortfarande inte gå för fort eller ta i med magen, haha. Men hon trodde det skulle gå att "arbeta bort" men det tar ju tid, men det var ju väntat. Ska dit nästa vecka och kollade tiden med buss, en och en halv timme, jippi.
Sen åkte vi hem och skulle kika film hos papi. Inget som lockade direkt men Råttatouille fick funka. Jag somnade efter ett tag, den var inte alls som jag trott. Efter ett tag hör jag att det blir tyst så Oscar skulle också vila lite, haha! En halvtimme sen såg han färdigt och vi gick vidare och tog varsinn pizza.
Åkte hem och satte oss hos farmor, haha sköna tant! Hade mysigt där en stund för att sen gå hem och se att.....tapeten var klar!! Tjihoo! Och SÅ snyggt det blev! Speciellt köket, så nöjd med det! Vill bara knäppa med fingrarna så är allt klart med nya möbler och allt, haha! Men nu är det ju på väg.
Sen har vi gjort ditten och datten och mest njutit av vår fina lägenhet. Ska gå och fixa lite känner jag. Skönt att vara hemma igen.

Spännande dag

Sicken spännande dag det varit idag, verkligen. Jag var dötrött och hörde inte klockan. Trodde Oscar skämtade när han sa att det var dags att gå upp, så trött! Funderade där nånstans hur vi kunde sova i våran säng, allt var ju täckt av papper, varför målarna inte hade väckt oss. Sen undrade jag var är vi?? Slog snabbt upp ögonen och såg var vi var och andades ut.
Kom upp till duschen och fick i oss frukost i lagom takt. Sen slog mig tanken, vad är klockan? Shit, 11.08! Tar ju sitt lilla tag att komma ner ändå och innan klockan 12 ska man ju lämna nycklarna. Var bara att hasta iordning sig och kila ner.
Runt 11.56 kom vi ner och det gick smärtfritt. Pappa hade också pratat med målaren så han skulle bara ta 2000 så skulle vi se hur det blir med tapeten.
Gick upp och kollade i lägenheten, dom skulle bara måla idag och börja tapetsera imorgon. Ska vara klart senast på torsdag så jag hoppas verkligen att vi får bo där imorgon.
Sen kilade vi ner en stund till farmor och tjötade. Gick sen ner till McDonald's och åt, sen skulle vi hämta Anton tänkte jag. Oscar hade sett en hund bli lämnad utanför, fastbunden i en stolpe precis utanför dörren så det var ju tur att den inte fick dörren på sig nån gång. Sen gick gubben bara! Så vi väntade ett tag för att se om han skulle komma tillbaka, men icke.
Gick in och sa till personalen men sommarpersonalen där är ju som den är så dom sa bara att den blir nog hämtad snart.
Så vi gick och hämtade Anton, kissade och drack hemma och packade lite mer i väskan och gick ner för att se om vovven var borta, och blandad tur med otur var den det. Var väl bra att den var hämtad men verkade ju inte som att husse var så himla bra.
I alla fall så kände vi att det var gott att vila lite så Anton fick leka på Donald's lekplats tills det blev dags att åka hem. Grillade och hade mys. Satt ute en stund medans resten gick och la sig, sen fastnade vi i en film.

Imorgon bär det av till naprapaten, hoppas dom har nåt käckt att göra. Räknar med att vara hos pappa runt 10.30 för att räkna med så tidigt som möjligt, kan lika gärna bli 11-11.30 men lika bra att räkna med det tidigaste. Blir väl att fördriva tiden där sen, se på film eller nåt och käka så man kanske är hemma vid 13-14 igen. Finns väl alltid nåt att göra för att få tiden att gå så vi kan komma hem till när målarna är klara.
Så skönt att komma hem och kunna bo igen. Förhoppningsvis ställa iordning nåt rum, helst köket och v-rummet då. Men sovrummet funkar ju också. Hoppas dom tar hallen eller köket sist för där är ju lättast att inte vara.

Men men, återstår att se. Får ta och joina Oscar sista halvtimmen på filmen nu för att se hur det slutar. Sen blir det att nana, blir tidig uppgång imorgon för att vara redo att åka strax innan 7 imorgon, gäsp.

Sambos!

Idag är dagen då vi blir sambos på riktigt och offeciellt. Idag har vi samma adresser och bor i samma lägenhet för vem som än som kollar. Eller inte för när vi precis kollade på eniro var det förra adressen. Dom är väl inte så snabba på att uppdatera, men vi har i alla fall skickat in adressändring från och med idag, till samma andress. Skojsigt!

Ska äta lite nu, sen kila ner och lämna nycklarna. Känns inte lika jobbigt idag men känns ändå konstigt. Sen ska vi hem och kika tapeten, när dom ändå haft tre-fyra timmar på sig idag.
Så får vi se vad vi gör sen. Antingen åker vi in och ser nån film eller bara shoppar lite. Eller både och. Vi får se, om nåt är klart kan vi ju vara hemma. Hemma hos oss.


Idag började mami på sitt "nya" jobb. Efter hon sökte ett jobb och inte fick det för hon inte hade nån "stege" medans hon som fick det hade det, har hon klättrat ett antal steg på den där stegen som inte finns där. Så duktig mami!
Man blir aldrig för gammal för att påbörja en stege (inte sagt att mami är gammal) så här ska klättras! Eller ja, där då.
Duktiga mami, så stolt över henne! Bästaste ever! Min mami.

RSS 2.0