Hoppsansa

Anneli: Det tycker jag faktiskt är bra! Jag önskar att mina lärare varit mer nogranna med det men jag kan inte minnas nånstans att jag blivit rättad, inte ens som liten, men jag tycker texten blir trevligare med de/dem, framförallt om det är skolarbete!
Haha okej, "kul" att jag var bra på nåt händigt som inte du är bra på (sticka, sy) haha! Är jag elak? Okej då, jag erkänner. Men, så är det också en jäkla tur att vi alla är olika!
Coolt det lät med centrum, den riktiga jag hade var typ som ett hus/hem. Fast i vintertid så det var en snögubbe med. Sånt görs inte längre minsann, ahaha!
Haha ja det tror jag, när det handlar om nåt sånt bör man väl kunna stå för det, hehe. Ibland är man snabbare än vad det tar för sidan att "ladda upp" ens namn och allt, hah!

Jasas: Ja, virka och brodera tycker jag om att göra men gör det så extremt sällan - tyvärr! Så skönt att ha nåt att göra, även om man inte måste göra det framför TV:n men för att bara stänga av för en stund. Tycker absolut du ska lära dig det en dag!
Jag har alltid, så länge jag kan minnas, varit en magsovare. Jag vänder och vrider hit och dit och sen somnar jag på mage. Nu har jag dock lärt mig det senaste att jag somnar snabbast på höger sida så behöver jag inte vrida så på mig. Men ja, det är häftigt!
Haha nej, inte konstig men gaaaaammal! Haha nej men det kanske inte fanns där eller så hade ni det inte bara? För såå stor skillnad är det ju varken på dig och mig eller dig och Anneli att du aldrig skulle hört om det. Faktiskt!
Tack så mycket! Blev lite stolt över mig själv ändå, som sitter och gör det efter hand och huvud bara. Ska se om det blir nåt av detta nu så ska du få se hur jag tänkte först, promise! Jag tänkte faktiskt på att du/ni/nån ville se en liten bild på mig så därför fotade jag så. JAG ÄR SÅ BRA!
Ja, och även om jag förståår så väl varför dom inte kunde göra så så önskar jag att dom hade gett mig en ny sladd och så var det bra med det. Istället för att gå och vänta och sura och ingenting händer. Skit att man ska vara så förstående, haha!





Ja hallelujah eller hoppsansa, haha!
Kom att tänka på när jag och mamma tittade på... Notting Hill? Tror jag, med Julia Roberts och Hugh Grant? Fick just för mig att dom gjort nåt annat ihop också. I vilket fall, jag och mamma tittade på den och en kille klättrar över en mur eller nåt och så säger/ropar han "Hoppsansa!" och jag läser texten och frågar mamma vad hopp-sann-saa (hopp; som i högt hopp, san; som i san(dra) och sa; som i vad sa du) är för nåt. Eller hopp-sansa. Jag får inte ihop det i alla fall. Hoppsanasa, vad är det för nåt? Tills hon säger som man säger det och jag skrattar och skrattar för det var ju så självklart. Och Anton var pytteliten så han skrattade så han kiknade när man sa det, haha!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Hahaha! Så jäkla domt! :D

2010-01-12 @ 20:07:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0