Första dagen på badet

Och så badet då kanske, när maten lagt sig. Det var en... ja, en dag.

Av 25 elever var 3 såna vi haft förut. Gaanska många nya namn om man säger så. I en grupp var det dessutom ett tvillingpar, och tre andra som var lika. Så fem tjejer som var toklika och jätteblyga. När man frågade "Sara? Sara? Heter du Sara?" så fick nån annan svara vad hon hette egentligen. Men det bättrar sig förhoppningsvis med tiden. Annars blir det jobbigt.

Och alla var jätteduktiga. På relativt lika nivåer och även om dom kanske inte kunde jättemycket nu, vissa hade gått i simskola innan och vissa inte, så tror jag att alla har världens möjlighet att utvecklas och bli hur duktiga som helst! Man måste bara komma förbi det där blyga och läskiga så kommer dom alla slänga sig ut som om dom aldrig gjort annat. Åh, det rä så otroligt givande och kul att jobba med barn! Även om det bara är en och en halv timme i veckan, men det räcker nog, haha!

Sen var väl allt lite sisådär och tråkigt som förra terminen också för er som hängt med där. Lite tråkiga och jobbiga vibbar och jag kände faktiskt att ska resten av terminen fortsätta så tror jag att detta blir min sista. Dock så var det flera föräldrar i varje grupp som var så otroligt glada och tacksamma och tyckte att allt kändes så bra. Och det värmde så!

Barnen är underbara och föräldrarna är (än så länge, hähä) otroligt nöjda. Känns rent ut sagt skitbra! Ja, bortsett från det andra men det är väl så; man får försöka bortse från det. Och hoppas att föräldrarna är lika glada och uppskattande varje gång (nån i nån grupp i alla fall?) så man känner orken att fortsätta. En tjej vi haft alla mina fyra terminer, hennes pappa skulle gå och vara med hennes lillasyster som hade lektion samtidigt kom och sa "Jag lämnar henne här då i goda händer" hiiihi!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det låter bra, hoppas det fortsätter så för jag tycker inte du ska sluta :O

2010-01-25 @ 14:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0