Så tokigt det kunde bli

Anneli: Det är ju tur att nån uppskattar det, haha! Igår blev det väl lite extra flum eftersom jag var så trött också. Flummigare än vanligt?
Man skulle haft några tusen så man fick göra om allt och köpa nytt. Ingen som vill sponsra oss tror du?

Linn: Nej, världen hade varit en bättre plats utan dom!





Jag hade faktiskt tänkt blogga igår, jag lovar.
Men så har jag haft lite annat för mig istället och glömde av det. Mest för att jag trodde att jag i alla fall skrivit nåt under dagen igår. Och det hade jag så sett. Svaret på Annelis kommentarer, hah!

Så blev det en ny dag istället.
Vaknade och hoppade in i duschen, inte fel faktiskt. Ska äta lite frukost och sen vänta på att mamma hör av sig. Vi ska åka till mitt lilla jobb idag och kika på kuddar, eventuellt täcken. Bra när man kan ringa och få experten med sig direkt, hehe. Och vi köper eventuellt plastbacka till klädkammaren.

Vi får väl börja lita på förrådet snart igen, hmmmmmm...
Kanske packa om i klädkammaren så mer saker får plats där. Även om vi inte vill ha det som förråd, men ibland har man inget val direkt. Vi får se - sa den blinde till den döve. Det löser sig alltid.

Fick en sån "flashback" nu.
Ett nytt inlägg blir det till den. Får ju bli lite så, så dumt när man skriver om tre olika kategorier och sen ska komma på vilken den ska ligga i. Blir ju överfyllt i vardagen och resten bara är. Så tack och hej, leverpastej. Ha en fin dag om vi inte hörs innan den är slut!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Sponsorer tror jag tyvärr inte att vi kan jaga tag i :( Men, sånt får man ta pö om pö.



2010-01-10 @ 12:12:41
Postat av: ♥ Jasas

Vad du är duktig! <3 Och jag hoppas, för övrigt, på att du kommer visa upp dina resultat här inne sen (tänkte på virkningen då, ja). :D



Blev det några kuddar? Eller det kanske jag får veta längre fram, hihihihihihi.

2010-01-15 @ 19:10:26
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0