Så tyst så tyst

Det surrar lite lätt och två klockor tickar om varandra. Egentligen tickar dom nog samtidigt men den ena är i ett annat rum, så ljudet ska ju färdas hit och då kommer det efter.

Annars är allt man hör mitt knapprande på tangenterna. Knapprande ja, inte knaprande. Djuren ligger och sover och Oscar har gått till skolan. Började alldeles nyss dessutom. Får en liite obehaglig feeling, som igår kväll när jag satt uppe själv. Hörde massa knasiga ljud när jag satt med lurar och tittade på Desperate Housewives. Och nu när det är så knäppt tyst, scary.

Inte som igår, men när jag funderar så förstår jag ju. Jag satt här i mörkret, allt var släkt utom min dator men när jag stängde den blev det svart. Jag gjorde nåt så det lät en del och båda burarna fick spel och blev skiträdda. Sen var det nåt mer och samma där, dom bara flög runt lät det som. Men så kom jag på det, jag vet inte säkert för jag har inte hittat nåt om det, men jag tror inte att dom ser speciellt långt. Dom har nog jättebra luktsinne, men synen når nog inte en meter, inte mycket i så fall.

Så hade jag suttit i ett kolsvart rum, dessutom varit lite trött kanske. Allt är väldigt tyst och så helt plötsligt säger det badabang (som det säkert lät för dom då, om dom hör bättre än mig) så hade jag nog också blivit rädd, faktiskt. Så jag fick ju säga lite förlåt efter att jag suckat "Men herre gud, behöver man bli så rädd?" Klart man behöver!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Haha, ursäkta att jag skrattar.. men det var som då jag nattade Mio innan. Tyckte mig höra två kaboom så jag sprang upp och tände alla(!) lampor i hela huset.. Mio vaknade till och ja, herre jisses!

2010-02-10 @ 21:40:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0