Den bra och lata matlistan

Ojojoj så avancerat och duktigt jag har gjort det med matlistan denna veckan. Inte nog med att jag har gjort för hela veckan, hela nästa vecka är också med. Förutom att jag har det på pappret jag skrev som sitter på kylen sen skrev jag det här på datorn, med länkar till recepten som behövdes, och så skickade jag det till Oscar så har vi båda recepten och vi vet vad som ska göras lätt utan att lyfta på röven.

Ne men mer så att om jag åker och jobbar när han är i skolan behöver jag inte mötas av ett SMS när jag slutar "Hittade inte recepetet, vad ska vi äta?" eller nåt sånt. Och om man sitter mitt inne i nåt och funderade på om man behövde ta ut nåt ur frysen till middagen, så kan man titta medans man sitter här så man inte glömmer det innan man kommer ut i köket och så blir det pannkaka (inte bokstavligen, men). Vi är bra på att vara lata.

Så nu ska jag diska vidare. Oscar gnällde över att det var så stökigt och mycket disk men man behövde bara ställa i ordning allt så såg det jättebra ut, haha! Problemet kommer bara sen när man behöver just den skålen, som låg underst i högen, som man måste diska. Så det är lika bra att ta tag i det nu och inte fastna framför One Tree Hill på femman. Så blir Oscar imponerad när han kommer hem. Trodde han nog inte.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Oh, vilken planering och framförhållning :) Impressive :D



Glömde ju svara när jag svarade: Ja, det är ett rivjärn med en rund knopp till handtag. Smidigt att använda, något trängre att göra rent. Sen har "fötterna" ramlat loss från vårt också :p

2009-10-12 @ 12:40:42
Postat av: JASAS.se

Jättebra att hjälpa sig själv på detta viset, ju! Vet man om att man är mindre bra på vissa saker så hjälper det ju om man förbättrar sig självt :D

2009-10-12 @ 14:40:01
URL: http://jasas.se
Postat av: Maja.

Jag skulle också behöva göra en matlista, känns så mycket smartare och mer ekonomickt.

2009-10-12 @ 15:00:52
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0