En bättre morgon

Jasas: Ja fast när dom märkt fel tycker jag att kunden ska ha rätt, dom förlorade mig ju inte bara som kund då utan i princip hela tiden för jag handlar inte där om jag inte måste, måste, måste. Men men.
Ne jag vet heller egentligen inte om det var så billigt med det blev ju 20 kronor/paret istället för 99 kronor för ett par. Och det var ju vanliga, tunnare fingervantar jag var ute efter.
Hahah ja, så knasigt när man tänker på nåt annat som fingrarna skriver ut men man tänkte nåt helt annat!





Nu har nedräkningen börjat, 40 timmar to go. Känns inte riktigt lika jobbigt som förra gången, förmodligen för att det inte är lika länge och inte lika långt bort. Och vi har inte gått och pratat och förberett för det hur länge som helst, det var ju typ i måndags jag kom på att det var ju faktiskt idag han skulle åka.

Igår hade dom faktiskt dom nya Marabou på Ica också, så vi köpte en av varje. Var inte jättegoda nån av dom får jag lov att säga. Jag trodde nöt och kola skulle funka men det var nåt där som verkligen skar sig i munnen. Och den med hallon och yoghurt funkade faktiskt, jag brukar inte gillar bär/frukter med choklad så jag hade inte så höga förväntningar men en liten bit i taget funkar finfint.

Ja-a, när Oscar skulle gå så ringde hans klocka för att han annars vaknar vid den tiden. Igår gick jag hemifrån när Josefin börjar på Vakna! så det har varit lite udda dagar. Och imorgon blir det ju också det. Så, nu har jag gjort lite annat men glömde publicera, så det blir en halvtimme senare.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Hoppas det går fortfort tills Oscar kommer hem igen! Nu får du ju passa på att äta allt som du inte gör annars :D

2009-11-05 @ 10:02:05
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0