Cried like a baby

Fy attans, vad det är jobbigt! Har suttit och gråtit i en halvtimme, helt sjukt. Börjar väl lugna ner mig lite nu. Finns ju liksom inget att göra åt det och att lipa hjälper ju ingenting.
Satt dom sista tio minutrarna och kramades och grät. Inget bra avslut med massa tårar men det gick inte att hålla tillbaka. Så nu gick han för 20 minuter sen, 20 minuter in till stan.
Incheck på planet senast klockan 7 så vi får väl se hur länge det går och man får lov att ha kontakt. Ingen aning hur det funkar med mobiler och flygplats?

Men det kommer bli en lång dag idag. Tänk om dom åkt på dagen istället. El-gubbarna kan komma allt runt 8.30-12 så där är säkert närmare fyra timmar minst, att slå dö på.
Kan ju lik väl vara sju? Whops. Fan att dom skulle komma idag. Men säg att dom kommer 9, då är det tolv timmar kvar innan jag ens kan fundera på att lägga mig..?!
Och blir det 12 är det "bara" nio. Men sen kan dom säkert komma efter 12, om det är så också. Så är det ju alltid. Man kan inte räkna med att dom kommer vara här exakt inom det.

Har i vilket fall fått ut första Desperate Housewives så det är bra. Och jag vet hur jag ska göra för att få ut resten, om det skulle behövas. Tur att jag har nån som hjälper mig.
Men, nu får jag klara mig själv. BLAH! Känns så konstigt att ingen annan är vaken. Vaddå, är det inte normalt att vara uppe klockan 5? Joo, för vissa.
Men inga som bloggar nu, eller är på Facebook, hehe. Ne, får sluta nu innan det kommer en attack till. Allt hänger ihop på nåt sätt så det blir inte bra. Vi hörs senare, var så säker!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Men lilla då.. det är ju inte konstigt att du gråter - ni är ju vana att vara ihop och då det bryts så blir det ju konstigt.. bara bevis på er kärlek till varandra :)

2009-04-22 @ 09:50:13
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0