P-p-pokerface

Det är lite lustigt faktiskt. Pappa tycker en hel del mycket om att spela poker och gör det en hel del. Och finns det en klubb här som spelar poker lite då och då, har väl varit två gånger i år.

Det lustiga är, jag vet inte riktigt hur dom kom fram till det, men när pappa satt och spelade på nätet så visade det sig att han satt och spelade mot min chef, Carina. Och hennes ex, hennes kille och hans bror. Brosan som pappa dessutom jobbar "med", samma företag och samma sak men annat område.

Men så förra gången det var den här riktiga turneringen, så visade det sig att Carina också skulle vara med (pappa har varit med i typ två år) och det var lustigt och vi var lite elaka, kanske.

Men så tänkte jag ikväll, att vem ska jag heja på? Carina var grym förra gången och alla tappade hakan och hon kickade dom flesta. Även pappa. Så det sårade väl den manliga stoltheten lite och så berättade hon en hel del "hur det egentligen var" och sådär. Lite elakt, kanske. Men bara kanske, och lite.

Men så messade jag nu både chefen och pappan och frågade hur det gick. Chefen svarade att båda var ute. Pappa gick längre än henne, men hon tog sitt ex, sin kille och hans bror. Yeeeah!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Fan vad coolt! :D Synd att dem åkt ut, men det är lite olika rundor, eller hur funkar det? :S

2009-05-29 @ 23:19:52
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Casino Cosmopol nästa? ;)

2009-05-30 @ 22:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0