Han har ju syskon

Anneli: Men Anneli då...! Hur noga läser du min blogg egentligen :p Står lite halvt bara i inlägget om julafton, men annars är jag faktiskt inte säker på att jag nämnt det så, direkt. Så det är väl okej, hehe.





Ne, det är ju så att Oscar har fem syskon.

Douglas som nyss fyllde 30 som jag träffat en gång. Han bor inte direkt nära Västervik och kommer bara "hem" två-tre gånger per år för övriga 360 dagar jobbar, jobbar och jobbar han.
Johanna som blir 29 i år som återigen bor i Västervik. Tror hon är världens stoltaste moster som jobbat med mängder olika grejer och har tycken och tänken om allt.
Malin har fyllt 27 i år som då är mamma till Algot på lite över ett och ett halvt år, och nu Alfred några timmar gammal. Tillsammans med Micke sen mer än 10 år tillbaka.

Sen kommer Oscar på 21, som startar kull nummer två. Dom tre första tillhör kull nummer ett, om ingen hängde med i det. I och med att det skiljer lite, i åldrarna.
Fannie fyller 20 i år, så hon är lika gammal som mig. Hon är lite som "alla 20-åringar", träffar kompisar, sitter vid datorn, pluggar och försöker komma på vad hon ska göra med livet.
Karl fyller 18 här i dagarna och är lik sina bröder i det att han är en spelnörd, hah. Han är en riktigt smart kille som kan gå hur långt han vill och orkar.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Oj vad många syskon..?

2009-05-10 @ 20:20:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0