Han donar och han fejar

Marina: Ja, jag känner lite att 15-20 så har det hänt massor, men det känns inte som det kommer hända nåt 20-25. Eller ja, nåt händer ju men inte på samma sätt, hehe.

Chathrine: Haha ja, du är ju något äldre. När du gick i nian började jag liksom grundskolan :p Haha!

Anneli: Blogg.se som strular - som vanligt. Så är det för mig hos dig också, så jag har börjat kolla nu innan jag trycker, så namn och det står med. Jag säger då det...

Ann-Louise: Om ändå sommaren ville komma tillbaka, om så för ett litet tag!





Jaha, Oscar sitter och mekar med sin stol. Hah, jag blev så förvånad. Hörde att han reste sig (inte så värst tyst stol) men registerade inte vart han gick eller vad han gjorde. Efter ett tag hörde jag att han satt då minsann inte vid datorn, så jag fick fråga vad han gjorde. Lagar stolen!

Haha, okej då. Hans gamla, gamla datastol (eller fåtölj) gick ju sönder, vi köpte ny. Sen pajade den nya så den inte gick att använda, så han fick gå tillbaka till sin gamla ont-i-rumpan-stol för den gick i alla fall att sitta i. Men nu hade han nog tröttnat, hittat felet och det låter som han försöker ordna det.

Sicken redig karl jag har!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

VERKLIGEN! -ler stort-, låter precis som Bönas stol-historik det där :P Hans stol knarrar som faaaaan.. också gör han alltid ett "ryck" då han reser sig upp, gah! :p

2009-05-11 @ 21:38:34
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0