Dom små älsklingarna

Jasas: Joo, om bild med kjolen eftersom du la upp filmen. Då svarade jag ju: "Haha jag som försöker spåna i din önskan om film, men visst jag tar hellre en kjol-bild! Så fort jag får hem kameran vi glömde hos mamma i helgen." i förra inlägget...





Mina underbara små älsklingar, så goa dom är! ♥ Städade precis buren och ut över "det vanliga" med sand/bad, hö och mat så fick dom även in två större äppelgrenar med många små på och en tjock men liten gren.

Haha, dom vet verkligen inte vart dom ska bli av! Ska jag tugga? Ska jag bada? Ska jag tugga på denna? Ska jag bli så exalterad så jag ramlar ner? Ska jag äta mat? Ska jag bada? Ska jag äta hö?

Fram och tillbaka, upp och ner. Så fort dom ser att nån är på nåt nytt ska nån mer dit och testa. Jaha, kunde man bita på den grenen från det hållet? Jasså hö äter du, det är gott jag ska också smaka lite!

Dom är ju bara så goa! Önskar alla kunde komma hit och se dom för det går ju inte att beskriva. Och kameran är inte hos mamma så jag kan inte ens försöka visa, med hjälp av den.

Men oh, det värmer i mammahjärtat ♥ Mina små gullungar, troll, kossor och apor. Vad vore livet utan er? Tänk om ni visste hur mycket ni gjorde oss och hur mycket ni betyder för oss! Älskade små djur.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Men du, seriöst. Skulle du våga ha mig på besök någon gång? :) Behöver ju inte sova över, utan bara träffas en dag? VILL träffa dina små barn!

2009-05-04 @ 21:56:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0