Då var det ju bara att gå upp

Jasas: Ja, man vet ju inte riktigt vad man ska säga eller hur man ska reagera. Som "tur" är, har ingen blivit så ledsen så det kanske har gått ett tag och nu ska dom ta tag i det, jag vet inte.

Anneli: Ja lite så, att dom måste ursäkta varför dom köper bara en säng. Men det kan man väl göra i par också? Eller så kan man vara ensam av andra orsaker.

Chathrine: Så tänkte jag lite också, men samtidigt pratar dom inte riktigt på så, utan dom berättar bara att dom blivit änka och behöver en enkelsäng. Man märker fort när folk behöver prata (eller bara är över sociala, hehe) för då går det ingen hejd på dom.





Kom att tänka på en sån go tanta "vi har" på jobbet. Hon är inne lite då och då och har alltid så mycket att berätta, hah! Igår var hon inne, sen ringde hon och frågade om en grej hon sett, och pratade på om annat i fem minuter eller nåt. Men hon är nog en blandning av ensam och social. Hennes man mår inte alls bra och det pratar hon mycket om, både på ett "informerande" vis och på ett argt/skämtsamt vis. Men hon är i vilket fall jättetrevlig.

Var bara tvungen att berätta det, blev liksom sådär lite fnissig när jag tänkte på det efter att ha skrivit om över social till Chathrine.

Är i alla fall vaken nu, annars hade det vart svårt att sitta här. Ställde klockan på 10 men strax efter 8 vaknade jag och då var det ju bara att gå upp och se vad denna dagen har att erbjuda förutom jobbet i eftermiddag.
Jag tror på slapp, slapp, slapp! Desperate Housewives, One Tree Hill, Lost och Grey's Anatomy har kommit ut medans jag suttit i karantän på jobbet. Och imorgon är det floating, wohoo!!

Ne, nu får det räcka för nu :p Lär väl hinna bli mer under dagen men nu har jag, dessutom, 151 nya blogginlägg att läsa. Bara liksom.

Kommentarer
Postat av: Marina

Ha en bra dag! och kul med floating..simma lugnt ;)

2009-03-20 @ 09:20:51
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Jasas.se

151 inlägg låter inte ens kul.. haha!



Min krutfarmor tog bort min farfars del av sängen efter en vecka då han hade gått bort.. hon ringde pappa och sa att hon inte kunde sova om hans säng stod bredvid. Tur som det var så var det två sängar, så dem hystade bara farfars säng också fick hon en enkel 90 säng.



Det är ju bara att sätta sig själv i situationen.. inte det enklaste att gå och titta säng, själv dessutom, man kanske blir jättenervös och inte vill att 'hela världen' (även om det bara är ni på jysk) ska få veta det.. man kanske känner sig ensammast på jorden och mest av allt så vill man ha kvar den gamla dubbelsängen och ha sin partner / man liggandes bredvid..



Bara en tanke sådär.

2009-03-20 @ 10:13:28
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0