Lördagen

Jasas: Hehe ne det var ju ett tag sen du frågade, men tänkte du hade ju inte frågat om du inte ville veta - så jag svarade!
Och arg blev jag inte riktigt :) Lite ledsen och besviken, men Magnus var bra också, säsongen igenom!

Chathrine: Jag måste göra tre terminer sa dom när jag var där, eftersom jag gått ett och ett halvt år på gymnasiet. Och minimum är två terminer men sen får man gå "så länge man vill". Jaja, det löser sig om/när jag kommer dit :)





God morgon, god morgon, god mooorgon!
Så gottigt att börja dagen med en dusch, man blir så pigg och go direkt då! Igår funderade jag på om jag skulle ställa klockan på 8.30 eller 9 - ifall jag inte vaknade tidigiare. 8.22 vaknade jag, hann gosa lite innan jag gick vidare till duschen. Och snart blir det brunch. Går här ifrån 10.45 och då vill jag inte äta för mastigt men samtidigt är jag inte hemma förrän typ 15.15 och då är jag hungrig om jag inte äter innan. Dagens I-lands problem.

Och så har Oscar lovat att koka potatis till mig när jag kommer hem, eller så dom är klara när jag kommer. Så kan vi äta resterna från igår: baconinlindad fläskfilé i gräddsås med klyftpoatis. Fast kokt potatis till mig idag och klyftisar till Oscar. Mm-mm. Och så vitlök i stoppat i köttet, jammi jammi!

Sen skulle jag tro på en prommis, och försöka låta bli Sims? Fast i veckan är jag ju (förhoppningsvis) själv så då har man ju lite tidsfördriv. Även om det inte är bra att fastna igen, hah. Lätt beroende framkallande.

Men hoppas ni får en bra lördag, var ni än är, så ses vi när vi ses!

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej, tack för stödet på min blogg :) Hon kankse hade en dålig dag? Hon sa att jag får känna på håret och komma tillbka om jag absolut inte kan ha det såhär.. jag får grunna på det.

Ha en bra dag vännen, kram!

2009-03-28 @ 10:05:46
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Vilken smarrig middag, kan jag få lite? :) Hoppas du har en bra dag!

2009-03-28 @ 10:53:34
Postat av: chathrine

Ja, det ordnar sig. :)

2009-03-28 @ 11:22:16
Postat av: jasas.se

Förstod la att du inte skulle bli arg, det var mer ett skämt. Hah.

2009-03-28 @ 21:55:25
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0