Jag vill inte ha den så blöt, det är ju faktiskt soppa

Marina: Aww tack!! Så glad jag blev här nu, hihi.





Mm, soppan blev smaski smask! Hade nog bara lite för mycket vatten in. Jag vill inte ha den så blöt, haha! Oscar påpekade att det är ju faktiskt soppa. Jo, ja men soppor kan ju ha olika konsistenser också.
Blev nog för man skulle ha 5-6 poatatisar och jag tog 15 för dom var så smååå. Och en liter vatten, så jag hade två. Men hällde nog ut minst en när det kokat klart, hehe. Men då vet jag det till nästa gång!
För det var riktigt, riktigt gott. Inte alls som den jag åt när jag var liten (då var det i princip bara tärnad potatis (och purjolök tror jag? Eller vanlig lök?) i mjölk) men det var samma doft och smak, och det är ju halva upplevelsen.

Så ja, den ska jag göra igen! Oscar tyckte den var god, men det skulle vart kött i, haha. Jaja, nu går vi vidare och tar upp det nästa gång istället. Ska snart bege mig ut i köket och göra färdigt. Blev så mätt bara.
Eller nej (eller jo, det också), batteriet på datorn dog som jag spelade musik ifrån. Så jag får klara mig utan för jag är så lat så jag inte orkar ta med mig sladden. Men jag ska ju inte stå där hela dagen.
Snart är det ju dessutom dags för bad, wiho! Så den måste jag packa också. Icke att glömma. Ne men det var la det, har varit lite bättre på att uppdatera idag, inte sant? Lite i alla fall, haha!

Kommentarer
Postat av: Chathrine

Åh potatis o purjolökssoppa brukar jag göra med jämna mellanrum - utöver löken, så är den ju snäll emot magen. Jag brukar slänga i liiite morot med och ibland broccoli och så vispa ihop det bara med lite mjölk och en klick margarin. Och kryddor. Åh vad hungrig jag blev nu. haha!

2009-03-01 @ 17:01:46
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Anneli

Jag gjorde också soppan idag, och vet du vad, jag hade för mycket vatten också :p Tror det kan vara en ide att ta mer potatis isf och spä med mer vatten vid mixningen om den blir för tjock. Man kan ju steka upp lite tärnad bacon vid sidan och ha i för den som vill :)

2009-03-01 @ 20:31:21
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0