Vaddå klicka i?

Anneli: Ja, och bra laddning inför fem veckors jobb sen!





Jag minns inte om jag skrivit det, så jag gör det nu ändå. Känner ni igen det får ni la hoppa över det, hehe.

På fredag kommer ju Oscar hem. Vi (jag och mamma blir det väl) ska då hämta honom i stan vid bussen och sen åka till Media Markt och (förhoppnignsvis) hämta hans telefon.

Bara det att bussen är inne vid 19 och mamma hämtar Anton på förskolan vid 17.30 och ska dom då hem och göra mat, äta den och en halvtimme in till stan så blev det lite ont om tid. Och så ville jag vara lite snäll tillbaka när mamma var det som även skjutsade oss i söndags.

I vilket fall, så sa jag att jag kunde hämta Anton och ha maten klar när dom kom hit så ska vi ju hinna utan problem. Och då tänkte jag att kaffe på maten är ju lite obligatoriskt.

Så jag skulle baka. Och hittade ett recept. Men så har dom skrivit lite konstigt, enligt mitt tycke. Det sista man ska göra innan gräddningen är att hälla i smeten i muffinsformar och klicka i hallonsylten. Vaddå klicka i den? Lägga på smeten, eller göra hål och hälla i där eller vad?

Mamma tål ju inte gluten och laktos så det får ju vara nåt som funkar för henne (förutom maräng) och då vill jag ju gärna att det ska bli bra också! Klicka i, vad är det då?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, det låter väl lite tokigt, men det måste ju innebära att man klickar på sylten med en sked ovanpå smeten? Receptet skrevs väl innan sylt finns även på flaska? ;)

2009-07-01 @ 20:01:39
Postat av: chathrine

hehe. ja gör du muffins där du vispar socker och ägg först så är det bara att klicka i sylten - så den sjunker- Gör du socker och margarin först, så lär du spritsa i sylten. :) Inte konstigheter!

2009-07-01 @ 21:21:31
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: chathrine

*inga konstigheter ska det ju stå. ;P



"Klicka i" är för övrigt som man alltid skriver i ett sånt recept. Hur gör man annars tänker jag ? :D

2009-07-01 @ 22:43:20
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Jag skulle tippa på att sylten sjunker ner i gäggan :D

2009-07-01 @ 23:40:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0