Så det kan bli

Anneli: Haha nej, jag hade inte sålt ett enda sånt bord eller en enda sån stol, så han skulle tagit det med dom som sålde alla stolar på två dagar, tack. Ne, men oftast förstår folk men dom som har bråttom och ska ha allt nuuu blir ju sura.
Grejen är ju att egentligen tycker jag inte om vin heller. Det är första "riktiga" vinet jag kunnat dricka. Inte i mängder, men jag kan dricka det. Och det gillar jag för jag vill kunna sätta mig i soffan, eller duka upp god mat, och ta ett glas vin. Man bara "ska" göra så, haha!

Jasas: Största anledningen till att jag inte nämner så mycket är för att jag oftast glömt det mesta när jag kommit hem :p Många gånger så händer det så mycket under en dag så man kan inte komma ihåg hälften. Eller kommer jag ihåg så glömmer jag att skriva om det. Men igår sprutade det bara ur mig, haha!
Det är ju framför allt på jobbet jag vill ha mottagning, vi har ju världens bunker med noll mottagning egentligen. Men både Telia och Tele2 har mottagning, men inte 3. Annars är väl inte 3 så himla dålig, men eftersom det är på jobbet jag vill kunna använda telefonen också, så är jag besviken och missnöjd med 3.
Hehe ne varje kväll är nog ingen risk. Jag fick mitt mys igår, nu räcker det för ett tag. Haha ja, fingrarna liksom skrev vad dom ville, och så blev det farmor? Mysko.





Sådär, det var morgonbloggningen det. God morgon!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha ;) God eftermiddag :)

2009-07-08 @ 13:51:26
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Tack för svaret, wow :D

2009-07-08 @ 23:03:12
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0