Kungen över allt, jag kan och vet allt

Jasas: Mm känns så hemskt, även om det är nödvändigt men när den lille blir så ledsen...

Anneli: Jaa, det är göttans!

Emma: Hehe, tack.

Marina: Tack, hoppas du haft det också!





Hujeda mig sicken dag! Börjar bra när jag kommer ner till jobbet och ingen är där. Börjar ringa Malin som inte har teckning på mobilen om den inte ligger i ena köksfönstret och inte har nån hemtelefon just nu. Kommer till telefonsvarare. Ringer Carina och frågar om det inte börjar 8, klockan är typ tio och då brukar hon och Malin vara där. Jodå, hon är nån minut iväg.

Hon kommer ner och då ringer Malin upp och hon är försenad men på väg, puh. Och mötet gick bra. Kände mig lite off när jag inte jobbat på flera veckor, svårt att hänga med eller känna sig insatt, eller ens försöka tänka "hur ska vi göra sen?" när det inte känns som jag kommer vara där då. Men det gick bra. Mötet började dessutom bra.

Dom gullisarna jag jobbar med hade fixat ett födelsedagspresent! Jag ska få gå på en behandling (lutar åt koppinmassage) hos en tjej som masserar och sånt! Skit bra och jag blev så glad! Lite roligt att jag fått två presenter som handlar om att ta hand om kroppen eller motverka värk och att slappna av och sånt, haha. Men det var jätte bra, ska bli så kul!

Fick även massageolja och sånna "trubbiga" handskar. Om oljan sa Carina "Du kan säga till Oscar att den är till honom - att använda på dig!" haha! Och det är ju bra, han är skyldig mig en massage! Sen började mötet då, för att gå lite fram och tillbaka. Satte mig med utbildningarna sen. Ett handlade om space/koncept i butiken, sådär kul men jaja.

Sen vart det trädgårdsmöbler - jag ääälskar trädgårdsmöbler!! Det är, utan tvekan, min favorit varugrupp! Älskar att hjälpa till med det, hjälpa och tipsa och prata och fixa priser och dona. Så jäkla kul! När jag går ut på utegården och ska hjälpa till känner jag mig verkligen som kungen över allt, jag kan och vet allt. Så jäkla nice! Synd att vi inte säjer det året om, haha!

Any how, hah. Första hjälpen var det också, som jag inte kom ihåg. Och det var la rätt bra, så att man hört det även om mycket var rätt självklart. Och sist rån och säkerhet. Lite samma där. Som att kommer det en rånare ger man alla pengar och tjaffsar inte emot (även om det tydligen finns dom som gjort det, hmm). Trodde det var självklart, men aja.

Under tiden hinner Malin komma in och säga att jag ska jobba under dagen för henne för hon mår inte riktigt bra. Har en förkylning som hållt i sig i månader så hon ville hem och vila. Eftersom jag inte hade nån mat med mig, för jag trodde jag skulle gå hem när jag var klar med utbildningarna, så skulle hon komma ner med mat till mig senare.

Vid 14 ringde jag och undrade om dom snart skulle äta, då låg hon på soffan och sov men skulle fixa mat nu, skulle ta 40-45 minuter. En timme senare ringde jag igen, då var det 15-20 minuter tills hon skulle vara nere. Jag föreslog då att jag kunde äta macka så kom hon ner vid 17 och löste av mig de sista två timmarna, så skulle hon ringa innan och fråga om jag ville ha mat.

Men det ringde ingen Malin. Istället säger Oscar strax före 17 att "Där kommer Håkan", Malins man. Jaha, där kommer han, utan Malin, men med en matlåda? "Malin ligger i toaletten och spyr huvudet av sig så hon hade lite svårt att ta sig ner" säger han. Så då blev det stängning. Och så ont i magen jag haft, haha! Det blir ju så.

Även om jag vet att hon inte kan ha smittat mig redan, eller i alla fall inte så jag känner nån symptom redan (bara en sån sak som att hon måste blivit smittad igår eller nåt, och spydde idag). Men det är som när nån säger att dom har löss så kliar det i ens eget huvud. Det bara är så liksom. Men jag hoppas, och tror, att jag ska klara mig. Så mycket pussades vi inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0