Det som är glömt är gömt

Anneli: Oscar har ju ganska stor släkt ändå, som sagt så minns jag inte namn och där med inte personer men hans föräldrar har minst två syskon var om jag inte minns fel, sen har dom ju några barn var. Dom bor så sett rätt utspritt över landet så det är väl inte så jättekonstigt, men ändå lite. Har ingen aning faktiskt där, förstår hur du menar men det kan nog vara så för som sagt så känner man sig ju lite udda som träffar familjen för minsta lilla födelsedag, vuxna som barn. Kan ju ligga nåt i det.

Klädsimmarn: Ja egentligen har man inte det ens i simskolan man har det, eller så är det väldigt mycket längre fram men våra små har det inte egentligen, det är mammas egna idé att köra med det på avslutningen. Och bilder har jag tyvärr inga, är alltid i bassängen och så finns det väl allt för många regler om hur man får visa upp barn och sådär.





Tror inte jag tänkte skriva nåt, jag skulle nog bara gå in och kolla. Ne, vänta. Nåt var det jag tänkte på men det har jag glömt? Blev så mycket svar på kommentarer så jag glömde, hah!

Kan ju säga vad jag glömde förra gången i alla fall, att jag varit så duktig med hallen. Jag tog mig dessutom ett röj i klädkammaren så man kan gå igenom där nu. Den ligger ju mellan sovrummet och köket och det senaste har man inte kunnat gå igenom där för vi har använt det som ett bra ställe att ösa in grejer vi inte vet vart vi ska ha. Men nu så! Vi fick ju dom nya påsarna så dom har jag ställt in också, så fiffigt! Nu ska vi bara rensa och röja och få ordning också.

Och ska vi väl några vändor ner och nån vända upp med grejer till och från förrådet. Massa grejer som står och väntar men som inte kommit ner. Och så ska jag ta upp tomtelandet innan besöket nästa vecka tänkte jag. Även fast pappa tyckte att vi brukade väl ta upp det dagen innan julafton eftersom vi hade det istället för julgran, men det kan jag inte minnas så jag gör så!

Men det får bli en annan dag, springet till förrådet. Imorgon blir lite halvstressig. Bara för att jag är van vid att inte göra nåt, haha! Men Oscar kommer väcka mig 8 som vanligt när han går. Sen kommer jag titta på Vakna! med the Voice tills det slutar 9 och förmodligen få äta frukost då också. Sen hoppa in i duschen och göra mig klar och bege mig till massagen som är klockan 11. Kommer knappt hinna hem innan jag ska hämta Anton men det är ju jag som valt det så jag klagar absolut inte! Säger bara att det behöver lite planering då.

Så nu får jag tacka för mig idag igen så Oscar kommer i säng och orkar upp imorgon för veckans näst sista skoldag, och årets näst sista torsdag i skolan. Det ni!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Vad konstigt det lät "nästsista torsdagen i skolan" :D Men det är ju så!



Du glömde bort att svara på mina kommentarer.. men du kanske inte hade hunnit att se alla då du publicerade inlägget, kom jag på! :D Så är det ju då man tar "maratonläsning" :) SOV GOTT SÖTDUVOR!

2009-12-09 @ 22:42:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0