Den näst sista självständighetsdagen

Det blev inga ljus tända idag, blöh. Vi var hos mamma och trots att jag 17.20 tänkte att jag skulle påminna henne vid 18 så kom jag inte att tänka på det förrän vid 20 när vi åkte hem. Så domt, verkligen. Men, vi hinner ju en till självstädighetsdag innan världen går under. Vi får ta det då.

Jag skickade till mamma och frågade om hon hämtade mig vanlig tid, för att se om hon var med. Det var hon men tydligen hade dom spök på datorn (som hon sa) så Oscar fick komma upp, jag gick med, och jaga bort en trojansk polle som galopperat sig in i datorn. En riktigt jobbig en, svår att få bort som störde allt. Så tur att dom fick bort det i alla fall.

Moster... shiiit nu kom jag på vad jag glömde ...var där också, med sin man/min morbror. Dom skulle titta på lite garner mamma köpt på en utförsäljning kan vi kalla det. Så jag skulle sno ett nystan och en virknål för att ha nåt att göra ibland, men det glömde jag ju så klart.

Där emot fick vi med sorteringspåsarna vi beställt, men tehållaren var restad så den fick vi inte. Så nu får vi städa i klädkammaren i veckan och hoppas vi verkligen får ordning där inne! När vi dessutom har fina påsar att lägga det i. Kanske rensa en del och gå med kläder till nån sån container, UFF eller nåt? Vi har ju en del där inne som vi inte använder nu längre.

Mycket som jag tänker "det kommer jag i seeeen" men mycket av det kommer jag garanterat inte använda ens om/när jag kommer i det och går ner så jag kommer i det så förtjänar jag ju lite nytt istället. Och Oscar har en del gammalt också, så det får vi allt se till att dona med!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nystan och virknål? Vad skulle det blivit tro? ;)

2009-12-06 @ 21:44:31
Postat av: ♥ Jasas

Det är underbart då man väl får ett ordentligt ryck och sätter igång och sorterar och har sig! :D Jag tycker sånt är roligt.. hahaha!

2009-12-07 @ 21:06:01
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0