Årets avslutning

Och nu var badet avslutat då.
Kändes lite tråkigt och så blev det ju så snurrigt med dittan och dattan. Sen hade tydligen många blivit tilldelade andra tider, andra dagar, trots att det alltid varit förut så att man får fortsätta på samma tid och dag om man själv inte ändrar så tyvärr tror jag vi kommer tappa många barn på grund av det. Dom kommer ju fortsätta men på tider som vi inte har. Tråkigt för oss, barnen och föräldrarna.

Men som sagt, det kommer nya.
Och vi fick presenter så jag höll på att börja lipa, hah! I första gruppen var det en tjej som kom med varsitt paket till mig och mamma, sen i andra gruppen fick vi från hela gruppen. Och i sista gruppen var det en kille som tjoade om att dom skulle få paket och vi fattade ingenting. Tills han frågade mamma och pekade på våra paket. Hon fick ju säga som det var, att vi fått dom av våra andra grupper.

Men det var rätt lyckat, ändå.
Vi fick sagt hejdå och delat ut alla diplom. Tror typ varenda unge tog emot sitt diplom, nån sa ibland tack, och skrek sen "Mamma!" och så fick hon ta pappret, hah! Goingar. Och i sista gruppen var Anton och hans kompis Laura med lite för dom hade varit på Luciadoppet med "alla andra". Samt att vi hade några barn som vanligtvis har den lektionen och då hade vissa föräldrar tyckt att det var ett ypperligt tillfälle för barnen att få leka lite. Yeaah, blev inte alls snurrigt att hålla reda på alla barn.

Men jag ska inte gnälla.
Nu håller jag och vi tummarna för att det blir bättre till nästa termin och jag är glad för det vi haft med våra barn och att dom är så söta och goa och att vi får presenter till och med. Och att dom flesta är nöjda med oss men att många tyvärr hamnar i andra grupper efter sturl. Men, det finns så mycket att vara glad över i livet så varför vara ledsen i onödan? Life is good, nu ska jag återgå till filmen.



Juligare version av förra terminens?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilken positiv avslutning på inlägget :) Nu kan inte jag med att gnälla något alls idag ;) Trevligt med presenter, och att majoriteten var nöjda! :)

2009-12-14 @ 08:50:55
Postat av: ♥ Jasas

Du är så himla bra! Du och din moti-mojja! Grattis till en bra avslutning, ändå! :D

2009-12-15 @ 13:24:07
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0