När inget räcker till

Det blir för övrigt inget dop för varken mig eller Oscar.

Jag var hos fabbro doktorn i tisdags och han blev väldigt bekymrad över att det var som det var. Han frågade om vi inte tänkt på att bo på hotell, tälta eller nåt annat. Kunde vi inte bo hos nån annan?

Nej, varenda en har katter så det är lite kört. Och starkare medicin finns inte, han kunde bara höja dosen på den ena. Och så fick jag nässpray som kunde lätta andningen också.

Min värsta allergi är ju katter, och när jag är hos Oscars mamma så blir jag så fruktansvärt dålig. Jag kommer innanför dörren och sen är det kört, andas kan jag inte göra förrän några dagar efter vi kommit hem.

Känns som jag har världens värsta influensa, gånger tio. Därför jag försöker undvika att åka dit, men nu får jag ju testa en gång i framtiden med all medicin och se vad det ger.

Dock blev jag rätt orolig när jag berättade att jag inte kan sova om nätterna för att jag inte kan andas, oftast somnar jag sittandes av ren utmattning för att vakna strax där efter igen.

Hans kommentar var att är det så illa, ska jag ju egentligen uppsöka sjukhus. Så jag testar en gång till med all medicin, blir det samma så är det slut med långa besök för min del.

Han frågade också om man inte kunde städa ur ett rum, men det har vi också försökt men det hjälper inte. Jag sover med fönstret öppet (även på vintern) för att få frisk luft, men det hjälper inte.

Och det är verkligen bara där, hos svärmor, som det är så illa. Hade det inte varit för att jag sov i samma säng som katten brukar ligga i, så hade jag klarat mig två dagar hos Malin - utan nån medicin alls.

Hos min moster kan jag i alla fall sitta ett par timmar innan jag börjar känna av det. Sen när det kliar för mycket efter ytterligare några timmar så är det dags att åka hem.

Men hos svärmor, där räcker det att nån stänger dörren bakom mig så kliar det, luften tar slut och jag hostar som en dåre. Så jävla typiskt. Speciellt med dopet. Men vi får hälsa på en annan gång hos dom själva.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Men fy vad obehagligt :( Skönt att farbror doktorn tog dig på allvar - men hur skulle han INTE kunna göra det, liksom.



Jag fick allergi chock hos Malin & Ludwig. Började nysa som en tok och blev jättetäppt. Men dem hade en allergitablett som jag fick ta, och då lättade det mycket.



Dem har ju 5 katter.........

2009-08-06 @ 10:34:57
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

ah synd på dopet men vad göra liksom?

Kram

2009-08-06 @ 11:00:19
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Det beror väl på hur allergisk man är, antar jag? Min kusin är både hö och pälsdjursallergiker men bor på en gård med katter, hundar, hästar (haft kaniner). Däremot tror jag att katterna är värst för henne, för hon har dem utomhus och kan bara kela med dem en stund. Men det låter ju som att du har det mycket värre! Och så kom jag på att du kanske inte kan hälsa på mig i framtiden! :( Mamma är allergisk och hon kan väl vara här i någon timme kanske innan hon börjar låt förkyld. Men jag menar, andningsproblem ska man ju verkligen ta på allvar! Det får Annikas sambo också, jag tror att hans medicin (som funkar för honom då) heter bricanyl eller nått liknande? Jättetrist med dopet, men din hälsa måste ju faktiskt sättas i första hand!

2009-08-06 @ 11:35:23
Postat av: spiderchick

fanx för snäll comment =)

2009-08-06 @ 12:59:58
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0