Vatten, vatten, bara massa vatten

Nu ska vi försöka få ordning på detta, jag blev nämligen ganska frustrerad på hemvägen i lördags.

Oscar mötte mig i fredags och sa att han gått isgatan (mellanblå, längst till höger, närmast texten) och då tyckte jag det var bättre att ta min väg (grön linje). Baaara det lilla problemet att det visade sig vara en megapöl (läs: liten sjö, det lite mörkblå, lodräta närmast texten) just där. Vi bestämde oss för att trotsa den och det gick ändå rätt bra.

På lördag morgon hade jag med mig två par skor och två par strumpor ifall ifall (hade ju så klart ett par av varje på mig) och trotsade igen pölen men med dessa skorna gick det inte så bra så klaffs klaffs till bussen för mig. Istället för att bara gå runt, men nej.

Men på kvällen när jag skulle hem tänkte jag att vad tusan, då får jag gå runt! Men döm min förvåning när det är en lika stor pöl på andra sidan också (den andra diagonala, mörkblåa). Jaja, tänkte jag att då får jag väl ta andra sidan om det huset, men när jag kom förbi gaveln kom jag på att det var ju där dom lagt en snöhög (grå, liten plupp) och började fundera på vilken pöl jag skulle trotsa.

Till slut så fortsatte jag till nästa gång (den röda linjen) och där var en liten pöl men då var jag så frustrerad och undrade hur långt jag skulle behöva gå för att få komma hem. Vägen Oscar går (den gråa lodräta bredvid isgatan) har dom plogat från bilvägen till trottoaren så jag tänkte inte ens på att gå där, innan jag började fundera på pölerna. Men jag kom hem, torr dessutom.


Och den vågräta mörkblå är där dom höll på i morse, kunde lika gärna slänga ut den också när jag satt och höll på. Så, fattade ni nånting? Haha!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hmmm... det ser krångligt ut det där, ska man gå långt eller ska man komma hem torr? Fast är man på väg hem är det väl inte lika illa som om man var på väg hemifrån ;)

2010-03-02 @ 12:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0