Segt internet, oh yes

"Ironi när man hittar en sida som kan lösa varför internet är så segt, men man kommer inte in på den för internet är så segt"


Jag fick mig ett flipp förut för internet har segat/strulat sen ett bra tag tillbaka och kände bara att nä-ä, ska det vara såhär så ringer jag och säger upp internetet imorgon! Va fan ska vi sitta och betala för skit som inte funkar, vi har gjort det nog.

Vi har ju IP-telefoni och den funkar som den vill och jag fattar inte att vi sitter månad efter månad och betalar för nåt som vi egentligen inte får. Eller ja, jag får inte allt jag betalar för. Och då blir jag sur och tycker att vi behöver fan inte ha nåt som inte funkar.

Men, vi behöver ju internet och telefonen är bra att ha också eftersom alla inte har Tele2 som vi och många vill hellre ringa på hemtelefon än till mobil. Men det ska bli bättre när vi får fiber, när vi nu får det. För han har inte ringt.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Men är det typ "upp till" en viss megabit? För det vet jag att vi hade då vi bodde och hade stadsnät (som man kunde hyra av hyresbolaget, så att säga). Så stod det "upp till" men vi fick bara hälften.. och ändå betalade vi för hela!

2010-03-09 @ 19:29:03
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0