Det börjar bli klart

Ann-Sophie: Det tycker jag, vi får ju stötta västlänningarna tänkte jag skriva, men västerboerna eller nåt, och inte stockholmarna, haha! Dom sänder ju via radio på Bandit Rock också, så dom spelar ju lite mer sån musik än The Voice (of hip hop and r'n'b) som mest spelar hiphop, hah!

Jää, men filbunken står där den ligger, det känns bra nu.

Oscar ligger lite off schema men det är hans problem och är han inte klar när dom kommer kommer jag stå rak i ryggen och förklara "Jag hade ansvar över köket, förutom golvet, resten av lägenheten är Oscars och jaaaag är minsann klar!" :P Det är ju ändå pappa.

Och kakan/tårtan är klar, ska bli spännande vad det blev av den för vi använde marabous mintchoklad istället för mörk choklad med mint i. Och pajdegen är degad så det övriga ska bara slängas ihop sen närmare tiden dom ska komma. Om cirkus tre timmar eller så.

Ska gå ut och kika på vad vi kan äta lite lätt innan ikväll för jag börjar bli hungrig. Lutar åt korv med bröd eller nåt :love: Jag är bara lite besatt, men det är framför allt i korvbröden. Jag älskar, tror det är Pågens, dom stora och fluffiga korvbröden!

Ett tag har jag faktiskt levt så gott som bara på dom. Ärligt, ja. När jag hade magkatarr kunde jag typ inte äta nånting, i alla fall inte i några mängder, men korvbröd åt jag ett när jag blev hungrig. Piffa. Men tröttnar, det gör jag inte. För det är gott, ge mig mer!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ha en bra dag :)

2010-03-10 @ 13:55:50
URL: http://notimetocry.blogg.se/
Postat av: REBECKA

HAHAHHAHAHHAHHAHA JAG ÄR ETT KAKA MONSTER !!!!

2010-03-10 @ 14:05:55
URL: http://daniellarebecka.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Hejsan! :DDu, kan du svara på dagens fråga jag har i min blogg. Alltså om jag passar i skägg eller utan, skulle vara tacksam om du svara :). Här har du direkt länken: http://ferhat.blogg.se/2010/march/rakad-eller-orakad.html ;)Ha en bra dag ;)

2010-03-10 @ 14:12:37
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: we truly hate you!

jag gillar dina kaninener -:tumbup

2010-03-10 @ 14:14:26
URL: http://wetrulyhateyou.blogg.se/
Postat av: ♥ Jasas

Det är ju asgott med korv med bröd! DET MÅSTE VI HA HÄR HEMMA NÅGON DAG! Slurp!

2010-03-10 @ 21:31:26
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

:O Vilka kaniner? :bigeyes:

2010-03-10 @ 21:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0