Vi tar helgen istället

Anneli: Wiho, vad bra! Hoppas du hinner både Gray's och Sims i helgen då!
Jo det är ju så, helst om man inte haft nåt liknande innan så kan det ju ta ett tag att vänja sig. Gäller bara att ha tålamod när det kanske känns som det gör mer ont än nytta, för det ska ju bli bättre!





Jag tror jag får kika i mina utkast för jag tänker och tänker men under tiden jag loggar in så har jag glömt vad jag tänkt?

Imorgon ska vi i alla fall ut på äventyr. Eller ja, typ. Vi ska hem till pappa och Oscar ska bygga dator till Mattias så det blir ju sådär spännande kanske, haha! Han har ju gjort det några gånger nu så det är inte så fruktansvärt upphetsande. För fler än dom som får datorn och Oscar.

Och på söndag fyller lilla mamma år! Så vi ska upp dit rätt tidigt och fira för sen ska Anton iväg på simskola och om det blir mamma som kör blir det att stressa hem och sen ska vi iväg. För yes, på söndag börjar simskolan. Och jag vill ge presenterna, nu!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Ja man borde ju ha ett utkast i huvudet, också! Hahaha! :D



Vad duktig Oscar är på datorer, wow liksom! Kul att simskolan börjar.. hoppas du lär dig att somna i år! (tänk om någon utifrån läser din blogg, som inte är insatt, och tror att du ska börja på simskola. Vad roligt det hade varit). :D

2010-01-22 @ 20:03:33
URL: http://jasas.se
Postat av: Anonym

Grey's har jag redan sett :) haha. Bygga dator, det låter avancerat det! :)

2010-01-22 @ 21:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0