Tappar hoppet ännu lite till

Jag fick precis ett SMS från Elgiganten.
Nu har sladden kommit fram till verkstaden? Okej, det var ju inte illa med tanke på att det var förra måndagen vi lämnade in den och det var i söndags den skickades.

Tittade lite på det hela nu.
När vi lämnade in datorn tog det totalt 8 dagar från dagen vi lämnade in den till att jag fick SMS:et att jag kunde hämta den för den var klar. Åtta dagar.

Idag är det nionde dagen sen vi lämnade in sladden.
Det har tagit längre tid för den att komma till verkstaden, än vad hela proceduren tog första gången. Och då har jag räknat bort två dagar för att det var nyår, 31/12 och 1/1 för 2/1 skickades den.

Jag blir lite besviken.
Förra gången tog det ju två dagar att "laga" datorn så förhoppningsvis tar det inte mycket längre tid nu. Men sån tur ska jag al ändå inte ha.

Det har ju precis varit jul också.
Alla julklappar som det säkert varit fel på och så, suck. Funderar på det att det ska ta två-tre veckor max, gäller det från när jag lämnade in, eller när ifrån?

Blah, kan det inte bli över så jag kan släppa det och gå vidare?
Ska försöka få i mig mat och sen åka och jobba. Kanske om jag hinner, så bör jag lyda mitt eget råd så dagen inte blir ännu värre. Det känns bara så hopplöst, det blir bara aldrig bra.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, vad ska man säga...

2010-01-08 @ 18:31:54
Postat av: ♥ Jasas

Hih.. där kom Mio igen! SÖT DU ÄR!



Men vad fan är det här?! Under all kritik är vad det är. Fy fabian för den le'e. Säger jag. Blir så arg då jag hör om sånt här. Hade väl varit bättre om de struntat att skicka sms:en och sagt rakt ut "Det kommer dröja 2 månader innan du får den, ha det bra, så hör vi av oss". Blä.

2010-01-08 @ 21:03:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0