Tankar om dagen, och sådär

Jag vet för övrigt inte vart varken dagen eller kvällen har tagit vägen. Jag tycker inte jag har gjort nånting, och ändå är klockan redan imorgon.

Har väl så sett fått gjort en hel del så det är väl inte så konstigt att dagen gått. Även om det är kaos i köket och klädkammaren så har jag som sagt slängt en del, och också sorterat en hel del. Oscar säger släng, släng, släng när jag säger att jag inte vet vart jag ska göra av allt. Småplock liksom, som inte hör hit eller dit. Släng säger han. Vadå släng, allt kan inte slängas!

Det gäller bara att komma på hur jag/vi ska ha allt och var. Och fundera över vad vi vågar ställa ner i förrådet, och det är inte mycket kan jag säga. Men vi får se, samtidigt försöker jag plocka ner TV-bokhyllan för jag är så... ehrm... bra på att hålla mig till en sak i taget och avsluta allt jag håller på med. Eh ja, det är jag jätte bra på. Säger vi.

Dessutom, för att vara lite gnällig, så känns det som jag är förkyld efter allt damm. Började med att det blev jobbigt att andas och kliade. Sen pajade ena ögat och kliade som besatt. Nu rinner näsan och det kliar i halsen. Hade la vart typiskt, så blir det alltid efter alla katter i Västervik, då blir jag förkyld när jag kommer hem eftersom jag varit typ sån under tden vi varit där. Koko.

En grej till till att dagen gått fortare är att jag halvfastnade framför Beck. Dom börjar ju vanligtvis 21 men denna började 22 så den slutade ju för en liten stund sen, vanligt vis skulle det ju varit en timme tidigare. Så typiskt för jag har inte sett så många Beck-filmer med tanke på hur många som finns, men denna har jag nog sett tre-fyra gånger nu efter idag.


Haha ja, tänkte på det nu när jag skrev rubriken efter inlägget. Inte ens ett inlägg kan jag skriva färdigt utan att komma in på annat att göra emellan. Det är ju så sett så mina tankar flyger runt och jag skriver efter dom men så kul egentligen att jag är likadan i tankarna och bloggandet. Jag börjar och börjar och börjar, men avslutar ändå nåt. Åtminstonde själva inlägget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0