Städ var det här!

Anneli: Ja, det är görfiffigt, man måste bara ha disciplinen att faktiskt gå när klockan ringer. Har jag nåt inspelat, från kanalerna med reklam hela tiden, brukar jag pausa i reklamen och greja en stund, se till nästa reklam och så vidare. Eller här om dagen när jag bara hade sånt jag tankat, dom är 40 minuter så jag satte klockan på 20 så såg jag halva, grejade och såg resten. Jättekäckt för då sitter man inte bort nån timme för att sen inte direkt ha nån lust att göra annat. Och det blir roligare att städa när jag vet att jag "ska bara" sen får jag sätta mig vid datorn igen! Önskar jag kunnat det när jag gick i skolan och man hade läxor, haha! Men bättre sent än aldrig?

Chathrine: Ja här blir det ju sällan så kallt att man inte kan gå och handla i vanliga byxor. Finns liksom ingen anledning egentligen att ha det här, om man inte tänkt eller brukar åka skidor eller pulka och det gör vi inte. Men visst, det är bra att ha så så sett är det ju bra om han köper, det är ju en investering, men jag tycker själva grejen från skolans sida är fel.

Kattis: Jodå, det går fullkomligt bra att tänka så. Ska man vara ute hela dagen och åka skidor, eventuellt pulka, så kräver det faktiskt lite varmare byxor än ett par jeans. Nog för att solen börjat visa sig men så varmt är det inte om man kommit i kontakt med snön på tunnt tyg som jeans.
Så himla frivilligt skulle jag inte svära på att det är, det är ju närvaro på det precis som på allt annat. Visst kan man stanna hemma men då får man frånvaro som en vanlig lektion, den skolan är extrem med att göra saker tillsammans och åka iväg på saker. Gemeskap är A och O där och att tappa en sån dag gör ganska mycket när man kommer tillbaka till skolan veckan efter. Speciellt om man har social fobi och där med inte tänker som alla oss andra.
Ja, jag håller med om att det var ett dåligt exempel för alla har vi ju kläder, sen om dom är rena, hela eller i rätt storlek är ju en annan fråga, men klarar man inte att gå utanför dörren på grund av sina kläder, bör man ju dels söka hjälp och i så fall kanske söka en distanskurs. Men ja, jag förstår kanske lite hur du menar, men det är inte första gången dom hittar på saker som ska kosta hit och dit. Man betalar ändå 3000 kronor vid terminstarten och sen kommer det titt som tätt andra utgifter och jag tycker bara det är sjukt. Då hade det varit bättre att ha alternativ, några kan åka skidor och några kan göra nåt annat. Eller att det fanns att låna/hyra. Men som sagt, det är egentligen inte det som stör mig för han växer ju inte så mycket mer nu och kommer ju kunna ha byxorna tills dom pajar och vid fler tillfällen, men jag är emot skolan som inte gör annat än pumpar pengar ur eleverna.





Jag får nog säga att jag är rätt nöjd.
Såg precis att Oscar borde vara på väg hem och hemma om sisådär 20 minuter. Hoppas på svar snart, jag försökte deala bort att städa vardagsrummet, haha! Det rummet hatar jag verkligen att städa, det är bara stort och även om det bara ligger tre saker utspridda så ser det ut som bomben slagit ner, blah det bara kryper i mig! Fast det kanske var efter krypen, haha! Så jag tyckte att eftersom jag börjat här och ändå är ganska klar, så kunde ha ta det rummet så gör jag resten.

That's fair tycker jag faktiskt.
Speciellt eftersom det egentligen då inte är ett så jobbigt rum, tar ju fem minuter så vipps, är det klart. Men ja, jag klarar det bara inte. Idag, i alla fall. Gillar aldrig att städa där men speciellt idag. Har tänkt ta tag i nåt, och så satt mig för att jag bara inte orkar. Suckar lite, går ut och diskar och försöker igen. Sätter mig, suckar och städar nåt annat.

Nu svarade han i alla fall från bussen.
Eller ja, en stund sen. Jag har suttit och gjort lite annat men han tyckte det var en bra deal, OM han fick börja med en gång när han kom hem. Så det är kört. Så kan vi inte ha det. Man måste sitta av sig städlusten innan man böjar. Och jag tycker det är så roligt att bli sittande för att han vill vila när han kommer hem och sen blir det inget. Vad tänker han med egentligen? Haha, ja. Ne, nu är det inte många minuter kvar tills han står i hallen, iih! Sen är det bara två dagar till heeeelg, mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0