Som jag simmat i natt!

Jag hade en så koko dröm i natt så jag undrar vad allt kom ifrån verkligen. Sen vet jag inte om allt var från i natt, men jag minns det nu i alla fall.

Dels hade jag örhängen, vet inte vilka det var eller varifrån dom kom eller hur det ens kom sig att jag hade på mig dom, men jag blev överlycklig för jag skulle ju äntligen kunna byta till dom jag fick av mamma i somras! Varför jag inte hade på mig dom vet jag inte, men eftersom jag hade i båda hålen ville jag typ springa hem (eller dit jag hade dom?) och sätta i dom! L Y C K A !

Sen har jag varit på badet. Hujedamig! Vilka satongar! Nog för att dom var ganska jobbiga i söndags, vanligtvis är det ju så att i början är alla så blyga så då lyder dom varje ord men sen när dom börjar bli varma i kläderna så gör dom som dom vill, nästan. Men nu verkar det vara lite tvärtom, eller så kommer dom göra som dom vill hela terminen, vad vet jag. I natt var dom hemska i alla fall. Och jag kunde inte ett enda namn rätt!

Det blev tjaffs och tjöt och jag vet inte allt. Fast jag verkade ändå tycka att det var rätt roligt, om än utmattande. Och jag bossade över mamma totalt, haha! Eller ja, jag liksom gjorde saker innan hon hann. Nu kom jag på bara sådär hur koko jag var i söndags, men det är en annan berättelse. Det gick all and all rätt bra i alla fall förutom dom som blev sura för att jag sa fel namn. Resten hade jag visst glömt nu.

Kommentarer
Postat av: jasas.se

Nu är det mina uppgifter som inte sparas ><



Fan vad skumt det är med drömmar, hahaha!

2010-01-31 @ 10:58:12
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0