Om nyåret 2010

Jasas: Ja, jag är väldigt sån att jag knyter mig an. Sen glömmer jag dom ju "så klart" när det kommer nya barn och man inte ser dom på länge, men det var så färskt så det var väldigt jobbigt.
Haha ja vi har ju en hel klädkammare att förvara skit i, blir det bara organiserat så får vi plats med mer, HAH!
Ne tack och lov är det inte ofta, och när det väl händer så är det ju verkligen så att man uppskattar dom bra dagarna extra. Och ibland behöver man vara lite depp också.
Haha ja dom har hängt ihop sen innan dom kunde krypa, dom gick i samma bebisgrupp (vet inte vad det heter? Massa mammor som träffas med sina nyfödda bebisar) och har klickat sen dess, så över sju år som dom hängt ihop nu! Så hon är liksom hans tjej, även om dom inte ser det så på nåt sätt (vad jag vet) och det inte finns nåt som säger att det blir så sen. Men nu är hon det, för mig, hah!
Här har dom ju så på eftermiddagen att dom har ett stort fyrverkeri som många åker och tittar på inne i stan. Kanske inte går att ha överallt men det är ju bättre än att folk springer runt och småskjuter eller skadar andra. Och det är ju betydligt mer och häftigare än dom små man köper själv.
Haha jag hade nog inte bestämt kläder än när jag målade naglar och skrev om det? Eller inte helt klart i alla fall, haha! Men naglarna är också viktiga vettu!
Jag har faktiskt tänkt på det!! Eller ja, på dig då. Och så tänker jag, "Jag ska..." och så gör jag aldrig, hah! Men jag ska skriva klart det här inlägget och sen GENAST gå och hämta kameran! Jag lovar dig Hanna, annars... får du komma på ett straff!

Anneli: Gott nytt igen, och god fortsättning!





Ja, så var det ju det där med svarsfunktion, hah!
Jag har kommit fram till att jag inte är så överdrivet förtjust i nyårsdagen. Vi kom inte upp förrän vid 13-tiden idag. Gaalet sent och jag hatar verkligen att sova så länge, jag tycker det är jobbigt att sova till 10-11 bara. Så hela dagen går åt till att sova, vara trött och slöa. Oscar skulle titta på Ivanhoe och somnade på soffan dessutom. Man gör liksom ingenting, bara segar runt.

Eller hälsar på folk, om man orkar.
Min kusin som bor i Norge nu skulle komma med sin sambo och hälsa på mamma men när vi kom upp ringde hennes telefon sen pratade hon och vi väntade på att hon skulle lägga på så vi kunde gå hem. Då var klockan närmare 14 och moster hade ringt en stund innan och sagt att dom skulle komma "om några timmar" och då kände jag att det kan handla om en-två och det kan lik väl handla fyra-fem så vi kände att vi gick hem. Och Oscar ville ju sett filmen då.

Men det var en trevlig kväll igår i alla fall.
Det blev jag och Oscar, mamma, Anders och Anton, Antons farfar, Antons tjej med föräldrar och en kompis till barnens föräldrar. Och moster och morbror som fick åka lite tidigare för att dom blev inkallade till att vara barnvakt. Så vi åt gott, kött och fisk. Sen hade mamma gjort smarrig efterrätt med hemmagjord typ chokladpudding och hallongoj. Smarrigt värre!

Och vi höll oss vakna.
Inte så nyktra dock. Gobbarna, som inte körde, blev som vanligt "inte så jättenyktra", Oscar blev lite extra social och jag hade lite gott att dricka precis som mamma. Två chaufförer. Och massa lek hit och dit, en hel del Sims för Anton och Lauras del och sen tittade vi på raketer vid tolvslaget. Vid 2 åkte dom som samåkte hem och jag sov inte många stunder senare.


Gott Nytt 2010, hoppas det blir ett bra år för oss alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan inte titta på Ivanhoe, börjar alltid gråta när han inte väljer den söta judinnan utan den blonda bimbon... samma sak varje år :p

2010-01-01 @ 20:53:11
Postat av: ♥ Jasas

OJ, vilket långt svar till mig! Tack! Klart att naglarna är viktiga, speciellt tånaglar, HIH! (säger jag som har fotfobi?).



Jag kom på det med Antons tjej, förresten. För det har jag frågat om tidigare! Öppen förskola tror jag du menar va? :D



Vad bra att ni hade det trevligt igår. Det med hemmagjord chokladpudding med hallongoj lät ju bara som en levande dröm.. gud så gott!

2010-01-01 @ 21:04:28
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0