Nej, jag orkar inte

Jasas: Grymt av er! Vi hade, till slut, lampor i alla tak (i vår lilla etta på 46 kvadrat, haha - men ändå) innan vi flyttade men det tog tid. Vet inte varför man är så seg med lampor? Som i rummet nu, jag märker ju att lampan är kass för gör jag nåt är det väldigt ansträngande när jag bara har den som lyser, men får man tummen ur och gör nåt? Nä!
Ja det var väl egentligen ingen dum idé att ringa dom, men dom är ju inte riktiga nånstans så jag tror inte dom vill hjälpa oss. Det är ju vi som får stå för skadorna om vi borrar hål här och var. Får fråga pappa som dom har sån, så kan ju han komma i så fall.
BRA HANNA! Jag tror jag måste fråga Anton om han kan det, när han blir lite större. Han har ju precis lärt sig läsa i bra takt, tror det tar honom lite tid att få ihop allt nu då men jag ska allt lära honom! Och du Mio, det får inte dö ut!





Jag tänkte nog bara säga god morgon och lite så, ha en bra dag och tack och hej.

Inte riktigt, men nära på. Vardagen är tillbaka som det ska. Jag har ätit frukost till Vakna! och Oscar är hemma. Vore ju inte bra att rucka på bra rutiner som funkar. Hoppas dock att han tänkt göra nåt mer vettigt än bygga rymdskepp när han ändå är här.

Ska kolla med mamma en dag när jag kan komma upp och fixa gardiner. Funderar på om jag ska försöka mig på att sy köksgardinerna ändå, med lite hjälp från henne då. Eller hjälpas åt kan vi ju faktiskt göra. Och så ska jag lägga upp dom panelerna jag har som är för långa.

Lilla mamma, vad jag ska tänka på dig idag. Och spela Sims. Sims, Sims, Sims. Jag är på... barnbarnet tror jag, till han jag startade i fredags. Och då lever dom bara i 25 dagar totalt men det tar ju sin lilla tid ändå. Hon är dock tonåring nu så hon ska iväg och ragga upp en kille så dom kan gifta sig och starta nästa generation snart!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Tack för svaren! :D Och rövarspråket ska icke dö inte, inte så länge jag lever iaf!!! ¤står med ena foten uppe på ett berg med en flagga i ena handen och huttar med andra¤ (erkänn att du såg det framför dig nu? HAHAHA!).



Men vad duktigt att du ska sy (upp) gardin(er)! :O Helt imponerad. Även om du får hjälp av din mammi, liksom! Jag hade bara stått bredvid (eller suttit någon annanstans)!



HAH, tänk om det hade varit så.. "raggat och sen startat en ny generation dagen efter" :P

2010-01-18 @ 22:45:08
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0