Mat, mat, maaat!

Chathrine: Jag förstår, även om jag undrade först, haha!
Okej, jag blev lite orolig att det var dansa-ut-granen-dagen redan idag men samtidigt så veeet jag så väl att det inte är förrän 13:e, eller där i krokarna, nära 14:e är det i alla fall.
Nu har vi ju ett komvux bara två minuter härifrån så det har jag egentligen inga problem med. Men jag tror inte att sättet på (just den?) folkhögskolan är nåt som passar mig efter vad Oscar har berättat. Han trvis jättebra men jag känner bara suck och stön när han berättar om sin dag och är glad att jag slipper. Men för en termin kunde man stått ut. Men, nu får vi se hur det blir.
Både här och hos pappa kör dom ju genom bostadsbolaget vi bor hos/dom jobbar för. Kan tänka mig att dom har nån form av rutt men samtidigt så som hos pappa då, med tre gator och tre områden, jag hade blivit sur om jag bodde på sista av alla och alltid fick plogat sist. I alla fall om dom är så lata som här så dom plogar så sent. Men ja, jag får ju fråga.





Mm, nu satte jag in pizzan.
Tog sitt lilla tag för att vi, som alltid, glömmer sätta på ugnen. Varför kan man inte skriva det först i recepetet, eller när man kavlar ut degen så den får jäsa i 30 minuter, kan man inte då skriva att ugnen ska på också? Aja, jag är hungrig så jag får gnälla lite. Nu är det i alla fall på G så jag får mat i min hungriga mage och det är väl för väl!

Sen blir det besök hos mamma.
Deras dator bråkar tydligen så det är ju tur att det snöat/snöar så så Anton har annat att sysselsätta sig med, haha! Fast han är bra på att leka också, men han tycker om att spela också. Man får skoja om det. Kommer ett inlägg sen om att baka pizza i bakmaskinen. Hanna frågade i morse så jag lovade att visa så det ska jag göra. Den måste ju bli klar bara, haha!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Wiiih, det ska bli kul att se! :D

2010-01-06 @ 22:24:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0