Måndag morgon

Jasas: Haha ne det är sant, är man inte på jasas.se är det klart att man är på jeinyn.blogg.se!

Anneli: En hel dag, det är ju jättelänge! Haha jag var tvungen att dubbelkolla så det var igår, eller ja förrgår nu, för det kändes som en eeevighet! Haha ja igår var det ganska hög nivå på produktiviteten här inne faktiskt, med bilder och grejer dessutom!
Nej, det blir ju inget. Jag fick platsen och var välkommen och allt, men känner att jag inte orkar/vill gå ett år med allt som hör till skolan där.
Ibland tappar man saker på vägen, men jättetack! Känns bra!
Nej men det är säkert nån som kommit på att det ingår i växthuseffekten detta också. Så är det ju med allt; är det för varmt är det växthuseffekten, är det för kallt är det växuhuseffekten.
Det har du rätt i, det kommer jag ihåg nu när du säger det! Skönt att jag inte är ensam om lille/lilla i alla fall! Även om lärare inte bryr sig nu då. Men det kanske man skulle göra så folk inte skrev lille Lisa och lilla Kalle, blöh!





Känns lite konstigt att sitta här.
Likväl som jag kunde ha suttit i skolan liksom. Gått upp tidigt, åkt iväg med Oscar på bussen och suttit i skolan nu. Känns lite skönt på ett sätt också men när jag hade ställt in mig på att vara klar med allt vad gymnasiet heter till sommarn så känns det lite jobbigt också.

Han kom i alla fall iväg ordentligt.
Var lite siså med bussarna men det brukar det tydligen vara. Ska försöka pilla i mig lite frukost här nu så får vi se vad jag gör av dagen. Funderade på att gå upp till mamma men så vet inte Oscar när han kommer hem och känns taskigt att inte vara hemma när han kommer hem första dagen på terminen. Anton börjar inte förrän på måndag så dom är hemma idag och imorgon.

Och helgen då, så klart.
Men tänkte passat på när jag ändå var själv hemma. Men vi får se, annars tar jag det imorgon när jag vet när han kommer. Idag kan dom vara där en timme eller hela dagen, ingen som vet. Men men, det blir ett senare problem. Nu; frukost i magen!


Jag vet att det inte är måndag....

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nää, jag fick inte rätta när en elev skrivit lilla "fel" iaf :P Men det är ju språkförändringar i rörelse hela tiden. På tal om de/dem så kommer det nog helt att bytas ut mot "dom" i framtiden. Det blir iaf mer och mer accepterat att skriva "dom" i andra sammanhang. I skönlitteratur osv också.

Det dumma med såna ord är ju att de inte skrivs som de talas, och det är så utbrett i talspråket så de flesta unga idag har förlorat eller aldrig ens fått den där språkkänslan att de hör vad det ska vara. Men så är det ju, språket förändras hela tiden. Tycker dock det är konstigt att det inte är lika mycket mej/dej istället för mig/dig. För så säger man inte heller. Men det är ju "stavfel" bara. De/dem har med grammatiken att göra.

2010-01-07 @ 12:53:53
Postat av: ♥ Jasas

Oj vad det kändes som måndag då jag läste ditt inlägg :O

2010-01-07 @ 18:19:49
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0