Allt har sin förklaring

Jasas: Haha ja det är klart jag föreställer mig när du skriver sånt! I always do. Även om du skriver att du sitter på toa (med locket på och Mio badar, men ja) haha! Eller vad du, eller nån annan, än gör så tänker jag mig det faktiskti. Men allra helst när det är sånt "fantasi:igt" hahah!
Ne det ska bli riktigt gott när man kan stryka en punkt, eller gärna två. Fast jag vet inte, listor om bra saker är nästan snäppet bättre för då uppskattar man det bra ännu lite extra (men jag förstår precis vad du menar)! Man ska nog lista både bra och dåligt då och då.
Haha det är så härligt när nån är lika snurrig som mig! Fatta precis vad du dilla om tungan, hahah! Verkligen vad man behöver en seg dag som igår!
Ja sjukt är vad det är. Hade det varit en lite bättre film (som inte bara gått ut på att visa blod och äckla folk) så hade jag varit glad för själva upplägget på filmerna tycker jag är bra men jag förstår inte vad man har för problem när man kommer på allt och hur man kan med att göra det?





Inte undra på att dagen var som den var igår, ha! Försökte leta på Aftonbladet men hittade inte, men jag hörde på Vakna! i morse att igår var en sån dag bara.

Engelska forskare har tydligen räknat ut att igår var den dagen vi är som mest deprimerade. Med tanke på hur långt man har kvar till löning, och hur länge sen det var sist. Och vädret som är nu. Tillsammans med att man tänker tillbaka till julledigheten (och förmodligen inser hur långt det är till semester). Samt att man förmodligen lyckats bryta massa nyårslöften den senaste veckan.

Alla andras depressioner gjorde att min dag gick käpprätt åt skogen. För deprimerad var jag ju inte, även om det var det artikeln egentligen handlade om, bara det att dagen inte var nå bra alls. Så nu känns det mycket bättre idag då, haha! När jag vet varför det var som det var igår. Så med lite tur är spelet på min sida idag, ska ta och testa rätt så nu.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Snacka om deprimerande forskning. Men men, förklaringar på det mesta vill de tydligen ha.

2010-01-19 @ 11:54:03
Postat av: ♥ Jasas

Har tungan läkt? :D Det är kul med uppföljare om dom är bra, jag håller med! Men blir dom bara sjukare och tråkigare så är det inga höjdare, inte...



Du det kan nog stämma! :O Alla får ju (typ?) lönen mycket tidigare innan jul.. och alla ser fram emot julen och det nya året. Men sen då det kommit så känns det som innan, hum?

2010-01-21 @ 19:59:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0