Det nya livet

Anneli: Vad jag vet så har vi aldrig haft det här. Och som sagt, den när här är inte alls bra så man tjänar ju på det för det blir billigare, godare och man får hem det.
Neej, jag vill egentligen inte sluta heller för det är ju så givande och bra men det är så jäkla tråkigt när det blir annat tjaffs som är så onödigt.
Jag funderar på might? "He/She might be paralyzed"? Eller "It seems likely that he/she will/might be paralyzed"? Jag vet inte, det är du som ska kunna detta, haha!





Idag börjar mitt nya liv. I alla fall för ett par veckor framåt. Mitt nya liv utan laktos.

Min mage har inte riktigt varit i schack det senaste och jag tänkte att det är ju ett steg i rätt riktning att i alla fall testa ett tag att vara utan laktos. Ger det resultat är väl det bra att veta men tråkigt och jobbigt att undvika laktos i fortsättningen, och visar det ingenting är det bara att leta vidare.

Så nu blir det att göra en laktosfri matlista för veckan och se vad det blir av det hela. Känns pepp än så länge och Oscar är nöjd så länge han inte behöver offra sin kära mjölk. Och det behöver han så klart inte, this is for me och med lite tur får han en något gladare flickvän. Win-win-situation.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, det funkar ju med "might", men det blev en "större" omformulering än vad jag klurade på - haha. Men formulera på andra sätt går ju alltid.

2010-01-25 @ 15:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0